Havlíčkův Brod – Žďár n/S 1:2 (kon.) | Vsetín – Warriors Brno 4:2 (kon.) | Ústí n/L – Kralupy n. Vltavou 6:0 (kon.)
Šumperk – Přerov 3:4 (kon.) | Litomyšl – Havířov 6:5 (po s.n.) | Písek – Kobra 5:3 (kon.)
konec
VHK ROBE Vsetín
4:2 (2:1, 0:1, 2:0)
HCM Warriors Brno
Neděle 27.10.2019, 13:00 • Zimní stadion Na Lapači • DHL Extraliga juniorů • Skupina B
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 13:00.
     
    Zdravím všechny fanoušky mládežnického hokeje u online přenosu ze zápasu 14. kola REDSTONE Extraligy juniorů mezi celky VHK ROBE Vsetín a HCM Warriors Brno.
     
    HCM Warriors Brno

    Hráči brněnského celku odehráli v minulém týdnu pouze jeden zápas. Hostující Přerov se dostal do vedení 5:0 a Brno začalo svou stíhací jízdu až příliš pozdě, konkrétně v 56. minutě. Během posledních čtyřech minut se však prosadili Alex Mudrych, Filip Klimeš a Tadeáš Del Favero, kteří tak korigovali na konečných 3:5.

    K pátečnímu utkání vyrazili Brněnští do Havířova. Zde tedy došlo na utkání prvního s posledním, které z hlediska výsledku nedopadlo pro Warriors vůbec špatně. Favoritovi podlehli 1:3, nicméně nutno podotknout, že i jejich první zápas s Havířovem skončil dvoubrankovým rozdílem. Naopak v zápasu se Vsetínem schytalo Brno debakl 1:11.

    Umístění v tabulce: 7. místo – 6 bodů
    Nejproduktivnější hráč: Lukáš Marčík (4+3)
    Nejlepší střelec: Lukáš Marčík (4)
    Nejlepší nahrávač: David Karpíšek (4)
    Gólmanská jednička: Filip Kašpar
     
    VHK ROBE Vsetín

    Vsetínští junioři měli v minulém týdnu jasnou vizi – prodloužit sérii výher. To se jim povedlo v pátek na ledě nevyzpytatelného Šumperku. Očekávalo se, že mezi favority této skupiny extraligy bude patřit Havířov, Vsetín a Přerov, ale právě Draci překvapili a k této trojici se připojili. Valaši s Šumperkem už na Lapači remizovali a nyní nechybělo mnoho, aby nebodovali vůbec. V čase 58:33 ale vyrovnal na 2:2 Adam Hilšer, který si pak připsal i vítězný nájezd.

    V domácím zápase s vedoucím Havířovem se naopak žlutozelení dostali do vedení jako první. „Možná jsme to trošku podcenili a asi jsme čekali, že to po prvním gólu půjde samo. První třetina vypadala dobře, ale pak najednou bum. Oni začali hrabat, nechávali jsme jim hodně prostoru a už to šlo," popsal v pár větách celý průběh zápasu útočník Tomáš Frimel. Vsacané nakonec svému rivalovi podlehli 1:2.

    Na první pohled jednoduchý zápas v Porubě nezačal pro Vsetín zrovna ideálně a Valaši v Ostravě po 20 minutách hry prohrávali už 0:4. Pak se ale naplno projevila síla tohoto celku, když otočili na konečných 6:4.

    Umístění v tabulce: 2. místo – 22 bodů
    Nejproduktivnější hráč: Adam Hilšer (10+11) – 3. nejproduktivnější hráč celé soutěž
    Nejlepší střelec: Daniel Klímek (11) – 2. nejlepší střelec a také 4. nejproduktivnější hráč celé soutěže
    Nejlepší nahrávač: Adam Hilšer (11) – 4. nejlepší nahrávač celé soutěže
    Gólmanská jednička: Jakub Málek
     
    Úvodní sestavy:

    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Málek) – Pernický, Zeman, Holáň, Liss, Kunst – Pospíšil, Hilšer, Holba, Vrána, Hrnčíř, Klímek, Vašenka, Vavřík, Frimel.

