Kometa Brno – Plzeň 3:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
2:8 (0:3, 1:3, 1:2)
Rytíři Kladno
Sobota 19.10.2019, 12:30 • ROCKNET ARÉNA • turnaj O Pohár DHL • 12. kolo
Partner:
     
    57:13
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dlouho se bojovalo u pravého mantinelu, kde nakonec kotouč vybojoval JAKUB JAROŠ. Chomutovský kapitán se s pukem dostal z úhlu před branku, kde krásně zakončil pod víko. Asistence: Martin Berčík a Peter Lobodowski.
     
    56:07
    Koláček další dobrou přihrávkou našel Daniho, který ale u levé tyčky nezakončil ideálně. Puk trestuhodně skončil nad brankou!
     
    55:21
    Po vhazování před brankou Kladna zakončoval bekhendově Patrik Pech. Ten mířil do odkryté branky, ale ani jemu se nezadařilo. Puk skončil na tyčce!
     
    50:24
    Adam Popelka dostal šikovnou přihrávku o mantinel a dostal se do útočné třetiny. Jeho zakončení na vzdálenější stranu se ale otřelo o tyčku a šlo ven!
     
    47:46
    Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Matyáš Bajgar, přichází Hynek Petržílka.
     
    47:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Destrukce Pirátů pokračuje! Kladno se dostalo do zakončení mezi kruhy, ale tento pokus ještě Bajgar pokryl. Dorážka ONDŘEJE VOLRÁBA v brance již skončila a Piráti jsou kousek od desítky. Asistence: Tomáš Bernat a Tomáš Urban.
     
    46:44
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Berčík – 2 min., sekání).
     
    40:48
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a již vedou o šest branek! TOMÁŠ URBAN dostal nabito na pravý kruh, odkud se mu povedlo prostřelit přesouvajícího se Bajgara. Asistence: Jiří Ticháček a Ondřej Volráb.
     
    39:19
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Josef Koláček – 2 min., sekání).
     
    35:26
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Hodně sporná situace v brankovišti, která nakonec končí gólem hostů! Po nahození od modré čáry se puk nacházel někdo pod Bajgarem, ale sudí hru nepřerušili. Nakonec se prosadil PETR HAŠEK. Asistence: Tomáš Urban a Ondřej Volráb.
     
    34:28
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Jakub Šuráň – 2 min., nedovolené bránění).
     
    30:45
    Ondřej Volráb vyslal z levé strany štiplavou střelu, kterou Bajgar zachytil, ale přihrávku se mu v lapačce nepovedlo udržet. Chomutov to ovšem přežil a je v plném počtu!
     
    29:56
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Petr Hašek – 2 min., sekání).
     
    29:07
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Denis Zeman – 2 min., podrážení).
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Martin Berčík – 2 min., pozdní dohrání).
     
    27:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Jakub Šuráň nejdříve mezi kruhy ve velké šanci neprostřelil kladenského brankáře a hosté se dostali do protiútoku. Ten správným zakončením po ledě vyřešil ADAM SOJKA. Asistence: Jiří Ticháček.
     
    25:49
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Adam Sojka – 2 min., podrážení).
     
    22:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácímu celku se povedlo odpovědět a Piráti se tak pomalu dostávají zpátky do hry. Po rychlé akci se prosadil JAN PROKOP! Asistence: Adam Popelka a Jakub Šuráň.
     
    20:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kladenští ale pokračují v dobrém výkonu a dávají již čtvrou branku! Autorem branky je po pěkné kombinaci MATYÁŠ FILIP, který tak kompletuje hattrick!
     
    20:01
    Střídání v týmu Piráti Chomutov: ze hřiště odchází Hynek Petržílka, přichází Matyáš Bajgar.
     
    19:36
    Obrovská šance, která trestuhodně nebyla využita! Berčík dostal k pravé tyčce puk, kde měl odkrytou branku. Tu se mu ale nepovedlo trefit, Kladno mělo nyní štěstí.
     
    14:43
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Matěj Zíka – 2 min., podrážení).
     
    14:29
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A z následující akce se Kladno dostává již do tříbrankového vedení! Střela od modré čáry nakonec zapadla za záda chomutovského brankáře. Autorem branky je tečující TOMÁŠ URBAN. Asistence: Martin Bláha.
     
    13:11
    K volnému kotouči se dostal Dominik Vaněk, který si nahel až mezi kruhy. Zakončoval do bližší šibenice, ale branku se mu nakonec trefit nepovedlo!
     
    11:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Pirátům nevyšla akce a z protiútoku udeřili Rytíři. MATYÁŠ FILIP dostal parádní přihrávku k pravé tyčce, kde se mu povedlo vstřelit svojí druhou branku utkání. Asistence: Martin Bláha.
     
    06:53
    Pěkně se dostal z pravé strany až před branku Luboš Dospěl, kde zakončoval na vzdálenější tyčku. Jeho zakončení ovšem Luboš Novotný prvním dobrým zákrokem vychytal!
     
    02:39
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Naprosto školácká chyba domácích končí brankou! MATYÁŠ FILIP zachytil na modré čáře rozehrávku a dostal se mezi kruhy, střelou k pravé tyčce se následně nemýlil a Petržílka inkasoval hned z prvního pokusu. Bez asistence.

    David Panuška

    Branky a nahrávky: 23. Prokop (Popelka, Šuráň), 58. Jaroš (Berčík, Lobodowski) – 3. Filip, 12. Filip (Bláha), 15. Urban (Bláha), 21. Filip, 28. Sojka (Ticháček), 36. Hašek (Urban, Volráb), 41. Urban (Ticháček, Volráb), 48. Volráb (Bernat, Urban)


    Piráti Chomutov: Petržílka (21-48. Bajgar) – Šuráň, D. Zeman, Ludvík, Ferbas, D. Vaněk, Jungvirt – Švec, Dospěl, Dani, Popelka, Prokop, Jaroš, Berčík, Koláček, Lobodowski, Pech.
    Rytíři Kladno: Novotný (Burda) – Staněk, Šmatlák, Zíka, Funk, Ticháček, Volráb – Klíma, Bernat, Šimek, Hašek, Sachr, Filip, Sojka, Urban, Rendla, Čermák, Bláha, Chrenka.

    Rozhodčí: Šindel – Pešek, Malý
    bahis siteleri