Buffalo – Detroit 3:2 (kon.) | Toronto – Arizona 3:2 (po pr.) | New Jersey – Florida 3:5 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 5:3 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 1:2 (po pr.) | Minnesota – Vegas 4:0 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 1:4 (kon.) | Dallas – Carolina 4:1 (kon.) | Colorado – Ottawa 3:0 (kon.)
Edmonton – Chicago 5:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
New York Rangers
Středa 12.02.2020, 02:15 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z tohoto zápasu je to vše, děkujeme za pozornost. (04:44:45)
     
    Československá stopa v utkání:
    Filip Chytil (NYR)
    0+0, 0 střel, čas na ledě 13:00.
     
    Tři hvězdy utkání:
    1. Chris Kreider (NYR)
    2+0
    2. Mika Zibanejad (NYR) 1+1
    3. Igor Šesťorkin (NYR) 42 zák., 1 gól, 97,7%.
     
    Statistiky zápasu:
    Střely na branku: 44 – 32 (13:11, 12:10, 19:11)
    Zablokované střely soupeře: 12 – 19
    Trestné minuty: 4 – 10
    Využité přesilové hry: 0/4 – 1/1
    Vyhraná vhazování: 59 % – 41 %
    Bodyčky: 16 – 15.
     
    Pro Jets je to první porážka po třech zápasech, která způsobila jejich pokles na deváté místo Západní konference. Rangers naopak zvítězili ve třetím z posledních čtyřech zápasech a stále mohou živit reálnou naději na návrat do bojů o play-off.
     
    Je dobojováno! Rangers byli většinu zápasu pod palbou. Spousta střel domácích hokejistů ale byla nepřesná, nebo neměla takovou kvalitu, aby platila za gólové šance. Hosté byli mnohem produktivnější, po dvou trefách Kreidera šli do třetí třetiny s náskokem 2:0 a ten během krátké chvíle ještě zdvojnásobili, což zápas definitivně rozhodlo. Za Winnipeg patnáct minut před koncem snížil Ehlers, což odstartovalo velký tlak kanadského týmu. Ten trval až do posledních vteřin, ale další puk se za skvěle chytajícím Šesťorkinem už neobjevil.
     
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Z menšího závaru vyletěl puk na Howdena a ten ho v oslabení mohl beztrestně odpálit přes všechny čáry.
     
    59:26
    Další Pionkův projektil neprošel přes prvního clonícího hráče. Scheifeleho zakončení zase pokazila hokejka v chumlu těl předním.
     
    59:15
    Pionkovu vyraženou střelu od modré čáry pohotově dorážel Nikolaj Ehlers, ovšem Šesťorkin domácím jiskřičku naděje nedopřál.
     
    59:03
    Další dvě zakončení z dílny Laineho, který si dojel pro novou hokejku. Poprvé však minul bližší tyč a posléze napálil jen nohu Lindgrena.
     
    59:00
    Poslední minuta třetí třetiny.
     
    58:34
    Patrik Laine dostal poněkolikáté nabito do levého kruhu. Při tradiční dělovce však zlomil hokejku a Šesťorkin zasahovat nemusel.
     
    58:15
    Ještě jedna komplikace pro hosty z New Yorku. Ehlers byl u červené čáry jednoznačně podražen hokejkou Artěmije Panarina.
     
    57:34
    Lindgren vystřelil z obranného pásma, nicméně za nepřítomného Hellebuycka v mezikruží zaskočil Neal Pionk.
     
    57:13
    Pionkův nástřel ze středního pásma byl jednou z hokejek sražen až mezi diváky. Vhazovat se bude mezi modrými čarami.
     
    56:56
    Domácí se ještě pokusí o menší zázrak v šesti proti pěti. Hellebuyck už je u spoluhráčů na střídačce.
     
    56:32
    Strome přebruslil jednoho z obránců, ale zprava puk za Hellebuycka nedostal. Jets okamžitě vyrazili do protiútoku, jenže Laineho pěkná individuální akce skončila ranou do tyče.
     