    HCM Warriors Brno: Kašpar (Vystavěl) – T. Sedláček, Klimeš, Mahdal, Staněk, Rašovský, Orsech – Holotík, Karpíšek, Marčík, Bocián, Vysloužil, Del Favero, Kavický, Mudrych, Hrstka, Ludvík, Antoňů.

    Rozhodčí: Škach – Poláček, Blažek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:31
    Domácí se jako první usadili v útočné třetině a po počátečních problémech v rohu kluziště začali s kombinací. Klímek rozehrál na obránce, kteří se rozhodlo ohrozit Kašparovu bránu. Obrana je však pozorná a dostává kotouč do středního pásma.
     
    01:26
    Vsetínští jsou po krátké pauze zpět v útoku, zde ale za brankou dobře zapracoval hostující Sedláček. Ten si vzal puk od Pospíšila a posílá jej na druhou stranu. Zde není hostující celek nijak nebezpečný.
     
    02:38
    Obranou prokličkoval dorostenec Hrnčíř, kterému nevyšlo zakončení z kraje brankoviště a kotouč mu přeskočil hokejku. Z druhé vlny dorážel Liss a jeho pokus zastavil Kašpar betony.
     
    03:09
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Mudrych – 2 min., hákování).
     
    03:35
    Střelu Pospíšila z vrcholu pravého kruhu tečoval Frimel přesně na Lissovu hokejku, od které kotouč zamířil mezi Kašparovy betony. Hostující gólman byl připraven.
     
    04:05
    Frimelův pokus od pravé tyčky končí na boční síti, neuspěl ani Vašenka.
     
    04:28
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vašenka se nevzdal, i když jeho ránu před sebe místo gólmana Kašpara vytěsnil obránce Rašovský, který svého brankáře v těžké situaci zastoupil. Kotouč se dostal k Tomáši Frimelovi a také RICHARDU LISSOVI, který si sjel do mezikruží a poslal puk okolo ležícího gólmana k levé tyčce. Asistence: Tomáš Frimel, Vojtěch Pernický.
     
    04:40
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Zeman – 2 min. + 10 min. osobní trest, vražení na hrazení). Trest odpyká Hrnčíř.
     
    05:26
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Hosté také využívají své přesilové hry a srovnávají stav utkání. Střelu Alexe Mudrycha z vrcholu pravého kruhu tečoval od levé tyčky nad Tkadlecovo pravé rameno TADEÁŠ DEL FAVERO. Asistence: Alex Mudrych, Tomáš Sedláček.
     
    06:07
    Přečíslení Pospíšila s Vránou mohl druhý jmenovaný zakončovat do odkryté brány. Puk se k němu však přes bránícího hráče Warriors nedostal.
     
    06:30
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Mahdal – 2 min., podrážení).
     
    06:57
    Hostující celek se osvobodil, ale Pernický zavezl kotouč rychle zpět. Valaši před Kašparem dlouho nesetrvali, Mudrych znovu vyhazuje.
     
    07:52
    Tato přesilová hra zatím domácímu celku nevychází. Vsetín má problém udržet se v pásmu a všechny střely míří mimo branku.
     
    08:25
    Nyní navíc musel třikrát zasahovat Tkadlec. S pouhým vyhozením se nesmířili Kavický s Karpíškem. První jmenovaný překvapil brankáře domácí celku střelou z otočky od levé tyčky, Karpíšek následně dorážel a od betonů odražená střela se opět objevila na hokejce Kavického.
     
    08:30
    Hosté v plném počtu.
     
    09:27
    V šanci před soupeřovou brankou se objevil Pospíšil, kvůli nepřesné nahrávce však nezakončil. Rychlý protiútok Bociána následně zastavil Holáň.
     
    10:18
    Warriors se drží v útočném pásmu. Domácí svého soka nepouští ke střelám.
     
