Slavia – Chomutov 1:4 (kon.) | Ústí n/L – Vsetín 2:3 (po pr.) | Litoměřice – Motor ČB 5:8 (kon.)
Benátky n/J – Poruba 2011 6:2 (kon.) | Kadaň – Frýdek-M. 2:7 (kon.) | Prostějov – Sokolov 4:2 (kon.)
Jihlava – Přerov 0:1 (po pr.) | Třebíč – Havířov 4:3 (kon.)
po prodl.
HC Slovan Ústí nad Labem
2:3 (1:0, 1:1, 0:1 - 0:1)
VHK ROBE Vsetín
Sobota 16.11.2019, 16:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga • 22. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (18:24:26)
     
    Střely na branku: 14 – 30
     
    Je dobojováno. V prodloužení nakonec hosté rozhodli přesnou trefou Davida Tůmy, který tak svému klubu vystřelil bonusový bod navíc. Domácí podali velmi dobrý výkon, který byl umocněn výborným výkonem brankáře Adama Brízgaly, nakonec se ale museli spokojit s jedním bodem, ač na konci třetí třetiny sahali po bodech třech.
     
    Konec zápasu.
    63:46 David TŮMA - 2:3
     
    63:46
    Vsetín právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Bonusový bod navíc získávají hosté. Ondřej Slováček skrze obránce domácích poslal puk před brankoviště Slovanu, kde ho svoji holí za Brízgalova záda sklepl DAVID TŮMA – 2:3. Asistence: Ondřej Slováček.
     
    Dnešní utkání sleduje 609 diváků.
     
    63:25
    Vít Jonák se dostal do samostatného úniku před Brízgalu, který jeho bekhendový pokus kryje a sklízí potlesk domácího publika.
     
    62:46
    Brízgala znovu zakročil proti hostujícímu pokusu a drží šance domácích.
     
    61:48
    Brízgala nyní zakročil proti Vlastimilu Dostálkovi, který si sjel před jeho branku a z pravé strany zakončil. Hra je přerušena a vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    61:20
    Hosté se nedostali do ohrožení Brízgaly a Brož si poté převzal kotouč, který dostal do útočného pásma. Ale nakonec před Gábou nikdo z domácích nezakončil.
     
    60:27
    Havel pak hledal přihrávkou Kružíka, který se k puku vůbec nedostal. Ale stále se domácí hokejisté drží v útočném pásmu.
     
    60:11
    U puku je domácí Slovan a ještě vyčkává, než se vrhne do útočení.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila. Na řadu tak přijde pětiminutové prodloužení. Pokud se nerozhodne ani v něm, potom budeme svědky samostatných nájezdů.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:55
    Pět vteřin před vypršením třetí třetiny šli ještě dva na jednoho hosté. David Tůma našel na levé straně najíždějícího Víta Jonáka, ten ale ztroskotal znovu na Brízgalovi!
     
    59:50
    Ještě se do útoku dostali domácí hráči a do zákroku tak ještě musel David Gába a ten raději hru přerušil.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 7. Maršoun (Vildumetz, D. Krejčí), 33. Š. Bláha (O. Bláha) – 36. Kucharczyk (Hunkes), 54. D. Tůma (Jonák), 64. D. Tůma (Slováček)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Brízgala (Stahl) – Müller, Smetana (C), Vl. Brož (A), D. Krejčí (A), Zukal, Hes – Kružík, J. Havel, Ma. Svoboda – Grim, Vildumetz, Maršoun – Kordule, Dörner, Filip – Jelínek, Š. Bláha, O. Bláha.
    VHK ROBE Vsetín: Gába (Bláha) – Slováček (A), Hunkes, Kudělka, Teper, J. Drtina (C), Jeřábek, Holomek – Jonák, Kucharczyk, D. Tůma – Procházka, Rehuš, Dostálek – Karafiát, Pechanec, Gorčík – Hořanský, Šilhavý, Vítek (A).

    Rozhodčí: Grech, Micka – Hnát, Doležal

    Diváci: 609
    ocianews.com