Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 5:4 (3:1 po s.n.) | HC Slovan – Trenčín 5:3 (kon.) | Detva – MAC Budapešť 3:2 (po pr.)
Poprad – Michalovce 2:0 (kon.) | Miskolc – Nitra 2:1 (po pr.) | Košice – Banská Bystrica 2:4 (kon.)
konec
HK Poprad
2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
HK DUKLA Ingema Michalovce
sk Neděle 27.10.2019, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tretia tretina napokon rozhodla o trojbodovom zisku pre domácich. Zápas bol po celých 60 minút maximálne vyrovnaný. Rozhodol kľúčový moment z 53. minúty, kedy sa presadil Zagrapan a následne výhru Popradu spečatil v 59. minúte Leclerc. (19:24:33)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:51
    Hra je prerušená kvôli ofsajdu a vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    59:40
    Kozák vyhadzoval puk von z obranného, zastavil ho však Dalhuisen, a tak tretí gól z tejto strely nepadne.
     
    59:15
    Oddychový čas si berie lavička Popradu.
     
    59:15
    Ešte predsa len vzplanula iskierka nádeje pre hostí. Petr Ulrych dostáva dve minúty za napadnutie, Trenčan odchádza z bránky a vhadzovať sa bude pred Vošvrdom.
     
    58:54
    Poprad dal gól!
    Kamzíci strieľajú zrejme rozhodujúci gól. Trenčan už bol na polovicu preč zo svojej bránky. Takáč však vypichol puk v strednom pásme, posunul ho Leclercovi, ktorý zakončil do opustenej brány!
    Asistencia: Samuel Takáč.
     
    58:37
    Gólman Trenčan sa vracia do svojej bránky, keďže sa vhadzuje v strednom pásme.
     
    58:37
    Oddychový čas pre Duklu Michalovce.
     
    58:31
    Vandas spoločne s Handlovským vykorčuľovali s pukom z pásma, už však nestrieľali. Opäť ho prebrali na hokejky hostia, ale dopustili sa ofsajdu.
     
    58:10
    Vhadzuje sa pred Vošvrdom a brankár Trenčan odchádza preč zo svojej bránky. Začína sa michalovský powerplay.
     
    57:59
    Pred ofsajdovým verdiktom sme mohli vidieť mávať Trenčana lapačkou smerom na vlastnú striedačku. Hosťujúci gólman sa už pýta z bránky. Vhadzuje sa v strednom pásme.
     
    57:34
    Súboje o puk v útočnom pásme boli veľmi vyrovnané, profitovať chcel Vandas, ktorý aj vystrelil, no len veľmi nevýrazne.
     
    57:05
    Dukla pokračuje v obliehaní obranného pásma kamzíkov a zatiaľ sa jej darí držať puk na hokejkách. Prichádza však málo streleckých pokusov.
     
    56:25
    Dalhuisen nahadzoval od modrej čiary, jeho puk však smeroval iba na zadný mantinel do rohu klziska. Tam boli pri puku jeho spoluhráči.
     
    55:51
    Chvíľu sa dokázali michalovskí hokejisti baviť s pukom v útočnej tretine. Popradčania ho po pár prihrávkach dokázali získať a ihneď poslať bezpečne preč.
     
    55:14
    V týchto sekundách tretej tretiny sa rozhoduje o osude tohto stretnutia. Michalovčania potrebujú streliť jeden gól, kvalitu na to rozhodne majú.
     
    54:55
    Dobrú krížnu prihrávku vymyslel Bjalončík, ktorý hľadal na opačnom kruhu Vandasa, no napokon dokázal dobre zapracovať obranca Ventelä.
     
    53:47
    Poprad vyrážal opäť do útoku, no zastavila ich modrá čiara. Pískalo sa postavenie mimo hry a uvidíme vhadzovanie v strednom pásme.
     
    52:56
    Poprad dal gól!
    Prvý gól tohto stretnutia prichádza až v 53. minúte. MAREK ZAGRAPAN sa dostal do otvoreného priestoru medzi kruhmi, namieril a strelou popri vyrážačke prekonal Trenčana.
    Asistencia: Samuel Takáč.
     