    10:48
    Přechod na druhou stranu kluziště zvládla první vsetínská formace. Hilšerovi střela z mezikruží nesedla a kotouč si za brankou našel Vavřík, který jej předal Klímkovi. Kapitán Vsetína už z pravého kruhu vypálil a trefil připravené Kašparovy betony.
     
    11:36
    Tkadlecovu pozornost vyzkoušel z velké vzdálenosti Mudrych. Domácí brankář zasáhl lapačkou stejně, jako Kašpar o pár sekund později proti pokusu Kunsta.
     
    12:51
    Sedláček při vsetínské cestě do útočného pásma odstavil Hrnčíře, celkovému přechodu soupeře do útoku ale nezabránil a Hilšer z předbrankového prostoru zakončil mezi betony.
     
    13:25
    Orsech plánoval dobruslil nahozený kotouč, ale Pernický byl rychlejší. Valaši však za svou brankou prohráli souboj o kotouč a z další akce trefuje Karpíšek břevno.
     
    14:14
    Nepřesná přihrávka Vsetína v jeho útočném pásmu vybídla Kavického. Ten po levém křídle přebruslil obranu. Za útočnou modrou zpomalil, čímž dal příležitost Vránovi vrátit se do obrany. Kavický přes bránícího hráče Vsetína vystřelil na vzdálenější tyč a Tkadlec proti jeho prudké ráně pohotově vytáhl svou lapačku.
     
    15:11
    V další útočné akci Warriors jsou v hlavních rolích znovu Karpíšek a konstrukce vsetínské branky. Hostující útočník zamířil z pravého kruhu a už podruhé v dnešním zápase trefuje tyčku.
     
    15:59
    Dopředu se dostali také Valaši. Střelu Pernického od modré čáry vyrazil Kašpar před sebe, kde si kotouč ve skupince hráčů našel Hilšer. Také s jeho pokusem si gólman hostujícího celku poradil.
     
    16:45
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Vsetínu se vyplatila práce v předbrankovém prostoru a také svižná kombinace, kterou se domácí prezentují už od začátku zápasu. Všichni hráči byli natlačení v prostoru mezi kruhy, kde si puk našel VOJTĚCH PERNICKÝ a dopravil jej za Kašparova záda. Asistence: Jan Vašenka, Tadeáš Pospíšil.
     
    18:20
    Klímek si z boku najel k brněnské brance a od pravé tyčky zamířil do bližšího horního rohu, kam Kašpar zvládl přiložit své rameno. Klímek se za malý okamžik dokázal dostat i do další šance, kdy z větší vzdálenosti trefil bránícího Mudrycha.
     
    19:24
    Vsetínští pod tlakem u modré čáry neudrželi útočné pásmo a museli se klidit ke středovému kruhu. Zde se puku chopili hosté. Klimešova rána z pravého kruhu šla od betonů gólmana Tkadlece ke Kavickému. Také proti němu zakročil domácí brankář betony.
     
    19:52
    Další branku mohl přidat Pernický, který po pravím křídle přebruslil všechny hráče Brna a dostal se k nechráněné levé tyčce. Kašpar se stačil včas přesunout a zakončení domácího obránce pokryl. Pernický nakonec zpoza branky ještě rozehrál mezi kruhy, odkud poslední střelecký pokud této třetiny skončil na brněnské obraně.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Vsetínští z herního hlediska od začátku naplňovali roli favorita a už ve čtvrté minutě donutili soupeře faulovat. Této počtení výhody využil střelou do prázdné brány Richard Liss. Domácí se z vedení neradovali dlouho, jelikož také Warriors využil svou přesilovku. Mudrychovu střelu šikovně tečoval Tadeáš Del Favero. Hra se následně přelévala z jedné strany na druhou, ale bylo se opravdu na co dívat, jelikož oba celky se dostávaly do velkých šancí. Vsetínu se nakonec vyplatil menší tlak v předbrankovém prostoru, z kterého se prosadil Vojtěch Pernický. Ten mohl vedení svého celku navýšit ještě v posledních sekundách první třetiny.
    Druhá třetina začne cca v 13:44.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:36
    Hosté se vymanili z úvodního vsetínského sevření a po pravém křídle ujel do útoku Marčík. Ten ale z kruhu nakonec nezakončil.
     
