Kunlun – Dynamo Moskva 2:3 (kon.) | Novosibirsk – Chabarovsk 4:3 (kon.) | Barys – Jaroslavl 1:2 (kon.)
Omsk – Čerepovec 7:3 (kon.) | Minsk – HC Slovan 2:1 (kon.) | Jokerit – CSKA Moskva 4:1 (kon.)
Petrohrad – Riga 2:3 (po pr.) | Spartak Moskva – Ufa 2:1 (2:1 po s.n.) | Viťaz – Soči 3:2 (kon.)
konec
Jokerit Helsinky
4:1 (2:1, 1:0, 1:0)
CSKA Moskva
Čtvrtek 20.12.2018, 17:30 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:31 John NORMAN - 4:1
     
    58:31
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Autorem branky je JOHN NORMAN, který ve středním pásmu přebruslil soupeře a z levé strany bez větších problémů poslal puk do prázdné branky.
    26:30 Nicklas JENSEN - 3:1
     
    26:30
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit ihned v úvodu přesilovky odskakuje do dvou brankového vedení. NICKLAS JENSEN napřáhl z první ze střední vzdálenosti a čistým průstřelem překonal Sorokina v brance. Asistence: Viktor Lööv a Steve Moses.
    17:30 Kristian VESALAINEN - 2:1
     
    17:30
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Jokerit se dostává opět do vedení. KRISTIAN VESALAINEN dostal zpoza branky přihrávku od O´Neilla a ten prostřeluje Sorokina z levé strany. Navíc to ještě stihli v přesilovce pět na tři a Jokerit bude pokračovat v přesilovce pět na čtyři. Asistence: Brian O'Neill a Nicklas Jensen.
    12:12 Michail GRIGORENKO - 1:1
     
    12:12
    CSKA právě vstřelilo branku!
    CSKA rychle využívá přesilovku, Nestěrov přihrál na pravou stranu, odkud Kalninše prostřelil dobrou střelou MICHAIL GRIGORENKO. Asistence: Nikita Nestěrov.
    02:11 Geoff PLATT - 1:0
     
    02:11
    Jokerit právě vstřelil branku!
    A máme tu první branku zápasu, GEOFF PLATT byl zcela osamocený na levé straně, kde dostal přihrávku a ihned se snažil zakončit, puk se následně odrazil od zadního mantinelu a vrátil se směrem do branky, kde se od brankáře odrazil do branky. Trochu branka se štěstím, ale domácí se ujímají vedení. Asistence: Steve Moses a Oliver Lauridsen.

    Adam Dořák

    Branky a nahrávky: 3. Platt (Moses, O. Lauridsen), 18. Vesalainen (O'Neill, Nicklas Jensen), 27. Nicklas Jensen (Lööv, Moses), 59. Norman – 13. Grigorenko (Nestěrov)


    Jokerit Helsinky: Kalninš (Zapolski) – Kivistö, Lööv, Stollery, A. Grant, O. Lauridsen, Jensen Aabo, Nurmikanta – O'Neill, Norman, Vesalainen – Joensuu, Manninen, Nicklas Jensen – Moses, Platt, Pihlström – H. Ikonen, Niemi, Wärn.
    CSKA Moskva: I. Sorokin (L. Johansson) – Gološčapov, Čmychov, Pašnin, Naumenkov, Dahlbeck, Marčenko, Blažijevskij, Nestěrov – Mamin, Okulov, Světlakov – Scott, Tolčinskij, Vey – Hansen, Slepyšev, Andronov – Grigorenko, Kaprizov, Šalunov.

    Rozhodčí: S. Gusev, S. Morozov – T. Kučava, N. Novikov
    bahis siteleri