    56:05
    Marc Staal zachytil puk a okamžitě ho odevzdal vyhozením k vzdálenější modré čáře. Rangers už trochu rezignují na útočnou aktivitu.
     
    55:42
    Tribuny Bell MTS Place během pauzy hodně prořídly. Mnozí tak nemohli vidět další zákrok Šesťorkina proti střele z pravého mantinelu.
     
    55:08
    Tlak Winnipegu vyvrcholil pouze postavením mimo hru. Necelých pět minut před pravděpodobným koncem zápasu následuje komerční pauza.
     
    54:47
    Kulikov vypálil od modré nepřesně. Volný puk ale získali jeho spoluhráči a Jets se na delší dobu usadili v útočném pásmu.
     
    54:21
    Kaapo Kakko vyjel zpoza branky až do mezikruží, jenže na Hellebuycka si nepřišel. Troubova následná rána od modré byla zablokovaná.
     
    53:53
    Neustále se hraje s maximálním nasazením na obou stranách. Rangers v posledních minutách každopádně vyrovnali hru a výrazně se přiblížili zisku dvou bodů.
     
    53:15
    Panarin si navedl puk na osu hřiště, ale nekvalitní střelou ve finále minul ze svého pohledu pravou tyč.
     
    52:53
    Panarin z levého mantinelu dobře našel Stromea, který si svou střelu dokázal i dorazit, ale Hellebuyck ho v obou případech vychytal.
     
    52:15
    Appleton zleva přihrával do volného prostoru. Copp se musel po puku hodně natahovat, ale za rychle reagujícího Šesťorkina jej neprotečoval.
     
    51:34
    Snaha co nejrychleji dostat puk do útočného pásma Winnipegu nevyšla. Zakázané uvolnění znamená uklidnění situace a buly po levici Hellebuycka.
     
    51:10
    Lemieux přihrával o mantinel jen na Bitetta. Vzápětí chyboval i Skjei a Šesťorkin proto musel řešit Wheelerovu střelu z osy hřiště.
     
    50:32
    Hosté dostali puk do bezpečí. Zakázané uvolnění se nepíská a kanadský tým se musí složitě prokousávat zpět do útočného pásma.
     
    49:53
    Neal Pionk zachytil špatnou rozehrávku Rangers. Ihned po přejetí útočné modré ale vypálil golfákem a Šesťorkin reagoval dalším jistým zákrokem.
     
    49:22
    Chytil nahrál na modrou Foxovi, který křižnou přihrávkou hledal někoho jiného v bílém, ale puk skončil pouze v rohu kluziště u obránců Winnipegu.
     
    48:43
    Šesťorkin zneškodnil i další střelu golfákem, po které Zibanejad rychle otočil hru, ale zprava nepřihrál přesně na Kreidera.
     
    48:37
    Roslovic vystřelil ve chvíli, kdy byl před Šesťorkinem velký provoz. Ruský gólman však zpomalený kotouč pokryl a přerušil hru.
     
    47:45
    Hosté by potřebovali trochu zabrzdit domácí rozlet. Jets si začali věřit a ještě rozhodně ještě zabojují o dramatizaci zápasu.
     
    46:55
    Di Giuseppe byl přitlačen na mantinel a čistě odzbrojen. Následoval rychlý brejk, ovšem Trouba Ehlersovu střelu zablokoval do ochranné sítě.
     
    46:24
    Connor neobešel Zibanejada, jenž mu vypíchl puk tak šikovně, že ho dostal ven z obranného pásma Newyorčanů.
     
    45:36
    Rangers ztratili puk během svého střídání, ale pak měli štěstí, že domácím nevyšla spolupráce mezi Scheifelem a Connorem, kterého zradil první dotek.
    44:35 Nikolaj EHLERS - 1:4
     
    44:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jen co Kakko naskočil na led, tak se domácím povedlo zatím jen kosmeticky snížit! NIKOLAJ EHLERS během krátké chvíle dvakrát vypálil zpoza pravého kruhu. V prvním případě Šesťorkin zasahovat nemusel a v tom druhém se kotouče také nedotkl, protože ten se od brusle Lindgrena odrazil mimo jeho dosah. Asistence: Sami Niku, Josh Morrissey.
     