    21:17
    Pospíšilovu přihrávku z mrtvého úhlu do předbrankovho prostoru zastavil obránce Sedláček, který se také s Vysloužilem vydal do útoku. Právě druhý jmenovaný zakončoval nadvakrát k pravé tyčce do Tkadlecových betonů.
     
    22:08
    Podobné zakončení volil také Ludvík. I nyní byl vsetínský brankář připraven a vytěsnil kotouč nad branku.
     
    22:38
    I přes velkou vzdálenost, kterou musel urazit, je už nyní Tkadlec na střídačce a Valaši hrají v signalizované výhodě v šesti. Hrnčíř těsně před brankovištěm promáchl.
     
    23:02
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Del Favero – 2 min., vysoká hůl).
     
    23:22
    Klímek z mezikruží přestřelil. Domácí se stále drží v blízkosti Kašparovy branky.
     
    23:49
    Až nyní Marčík podél mantinelu vyhazuje.
     
    24:10
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Holáň – 2 min., nedovolené bránění).
     
    24:18
    Vašenka při vsetínském vyhození přebruslil Klimeše, do zakončení se ale ve velké rychlosti nedostal.
     
    24:42
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Bocián – 2 min., krosček).
     
    24:55
    Souhru na jeden dotyk předvedl Vašenka s Klímkem a Hilšerem, který z levého křídla vracel kotouč Vašenkovi zpět k levé tyčce. Před tímto vsetínským útočník stála odkrytá brána, ale Vašenka kotouč netrefil.
     
    25:02
    Hosté hrají vy čtyřech. Nejpilnějším střelcem na straně Vsetína je mezitím Hilšer, který už dvakrát vyzkoušel Kašparovu pozornost pokusem z levého kruhu.
     
    26:10
    Domácí v plném počtu.
     
    26:34
    V oslabení se do útočného pásma dostal Karpíšek. Nejprve to zkusil z vrcholu pravého kruhu na vzdálenější tyč, kde Tkadlec zasáhl vyrážečkou. Následný pokus z mezikruží zastavil Pernický.
     
    26:42
    Hosté v plném počtu.
     
    27:47
    Klímek neprošel přes Hrstku s Klimešem. Warriors nahazují do svého útočného pásma.
     
    28:43
    Pernický vybojoval útočné pásmo, nabruslil do něj po pravém křídle a z kruhu bekhendem zakončil na bližší tyč. To Kašpar předpokládal a bez větších problémů zasahuje.
     
    28:57
    Pospíšilovu ránu z vrcholu pravého kruhu tečoval ještě před Kašparem Holba. Kotouč končí u mantinelu dopředu se mohou vydat hosté.
     
    29:38
    Ludvíkova prudká rána se od zadního mantinelu odrazila k Rašovskému u pravé tyčky. Brněnský obránce z této pozice zakončoval hned dvakrát. Následný rychlý protiútok řídil vsetínský útočník Holba, kterého také vychytal brankář soupeřova celku.
     
    31:00
    Klimeš hledal spolu se dvěma svými dalšími spoluhráči vhodnou pozici pro zakončení. Nakonec si gólmana povytáhl z branky a zakončil mezi betony.
     
    31:33
    Tkadlec musí být ve střehu i nadále, protože k další Klimešově střele se přidal i Orsech. Domácí brankář si s touto složitou situací poradil.
     
    32:14
    Warriors Brno právě vstřelili branku!
    Nyní už je však opět vyrovnáno. V předbrankovém prostoru našel Tadeáš Del Favero puk pro DANIELA KAVICKÉHO, který po nápřahu v mezikruží trefil volné místo u levé tyče. Tkadlec měl přes clonícího Del Favera snížený výhled a lapačkou nestihl zakročit včas. Asistence: Tadeáš Del Favero.
     
