Montreal – Toronto 5:2 (kon.) | Tampa – Nashville 2:3 (po pr.) | Philadelphia – Columbus 7:4 (kon.)
Boston – St. Louis 3:0 (kon.) | Dallas – Pittsburgh 0:3 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 5:1 (kon.)
Colorado – Anaheim 2:5 (kon.) | Winnipeg – Calgary 2:1 (po pr.) | Edmonton – Florida 2:6 (kon.)
Detroit – St. Louis 4:5 (po pr.)
konec
Minnesota Wild
5:1 (1:0, 1:1, 3:0)
Los Angeles Kings
Neděle 27.10.2019, 02:00 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:24 Jared SPURGEON - 5:1
     
    52:24
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A už bude asi definitivně rozhodnuto. Po pokračujícím náporu zachytil JARED SPURGEON pokus o rozehru hostů, prohodil si puk mezi Amadiovými bruslemi a poté překonal ležícího Quicka – 5:1. Bez asistence.
    46:39 Mikko KOIVU - 4:1
     
    46:39
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tohle už pro domácí vypadá velmi dobře. Po průniku do útočného pásma přihrál zprava zadovkou Hartman na Foligna, jeho střelu ještě Quick zastavil, MIKKO KOIVU už ale z dorážky skóroval, když poslal puk do horní části branky – 4:1. Asistence: Marcus Foligno, Ryan Hartman.
    40:28 Joel Eriksson Ek - 3:1
     
    40:28
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Tak to byl opravdu ostrý vstup domácích do třetí třetiny. Dumbovu střelu ještě zvládl Quick vytěsnit, ale před brankovištěm se objevil dorážející JOEL ERIKSSON EK a procpal puk za brankovou čáru. Asistence: Matt Dumba, Jonas Brodin.
    37:04 Eric STAAL - 2:1
     
    37:04
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Převaha však není hostům nic platná, neboť opět prohrávají. Po zisku puku vznikl rychlý kontr, který vzal na sebe ERIC STAAL a střelou z levého kruhu se trefil nad Quickovu lapačku do horního růžku branky. Asistence: Jason Zucker.
    24:29 Ben HUTTON - 1:1
     
    24:29
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno. Domácím nevyšelo přečíslení dvou na jednoho, Los Angeles se dostalo do protiútoku, Kempe přihrál pod sebe na BENA HUTTONA a ten ranou na Stalockovu lapačku upravil na 1:1. Asistence: Adrian Kempe, Ilja Kovalčuk.
    05:50 Gerald MAYHEW - 1:0
     
    05:50
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Po vhazování se puk dostal na modrou čáru, odkud si trochu sjel Dumba, jehož švih se otřel o hostujícího Amadia a také o GERALDA MAYHEWA a tyto lehké teče stačily na to, aby Quick nestačil správně zareagovat. Asistence: Matt Dumba, Ryan Donato.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 6. Mayhew (Dumba, Donato), 38. E. Staal (Zucker), 41. J. Eriksson Ek (Dumba, Brodin), 47. M. Koivu (M. Foligno, Hartman), 53. Spurgeon – 25. B. Hutton (A. Kempe, Kovalčuk)


    Minnesota Wild: Stalock (Kähkönen) – Spurgeon, Suter (A), Dumba, Brodin, Hunt, Soucy – Zuccarello, E. Staal, Zucker – Kunin, J. Eriksson Ek, Parise (A) – Hartman, M. Koivu (C), M. Foligno – Mayhew, V. Rask, Donato.
    Los Angeles Kings: Quick (J. Campbell) – Doughty (A), B. Hutton, Walker, Martinez, Roy, MacDermid – D. Brown, Kopitar (C), Iafallo – Toffoli, Lizotte, J. Carter (A) – Lewis, A. Kempe, Kovalčuk – Wagner, Amadio, Clifford.

    Rozhodčí: Sutherland, Nicholson – Brisebois, Daisy

    Diváci: 17 444
    bahis siteleri