    44:34
    Hosté v plném počtu.
     
    43:53
    Šesťorkin působí neskutečně jistým dojmem. Teď s velkým přehledem vychytal i Laineho, který zůstal nebezpečně volný u levého kruhu.
     
    43:33
    Blake Wheeler si nachystal střelu z pravého kruhu. Šesťorkin se puku možná lehce dotkl a pomohl mu až na zadní mantinel.
     
    43:20
    Laineho dělovka z prvního doteku letěla mimo tři tyče a rozvlnila jen ochrannou síť, do které se kotouč svezl po tvrzeném sklu.
     
    42:46
    Jets potřebují nutně skórovat. Krátce po buly mezi Scheifelem a Zibanejadem však ztratili útočné pásmo.
     
    42:34
    Kaapo Kaako fauloval ve středním pásmu Pionka a vyfasoval dvouminutový pobyt na trestné lavici za hákování.
    41:28 Mika ZIBANEJAD - 0:4
     
    41:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Druhý inkasovaný gól během jediné půlminuty už je asi definitivní konečnou pro domácí naděje! Hellebuyck si za brankou musel pospíšit s rozehrávkou, protože se na něj řítil Kreider. Puk ale namazal Bučněvičovi, jehož střelu z pravé strany ještě krkolomně vyrazil, ale na dorážku MIKY ZIBANEJADA už nestačil. Asistence: Pavel Bučněvič.
    40:53 Ryan STROME - 0:3
     
    40:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je nejhorší možný začátek pro Jets, kteří ztrácí na remízu už tři góly! Panarin zaútočil s Fastem, jehož zablokovaná střela z levého kruhu skončila u RYANA STROMEA a ten z otočky dorazil puk pod beton přesouvajícího se Hellebuycka. Asistence: Jesper Fast, Artěmij Panarin.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
    Randy Carlyle a Thomas Steen byli před zápasem uvedeni do síně slávy Winnipegu Jets
     
    Statistiky po 2. třetině:
    Střely na branku: 25 – 21 (13:11, 12:10)
    Zablokované střely soupeře: 7 – 9
    Trestné minuty: 4 – 6
    Využité přesilové hry: 0/2 – 1/1
    Vyhraná vhazování: 65 % – 35 %
    Bodyčky: 13 – 11.
     
    Druhá třetina byla hodně vyrovnaná a skončila stejným výsledkem jako ta první. Rangers využili hned svou první přesilovou hru, když spolupráci mezi Zibanejadem a Stromem svým druhým gólem z dorážky dokončil Chris Kreider. Jets rozhodně nebyli bez šancí, avšak recept na skvěle chytajícího Šesťorkina stále nenašli.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:21
    Střelecký aktivní Kreider tentokrát přihrával před pravý kruh, ovšem Staalův pokus rozhodně nepatřil mezi ty nejnebezpečnější.
     
    39:00
    Poslední minuta druhé třetiny.
     
    38:54
    Na třetí pokus už Rangers vyvezli kotouč do středního pásma, jenže tam jejich akce kvůli postavení mimo hru také skončila.
     
    38:15
    Rangers dvakrát za sebou nevyhodili z obranného pásma, jenže Winnipegu se nepovedlo za několik desítek vteřin ani jednou vystřelit.
     
    37:51
    Mark Scheifele z rohu našel Connora, který ze stoje solidně vypálil švihem, ale Šesťorkin utlumil puk kousek pod svým krkem.
     
    37:12
    Appleton se vleže dostal k dorážce z předbrankového prostoru, kam dovezl puk Wheeler. Ruský gólman hostů však odolal a pak si na něm vylámal zuby také Niku.
     
    36:33
    Roslovic z levého mantinelu dobře odcentroval. Na zadní tyč si sjížděl Morrissey, puk podle představ ale nezasáhl a Šesťorkin o svou nulu nepřišel.
     
    36:31
    Oba týmy v plném počtu.
     
    35:48
    Niku projel přes půl hřiště. Přihrávku doprava na Scheifeleho ale nevyrobil přesnou a Jets se znovu vrací na vlastní polovinu.
     
