Košice – Detva 3:2 (kon.) | Banská Bystrica – Poprad 1:2 (kon.) | Lipt. Mikuláš – MAC Budapešť 1:2 (kon.)
Miskolc – Nové Zámky 5:4 (1:0 po s.n.) | Michalovce – HC Slovan 2:5 (kon.) | Trenčín – Nitra 2:0 (kon.)
konec
HC Košice
3:2 (0:0, 2:2, 1:0)
HK Detva
sk Neděle 08.12.2019, 15:30 • Steel Aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR) • 30. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Košice dali gól!
    Tak toto bude Detvu asi poriadne mrzieť. Po zbytočnom faule sa Košice dostali do šance a pomedzi Petríkove betóny puk pretlačili do siete. Úspešným strelcom je DÁVID SKOKAN. Asistencia: David Květoň.
     
    37:58
    Košice dali gól!
    Košarišťan si od radosti buchol po ľade, Košice znova vyrovnávajú. Zdalo sa, že po aktivite Majdana z toho nič nebude, ale Oceliari sa v pásme usadili a Petríka predsa len prekvapili. Postaral sa o to DÁVID SKOKAN. Asistencie: Patrik Koch, Marcel Haščák.
     
    36:06
    Detva dala gól!
    Košice už hrali v plnom počte, hostia ale skórovali. Tento gól radíme do kategórie šťastných, ale aj také sa rátajú. Puk sa poriadne poodrážal, až napokon padol k hokejke MARTINA PODEŠVU. Ten zakončil do prázdnej bránky. Asistencie: Zdeněk Král, Jakub Žilka.
     
    24:55
    Košice dali gól!
    Čížek korčuľoval po modrej, puk ale nedostal. V konečnom dôsledku to Košice príliš mrzieť nemusí, napokon totiž vyrovnali. Ranou spomedzi kruhov sa o to postaral DAVID KVĚTOŇ. Asistencie: Pavel Klhůfek, Jakub Suja.
     
    22:39
    Detva dala gól!
    Trochu paradoxný moment, ale Detva ide do vedenia. Už prvá rana „smrdela“ gólom, tá druhá ho ale predsa len priniesla. Na dvakrát sa presadil PETER VALENT. Asistencia: Tomáš Török.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 25. Květoň (Klhůfek, Suja), 38. Skokan (Koch, Haščák), 60. Skokan (Květoň) – 23. Valent (Török), 37. Podešva (Král, Žilka)


    HC Košice: Košarišťan (Škorvánek) — Čížek (A), Růžička, Slovák, Zeleňák, Michalčin, Koch (A) — Majdan, Skokan (C), Haščák — Květoň, Suja, Klhůfek — Belluš, Vrábeľ, Cibák — Milý, Faith, Jokeľ
    HK Detva: Petrík (Bátory) — Mar. Chovan (C), Fekiač, Golian, Kuklev (A), Gachulinec, Jendroľ, Turan — Čacho, Zuzin, Sýkora (A) — Král, Podešva, Žilka — Gašpar, Valent, Török — Čenka, Fekiač, Lalík

    Rozhodčí: T. Orolin, Tvrdoň — M. Orolin, Rojík
    thejrc.org