    52:20
    Presilovka Popradu sa končí predčasne. Michael Vandas počas strely zlomil hokejku a pokračoval s ňou v hre. Dostáva dve minúty zrejme sa nedovolenú výstroj.
     
    51:52
    Poprad získava presilovú hru. Marek Kolba dostáva dve minúty za nedovolenú hru vysokou hokejkou.
     
    51:42
    Michalovčania nahodili puk do pásma a do streleckého zakončenia sa prepracoval Kolba. Jeho pokus Vošvrda vyrazil a potom sa kamzíci dopustili zakázaného uvoľnenia.
     
    50:27
    V obliehaní popradskej bránky však hostia môžu pokračovať. Delovka od modrej čiary z hokejky Zekuciu smerovala na Vošvrdovu hokejku.
     
    50:01
    Opäť ofenzívne dopredu po pravom krídle mieril center prvého útoku Lalancette. Jeho ďalšia strela však opäť nenašla cieľ, ktorým je brána.
     
    49:28
    Do útočného pásma aktívne vkorčuľoval Lalancette, ktorý zakončoval od modrej čiary, ale jeho pokus rozhodne presný nebol.
     
    48:52
    Zagrapan chcel dokorčuľovať vyhodený puk z obranného pásma, lenže už to nestihol. Pískalo sa teda zakázané uvoľnenie a vhadzovať sa bude pred Vošvrdom.
     
    48:19
    Handlovský síce chcel zastaviť rozohrávku Dukly Michalovce, hral pri tom vysokou hokejkou, a to sa pískalo.
     
    47:46
    Michalovčania vyhrali buly v útočnom pásme a od modrej čiary strieľal švihom kapitán Marek Kolba. Zakončenie letelo vedľa bránky na zadný mantinel.
     
    47:18
    Aj naďalej sa pokračuje vo veľmi vyrovnanej a zodpovednej hre. Mesikämmen zo stredného pásma iba nahodil puk do útočnej tretiny a odišiel striedať. Jeho spoluhráči taktiež.
     
    45:59
    Leclerc síce v súboji s Vorobjevom spadol na pravom kruhu, nedovolený zákrok zo strany hráča Michaloviec to však rozhodne nebol.
     
    45:19
    Po spolupráci troch Popradčanov mohlo byť 1:0. Handlovský posúval puk Paukovčekovi, ktorý na pravom kruhu našiel voľného Vandasa. Ten to však mal na bekhend a zakončil nevýrazne.
     
    44:38
    Na čo rozhodne diváci na štadióne čakajú je prvý strelený gól. Oba tímy hrajú v defenzíve zatiaľ zodpovedne, videli sme v doterajšom priebehu zápasu len málo vyložených šancí.
     
    44:17
    Delovku od modrej čiary vyslal Konsta Mesikämmen. Jeho prudký pokus však obetavo zastavil domáci Mlynarovič. Puk sa odrazil do stredného pásma.
     
    43:35
    Po pravom krídle vyrážal dopredu Mašlonka, ktorý sa chcel prepracovať asi až do zakončenia, no nepodarilo sa mu to. Michalovce chvíľu ešte ostávajú v pásme.
     
    43:20
    Obranca Ulrych dokázal zachrániť útočné pásmo a následne aj poslať puk smerom na bránu. Adam Trenčan vystrčil svoju lapačku a letiacu strelu zachytil.
     
    42:43
    A domáci hokejisti si opäť nerozumeli v herných činnostiach. Handlovský prenikal do pásma spoločne s Paukovčekom, pískalo sa však postavenie mimo hry.
     
    42:18
    Erving si rozhodne nerozumel s Kundrikom. Prihrávka skončila na hokejke hosťujúceho Zekuciu, ktorý ihneď posúval puk dopredu na útočníkov.
     
    41:50
    Individuálnu akciu Leclerca zastavila až Trenčanova pohotová lapačka. Hra je prerušená a bude sa vhadzovať po pravici michalovského gólmana.
     
    41:17
    Šancu na hokejke mal Samuel Takáč, ktorý si spracoval puk medzi kruhmi, ešte sa zbavil obrancu a zakončoval zblízka. Trenčan dokázal použiť svoj betón účinne.
     
