Zlín – Lok. Moskva 2:4 (kon.) | Legia – Příbram 5:0 (kon.) | Fehérvár – Ostrava 1:1 (kon.)
Škendija – Žilina 1:0 (kon.)
konec
Legia Varšava
5:0 (2:0)
FK Příbram
Čtvrtek 27.06.2019, 17:00Přípravný zápas
Předzápasové kurzy

     
    Je konec! Dnešní přátelské utkání nakonec jednoznačně vyznělo pro polský celek, který dnes pětkrát skóroval. Legia byla i ve druhém dějství výrazně nebezpečnější, naopak Příbram se pouze většinu času bránila. K vidění byla spíše jen hra na jedné polovině, český celek nakonec hned pětkrát inkasoval, což není úplně nejlepší vizitka. (18:47:19)
     
    90
    Konec zápasu.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby. O vítězi je už delší dobu rozhodnuto, Příbram by určitě ocenila konec zápasu.
     
    88
    Příbram se konečně dostala alespoň k rohovému praporku, odkud vhazovala. Ani tentokráte jsme nesledovali žádný střelecký pokus.
     
    85
    Následné přenesení hry nakonec přineslo autové vhazování právě pro celek v bílém, po kterém jsme sledovali dlouhou kombinaci.
     
    84
    Dalekonosný nákop směřoval na útočnou polovinu, kde byl příliš pozdě v souboji nenápadný Vandas. Legia se tak okamžitě dostala zpět.
     
    83
    Do konce zápasu zbývá něco málo kolem deseti minut. Příbram je směrem dopředu naprosto bezradná, naopak soupeř je i nadále aktivnější.
     
    82
    Jeden z hráčů Legie byl při snaze o rozehrávce faulován, čehož si všiml také hlavní sudí. Varšava ihned rozehrála přenesením hry vpravo.
     
    81
    Daleko z branky musel brankář Kočí, který nakonec hlavičkou poslal míč ke středovému kruhu, kde si nedovoleným zákrokem pomohl Nagy.
    78. ASTIZ - 5:0
     
    78
    Legia Varšava právě vstřelila branku!
    Nicméně v tuto chvíli tady máme pátou branku! Na rohový kop si totiž dokázal nejvýše vyskočit IŇAKI ASTIZ, jehož hlavičkový pokus byla nadmíru přesný. I tentokráte byl příbramský brankář celkem bez šance.
     
    77
    Na pořadu dne byla zajímavá standardka pro Varšavu. K rozehrávce se postavil Gvilija, jehož zakončení dokázal zneškodnit brankář.
     
    74
    Do konce zápasu zbývá něco málo přes dvacet minut. Poslední minuty tohoto zápasu nepřinášejí zrovna atraktivní podívanou.
     
    73
    Cvičený signál přinesl centr na přední tyč, kde zasahoval jeden z hráčů příbramského celku. Následný centr skončil na hlavě pozorného Průchy.
     
    72
    Přihrávka do volného prostoru směřovala na Jedrzejczyka, který si snažil vymodlit rohový kop, přičemž ho také vybojoval. O rozehrávku se postará Gvilija.
     
    71
    Ven z branky musel brankář Kočí, který si dokonce také křikl. U míče byl jako první, následně ho poslal do bezpečnějšího prostoru.
     
    70
    Nagy se včas vrátil na vlastní polovinu, kde dokázal zbrzdit akci českého celku. Posléze se činil také López, jenž aktivně napadal rozehrávku.
     
    69
    Avšak ani český celek se daleko s hracím předmětem nedostal. Krátce poté chyboval také soupeř, který celkem zbytečně přišel o míč.

    David Suchý


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 8. Niezgoda, 33. Cafú, 51. Martins, 59. Gvilija, 78. Astiz


    Legia Varšava: 1. poločas: Cierzniak (C) – Lewczuk, Remy, Stolarski, Cafu, Antolić, Agra, Praszelik, Rosołek, Niezgoda.

    2. poločas: Majecki – Vesović, Astiz, Jodłowiec, Jędrzejczyk – Martins, Gvilia, Kwietniewski, Nagy – Carlitos, Sanogo.

    Náhradníci: Majecki – Astiz, Gvilija, Jedrzejczyk, Jodlowiec, Kwietniewski, López, Martins, Nagy, Sanogo, Vešović

    FK Příbram: Kočí – Jablonský, Kingue (68. Mezera), Šimek, Průcha – Jandera (46. Cmiljanovič), Rezek (65. Hájek), Januška (72. Janota), Tregler (46. Kopřiva), Voltr (46. Alvir) – Vandas (72. Polidar)
    Náhradníci: Boháč – Kopřiva, Mezera, Janota, Alvir, Cmilanović, Hájek, Polidar
    bahis siteleri