Rusko – Česko 3:4 (0:3 po s.n.) | Švédsko – Finsko 5:1 (kon.)
po s.n. (0:3)
Rusko
3:4 (1:1, 1:0, 1:2 - 0:0)
Česko
Neděle 09.02.2020, 12:15 • Ericsson Globe, Stockholm • Euro Hockey Tour
Předzápasové kurzy
Partner:
    65:00 Jakub KREJČÍK - 3:4
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Česko.
    Autorem vítězné branky je JAKUB KREJČÍK.
    59:59 Jan KOŠŤÁLEK - 3:3


     
    59:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Fantazie, Češi vyrovnávají necelé dvě sekundy před koncem! Střelecky aktivní JAN KOŠŤÁLEK se třetí střelou v průběhu jedné minuty konečně dočkal, gólman reagoval na střelu příliš pozdě! Bek se s premiérovým zásahem v reprezentaci nespokojil, a tak přidal druhý. Skvěle! Asistence: Jakub Jeřábek a Roman Horák.
    57:04 Pavel PORJADIN - 3:2
     
    57:04
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rozhodující moment zápasu? Nahození Mironova se zastavilo o brusle jednoho z hráčů. Nejrychleji se vzápětí zorientoval PAVEL PORJADIN, jenž v pádu poslal touš neomylně pod břevno. Asistence: Andrej An. Mironov.
    53:43 Jan KOŠŤÁLEK - 2:2


     
    53:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Góóól, Češi i podruhé v zápase srovnávají z přesilové hry! Krejčíl nabil JANU KOŠŤÁLKOVI, jehož rána propadla ruskému gólmanovi pod lapačkou do sítě! Asistence: Jakub Krejčík a Tomáš Hyka.
    36:01 Andrej SVĚTLAKOV - 2:1
     
    36:01
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Obrovská smůla nyní stála při českých hokejistech. Jeřábkovi se při střele zlomila hokejka, Rusové následně ujeli do přečíslení. Jeřábek sice pas Mamina zblokoval, jenže touš přikopl přímo k původně nahrávajícímu hokejistovi, jehož druhý pas poslal bruslí do branky ANDREJ SVĚTLAKOV. Asistence: Maxim Mamin.
    19:14 Jakub FLEK - 1:1
     
    19:14
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno! Tomáš Hyka fantasticky vybídl k teči JAKUBA FLEKA, který usměrnil kotouč neomylně pod horní tyč! Pro Fleka se jedná o první reprezentační gól v kariéře! Asistence: Tomáš Hyka a Libor Šulák.
    11:24 Artur KAJUMOV - 1:0


     
    11:24
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Sborná využívá přesilovku a poprvé na turnaji vede! Skvěle to udělal Denis Zernov, který na sebe navázal dva hráče a posléze přihrál na pravou stranu volnému ARTUROVI KAJUMOVOVI, který střelou z první propálil přesunujícího se Furcha. Asistence: Denis Zernov a Anatolij Golyšev.
    Marken.cz

    Milan Huppert

    Branky a nahrávky: 12. Kajumov (Zernov, Golyšev), 37. Světlakov (Mamin), 58. Porjadin (Mironov) – 20. Flek (Hyka, Šulák), 54. Košťálek (J. Krejčík, Hyka), 60. Košťálek (Jeřábek, Horák), rozh. náj. J. Krejčík

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    0:0   Tomáš Hyka (CZE)
    0:0   Anatolij Golyšev (RUS)
    2. série:
    0:1   Jakub Krejčík (CZE)
    0:1   Pavel Kudrjavcev (RUS)
    3. série:
    0:2   Jan Kovář (CZE)
    0:2   Pavel Porjadin (RUS)
    4. série:
    0:3   Jakub Flek (CZE)


    Rusko: Bobkov (Biljalov) – Mironov, Ljamkin, A. Romanov, Kiselevič (C), Rafikov (A), Ar. Sergejev, Dronov – Porjadin, A. Galimov (A), Mamin – Kudrjavcev, Zernov, Golyšev – Děnisenko, Světlakov, Šarov – Švec-Rogovoj, Igumnov, Kajumov.
    Česko: Furch (Will (A)) – Šulák, Jeřábek (A), Košťálek, J. Krejčík, D. Sklenička, Moravčík, Klok, D. Musil – Řepík, Jan Kovář (C), Zaťovič – H. Zohorna, R. Zohorna, Šťastný – Flek, Horák (A), Hyka – Dufek, Rousek, Lenc – M. Stránský.

    Rozhodčí: Öhlund (SWE), Björk (SWE) – Yletyinen (SWE), Lundgren (SWE)

    Diváci: 3 465
    bahis siteleri