Edmonton – Nashville 3:2 (kon.) | Montreal – Toronto 2:1 (po pr.) | Tampa – NY Islanders 3:1 (kon.)
Florida – Pittsburgh 2:3 (kon.) | New Jersey – Los Angeles 3:0 (kon.) | Washington – Philadelphia 2:7 (kon.)
Columbus – Colorado 1:2 (kon.) | St. Louis – Dallas 2:3 (po pr.) | Vancouver – Calgary 2:6 (kon.)
Vegas – Carolina 5:6 (0:2 po s.n.) | Detroit – Boston 3:1 (kon.) | Buffalo – Anaheim 2:3 (kon.)
konec
Detroit Red Wings
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Boston Bruins
Neděle 09.02.2020, 18:40 • Little Caesars Arena, Detroit • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:31 Andreas ATHANASIOU - 3:1
     
    59:31
    Detroit právě vstřelil branku!
    Detroit tenhle zápas vyhraje! Nejhorší mužstvo Východní konference porazí to nejlepší z Východní konference! Pastrňák nevyzrál z levého kruhu na Berniera a Hronek uklidil puk do bezpečí...

    Detroit potom rozjel kontr dva na jednoho a po nahrávce zprava měl ANDREAS ATHANASIOU před sebou zcela prázdnou branku. Asistence: Christoffer Ehn, Filip Hronek.
    47:10 Andreas ATHANASIOU - 2:1
     
    47:10
    Detroit právě vstřelil branku!
    Larkin přihrál z levého rohu útočného pásma pod sebe a Bertuzzi přihrával potom na zadní tyč, kde se ANDREAS ATHANASIOU položil do zakončení z první, puk škrtl o levé rameno Raska pod břevno. Asistence: Tyler Bertuzzi, Dylan Larkin.
    40:33 Torey KRUG - 1:1
     
    40:33
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tenhle gól bude platit! Bergeron přenechal puk na pravou stranu Pastrňákovi, ten byl sám před Bernierem, ale nahrál ještě na střed a TOREY KRUG zakončil do prázdné branky. Pastrňák v tomhle střídání svedl zajímavý souboj u mantinelu s Glendeningem, kterého dle všeho zasáhl hokejkou do obličeje, ale nevylučovalo se. Asistence: David Pastrňák, Patrice Bergeron.
    22:07 Brendan PERLINI - 1:0
     
    22:07
    Detroit právě vstřelil branku!
    BRENDAN PERLINI vybruslil kolem bránícího Carla až na levý kruh a zakončil do levé ruky Raska, ten si puk potom trošku srazil k zadní tyči. 1:0. Asistence: Adam Erne.

    Vít Muzikář

    Branky a nahrávky: 23. Perlini (Erne), 48. Athanasiou (Bertuzzi, D. Larkin), 60. Athanasiou (Ehn, Hronek) – 41. Krug (Pastrňák, Bergeron)


    Detroit Red Wings: J. Bernier (Howard) – Green, Nemeth, Hronek, Biega, G. Lindström, Daley – Fabbri, D. Larkin (A), Abdelkader (A) – Perlini, Filppula, Bertuzzi – Glendening (A), Athanasiou, Hirose – Smith, Ehn, Erne.
    Boston Bruins: T. Rask (Halák) – McAvoy, Chára (C), Carlo, Krug, J. Moore, Grzelcyk – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand (A) – Kuhlman, Krejčí, DeBrusk – Bjork, Coyle, Kuraly – Wagner, P. Lindholm, Heinen.

    Rozhodčí: O'Halloran, McCauley – Suchánek, Barton

    Diváci: 19 515
    bahis siteleri