Č. Budějovice – Mladá Boleslav 2:5 (kon.) | Zlín – Pardubice 3:4 (kon.)
konec
HC Motor České Budějovice
2:5 (0:3, 2:1, 0:1 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Pátek 04.01.2019, 15:00 • Budvar aréna • Extraliga dorostu • Nadstavba D
Partner:
     
    63:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Českobudějovičtí hokejisté se mohou radovat alespoň ze zisku jednoho bodu! Ten domácímu týmu vystřelil ALOIS DUBSKÝ. Asistence: Viktor Budík, Tomáš Cibulka.
     
    56:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nyní už to o pět branek ale je! Daniel Sluka oslovil ke střele připraveného TOMÁŠE MORAVCE, který napřáhl a rozradostnil spoluhráče na ledě i na střídačce! Asistence: Daniel Sluka.
     
    38:22
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí snižují na rozdíl dvou gólů, což už z jejich pohledu vypadá mnohem lépe! Petrásek našel na modré čáře stojícího MATYÁŠE FOUSKA, a ten propálil vše, co potřeboval – 2:4. Asistence: Filip Petrásek.
     
    35:29
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A i českobudějovičtí hokejisté se mohou radovat z první přesné trefy! Před brankou stál pohotový VIKTOR BUDÍK, ke kterému se nakonec kotouč odrazil. Právě domácí útočník neměl s následným zakončením obtíže – 1:4. Bez asistence.
     
    22:06
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hostující celek stejně jako v předchozím dějství, tak i na začátku této periody dává branku! Po Urbanově přihrávce se dostal ke střeleckému pokusu JAKUB HRUŠKA, který rozvlnil síťku za Slaninovými zády. Asistence: Marek Urban.
     
    08:40
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští se radují z další přesné trefy! KAREL KŘEPELKA napřáhl na modré čáře a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. V domácí svatyni se tedy třepotá třetí kotouč. Asistence: Oskar Haas.
     
    02:55
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    To je nástup do utkání jako hrom! Hostující celek se raduje již z druhé vstřelené branky! Po přihrávce Daniela Sluky se neomylně trefil Dominik Ďuráč! Asistence: Daniel Sluka.
     
    02:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Početní výhoda mladoboleslavských hokejistů bleskově využita! OSKAR HAAS se zapisuje do střelecké listiny jako první hráč v utkání. Asistence: Tomáš Rajgl, Jindřich Plíšek.
    Marken.cz

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 36. Budík, 39. Fousek (Petrásek), 64. Dubský (Budík, Cibulka) – 3. Haas (Rajgl, Plíšek), 3. Ďuráč (Sluka), 9. Křepelka (Haas), 23. Hruška (Urban), 57. Moravec (Sluka)


    HC Motor České Budějovice: Slanina (Lidák) – Fousek, Cibulka, Hail, Hromada – Hála, Lukeš, Korndörfer, Kašpar, Petrásek, Březina, Pitel, Placek, Kumpfmüller, Budík, Kovář, Dubský, Čančura, Sochor
    BK Mladá Boleslav: Stuchlík (Náhončík) – Křepelka, Rajgl, Moravec, Hrouda, Žabka, Šerlc, Vochvest – Urban, Sluka, Kredl, Plíšek, Gardoň, Peca, Pavlík, Ďuráč, Hruška, Haas

    Rozhodčí: Hucl – Rubáš, Tvrdík
    bahis siteleri