    33:29
    Na druhé straně vychytal připravený Kašpar Vránu. Tkadlec si zase musel dávat pozor na dvě střely Vysloužila, které zrovna nepatřily mezi jednoduché. Hostující celek je nyní lepším týmem.
     
    33:59
    Mezi modrými čarami vyhrál menší souboj o kotouč Pospíšil, který se tak ocitl v brejku. Jeho střela se otřela o Kašparovu vyrážečku a končí nad brankou.
     
    34:24
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Sedláček – 2 min., hrubost).
     
    34:45
    Klímkovi střela z vrcholu levého kruhu nesedla a puk končí za brankou.
     
    35:08
    Valaši se k žádné větší střele nedostali, Klimeš vyhazuje a brněnská čtveřice střídá.
     
    35:38
    Po Zemanově střele od modré se kotouče opět chopili hosté, kteří se vyhozením podél mantinelu osvobozují.
     
    35:56
    Pospíšil už po ráně z pravého kruhu mezi betony zvedal ruce, protože měl pocit, že puk Kašparovi propadl. Brněnský brankář se za svá záda sice ohlížel, kotouč měl však ve výstroji.
     
    36:24
    Hosté v plném počtu.
     
    36:37
    Vsetínští nedokázali využít vyhraného vhazování v útočném pásmu, které tak místo nich převzal Marčík, nejproduktivnější hráč Brna. Prosmýkl se po pravím křídle a v rychlosti zakončil mezi betony. Tkadlec svůj tým nyní podržel povedeným zákrokem.
     
    37:17
    Hraje se ve středním pásmu. Hostující celek se s pukem na hokejkách nemůže dostat do útoku.
     
    37:45
    Náznaky přečíslení Klímka s Hilšerem zastavil Sedláček. Domácí se však drží v Kašparově blízkosti.
     
    38:12
    Hilšer s Klímkem si opět vyměnili puk, ale byl u toho také Sedláček, který zamezil finální střele. Na druhé straně vytáhl Tkadlec pravý beton proti zakončení Del Favera.
     
    39:01
    Vašenka po přechodu do útočného pásma nahrál do tandemu Pospíšilovi. Ten s touto nahrávkou pravděpodobně nepočítal, a tak puk zpracoval až po chvíli a poslal jej po ledě k levé tyči. Kašpar zasahuje betonem.
     
    39:15
    Tkadlec proti pokusu Antoňů také vytáhl beton. Při druhé střele stejného útočníka jej zachránila tyčka.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé třetině se více dařilo hostům. Častěji je bylo vidět s kotoučem na hokejkách a hlavně se jistěji pohybovali v útočném pásmu. Vsetín v těchto situacích držel David Tkadlec, pro něhož je to dnes první utkání mezi juniory, v kterém startuje jako první brankář. I přes všechny dobré zákroky však musel ve 33. minutě puk ze své branky vytáhnout, a to když se z mezikruží trefil Daniel Kavický.
    Třetí třetina začne za vyrovnaného stavu 2:2 cca v 14:32.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:15
    Třetí třetinu začali aktivněji hosté. Mudrych z levého kruh trefil Tkadlecovu lapačku, od které se kotouč odrazil do brankoviště. Domácí brankář si byl této skutečnosti vědom a po puku skočil dřív, než se k němu dokázal dostat kdokoliv z Warriors.
     
    40:38
    Už podruhé za sebou je odpískáno zakázané uvolnění Vsetína. Vhazovat se bude po Tkadlecově pravici.
     
    41:08
    Domácí se nastěhovali před Kašpara. První Hilšerovu přihrávku Klímek netrefil, což však záhy napravil vlastní střelou od pravé tyčky. Trefil jen boční síť.
     
    41:36
    Zcela volného Vašenku našel Pospíšil. Prvně jmenovaný měl před sebou odkrytou bránu, ale z nepříliš výhodného úhlu trefil pravou tyč.
     
