Č. Budějovice – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Zlín – Pardubice 3:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:5 (0:3, 2:1, 0:1 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 04.01.2019, 15:00 • Budvar aréna • Extraliga dorostu • Nadstavba D
Partner:
     
    Utkání je za námi. Mladá Boleslav dnes zřejmě bude o něco spokojenější, když si z jihu Čech odveze tři body za výhru v základní hrací době. Motor ale také neodejde s prázdnou, má totiž bod za výhru v nadstavbě. (16:59:10)
     
    Konec zápasu.
     
    63:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí hokejisté se mohou radovat alespoň ze zisku jednoho bodu! Ten domácímu týmu vystřelil ALOIS DUBSKÝ. Asistence: Viktor Budík, Tomáš Cibulka.
     
    62:25
    Matěj Gardoň ujel do samostatného nájezdu, byl ale tísněn Fouskem, který ho stíhal. Gardoň zakončil, přičemž jeho pokus Slanina chytil. Boleslavský útočník poté velmi nepříjemně narazil do tyčky a zůstal ležet na ledě. Po chvíli se ale zvedá a odjíždí na střídačku. Snad bude v pořádku!
     
    61:15
    To se jen tak nevidí! Zřejmě Kašpar ztratil kotouč a mladoboleslavští hráči se dostali do do přečíslení dva na nikoho. Kotouč si několikrát vyměnili, nicméně Slanina počítal i s touto variantou a stále drží naděje na bodový zisk pro svůj tým!
     
    60:20
    Oskar Haas poslal velmi dobrou přihrávku před branku, nicméně tam jeho spoluhráč jen těsně nedokázal kotouč usměrnit za brankovou čáru! Slanina puk přikryl pod výstroj, bude se tedy vhazovat.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba je za námi. Boleslav si z ní odnáší tři body. Motor bude moci získat alespoň bod za nadstavbu. To samé platí ale také o Boleslavi. Uvidíme, kdo se nakonec bude radovat.
     
    Konec zápasu.
     
    59:37
    Českobudějovičtí hokejisté se sice dlouho drželi v útočném pásmu a kombinovali, nicméně ke střele se dostali až po dlouhé době. Jmenovitě pálil od modré čáry Hail, jehož pokus ale neprošel. Puk se odrazil jen od některého z bránících hráčů do rohu kluziště.
     
    58:02
    Zajímavá příležitost pro Motor. Stuchlík inkasuje dvě minuty za podrážení. Trest za něj jede odpykat Matěj Gardoň.
     
    57:30
    Matěj Gardoň se pokusil dostat před branku a do zakončení. Jeho snažení vypadalo velmi dobře, ovšem hostující útočník byl o kotouč na poslední chvíli obrán. Konkrétně mu ho uzmul David Kašpar. Motor tak může zamířit na druhou stranu kluziště.
     
    56:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nyní už to o pět branek ale je! Daniel Sluka oslovil ke střele připraveného TOMÁŠE MORAVCE, který napřáhl a rozradostnil spoluhráče na ledě i na střídačce! Asistence: Daniel Sluka.
     
    55:44
    Matěj Gardoň mohl přidat pátou branku mladoboleslavských hokejistů! Právě on dostal zajímavou přihrávku na pravý kruh, odkud zamířil k bližší tyči. Tam se ale stihl přesunout také Slanina. Gardoň nicméně nakonec odrazil puk jen od brankové konstrukce!
     
    54:35
    Jakub Hrouda ujížděl s kotoučem, ve středním pásmu se mu ale puk zamotal pod nohy. Přesto ho Hrouda dostal do útočného pásma, kde se jeho tým drží a pokouší se o kombinaci.
     
    53:06
    Kredl najížděl ve středním pásmu, přičemž dostával přihrávku. Ta na něj ale byla příliš dlouhá, a tak ji jen ztečoval do útočného pásma. Následně se pokusil puk dojet, nicméně blíže k němu měl Rostislav Slanina, jenž jej v pohodě přikryl pod rukavici a nepřipustil ohrožení vlastní branky.
     
    52:27
    Oskar Haas se nabídl svému spoluhráči z formace, a ten mu poslal přihrávku. Haas to následně zkusil do horních pater branky, nicméně brankovou konstrukci netrefil.
     
