Německo – Švýcarsko 6:0 (kon.) | Česko – Rakousko 5:0 (kon.)
konec
Německo
6:0 (2:0, 2:0, 2:0)
Švýcarsko
Neděle 09.02.2020, 10:00 • Zimní stadion Benešov • Turnaj čtyř (ženy U16)
Partner:
     
    45:35
    Německo právě vstřelilo branku!
    Chvilku po skončení oslabení skórují Němky pošesté. Eggerová našla na zadní tyči KATHARINU HÄCKELSILLEROVOU, která neměla se zakončení do prázdné brány žádný problém. Asistence: Nele Eggerová, Lola Liangová.
     
    40:19
    Německo právě vstřelilo branku!
    Ihned v úvodu třetí třetiny Němky zvyšují na 5:0. Nahození KATHARINY HÄCKELSMILLEROVÉ končí až za zády Aeschlimannové. Asistence: Hanna Hoppeová.
     
    38:17
    Německo právě vstřelilo branku!
    A dokonce v oslabení přidávají čtvrtou branku. LOLA LIANGOVÁ překvapila švýcarskou gólmanku na bližší tyči a dovršila tak hattrick. K její smůle nepřilétla na led ani jedna čepice. Asistence: Julia Kohbergová, Nele Eggerová.
     
    23:59
    Německo právě vstřelilo branku!
    Roseová našla krásnou přihrávkou za obranu rozjetou LOLU LIANGOVOU, která opět předvedla krásný forhendový blafák a raduje se podruhé v utkání. Asistence: Anna Roseová.
     
    05:13
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tým v černých dresech nejprve nevyužil obrovskou příležitost, když jedna z útočnic netrefila prázdnou branku. Nakonec se k další střele dostala CHANEL-VIRGINNIA HOFVERBERGOVÁ. Bez asistence.
     
    01:50
    Německo právě vstřelilo branku!
    A přesilovka je využitá! LOLA LIANGOVÁ se dostala až před gólmanku Švýcarska, udělala dlouhou kličku do forhendu a zasunula do odkryté klece. Asistence: Channel-Virginia Hofverbergová, Nele Eggerová.

    Aleš Skok

    Branky a nahrávky: 2. Liangová (Hofverbergová, Eggerová), 6. Hofverbergová, 24. Liangová (Roseová), 39. Liangová (Kohbergová, Eggerová), 41. Häckelsmillerová (Hoppeová), 46. Häckelsmillerová (Eggerová, Liangová)


    Německo: Hussová (Jörgová) – Blenningerová, Heyerová, Schaffrathová, Kohbergová, Hoppeová, Eggerová, Mayerová, Stöberová – Thierolfová Fernandezová, Bürgeová, Pietschmannová, Roseová, Hofverbergová, Häckelsmillerová, Böttcherová, Prasseková, Liangová, Schmidtová L., Grussová.
    Švýcarsko: Aeschlimannová (24. Bernardasciová ) – Gubserová, Doreová, Martiová, Aymonová, Harjuová – Schmidtová S., Schmidová, Lendiová, Kunzová, Hurschlerová, Biglerová, Rosselová, Eggliová, Peterová, Balzerová, Weyová, Kehlová, Kozuhová, Mächlerová.

    Rozhodčí: Novotná – Smetková, Zábršová

    Diváci: 40
    bahis siteleri