Caen – PSG 1:2 (kon.) | Angers – Monaco 2:2 (kon.) | Remeš – Amiens 2:2 (kon.)
konec
Stade de Reims
2:2 (0:2)
Amiens SC
Sobota 02.03.2019, 20:00 • Stade Auguste-Delaune, Reims • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 27. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:10. (21:52:58)
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí nerozhodným výsledkem 2:2. Druhý poločas nám nabídl o dost záživnější podívanou, přičemž v samotném úvodu bylo Amiens mnohem nebezpečnější, avšak hosté svůj náskok nedokázali navýšit. To vedlo ke kontaktní brance, o kterou se postaral střídající Dia. Aby toho nebylo málo, tak se za domácí celek prosadil také druhý střídající hráč, necelých pět minut před koncem zápasu, srovnal na konečných 2:2 Cafaro. Amiens tak promarnilo dvoubrankové vedení, což určitě musí mrzet.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Dnešní utkání nám zřejmě další branku už nenabídne, avšak Reims se dostává do slušného náporu. Hosté si zřejmě vystačí i s jednobodovým ziskem.
     
    90+4
    Tak tady moc nescházelo! Zeneli se dostal do palebné pozice, odkud ale zamířil kousek vedle branky. Gurtner se za tímto pokusem pouze ohlédl.
     
    90+2
    Na druhé straně se nepodařilo udržet míč na kopačce Zenelimu, který byl čistým způsobem odzbrojen. Přetahovanou o míč ale lépe zvládli domácí hráči.
     
    90+1
    O autové vhazování se postaral hostující Pieters, který si na hranici pokutového území vybral Gnahorého, jehož pád na zem nepřinesl volný kop.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o šest minut.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, na světelné tabuli svítí nerozhodný výsledek. Ještě ale můžeme počítat s nastaveným časem.
     
    87
    Budeme sledovat standardní situaci pro Reims, hodně zbrkle si totiž počínal hostující Timite, který povalil soupeře k zemi. Rozehrávku si vezme na starost Cafaro.
     
    86
    Následně na jistotu zahrál obránce Abdelhamid, jenž odklidil míč do bezpečnějšího prostoru. Krátce poté na druhé straně zasahoval zadák Gouano.
     
    85
    Tohle je pro hostující celek určitě velký šok, skóre je totiž opět vyrovnané. Amiens se okamžitě pokouší útočit, domácí obrana ale funguje na jedničku.
    84. Mathieu CAFARO - 2:2
     
    84
    Reims právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jenom tu máme vyrovnávací branku! Jeden z hostů odvracel míč za pokutové území, kde číhal domácí MATHIEU CAFARO, jenž to zkusil z hodně překvapivé pozice. Jeho rána nakonec proletěla přes blok protihráčů, nakonec skončila u vzdálenější konstrukce.
     
    84
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut, Reims se stále nemůže dostat k ničemu nebezpečnému. Nyní odkopává od své svatyně Gurtner.
     
    83
    Střídání v týmu Amiens SC: ze hřiště odchází Sámán Ghoddos, přichází Bakaye Dibassy.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Boulaye Dia (Stade de Reims).
     
    82
    Lefort musel za postranní čáru, z jeho hlavy totiž začala téct slušná dávka krve. Amiens tak hraje v početní nevýhodě, avšak s rohovým kopem soupeře, si poradilo.
     
    81
    Střídání v týmu Stade de Reims: ze hřiště odchází Tristan Dingomé, přichází Mathieu Cafaro.

    David Suchý

    Branky: 70. Dia (Zeneli), 84. Cafaro – 39. Mou. Konaté (pen.), 44. Timite

    Karty:   83. Dia (REI) – 75. Pieters (AMI)


    Držení míče: 61 % : 39 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 3:4. Rohy: 6:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 11:10.
    Stade de Reims: Mendy – Engels, Foket, Abdelhamid, Kamara – Mbemba (37. Doumbia), Romao (C), Dingomé (81. Cafaro) – Oudin (66. Dia), Chavarría, Zeneli.
    Náhradníci: Lemaitre – Cafaro, Baba Rahman, Dia, Doumbia, Fontaine, Martin.

    Amiens SC: Gurtner – Krafth, P-D. Gouano (C), Lefort, Pieters – Timite, Monconduit, Blin, Ghoddos (83. Dibassy) – Guirassy, Mou. Konaté (76. Gnahoré).
    Náhradníci: Dreyer – Adénon, Bodmer, Dibassy, El Hajjam, Mendoza, Gnahoré.

    Rozhodčí: Schneider – Zitouni, Henninot
    ocianews.com