Madagaskar – Burundi 1:0 (kon.) | Senegal – Alžírsko 0:1 (kon.) | Keňa – Tanzanie 3:2 (kon.)
konec
Madagaskar
1:0 (0:0)
Burundi
Čtvrtek 27.06.2019, 16:30 • Alexandria Stadium • Africký pohár národů • Skupina B
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (18:24:18)
     
    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:7. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:25.
     
    Je konec! Madagaskar nakonec dokázal porazit Burundi těsně 1:0 a připisuje si cenné tři body v boji o postup do další fáze! Na první šanci jsme museli čekat až do druhého poločasu. V něm si překvapivě vedlo lépe Burundi, ale Razak hlavou těsně minul branku! Madagaskar svou první možnost dokázal využít, když se z přímého kopu krásně trefil Marco Ilaimaharitra! Stejný hráč mohl v samotném závěru přidat pojistku, ale brankář Nahimana tentokrát vytáhl dobrý zákrok.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Mavugo poslal přihrávku na polovinu soupeře, jenže jeho spoluhráč na prudkou pobídku nedosáhl. Vypadá to, že Madagaskar bude slavit tři body.
     
    90+2
    Také Burundi nyní zahrávalo rohový kop. Centrovaný míč se snesl na značku pokutového kopu, ale nikdo v červeném nedokázal zakončit.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Jonathan Nahimana ještě drží akcie Burundi nad vodou! Marco Ilaimaharitra vyzkoušel technickou střelu k levé tyči, ale brankář tam byl včas!
     
    89
    Paulin Voavy si na hranici pokutového území skvěle pokryl míč tělem a vybojoval pro Madagaskar další přímý kop. Burundi se místo snahy o vyrovnání musí bránit.
     
    88
    Madagaskar navíc zahrával rohový kop. Povedený centr přiletěl na malé vápno, kde číhal Faneva Imà Andriatsima, ale ten míč hlavou netrefil zrovna dobře.
     
    87
    Burundi se v posledních minutách prakticky nemůže dostat na polovinu Madagaskaru. Vedoucí celek svůj náskok kontroluje opravdu pečlivě.
     
    86
    Hra je znovu přerušena! Na zdravotní problémy si tentokrát stěžuje brankář Burundi Jonathan Nahimana, kterého podle všeho dohnaly křeče.
     
    85
    Jonathan Nahimana musel předvést další dobrý zákrok. Brankář Burundi přečetl další prudkou přihrávku mezi obránce, vystartoval na značku pokutového kopu a ukryl míč do rukavic.
     
    84
    Střídání v týmu Burundi: ze hřiště odchází Cédric Amissi, přichází Laudit Mavugo.
     
    83
    Žlutou kartu dostává Jérôme Mombris (Madagaskar).
     
    82
    Cédric Amissi je nyní hodně aktivní a hecuje své spoluhráče k vyrovnání. Obrana Madagaskaru však působí pevným dojmem.
     
    81
    Cédric Amissi si z pravého křídla navedl míč na hranici velkého vápna, přehodil si jej na pravačku, jenže technickou střelou nezamířil mezi tři tyče.
     
    80
    Jonathan Nahimana vystartoval pro míč až na hranici velkého vápna a okamžitou rozehrávkou vyhnal své spoluhráče do útoku. Burundi hraje o přežití.
     
    79
    Hra je přerušena! Brankář Madagaskaru Adrien zůstává ležet na trávníku a drží se za levou ruku. Jasným gestem ale ukazuje, že dnešní duel dochytá.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 77. Ilaimaharitra

    Karty:   83. Mombris (MAD) – 58. C. Amissi (BDI)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 5:3. Střely mimo: 4:7. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 16:25.
    Madagaskar: Adrien – Métanire, Fontaine, Razakanantenaina, Mombris – Ilaimaharitra, A. Abel, Amada (61. Rakotoharimalala) – Andriamatsinoro (53. Voavy), Andriatsima, Nomenjanahary (76. Raveloson).
    Náhradníci: Dabo, Randrianasolo – Morel, Rambeloson, Randrianarisoa, Andrianarimanana, Baggio, Caloin, Raveloson, Gros, Rakotoharimalala, Voavy.

    Burundi: Nahimana – Nizigiyimana, Ngandu, Nsabiyumva, Nduwarugira – Duhayindavyi, Bigirimana – Razak, Nahimana (47. Sabumukama), C. Amissi (84. Mavugo) – Berahino (62. M. Amissi).
    Náhradníci: Arakaza, Ndikumana – Moussa, Nshimirimana, Kwizera, Mustafa, Sabumukama, Shabani, M. Amissi, Kamsoba, Mavugo, Ndikumana.

    Rozhodčí: Guirat – Hmila, Amsaad
    bahis siteleri