    51:46
    Mladoboleslavští se stále drží na kotouči, ke kterému svého soupeře v posledních okamžicích pouštějí jen sporadicky. Přesto mají problémy s přechodem přes střední pásmo.
     
    50:48
    Mladoboleslavští se usadili v pásmu a kombinovali. Jejich útočné snažení skončila až u Davida Kredla, jenž byl před brankou zcela sám. Zkusil střelu z první, která ale skončila jen v prostorách, které Slaninovu svatyni neohrožují. Přesto to byla velmi dobrá příležitost ke skórování!
     
    49:40
    Na ledové ploše se toho v uplynulých okamžicích moc neděla. Boleslav se snažila přejít útočnou modrou čáru, což se ji povedlo až nyní, kdy pálil Jindřich Plíšek. Bohužel pro něj a jeho spoluhráče ale Slanina drží kotouč daleko od brankové konstrukce.
     
    47:53
    David Kredl přejel s pukem na holi útočnou modrou čáru a ihned nahodil na branku. Slanina s kotoučem neměl problém. Zachytil ho a následně jej ještě stačil rozehrát na své spoluhráče, kteří míří na opačnou stranu ledové plochy.
     
    46:37
    Mohlo to být o jedinou branku! Hromada ujel se spoluhráčem do přečíslení. Poslal přihrávku na Adama Sochora, který se ocitl v ideální palebné pozici. Sám před brankou ale trefil zřejmě jen tyč Stuchlíkovy branky!
     
    45:50
    Hrouda nestál na modré čáře v nejlepší palebné pozici, přesto své štěstí z větší vzdálenosti zkusil. Jeho pokus ale až na branku nedoletěl, českobudějovická obrana s ním tedy moc práce neměla.
     
    44:48
    David Kredl vydoloval kotouč u hrazení, načež se otočil k brance domácích. Na ni zkusil nenápadně vystřelit, konkrétně k bližší tyči. Tam se ale přesunul také Slanina, jenž puk v pohodě vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    43:25
    Nyní jsme nebyli vůbec daleko od pátého gólu mladoboleslavského celku! Matěj Gardoň si najížděl před branku, kam také dostal přihrávku. Bohužel pro něj ale z první nedokázal kotouč usměrnit pod víko, kam zřejmě mířil. Puk končí jen vysoko nad horní tyčkou.
     
    41:46
    Jakub Hrouda obral soupeře o kotouč a vydal se do útočného pásma. Zkusil vystřelit z pravého křídla. Střelu dobře schoval za obránce, přesto Slanina bez větších obtíží kotouč vykopává mimo svou svatyni.
     
    40:40
    Na kotouči se drží hostující hráči, kteří se pokoušeli dlouho přejít přes střední pásmo. To se podařilo až Matěji Gardoňovi, který zaváží puk před Slaninovu svatyni.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Druhých dvacet minut je za námi. Hra se trošičku vyrovnala, ale nejdůležitějším aspektem budou dva vstřelené góly Motoru, které znamenají, že rozdíl je již „jen“ dvoubrankový. Uvidíme, zda České Budějovice obrat dokonají.

    Další perioda začne přibližně v 16:26.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:45
    Před odchodem do kabin to zavánělo pátým gólem Mladoboleslavských! Zajímavou přihrávku před branku dostával Jindřich Plíšek, který se ale jen těsně nedostal do zakončení.
     
    38:22
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou gólů, což už z jejich pohledu vypadá mnohem lépe! Petrásek našel na modré čáře stojícího MATYÁŠE FOUSKA, a ten propálil vše, co potřeboval – 2:4. Asistence: Filip Petrásek.
     
    37:36
    Tomáš Rajgl vybojoval kotouč pro svůj tým. Následně s ním sám najel do neutrálního pásma, odkud nahazuje až na Slaninovu svatyni. Rajgl tak získal pro svůj tým cenné vteřinky.
     
    36:26
    Velmi pohledná kombinace domácích hokejistů, která začala u Tomáše Cibulky a skončila u Davida Kašpara gólem nekončí. Právě poslední jmenovaný zkoušel zakončit z pravého kruhu do bližšího horního růžku. Stuchlík se ale natáhl a tento zajímavý kotouč vytěsnil mimo nebezpečí.
     
