Plzeň – Sparta 2:3 (1:2 po s.n.) | Zlín – K. Vary 1:4 (kon.) | Liberec – Mountfield HK 2:3 (kon.)
Kometa Brno – Litvínov 4:3 (3:2 po s.n.) | Olomouc – Vítkovice 3:4 (po pr.) | Pardubice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.)
Kladno – Třinec 1:7 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
1:7 (0:1, 0:4, 1:2)
HC Oceláři Třinec
Neděle 27.10.2019, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    45:23 Aron CHMIELEWSKI - 1:7
     
    45:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další využitá početní výhoda Třince a ten dává už sedmou branku v utkání. Tomáš Kundrátek vyslal střelu z levé strany, kde ji za záda Cikánka dostal ARON CHMIELEWSKI i za pomoci brusle domácího Brandona Nashe – 1:7. Bez asistence.
    43:14 Antonín MELKA - 1:6
     
    43:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nyní se to už povedlo a nula na kontě brankáře hostů je zrušena. Od modré čáry nahodil puk před Kváču Austin, ten nepřesně tečoval Hajný a až ANTONÍN MELKA ho pak zblízka dostal za záda Kváči – 1:6. Asistence: Jakub Hajný a Brady Austin.
    40:40 Matěj STRÁNSKÝ - 0:6
     
    40:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    A i ta je využita. Tomáš Marcinko poslal kotouč na levý kruh, kde byl připraven MATĚJ STRÁNSKÝ. Ten si srovnal puk a poté vystřelil a umístil ho pod víko Cikánkovy branky – 0:6. Ze zápasu se tak stává debakl a i novic mezi třemi tyčemi musel inkasovat po krátkém pobytu v brance. Asistence: Tomáš Marcinko a Petr Vrána.
    37:14 Matěj STRÁNSKÝ - 0:5
     
    37:14
    Třinec právě vstřelil branku!
    A nakonec se ve vlastním oslabení dostali hosté do přečíslení a skórují. Michal Kovařčík nabil na pravou stranu MATĚJI STRÁNSKÉMU, který poté trefil odkrytou Godlovu klec – 0:5. Asistence: Michal Kovařčík.
    29:10 Vladimír ROTH - 0:4
     
    29:10
    Třinec právě vstřelil branku!
    Přesilová hra nebyla třeba, hosté využívají už nabídnutou výhodu. Z levého kruhu napřáhl k pořádné ráně VLADIMÍR ROTH a svou střelou vymetl v domácí síti všechny pavučiny – 0:4. Asistence: Martin Gernát a Petr Vrána.
     
    21:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    A hned po chvilce se hosté dostávají už do tříbrankového náskoku. Ze středního pásma vyslal puk Musil, ten se od zadního mantinelu odrazil k TOMÁŠI MARCINKOVI, jenž poté navyšuje třinecké vedení – 0:3. Asistence: Vladimír Dravecký a David Musil.
    21:35 David KOFROŇ - 0:2
     
    21:35
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí už sice byli v plném počtu, po chvilce ale inkasovali. Po chybě obránce, který nahazoval puk o zadní mantinel, se k puku dostal Hrehorčák, objel branku a vystřelil. Kotouč se odrazil od betonu přímo na hůl DAVIDA KOFRONĚ, který poté prostřelil Godlu – 0:2. Asistence: Patrik Hrehorčák.
    08:23 Erik HRŇA - 0:1
     
    08:23
    Třinec právě vstřelil branku!
    Tři vteřiny stačily hostům na to, aby přesilovku využili. Petr Vrána vyhrál vhazování a hned z levé strany vyslal prudkou střelu ERIK HRŇA, jenž kotouč umístil do šibenice domácí branky – 0:1. Asistence: Petr Vrána.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 44. Melka (Hajný, Austin) – 9. Hrňa (P. Vrána), 22. Kofroň (Hrehorčák), 22. Marcinko (Dravecký, D. Musil), 30. Roth (Gernát, P. Vrána), 38. M. Stránský (M. Kovařčík), 41. M. Stránský (Marcinko, P. Vrána), 46. Chmielewski


    Rytíři Kladno: Godla (41. Cikánek) – Nash, Austin, Zelingr, Kehar, Barinka, Romančík, Smetana – Jágr (A), Stach, Zikmund – Valský, T. Kaut (A), Réway – J. Strnad (C), Machač, Redlich – Hajný, Melka, Š. Bláha.
    HC Oceláři Třinec: Kváča (Bartošák) – Gernát, Roth, M. Doudera, Kundrátek, Galvinš, D. Musil, Krajíček (C) – M. Kovařčík, P. Vrána, M. Stránský – Dravecký (A), Marcinko (A), Hrňa – Hrehorčák, Hladonik, Kofroň – Chmielewski, Polanský, O. Kovařčík.

    Rozhodčí: Hejduk, Úlehla – Frodl, Komárek

    Diváci: 4 623
    bahis siteleri