    42:25
    Šestnáctiletý Hrnčíř se nyní u mantinelu nenechal ničím odradit a uspěl i proti přesile Mudrycha s Karpíškem. Vsetín se tak drží v útočném pásmu.
     
    43:46
    Pokus Antoňů z vrcholu levého kruhu skončil jen na bruslích Pernického. Následnou střelu Bociána už likvidoval Tkadlec.
     
    44:22
    Pospíšil nejprve ztratil kotouč na obranné modré čáře a zdálo se, že se do situace, kdy by přebruslil Sedláčka s Klimešem, nedostane. Pospíšil se ale pro puk vrátil a všiml si Vašenky, který si už nabruslil do útoku. Pospíšil poslal přesnou přihrávku, čímž vyslal Vašenku do úniku. Ten zakončil do Kašparovy lapačky.
     
    44:58
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Kavický – 2 min., hákování).
     
    45:43
    Pernický po zaváhání u mantinelu vše uklidnil vyhraným soubojem s Klimešem. Ránu vsetínského beka vyrazil Kašpar pravou bruslí.
     
    46:28
    Warriors dostali puk z pásma a Tkadlec dlouhou přihrávkou rozehrává.
     
    46:42
    Vsetínu se nedaří vrátit zpět před Kašpara. Úspěšný je až Hilšer, kterého u mantinelu pevně drží hostující obrana.
     
    46:58
    Hosté v plném počtu.
     
    47:10
    Vyloučení v týmu HCM Warriors Brno (Kavický – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    47:29
    Od modré střílel Pernický, jeho vysokou střelu dorážel od levé tyčky Kunst.
     
    48:03
    Kunst při návratu do pásma prošel přes Klimeše, ale jeho nahrávku zblokoval Sedláček. Střelu Pernického od modré vykryl Kašpar lapačkou a Warriors se osvobozují.
     
    48:37
    Nyní měli Valaši přechod do útoku o poznání jednodušší a po dobré kombinaci se dostali i do slibné šance. Jenže pas na Klímka nebyl přesný, Kašpar si pak připsal dva zákroky lapačkou, přičemž pokaždé vyhodil puk před sebe. Takhle mohl do odkryté brány pálit Vavřík, ale kotouč se mu odrazil od bruslí.
     
    49:10
    Hosté v plném počtu.
     
    50:02
    Kavický v situaci jeden na jednoho vystřelil přes Pernického mimo branku.
     
    50:19
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Liss – 2 min., podrážení).
     
    50:31
    Na Karpíškovu ránu z vrcholu levého kruhu Tkadlec vůbec neviděl, i přesto betony včas sklapl. Následná Klimšova střela od modré šla mimo a Vsetín se osvobozuje.
     
    51:15
    Sedláčkovu střelu od modré zastavil Klímek. Rašovský trefil pouze zadní mantinel.
     
    51:55
    Do přečíslení dva na jednoho se proti Rašovskému dostali Holáň s Vavříkem. První jmenovaný nahrál přes obránce Vavříkovi, kterému ale v rychlosti odskočil puk od hokejky a skončil vedle levé tyčky.
     
    52:18
    Klimeš se natlačil k Tkadlecově pravé tyčce, tu si vsetínský brankář pohlídal, i když byl v nevýhodné pozici hluboko za brankovou čarou.
     
    52:19
    Domácí v plném počtu.
     
    52:30
    Liss si po návratu z trestné lavice počkal na útočné modré čáře, kam dostal přesnou přihrávku. Po otočce ale v brejku ztratil rovnováhu, a tak z kleku nahrál na pravé křídlo najíždějícímu Frimelovi, ten trefuje levou tyčku.
     
    52:48
    Ani Klímek v individuální akci neuspěl a Kašpar si tak připisuje další úspěšný zákrok.
     
    53:15
    Klimeš nebezpečně podrazil Hilšera a dostává dvouminutový trest. Domácí útočník odjíždí s bolestí lýtka na střídačku.
     