    36:09
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Žabka – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A i českobudějovičtí hokejisté se mohou radovat z první přesné trefy! Před brankou stál pohotový VIKTOR BUDÍK, ke kterému se nakonec kotouč odrazil. Právě domácí útočník neměl s následným zakončením obtíže – 1:4. Bez asistence.
     
    35:20
    Jindřich Plíšek využil příhodně odraženého kotouče a dostal se do střelecké pozice zblízka domácí branky. Odtud ale bekhendem zasunout kotouč za brankovou čáru nedokázal.
     
    34:27
    Tomáš Březina ujížděl s kotoučem na holi za Stuchlíkovou svatyní. V akci ale nemohl pokračovat, neboť jeden z jeho spoluhráčů se dostal až do brankoviště, což sudím neuniklo.
     
    33:43
    Dobrá akce Motoru brankou nekončí. Matyáš Fousek dostal přihrávku na modré čáře, odkud to zkusil na vzdálenější tyč. Tam sice jeho projektil směřoval, nicméně objevila se zde i Stuchlíkova lapačka, ve které puk nakonec končí.
     
    32:43
    Oskar Haas se hnal do útoku. Stál proti němu poslední obránce, na kterého si Haas ale nakonec nepřišel. Zkoušel si ho obhodit, nicméně přitom nešťastně zakopl a upadl na led. V útočné akci tedy logicky pokračovat nemohl. Kotouče se naopak ujímají domácí hráči.
     
    32:11
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Žabka – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    31:46
    Českobudějovičtí hokejisté se poměrně dlouho drželi v útočném pásmu, nicméně nic zde nevymysleli. O kotouč byli nakonec obráni a již se musí vracet zpátky, aby stihli boleslavské útočníky.
     
    30:39
    Matouš Hail poslal přihrávku na opačnou stranu útočné modré čáry. Tam stál David Kumpfmüller, který si kotouč srovnal a vypálil. Proti jeho pokusu dokázal Stuchlík včas zakleknout a puk lapit bezpečně ve výstroji.
     
    29:50
    Mladoboleslavští hokejisté vzápětí přesunuli hru do útočného pásma. I v této periodě je to zatím Motor, který se musí spíše bránit. Uvidíme, zda toto akce hostujícího celku skončí nějakou zajímavou střelou nebo situací.
     
    28:42
    Tomáš Březina ujel se svým spoluhráčem do přečíslení. Právě Březina zkoušel poslat ještě přihrávku k pravé tyči z pohledu Stuchlíka. Nicméně tam jeden z jeho spoluhráčů zakončit nedokázal. Hra pokračuje.
     
    27:34
    Oskar Haas si najel do pásma a dostal přihrávku. Následně napřáhl a vypálil. Mířil zřejmě do bližšího horního růžku, nicméně ten poměrně výrazně minul. Kotouč končí za Slaninovou brankou.
     
    26:30
    Tomáš Rajgl napřáhl na modré čáře a vyslal velmi svižnou střelu! Ta zazvonila o tyč, která zvoní možná ještě teď! Po Rajglově pokusu končí kotouč v ochranné síti, hraje se tedy dál.
     
    26:17
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Cibulka – 2 min., faul kolenem).
     
    25:32
    Matěj Gardoň držel kotouč na útočné modré čáře. Mohl volit mezi přihrávkou spoluhráči a střele. Zvolil druhou možnost. Vzal akci na sebe a vypálil. Jeho projektil neměl vůbec špatné parametry, nicméně Slanina včas zaklekl a jeho pokus velmi jistě udržel někde ve své výstroji.
     
    24:15
    Dobrou přihrávku dostal Matouš Hail, jenž ser tím pádem dostal do dobré střelecké pozice. Kotouč si srovnal do lepší pozice a zkusil to na vzdálenější tyč. Jeho pokus nakonec Stuchlík dostal těsně mimo svou pravou tyč!
     
    23:10
    Vhazovalo se v domácím obranném pásmu, načež dostal přihrávku ke střele Tomáš Rajgl, který zkusil své štěstí z první. Rajglův pokus nebyl vůbec špatný, nicméně domácí brankář včas zasáhl a tento projektil dostal mimo nebezpečí.
     
    22:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostující celek stejně jako v předchozím dějství, tak i na začátku této periody dává branku! Po Urbanově přihrávce se dostal ke střeleckému pokusu JAKUB HRUŠKA, který rozvlnil síťku za Slaninovými zády. Asistence: Marek Urban.
     