    40:55
    Vandas dokázal vyviezť puk von po ľavom krídle. Dostal sa však s pukom iba k ľavému kruhu a potom už oň prišiel.
     
    40:33
    Michalovce hneď v úvodných sekundách tretej tretiny získali útočné pásmo najmä vďaka obetavej práci Lalancettea, ktorý zvládol pár osobných súbojov.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V prostrednej tretine mali prvé presilovky aj hostia, no nedokázali nájsť recept na Vošvrdu. Podobne bol na tom aj Poprad. Strelci oboch tímov zatiaľ mlčia, vyznamenávajú sa najmä brankári. Vyrovnané východniarske derby pokračuje približne o 18:44, kedy sa ku slovu dostane tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:12
    Mlynarovič na pravom kruhu ponúkol puk Paukovčekovi, ktorý zakončoval strelecky, ale mieril to mimo priestoru bránky.
     
    38:31
    Leclerc prihrávkou našiel Zagrapan, pri ktorom však bol okamžite Vorobjev. Michalovský obranca ho ďalej ako do medzikružia nepustil.
     
    37:39
    Do útočného pásma po pravom krídle vyrazil Lukáš Hamráček, ktorý prekorčuľoval poza bránku a následne nahadzoval späť do rohu klziska. Tam však už nemal spoluhráča.
     
    37:00
    Brejčák na modrej čiare robil, čo mohol, aby udržal puk v útočnom pásme, no hokejkou ho odrazil na vlastnú striedačku a za týchto okolností musí byť hra prerušená.
     
    36:21
    Dopredu po ľavom krídle vyrazil Marek Zagrapan, ktorý to však mal proti obrancovi Kolbovi ťažké. Chcel sa natlačiť popri ňom, no veľmi mu to nevyšlo.
     
    35:41
    Mierne zmätený ostal Aki Juusela, ktorý smeroval do pásma, nesledoval však puk, až po pár sekundách zistil, že sa k nemu prikĺzol.
     
    34:48
    Kundrik mal pripraveného za pravým kruhom Mlynaroviča, a tak mu posunul prihrávku na strelu z prvej. Na Mlynarovičovu delovku musel Trenčan poriadne natiahnuť svoj pravý betón.
     
    34:18
    Lukáš Toma z ľavého kruhu nastrelil puk do Vošvrdovej masky a brankár Popradu signalizoval, že potrebuje prerušiť hru.
     
    33:37
    Kozákovu delovku spoza pravého kruhu Trenčan vyrazil iba pred seba. Puk však rýchlo uskočil a domáci už nestihli dorážať.
     
    33:08
    Vo vlastnom oslabení piatich proti trom chcel uniknúť dopredu Jakub Linet. Dokázal aspoň vyviezť puk do stredného pásma a potom ho nahodiť na zadný mantinel.
     
    32:43
    Po Ervingovej kostrbatej strele puk skončil v bránkovisku, Trenčan ho chvíľu hľadal, a tak mu pomohli aj spoluhráči. Popradčania neboli dostatočne dôrazní v predbránkovom priestore.
     
    32:18
    Ďalšiu delovku spoza pravého kruhu vyskúšal Lukáš Kozák. Jeho tvrdé zakončenie Trenčan s prehľadom zlikvidoval, keďže vôbec nemal zakrytý výhľad.
     
    32:00
    Začala sa už popradská presilovka piatich proti trom. Handlovský skúšal páliť spoza ľavého kruhu, nameril to však ponad bránku.
     
    31:37
    Poprad bude hrať v početnej výhode štyroch proti trom. Igor Safaralejev dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    31:24
    Presilovka Michaloviec sa predčasne končí. Vylúčeným hráčom je Matej Giľák, ktorý dostáva dve minúty za seknutie.
     
    31:02
    Videli sme ďalšiu strelu od modrej v podaní Mikea Dalhuisena, ktorého zakončenie smerovalo iba do protihráča a Poprad sa tak dokázal oslobodiť.
     
    Michalovčania dokázali zvíťaziť na buly a ihneď rozbehli prihrávkový kolotoč. Od modrej čiary pálil Dalhuisen, ale jeho delovka bola zblokovaná.
     