    54:10
    Zeman v zakončení přepadl přes hostujícího brankáře. Hra je přerušena a Kašpar vypadá poněkud otřeseně.
     
    54:24
    Hráči Warriors se osvobozují.
     
    54:50
    Zeman od modré v klidu nahrál Klímkovi. Ten puk chvíli podržel a křižnou přihrávkou jej poslal Hilšerovi na levý kruh. Ten z první minul.
     
    55:15
    Hosté v plném počtu.
     
    55:55
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Kunst – 2 min., podrážení).
     
    55:58
    Frimel okamžitě po vyhraném buly vyhazuje.
     
    56:23
    Sedláčkovu střelu od modré zastavil Liss. Kotouč končí u mantinelu a Valaši se opět osvobozují.
     
    56:52
    Klimeš stáhl puk od modré na Bociána. Ten táhlou střelou z pravého kruhu vysoko přestřelil vsetínskou branku. Ke kotouči se opět dostávají domácí a po mantinelu vyhazují.
     
    57:39
    Holáň se Zemanem obrali Marčíka o kotouč. Proti střele z druhé strany kluziště už zasahoval Tkadlec.
     
    57:55
    Domácí v plném počtu.
     
    58:20
    Zemanovu dlouhou přihrávku z hloubi vlastního pásma na Vašenku na útočné modré čáře zastavil Bocián, který tak zamezil rychlému vsetínskému brejku po pravém křídle.
     
    58:47
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Minutu a třináct sekund před koncem základní hrací doby si kotouč vyměnilo vsetínské duo Michael Vavřík – Daniel Klímek, a nakonec v mezikruží přenechali kotouč obránci PATRIKU ZEMANOVI, který se napřáhl a prudkou ránou prostřelil hostujícího brankáře. Asistence: Daniel Klímek, Michael Vavřík.
     
    58:54
    Vyloučení v týmu VHK ROBE Vsetín (Vašenka – 2 min., hákování).
     
    58:54
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:54
    Kašpar zůstává na střídačce. Warriors budou hrát v šesti proti čtyřem.
     
    59:00
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Brankář Kašpar na střídačce moc dlouho nezůstal. Už po šesti sekundách brněnské hry v šesti se ze středního pásma trefil do prázdné brány DANIEL KLÍMEK. Asistence: Stanislav Kunst.
     
    Konec zápasu.
     
    Třetí třetina přinesla napínavou podívanou. Více šancí měli Vsetínští, s kterými si povětšinou dokázal poradit gólman Kašpar. Domácím také občas nepřálo štěstí, když v jasných gólových situacích zvonila tyčka, což hrálo do karet Warriors. Poslední tým tabulky se také snažil, úspěchem by pro něj dozajista byla alespoň remíza. K té se také schylovalo, jenže v čase 58:47 vsítil rozhodující gól Patrik Zeman a Daniel Klímek pak minutu před koncem pojistil vsetínské vítězství trefou do prázdné brány.
    Ode mě je to pro dnešek vše, ze Vsetína Vám přeji příjemný zbytek dne. (15:11:42)

    Helena Hegeďová

    Branky a nahrávky: 5. Liss (Frimel, Pernický), 17. Pernický (Vašenka, Pospíšil), 59. Zeman (Klímek, Vavřík), 59. Klímek (Kunst) – 6. Del Favero (Mudrych, Sedláček), 33. Kavický (Del Favero)


    VHK ROBE Vsetín: Tkadlec (Málek) – Pernický, Zeman, Holáň, Liss, Kunst – Pospíšil, Hilšer, Holba, Vrána, Hrnčíř, Klímek, Vašenka, Vavřík, Frimel.
    HCM Warriors Brno: Kašpar (Vystavěl) – T. Sedláček, Klimeš, Mahdal, Staněk, Rašovský, Orsech – Holotík, Karpíšek, Marčík, Bocián, Vysloužil, Del Favero, Kavický, Mudrych, Hrstka, Ludvík, Antoňů.

    Rozhodčí: Škach – Poláček, Blažek
    bahis siteleri