    21:21
    Od modré čáry napřáhl ke střele Žabka a také ji vyslal. Jeho pokus letěl blíže k ledu, navíc na něj neměl domácí brankář příliš dobrý výhled. Slanina si s ním i přesto poradil a dostal ho mimo nebezpečí.
     
    20:31
    David Šercl ujížděl s kotoučem do třetiny a už to vypadalo, že se dostane do zajímavé střelecké pozice. Jeden z jeho spoluhráčů ale vjel do pásma dříve, a tak rozhodčí odpískal postavení mimo hru.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Úvodní dějství je za námi. Mladá Boleslav do něj vstoupila skvěle, když už před polovinou třetinu vedla o tři přesné zásahy. Tento výhodný náskok udržela až do konce třetiny. Uvidíme, zda bude pokračovat v dobrém výkonu i v dalším dějství, nebo se Motor ještě vrátí nějakým zásahem do hry.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:34
    Mladá Boleslav se na chvíli usadila v útočném pásmu, nicméně na branku střela nevyslala. Haasův pokus totiž skončil jen na prvním bránícím hráči.
     
    18:35
    Hraje se ve čtyřech na obou stranách, většího prostoru na ledě ale zatím žádný z týmů využít nedokázal. Nicméně nyní k tomu měli velmi blízko domácí! Ti zakončovali u levé Stuchlíkovy tyče, téměř do odkryté klece. Právě mladoboleslavský brankář se ale stihl natáhnout a kotouč přikrýt někde pod svou výstrojí!
     
    17:54
    Vyloučení v týmu HC Motor České Budějovice (Hail – 2 min., vražení na hrazení).
    Vyloučení v týmu BK Mladá Boleslav (Plíšek – 2 min., faul loktem).
     
    16:39
    David Kašpar vystihl hostující rozehrávku ve vlastním obranném pásmu. Dostal se až do pásma útočného, kde se procpal až ke střeleckému pokusu. Kašparův pokus ale až na branku neprošel, zastavil se jen o prvního clonícího hráče.
     
    15:50
    I teď byl na ledové ploše vidět Marek Urban, který se společně se svým spoluhráčem nacpal před branku, kde se zkusil o dorážku. Ani tento pokus ale za brankovou čáru neprošel, Slanina byl pozorný i v tomto případě.
     
    15:02
    Marek Urban měl velkou rychlost a díky tomu nyní předjel protihráče on. Sice byl poměrně tísněn, přesto dokázal zakončit. A to z bekhendu, který si ale Slaninu, jenž se včas přemístil, bez větších problémů pohlídal.
     
    14:33
    Matyáš Hromada byl s předstihem dříve u kotouče než soupeř. Puk se přitom klouzal za Slaninovu branku. Píská se tedy zakázané uvolnění, které vrátí hru před Stuchlíka.
     
    14:19
    Českobudějovičtí se hnali do pásma, jmenovitě měl kotouč na holi Viktor Budík. Bohužel pro něj se ale jeden z jeho spoluhráčů dostal do ofsajdového postavení, které tedy vrací hru do neutrálního pásma.
     
    12:54
    Richard Pitel nahodil kotouč do útočného pásma, kde si jej Motor následně vybojoval. Ke střele z větší dálky se dostal Cibulka, ovšem s jeho pokusem si mladoboleslavská obrana v čele se Stuchlíkem v brance poradila.
     
    11:38
    Neméně aktivněji dnes působí Oskar Haas. Samozřejmě jsme na začátku utkání, přesto jsou tito dva zmínění hráči stále v útočné permanenci. Nyní si Haas říkal o přihrávku a sjížděl si před branku. Nakonec ji ovšem od svého spoluhráče nedostal.
     
    10:43
    Dominik Ďuráč je dnes velmi aktivní a nyní byl opět vidět. Tentokrát přejel s kotoučem na holi do útočného pásma, kde to ihned zkusil na domácí branku. Slanina byl ale proti Ďuráčově pokusu připraven a jistě zasáhl.
     
    09:45
    Českobudějovičtí hokejisté se snažili o rozehrávku zpoza vlastní branky. Puk nicméně skončil až u Stuchlíkovy branky, kde už si puk sbírají opět mladoboleslavští hokejisté.
     