    29:45
    Druhá presilovka Michaloviec v priebehu tejto tretiny. Za hákovanie je na dve minúty vylúčený Petr Ulrych.
     
    29:26
    Zaujímavú prihrávku dokázal vymyslieť Vorobjev, ktorý našiel pred bránkou nechráneného Safaralejeva, ktorý sa natlačil pred Vošvrdu, zakončil, ale iba priamo do neho.
     
    29:02
    Bjalončík zamieril do pásma po ľavom krídle. Chcel vymyslieť nejakú prihrávku, no veľmi mu to nevyšlo. Dopredu potom smeroval Linet, ale v súboji nedokázal prekabátiť Ulrycha.
     
    28:28
    Po pobyte Michaloviec v útočnom pásme sa k slovu dostali aj domáci. Nepodarilo sa im však vyťažiť žiadne zakončenie.
     
    27:51
    Lalancette zabojoval v rohu klziska o puk a dokázal ponúknuť prihrávku Marekovi Mašlonkovi, ktorý strieľal spoza ľavého kruhu. Vošvrda mal svoju lapačku pripravenú.
     
    27:27
    Rozohrávka momentálne domácim hokejistom nevyšla. Po odpískanom zakázanom uvoľnení sa hra presúva pred Vošvrdu.
     
    27:04
    Popradčania sa dostali do útočného pásma a michalovskú bránku dokázal ohroziť obranca Kozák. Jeho strela spoza ľavého kruhu smerovala priamo na Trenčana a ten nezaváhal.
     
    26:01
    Lukáš Hvila sa dokázal na vlastnej modrej vyhnúť Leclercovi, a tak pokračoval s pukom do pásma. Napriahol na modrej čiare, ale jeho delovka bola zblokovaná a puk vyletel na ochrannú sieť.
     
    25:12
    Vandas chcel v posledných oslabovkových sekundách vysunúť naskočeného Ťavodu, ktorý si síce spracoval puk, preskočil mu však cez hokejku.
     
    24:47
    Ďalšiu strelu od modrej čiary na popradského gólmana vyslal Mike Dalhuisen. Tento legionár mieril presne na Vošvrdove betóny. Hostia ostávajú s pukom v pásme.
     
    24:17
    Výbornú príležitosť mal po Juuselovej prihrávke obranca Sameli Ventelä, ktorý ostal zabudnutý na pravom kruhu. Ešte premiešal puk, Vošvrda sa stihol presunúť a patrične zasiahnuť.
     
    23:40
    Michalovce museli pásmo nadobudnúť postupným útokom. Bojovali o puk pri mantineli už v útočnej tretine, puk však napokon vyskočil na michalovskú striedačku a hra je prerušená.
     
    23:11
    Prvú presilovku v stretnutí si v týchto chvíľach zahrajú aj líšky z Michaloviec. Dve minúty za nedovolené bránenie dostáva Ján Ťavoda.
     
    22:37
    Giľák vymýšľal zaujímavú gólovú prihrávku pre Mašlonku, ktorý akonáhle naskočil z trestnej lavice, ihneď sa zapojil do útočnej akcie. Prihrávka popred bránku však minula Mašlonkovu hokejku.
     
    22:20
    Vandas to skúšal z tesnej blízkosti. Jeho zakončenie švihom brankár Trenčan dostatočne dobre videl a zachytil puk v lapačke. Domácim už nedovolil dorážať.
     
    21:44
    Pred bránku sa chcel natlačiť aj Bjalončík, no veľmi mu to nevyšlo. Kamzíci však v pásme ostávajú, získali puk späť na svoje hokejky.
     
    21:20
    Takáč prihrávkou spoza bránkovej čiary hľadal pred bránou Mlynaroviča. Tento úmysel však hostia prečítali, puk získali a vyhodili ho preč.
     
    20:53
    Takáč sa chcel odpútať od zadného mantinelu, zvrtnúť sa a natlačiť pred bránku. Jeho počínanie však zastavil brankár Adam Trenčan, ktorý puk uchmatol a prikryl.
     
    20:27
    Poprad v úvode prvej tretiny získava presilovku. Dve minúty za hákovanie dostáva Marek Mašlonka.
     