    35:03
    Zibanejad míchal s pukem těsně před Hellebuyckem, který mu jej hokejkou vypíchl ke Kreiderovi. Ten byl možná v ještě lepší pozici, ale hattrick z dorážky stejně nebyl.
     
    34:31
    Ze vzájemné potyčky mezi Lindgrenem a Lainem resultují menší tresty pro oba, takže se bude hrát čtyři na čtyři.
     
    34:09
    Obránci Rangers ztratili puk za vlastní brankou, čímž darovali šanci Lainemu, ovšem Šesťorkin ho jedním z nejlepších zákroků večera vychytal.
     
    34:01
    Dmitrij Kulikov napřáhl zpoza levého kruhu. Zakleknutý Šesťorkin asi neviděl nejlépe, ale puk ho i přesto trefil.
     
    33:20
    Logan Shaw objel branku, jenže puk kolem pravé tyče nezasul. Jets zároveň museli vyčistit útočné pásmo a začít od nuly.
     
    33:03
    Prudký kotouč znovu vyletěl mimo hrací plochu. V ohrožení byla střídačka Jets, nicméně tam nedošlo k žádné újmě na zdraví.
     
    32:47
    Dobré střídání završil Strome se svou střelou z levého křídla, které Hellebuyck pomohl do ochranné sítě za svou brankou.
     
    32:28
    Vynikající křižná přihrávka od Stromea našla DeAngela. Ten ještě posílal puk na Panarina, ale ten z mezikruží trefil jen Hellebuycka.
     
    32:15
    Panarin vybojoval puk na zadním mantinelu. Fast jeho pas nezpracoval, ale Rangers se okamžitě vrátili zpět do držení kotouče.
     
    31:13
    Zibanejad přihrál o mantinel před rozjetého Kreidera. Útok na hattrick ale nebyl nebezpečný a Hellebuyck tentokrát snadno zakročil.
     
    30:40
    Rangers zneškodnili přihrávku do skrumáže před brankou a vyhodili puk mezi modré čáry, odkud Šesťorkinovi víceméně nic nehrozí.
     
    30:05
    Roslovic neměl podporu od spoluhráčů, takže z pravého mantinelu nahodil puk do brankoviště a alespoň donutil Šesťorkina přerušit hru.
     
    29:50
    Nathan Beaulieu svým centrem rozjel rychlý protiútok. Jets se ale dobře vrátili a Chytil ve spolupráci s Kakkem nic nevymysleli.
     
    28:37
    Kappo Kakko se posunul až příliš blízko Hellebuyckovi. Zřejmě se snažil najít skulinku mezi betony, ovšem domácí gólman je včas přicvakl k sobě.
     
    28:18
    Strome v rychlé akci posouval přihrávku na Fasta, jenže tomu utekl puk od hokejky a Winnipeg se už znovu stěhuje do útočného pásma.
    27:30 Chris KREIDER - 0:2
     
    27:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci po šestnácti vteřinách využívají přesilovou hru a vedou tak 2:0! Zibanejad zpoza koncové čáry našel u vzdálenější tyče Ryana Stromea, který sice neprocedil puk přes beton Hellebuycka, ale ten už byl bez šance proti dorážce CHRISE KREIDERA. Asistence: Ryan Strome, Mika Zibanejad.
     
    27:14
    Chvíli před polovinou základní hrací doby si také Rangers vyzkouší první přesilovku. Za hákování míří na trestnou lavici Gabriel Bourque.
     
    26:28
    Gabriel Bourque převzal nahrávku z levého mantinelu, ale zápěstím o pořádný kus minul Šesťorkinovu ostřelovanou klec.
     
    25:54
    Úvod druhé třetiny je přece jenom trochu klidnější. Nic se ale nezměnilo na tom, že se více hraje poblíž branky Rangers.
     
    25:23
    Snadný zákrok pro Šesťorkina, do jehož lapačky od modré čáry nahodil puk dlouhovlasý obránce Sami Niku.
     
    24:26
    Přechodová fáze Rangers skončila postavením mimo hru. Chvíli předtím Pionk zablokoval pokus Miky Zibanejada.
     