    08:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští se radují z další přesné trefy! KAREL KŘEPELKA napřáhl na modré čáře a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. V domácí svatyni se tedy třepotá třetí kotouč. Asistence: Oskar Haas.
     
    07:51
    Kovář vyhrál vhazování na modrou čáru. Zde stál ke střele připravený Fousek, který zkusil své štěstí z první. Puk prošel až na branku, nakonec se ale zastavila až o Stuchlíkovy betony.
     
    07:12
    Oskar Haas se pokusil dostat do zakončení krásnou individuální akci. Na posledního domácího beka, Tomáše Cibulku, si ale nepřišel. Právě domácí obránce mu na poslední chvíli kotouč sebral a následně rozehrál svým spoluhráčům.
     
    06:08
    Hra se o chvíli později opět převrací na opačnou stranu. I tentokrát letěla na Slaninu střela z pravého křídla. Domácí brankář ji i v tomto případě drží mimo ohrožení vlastní svatyně.
     
    05:50
    Po delší době se o útočnou akci pokusil také Motor. Za kotoučem se konkrétně hnal Daniel Hála. Nicméně až k němu se přes hostující obranu neprobil.
     
    04:42
    Mladoboleslavští se stále drží v útoku a snaží se o ohrožení domácí klece. Nyní jel po pravém křídle Dominik Ďuráč, který to zkusil do horních pater branky. Jeho střela ale neměla potřebné parametry, Slanina ji v pohodě kryje.
     
    03:54
    Křepelka držel kotouč na holi. Ještě před vjetím do pásma jej nahodil za Slaninovu svatyni a odjel střídat. O kotouč pak oba týmy svádějí souboj v prostoru před domácí brankou.
     
    02:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To je nástup do utkání jako hrom! Hostující celek se raduje již z druhé vstřelené branky! Po přihrávce Daniela Sluky se neomylně trefil Dominik Ďuráč! Asistence: Daniel Sluka.
     
    02:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Početní výhoda mladoboleslavských hokejistů bleskově využita! OSKAR HAAS se zapisuje do střelecké listiny jako první hráč v utkání. Asistence: Tomáš Rajgl, Jindřich Plíšek.
     
    01:59
    Uvidíme první vyloučení v utkání. Domácí si odpykají trest za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odpyká Daniel Hála.
     
    01:03
    I hostující celek se poprvé vrhl do útočné třetiny. Zde taktéž vyslal na domácího brankáře střelu. Slanina drží puk bezpečně ve své výstroji.
     
    00:28
    Jako první musel zasahovat hostující brankář. Ten čelil lehkému nahození Davida Kašpara, který přejel útočnou modrou čáru a ihned poté nahodil. Boleslavský brankář drží kotouč v lapačce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    HC Motor České Budějovice: Lidák (Slanina) – Fousek, Cibulka, Hail, Hromada – Hála, Lukeš, Korndörfer, Kašpar, Petrásek, Březina, Pitel, Placek, Kumpfmüller, Budík, Kovář, Dubský, Čančura, Sochor

    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Náhončík) – Křepelka, Rajgl, Moravec, Hrouda, Žabka, Šerlc, Vochvest – Urban, Sluka, Kredl, Plíšek, Gardoň, Peca, Pavlík, Ďuráč, Hruška, Haas

    Rozhodčí: Hucl – Rubáš, Tvrdík.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 36. Budík, 39. Fousek (Petrásek), 64. Dubský (Budík, Cibulka) – 3. Haas (Rajgl, Plíšek), 3. Ďuráč (Sluka), 9. Křepelka (Haas), 23. Hruška (Urban), 57. Moravec (Sluka)


    HC Motor České Budějovice: Slanina (Lidák) – Fousek, Cibulka, Hail, Hromada – Hála, Lukeš, Korndörfer, Kašpar, Petrásek, Březina, Pitel, Placek, Kumpfmüller, Budík, Kovář, Dubský, Čančura, Sochor
    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Náhončík) – Křepelka, Rajgl, Moravec, Hrouda, Žabka, Šerlc, Vochvest – Urban, Sluka, Kredl, Plíšek, Gardoň, Peca, Pavlík, Ďuráč, Hruška, Haas

    Rozhodčí: Hucl – Rubáš, Tvrdík
    bahis siteleri