    20:11
    Kozákova rozohrávka smerovala k Handlovskému. Bola to však absolútne nepresná prihrávka a za týchto okolností je z toho zakázané uvoľnenie.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    V úvodnej časti hry mohli ísť pohodlne do vedenia domáci, ktorí mali k dispozícii tri presilové hry, z toho jednu päťminútovú. Michalovce sa však bránili zodpovedne a Poprad často mal problémy so založením útoku od vlastnej bránky. Gól teda nepadol, stav je teda bezgólový.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:20
    Ešte o jeden založený útok sa zrejme pokúsi Mesikämmen, ktorý to prenechal Mesárošovi a radšej odišiel striedať.
     
    18:57
    Takáč sa zvrtol spoza bránky a dorazil pred bránkovisko, tam mu však bol puk odobraný. Popradčania ho získali späť a sú v obrannom pásme Michaloviec.
     
    18:23
    Nahodený puk od modrej čiary z hokejky Mesikämmena smeroval iba do popradského hokejistu a Vošvrda zasahovať nemusel.
     
    18:00
    Dukla sa chcela dostať s pukom do útočného pásma, hráči si však nerozumeli v strednom pásme a prišli o puk.
     
    17:21
    V týchto sekundách už hrajú hostia v plnom počte. Ihneď sa Dukla zapojila do ofenzívy, spoza ľavého kruhu strieľal Dalhuisen. Jeho pokus preletel až na ochrannú sieť.
     
    16:57
    Handlovský ešte zabojoval o puk proti Lalancettovi, no tento legionár v drese Dukly predviedol výbornú palicovú techniku a nenechal sa puku zbaviť.
     
    16:16
    Mašlonka zastavil ďalšiu popradskú rozohrávku, ktorá bola takisto veľmi čitateľná. Kamzíci teda musia začínať z obranného pásma.
     
    15:44
    Mesikämmen spoločne s Kolbom podržali puk na svojich hokejkách a potom ho prvý menovaný posielal preč až ku Vošvrdovi.
     
    15:18
    Toma spolupracoval s Ventelom a aj zárukou tejto dobrej spolupráce dokázali hostia vyhodiť puk cez všetky čiary.
     
    14:42
    Na pravom kruhu s pukom manévroval Vandas. Všimol si asi voľný priestor, a tak švihom vystrelil. Puk letel však iba do bočnej siete, niektorí už dvíhali ruky.
     
    14:20
    Dlhotrvajúca presilovka Popradu sa už skončila a domáci ju nevyužili. Prichádza však ďalšia, keďže Mike Dalhuisen dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    13:55
    Oku lahodiacu gólovú prihrávku dostal pred bránkou Bjalončík od Paukovčeka. Trenčan tam bol sám, ukázal však výborné reflexy a puk dokázal zachytiť.
     
    13:31
    Michael Vandas sa prepracoval dopredu po ľavom krídle a vypálil z kruhu. Trenčan vyrážal, pomohol mu Vorobjev, ktorý vyhodil puk cez celé klzisko.
     
    13:05
    Hvila si všimol, že Kramár nedostal na modrú čiaru ideálnu prihrávku. Vyvinul teda na popradského hráča tlak, uchmatol mu puk a poslal ho preč.
     
    12:39
    Kramár vypálil prudko od modrej čiary, lenže brankárovi Trenčanovi nikto neclonil a ani nebol pripravený na teč alebo dorážku.
     
    11:56
    Erving dokázal s pukom preniknúť do útočného pásma, ale potom ho iba nahodil po mantineli. Za bránkou ho zachytil Dalhuisen a okamžite promptne vyhadzoval preč.
     
    11:24
    Polovica početnej prevahy kamzíkov už uplynula a zatiaľ sme od domácich nevideli ani len náznak nejakej gólovej šance. Hostia bránia naozaj zodpovedne.
     
    10:58
    Takáčova prihrávka na Leclerca bola až príliš čitateľná. Dobre ju dokázal prečítať Ventelä, ktorý získal puk a okamžite ho poslal preč cez všetky čiary.
     
    10:01
    Ani v ďalších presilovkových sekundách to domácim nevychádza. Dobre sa činil obranca Mike Dalhuisen, ktorý uchmatol puk a bezpečne vyhodil.
     
