Admira Praha – Hostouň 2:0 (kon.) | Sparta B – Táborsko 0:1 (kon.) | Plzeň B – Štěchovice 0:2 (kon.)
Rakovník – Karlovy Vary 2:2 (2:4 po pen.)
konec
AC Sparta Praha B
0:1 (0:1)
FC SILON Táborsko
Neděle 29.09.2019, 10:20Česká fotbalová liga (A) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (12:18:01)
     
    Je konec! Táborsko nakonec udrželo jednobrankové vedení a osamostatňuje se na čele tabulky, kde má právě na Spartu náskok tří bodů. O rozhodující branku se postaral Emmanuel Tolno, jenž se prosadil v desáté minutě. Pražané sice ohromně tlačili ve druhém poločase, ale vyrovnání se nedočkali.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Poslední šance pro Spartu. Do šestnáctky se rozběhl i Kotek, ovšem Pecháček si s centrem poradil. Navíc je následně právě Kotkovi pískán faul na gólmana.
     
    90+2
    Žlutou kartu dostává Patrik Schramhauser (FC MAS Táborsko).
     
    90+1
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Stephano Alves De Almeida, přichází Matěj Dybala.
     
    90+1
    Mohlo být rozhodnuto! Táborsko se rychlou a pěknou kombinací dostalo k přihrávce do šestnáctky, kterou na poslední chvíli odvrátil domácí obránce.
     
    90
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Zbyněk Musiol, přichází Patrik Schramhauser.
     
    90
    No, nechtěla bych být dnes v kůži hlavního rozhodčího. Znovu fanoušci neberou jeho rozhodnutí. Nyní to byl celkem jasný faul, ale rozhodčí ho neodpískal.
     
    89
    Dnešní utkání sleduje 400 diváků!
     
    87
    Střídání v týmu AC Sparta Praha B: ze hřiště odchází David Moberg Karlsson, přichází Marian Burda.
     
    87
    Centr mířil na zadní tyč, kde byl jeden ze sparťanů sestřelen. Z ochozů se jedním slovem ozvalo "faul", ale hlavní rozhodčí zůstává naprosto v klidu.
     
    86
    Daniel Horák si naběhl za obranu podél lajny, ovšem obránce Táborska přišel s včasným a čistým skluzem. Následuje rohový kop v podání Sparty.
     
    85
    Tohle už bylo v podání domácího týmu o něco lepší. Přišel dobrý centr do šestnáctky, ovšem ten dokázala hostující obrana odhlavičkovat mimo nebezpečí.
     
    84
    Jenže takhle to v podání Pražanů ani nepůjde! Znovu vyslal dlouhý pas, jenže ten by opět delší, než bylo třeba, a skončil až u Šimona Pecháčka.
     
    83
    Táborští fotbalisté jsou znovu na míči a nedovolují Spartě dostat se do závěrečného tlaku. Sice tlačila většinu druhého poločasu, ale neúspěšně.
     
    82
    Jihočeši ušetřili cenné vteřinky v šestnáctce Sparty, i když si nepřipsali žádnou střelu na branku. Následné dlouhé pase Pražanů nebyly úspěšné.
     
    81
    Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Emmanuel Tolno, přichází Filip Rydval.
     
    80
    A to byla další velmi dobrá šance, Táborsko si koleduje o srovnání stavu. David Moberg Karlsson vyslal pěkný centr, na který si naběhl spoluhráč, ale mířil hlavičkou z blízkosti nad!

    Denisa Józsová

    Branky: 10. Tolno

    Karty:   39. Ben Chaim (SPB), 57. Dudl (SPB) – 19. Navrátil (TAB), 57. Vozihnoj (TAB), 75. M. Novák (TAB), 90+2. Schramhauser (TAB)


    AC Sparta Praha B: Kotek – Gabriel, Piško, Talovierov, Dudl, Karabec, Moberg Karlsson (87. Burda), Šimáček, Mareček (79. Patrák), Ben Chaim (46. Horák), Dao.
    Náhradníci: Patrák, Horák, Burda, Ambler, Sláma, Prokopec, Čtvrtečka.

    FC SILON Táborsko: Pecháček – Navrátil, Kučera, Toutou (73. Vandas), Tolno (81. Rydval), Havrda, Musiol (90. Schramhauser), Vozihnoj (59. M. Novák), Conde, Smetana, Alves de Almeida (90+1. Dybala).
    Náhradníci: Rydval, Dybala, Schramhauser, M. Novák, Vandas, Větrovský, L. Novák.

    Rozhodčí: Pastyřík – Mudra, Langmajer

    Diváci: 400
    thejrc.org