Marseille – Nîmes 2:1 (kon.) | Caen – Angers 0:1 (kon.) | Monaco – Remeš 0:0 (kon.)
Štrasburk – Guingamp 3:3 (kon.)
konec
AS Monaco
0:0 (0:0)
Stade de Reims
Sobota 13.04.2019, 20:00 • Stade Louis-II, Monaco • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní zápas tedy končí remízou 0:0 a dělbou bodů. AS Monaco celý druhý poločas vyčnívalo, nakonec ale i přes pár dobrých šancí nedokázalo skórovat a i přes lepší výkon berou oba celky jeden bod. Ode mě je to dnes vše a děkuji vám, že jste dnes zápas pozorně sledovali.

    Z komentátorského postu se srdečně loučí Jiří Polášek. (22:02:58)
     
    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 12:3. Rohy: 18:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:13.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Jemerson se po nezdařené hlavičce jednoho ze spoluhráčů ještě chtěl ukázat a napálil ze vší síly do míče ve vápně. Jenže branku hodně, hodně vysoko přestřelil.
    90+3. Šance Gelsona Martinse
     
    90+3
    Gelson Martins již v devadesáté třetí minutě měl asi největší šanci domácích za celý zápas. Perfektně se ale ukázal brankář Mendy.
     
    90+2
    Monaco se snaží za každou cenu útočit, a Reims naopak bránit. To jim zatím vychází. Monaco na ohrožení jejich branky nemůže najít správný recept.
     
    90+1
    V další šanci se nyní ocitl knížecký tým. Po centru si pro míč přiskočil Mendy, který s ním ale spadl a kulatý nesmysl mu málem vyletěl z náruči.
     
    90
    Nyní sudí usoudil, že se k základní hrací době bude přidávat ještě dalších 5 minut. I k přihlédnutí na dlouhé ošetřování Jovetiće a argumenty Subašiće se mi to zdá moc.
     
    89
    Druhým hráčem označkovaným žlutou kartou v dnešním zápase se stává v 89. minutě Djibril Sidibé. Ten podkopl svého protihráče, když se rozbíhal s míčem.
     
    88
    Další rohový kop, který mělo na starost Monaco, nakonec dobře pro domácí celek neskončil, když ho nakonec získala hostující obrana.
     
    87
    Další ruka ve vápně hostů! Opět jejich prohřešek a opět po hlavičce domácího knížeckého Monaca. Rozhodčí to sice pravděpodobně nemohl vidět, každopádně tímhle už dnes po druhé poškodil domácí.
     
    86
    Následující střídání nám uzavřelo možnost pro další hráče podívat se do zápasu, jelikož bylo poslední. Šanci tedy dostává Doumbia a místo něj si jde sednout Dingomé.
    85. Faul na Jovetiće
     
    85
    Střídání se prodlužuje, nachystaný Carlos Vinicius stojí vedle čtvrtého rozhodčího, ale doktoři ještě ošetřují Jovetiće.
     
    83
    Trenér Jardim střídá potřetí, a vypadá to, že Jovetić není zdravotně v pohodě. Po faulu na něj, kdy se mu úplně prohnula noha u kolena sice rozhodčí neodpískal, ale nyní je obklopen doktory.
     
    82
    Domácí ale tento přímá kop zahráli příšerně. Postavili se k němu Jovetić a Rony Lopes a druhý jmenovaný ho kopal. Kopl ho však přímo do před ním stojící zdi.
     
    81
    Faul na domácího hráče nyní dává značnou výhodu Monacu. Ta má podobu přímého volného kopu z nevelké vzdálenosti.
    79. Samostatný únik Lopese

    Jiří Polášek

    Branky:

    Karty:   60. Subašić (ASM)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:3. Střely mimo: 12:3. Rohy: 18:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:13.
    AS Monaco: Subašić – Sidibé, Glik, Jemerson, Ballo-Touré – Fàbregas (14. Aholou), Adrien Silva – G. Martins, Golovin, Rony Lopes – Jovetić (83. Carlos).
    Náhradníci: Benaglio – Aholou, Carlos, Badiashile, Falcao, Henrichs, Chadli.

    Stade de Reims: Mendy – Cafaro, Engels, Abdelhamid, Baba Rahman – Romao, Chavalerin – Foket, Dingomé (86. Doumbia), Oudin (72. Zeneli) – Dia (64. Suk Hjun-Čun).
    Náhradníci: Lemaitre – Disasi, Doumbia, Kamara, Suk Hjun-Čun, Zeneli, Martin.

    Rozhodčí: W. Delajod
    thejrc.org