Zlín – HK MD Šumperk 6:1 (kon.)
konec
Berani Zlín
6:1 (2:0, 2:0, 2:1 – N 1:0)
HK Mladí Draci Šumperk
Čtvrtek 22.11.2018, 17:00 • ZS Luďka Čajky • Extraliga dorostu • Skupina Východ
Partner:
     
    64:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    Infarktový závěr nastavení končí lépe pro domácí tým! ŠIMON FRÖMEL dostal puk na vlastní modré a s vědomím, že má posledních pár vteřin, se řítil na branku. Střelou mezi betony překonal Ryšavého a ukončuje dnešní zápas! Čtvrtý bod pro Zlín a čtvrtý gól pro zlínského forwarda!
     
    50:43
    Mladí Draci právě vstřelili branku! Tak přece jen se prosazují i hosté! Hokejisté Šumperku se dostali do přečíslení dva na jednoho. Jan Kučera poslal puk přesně na hokejku PATRIKA JANECHA a ten ho uklidil do sítě. Asistence: Jan Kučera a Jiří Fibigr.
     
    50:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín má dnes převahu a deset minut před koncem to potvrzuje dalším gólem. Přidává ho MATĚJ MOJŽÍŠ. Asistence: Jakub Kráčalík a Jan Hoferek.
     
    44:56
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak zatím je to zápas dvou střelců. JAN HOFEREK se trefuje dnes podruhé a zvyšuje vedení Zlína na 5:0. Asistence: Filip Šindelek.
     
    33:14
    Zlín právě vstřelil branku!
    Čtvrtý gól Zlína a třetí pro ŠIMONA FRÖMELA, který zůstal zcela sám před brankářem a usměrnil do sítě střelu Jana Hoferka. Asistence: Jan Hoferek.
     
    27:04
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlín vede 3:0 a opět u toho byli Frömel s Chludilem. Druhý jmenovaný našel přesným pasem ŠIMONA FRÖMELA, který dostal puk až Ryšavého až do sítě. Asistence: Lukáš Chludil.
     
    16:17
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí přidávají druhou branku a zvyšují své vedení. JAN HOFEREK se stává druhým zlínským hokejistou, který dnes překonal brankáře Ryšavého. Asistence: Lukáš Chludil a Šimon Frömel.
     
    05:16
    Zlín právě vstřelil branku!
    Mladí ševci jdou do vedení. Postaral se o to ŠIMON FRÖMEL, jehož střelecký pokus zazvonil o brankovou konstrukci a zapadl do sítě. Asistence: Lukáš Chludil.
    Marken.cz

    Vojtěch Jurák

    Branky a nahrávky: 6. Frömel (Chludil), 17. Hoferek (Chludil, Frömel), 28. Frömel (Chludil), 34. Frömel (Hoferek), 45. Hoferek (Šindelek), 51. Mojžíš (Kráčalík, Hoferek), 65. Frömel – 51. Janech (Kučera, Fibigr)


    Berani Zlín: Synek (Hamrla) – Nábělek, Šimášek, Sýkora, Burian, Šindelek, Hoferek – Chludil, Tomeček, Ševčík, Čechmánek, Mojžíš, Matúšů, Laciga, Ramert, Frömel, Kráčalík, Jakeš, Lavička.
    HK Mladí Draci Šumperk: Ryšavý (Valenta) – Seidenglanz, Minařík, Panáček, Kareš, Blaško, Koutecký – Burda, Mann, Slováček, Kučera, Diviš, Fibigr, Trögner, Janech, Hass, Šucha.

    Rozhodčí: Čech – Pospíšil, Blažek
    bahis siteleri