    09:37
    Paukovček síce prešiel s pukom do útočného pásma, zasekol sa však na Linetovi, ktorý zasiahol puk korčuľou a hostia sa bezpečne oslobodili.
     
    09:06
    Úvod početnej prevahy nezačali domáci najlepšie. Dostali síce puk pod kontrolu, ale pískalo sa postavenie útočiaceho hráča v brankovisku.
     
    08:52
    Poprad získava ideálnu možnosť na strelenie gólu. Päťminútový trest za nedovolenú hru vysokou hokejkou dostáva Daniel Hančák a je to dokonca trest 5 + do konca zápasu. Nepríjemne zasiahol do tváre Paločka a na ľade sa objavila aj krv.
     
    07:51
    Tak toto bolo obrovské zaváhanie michalovského obrancu, ktorý prihral priamo na hokejku domácemu Zagrapanovi, ktorý sa dostal pred bránku, vystrelil. Puk prekĺzol Trenčanovi cez ruku a skončil pred bránkovou čiarou. Rozhodovali centimetre. Všetko zachránil Dalhuisen.
     
    07:22
    Útočník Lukáš Hamráček naštartoval novú útočnú akciu Dukly. Prenikol po pravom krídle, dostal sa na modrú čiaru a pálil. Jeho delovka skončila vo Vošvrdovej lapačke a ten pre istotu prerušil hru.
     
    06:54
    Poprad ešte podržal puk niekoľko sekúnd v útočnom pásme, no vážnejšiu príležitosť si nevytvoril. Postupne idú dopredu hostia.
     
    06:20
    Mesikämmen pri zadnom mantineli vôbec nešetril Kundrika a poriadne ho pomasíroval. Po strele Mlynaroviča nastal menší zmätok pred Trenčanom, hostia to však dokázali vyriešiť.
     
    05:38
    Gólmana domácich mala preveriť strela z hokejky Christphea Lalancetta, ktorý sa dostal do dobrej pozície medzi kruhmi. Jeho strelecké zakončenie tiež len tesne minulo bránku.
     
    05:05
    Po chybe Ventelu na modrej čiare vyrazil do protiútoku Vandas spoločne s Handlovským. Prvý menovaný napokon strieľal švihom z pravého kruhu a mieril len tesne ponad brvno.
     
    04:37
    Kamzíci opäť získali útočné pásmo. Na modrej čiare mal puk na hokejke Zagrapan, ale napokon strieľal iba do Vorobjeva. Plynú posledné presilovkové sekundy domácich.
     
    04:07
    Už to vyzeralo na pomerne jasný popradský prechod do útočného pásma. Leclerc však bol netrpezlivý a napokon sa píska postavenie mimo hry.
     
    03:38
    Kozák dvakrát pálil od modrej čiary. Prvú jeho delovku Trenčan bezpečne vyrazil a následnú druhú strelu zablokoval jeden z hráčov Michaloviec.
     
    03:06
    Rozohrávku Kozáka neúnavne napádal Chalupa, ktorý dokázal narobiť popradskému obrancovi poriadne problémy. Aj takto Dukla získala cenné sekundy.
     
    02:38
    V úvode stretnutia získavajú presilovú hru domáci po chybe v striedaní hostí. Hráčska lavica dostáva dve minúty za príliš veľa hráčov na ľade. Odsedí si to Zekucia.
     
    02:14
    Krížnu prihrávku na pravé krídlo zachytil Lukáš Hvila, ktorý sa vydal za pukom do pásma. Sekundoval mu Linet, ktorý korčuľoval za následným nahodeným pukom.
     
    01:35
    Brankára Vošvrdu šikovnou strelou ohrozil Mesároš, ktorý strieľal z ľavého kruhu. Vošvrda sa pritlačil k žrdi a bezpečne vyrazil.
     
    01:17
    Galamboš nahadzoval puk na zadný mantinel a Michalovčanom sa stále darí držať puk na hokejkách v pásme.
     
    00:48
    Takáč si v rozohrávke nerozumel s Brejčákom a Popradčania prišli o puk v strednom pásme. Dopredu znovu nahodili hostia a snažia sa korčuľovať za pukom.
     
