Norsko – Anglie 0:3 (kon.)
konec
Norsko
0:3 (0:2)
Anglie
Čtvrtek 27.06.2019, 21:00 • Stade Océane, Le Havre (FRA) • Mistrovství světa - ženy • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
     
    Jill Scottová vstřelila nejrychlejší gól na letošním mistrovství světa ve Francii, když se prosadila po dvou minutách a sedmi sekundách, a poslala Anglii opět do semifinále. Skvělou formu dnes potvrdila také Ellen Whiteová, na jejíž gól po přestávce navázala Lucy Bronzeová, a vstřelila tak jubilejní 900. gól mistrovství světa ve fotbale žen. Norky sice po přestávce kousaly a měly velké šance, jenže ani jednu z nich bohužel neproměnily. Konečný výsledek. Norsko 0 Anglie 3. (22:54:56)
     
    90+5
    Konec zápasu.

     
    90+3
    Anglie na letošním mistrovství světa vstřelila 11 gólů, čímž překonala svůj rekord z roku 2015 (Angličanky zaznamenaly v Kanadě 10 gólů).
     
    90+1
    Georgia Stanwayová se dostala na hranici šestnáctky k prudké přízemní střele, vypadalo to na bodlo, která těsně minula vzdálenější tyč!
     
    90
    Nad rámec dnešního zápasu bylo nastaveno 5 minut.
     
    88
    Maria Thorisdottirová viděla dvě minuty před koncem zápasu žlutou kartu. Na výsledku už to ale nic nezmění.
     
    88
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Nikita Parrisová, přichází Rachel Dalyová.
     
    87
    Lisa-Marie Utlandová si naběhla na vzdálenější pravé tyči na přetažený přízemní centr z levého křídla a z velkého úhlu pohotově vypálila, Karen Bardsleyová si ale s její přízemní střelou snadno poradila. Stále 3:0.
     
    85
    Střídání v týmu Norsko: ze hřiště odchází Ingrid Woldová, přichází Synne Skinnes Hansenová.
    83. Nikita Parrisová se mohla trefit z penalty, ale netrefila!
     
    83
    Nikita Parrisová mohla sama sebe odměnit za parádní výkon gólem z penalty, jenže Ingrid Hjelmsethová dokázala její přízemní střelu mířící k levé tyči vyrazit! Hodně špatně kopnuto.

     
    82
    Steph Houghtonová si nabíhala na centr ze standardní situace a uprostřed šestnáctky byla sražena k zemi. Z hlavičkového souboje penalta!
     
    80
    Isabell Herlovsenová se dostala na pravé straně šestnáctky ke střílenému přízemnímu centru z nulového úhlu a Karen Bardsleyová ho musela vyrážet.
     
    79
    Hra je opět v plném proudu a do konce dnešního nádherného zápasu už příliš mnoho času nezbývá. Anglie vede 3:0 a je na cestě do semifinále turnaje.
     
    78
    Hra byla přerušena, protože jedna z hráček anglické reprezentace zůstala ležet na hrací ploše. Další změna?
     
    75
    Lucy Bronzeová se dnes postarala o obrovský milník šampionátu, když v rámci mistrovství světa ve fotbale žen vstřelila jubilejní 900. gól.
     
    74
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Fran Kirbyová, přichází Georgia Stanwayová.

    Tomáš Reiner

    Branky: 3. Scottová, 40. Whiteová, 57. Bronzeová

    Karty:   88. Thorisdottirová (NOR)

    Neproměněná penalta: 83. Parrisová (ENG), brankář Hjelmsethová zneškodnil


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 3:6. Rohy: 2:5. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 11:12.
    Norsko: Hjelmsethová – Woldová (85. S. Hansenová), Mjeldeová (C), Thorisdottirová, Mindeová – Saeviková (64. Utlandová), Risaová, Engenová, Reitenová (74. Eikelandová) – C. Hansenová, Herlovsenová.
    Náhradníci: Fiskerstrandová, Bogstadová – Hovlandová, S. Hansenová, Thorsnes, Utlandová, Åsland, Eikelandová, Maanumová, Kvammeová, Nautnesová, Haaviová. Martin Sjogren (SWE).

    Anglie: Bardsleyová – Bronzeová, Houghtonová (C), Brightová, Stokesová – Walshová, Kirbyová (74. Stanwayová), Scottová – Parrisová (88. Dalyová), Whiteová, Dugganová (54. Meadová).
    Náhradníci: Telfordová, Earpsová – Greenwoodová, Taylorová, Williamsonová, McManusová, Mooreová, Dalyová, Stanwayová, Carneyová, Meadová, Staniforthová. Trenér: Phil Neville (ENG).

    Rozhodčí: Lucila Venegasová (MEX). Asistentky: Mayte Chavezová (MEX), Enedina Caudillová (MEX). Čtvrtá rozhodčí: Katalin Kulcsarová (HUN). VAR: Massimiliano Irrati (ITA)

    Diváci: 21111
    bahis siteleri