    00:13
    Mašlonka získal puk na hokejku v strednom pásme a snažil sa nahodiť do útočného pásma. Hosťom sa podarilo získať puk v pásme.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Na ľadovú plochu už prichádzajú hokejisti Michaloviec v čiernych dresoch. V hľadisku majú aj početnú podporu od svojich priaznivcov, ktorí dnes dorazili tu pod Tatry. Poprad odohrá stretnutie v bielych dresoch. Čaká nás vypočutie si štátnej hymny.
     
    Vedenie klubu HK Poprad dokázalo pomerne rýchlo nájsť náhradu za trénera Františka Štolca. Novým lodivodom kamzíkov sa stal kouč Peter Mikula, ktorý už v našej najvyššej súťaži viedol Zvolen či Žilinu.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Kozák, Ulrych, Brejčák (C), Kramár, Erving, Ťavoda, Magovac – Handlovský, Bjalončík, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Leclerc – Mlynarovič (A), Paukovček, Kundrik – Králik, Matej Paločko, R. Svitana

    HK Dukla Ingema Michalovce: Trenčan (Surák) – Dalhuisen, Ventelä, Hančák, Mesikämmen, Vorobjev, Kolba (C), Zekucia – Giľák, Lalancette, Mašlonka (A) – Juusela, Galamboš, Mesároš – Safaralejev, Linet (A), Hvila – Chalupa, Toma, Hamráček – Borov

    Rozhodca: Valach, Kókai – Durmis, Soltész.
     
    Prajem vám príjemný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 17. kola Tipsport ligy. HK Poprad na svojom štadióne privíta HK Dukla Ingema Michalovce. Východniarske derby sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Kamzíci momentálne prežívajú veľmi ťažké časy. Po vysokej piatkovej prehre 7:3 na ľade Budapešti sa tréner František Štolc rozhodol, že opúšťa trénerskú lavičku. Ako asistent trénera skončil aj Paukovček. Poprad rozhodne potrebuje zmenu herného prejavu. Podtatranci ťahajú šnúru štyroch prehier v rade, naposledy teda prehrali s Budapešťou, predtým so Zvolenom 3:4 a v Banskej Bystrici 4:1. Aktuálne kamzíkom v tabuľke patrí 11. pozícia so ziskom 17 bodov a skóre 40:46.

    Michalovčania sú rozhodne v úplne inej pozícii ako Poprad. Síce takisto ťahajú nelichotivú trojzápasovú šnúru prehier, v tabuľke im patrí úctyhodné 5. miesto so ziskom 23 bodov a skóre 36:35. Dukla naposledy doma podľahla DVTK 2:3 po predĺžení. Tento zápas bol zároveň aj ako finále Tatranského pohára 2019 a získal ho teda DVTK Miškovec. Predtým Michalovce prehrali na ľade Nitry 6:2 a v Liptovskom Mikuláši 1:0 po predĺžení.

    V tejto sezóne sme videli už dva zápasy medzi Popradom a Michalovcami. Ešte počas Tatranského pohára 2019 sa zrodilo víťazstvo Michaloviec 2:3 po nájazdoch a v rámci Tipsport ligy v 4. kole zvíťazili Michalovčania 4:3 po nájazdoch.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 53. Zagrapan (Takáč), 59. Leclerc (Takáč)


    HK Poprad: Vošvrda (Rychlík) – Kozák, Ulrych, Brejčák (C), Kramár, Erving, Ťavoda, Magovac – Handlovský, Bjalončík, Vandas – Takáč, Zagrapan (A), Leclerc – Mlynarovič (A), Paukovček, Kundrik – Králik, Matej Paločko, R. Svitana
    HK DUKLA Ingema Michalovce: Trenčan (Surák) – Dalhuisen, Ventelä, Hančák, Mesikämmen, Vorobjev, Kolba (C), Zekucia – Giľák, Lalancette, Mašlonka (A) – Juusela, Galamboš, Mesároš – Safaralejev, Linet (A), Hvila – Chalupa, Toma, Hamráček – Borov

    Rozhodčí: Valach, Kókai – Durmis, Soltész
    bahis siteleri