    23:24
    Panarin našel křižnou přihrávku Chytila, který okamžitě dával puk do ohně. Nakonec to ale nebyla střela ani přesný pas na Kreidera.
     
    22:43
    Lemieux zakončoval z vrcholku levého kruhu. Na první pohled to nevypadalo vážně, ale Hellebuyck přesto stačil puk jen vyrazit před sebe.
     
    22:16
    Hosté v plném počtu.
     
    21:56
    Pionkovu dělovku Šesťorkin rukou vyrazil. Další nahození k němu neprošlo a Rangers naopak dokázali vyhodit.
     
    21:22
    Wheeler krátkou přihrávkou připravil parketu pro Scheifeleho, jenže ani jeho střela bez přípravy nezaplula do hostující sítě.
     
    20:31
    Pionk nahrál od modré na levou stranu, kde už čekal napřažený Laine. Jeho dělovka skončila na tyči a puk se od ní odrazil až do středního pásma.
     
    20:16
    Jacob Trouba podrazil Connora a k velké radosti znepřátelených fanoušků nabídl domácímu týmu druhou přesilovku.
     
    20:01
    Igor Šesťorkin je podle vyšetření v pořádku, takže Lundqvist pro start druhého dějství opět usedl na střídačku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
    Obránce Rangers Ryan Lindgren slaví 22. narozeniny
     
    Statistiky po 1. třetině:
    Střely na branku: 13 – 11
    Zablokované střely soupeře: 4 – 4
    Trestné minuty: 0 – 2
    Využité přesilové hry: 0/1 – 0/0
    Vyhraná vhazování: 75 % – 25 %
    Bodyčky: 9 – 7.
     
    Je za námi první třetina, která odehrála ve skvělé intenzitě. Winnipeg měl jednoznačně více ze hry, i když se nedá říct, že by si vytvořil nějaké závěžnější gólové šance. Šesťorkin pochytal spoustu méně nebezpečných střel, ale kvůli srážce s Coppem byl donucen své místo minimálně do konce tohoto dějství přenechat Lundqvistovi. Od té chvíle Rangers přeřadili na vyšší rychlostní stupeň a díky úniku Kreidera se ve dvacáté minutě dokonce ujali vedení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
    19:25 Chris KREIDER - 0:1
     
    19:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté přežili celou řadu nepříjemných chvilek v obranném pásmu a těsně před odchodem do šaten se sami dostali do vedení! Důležitou roli v tom sehrál Bučněvič, který vybojoval puk u obranné modré čáry a pak jej předal do úniku CHRISI KREIDEROVI, jenž ošálil Hellebuycka skvěle provedeným bekhendovým blafákem. Asistence: Pavel Bučněvič.
     
    19:00
    Poslední minuta první třetiny.
     
    18:28
    Domácí se dostali do brejku tří na jednoho. Akci ale trochu překombinovali a Fox jednu z přihrávek Wheelera na Appletona skvěle vystihl!
     
    18:01
    Anthony DeAngelo zpoza pravého kruhu výrazně přestřelil a pak byl pro změnu vytlačen do středního pásma.
     
    17:36
    Skjei si v první fázi rozmyslel střelu od modré čáry a o chvíli později ho nahodil jen do clonícího hráče v tmavě modrém retro dresu Jets.
     
    16:55
    Howden byl adresátem dlouhého pasu zpoza Lundqvistovy branky. Puk si ale nezpracoval ideálně a okamžitě byl natlačen na mantinel.
     
    16:22
    Kakkova střela z úhlu gólem také neskončila, Connor Hellebuyck si pokryl všechny skulinky u své pravé tyče.
     
    15:58
    Kreider poslal puk na Bučněviče, který měl odkrytý prostor na pravé straně, ovšem Hellebuyck jeho střelu na zadní tyč vyrazil.
     
    15:12
    Hosté se snaží chvíli podržet puk na hokejkách. Teď se jim to daří, ale nachází se hodně daleko od míst, odkud by mohli Hellebuycka ohrozit.
     
    14:13
    Lundqvist na svůj první zákrok nečekal dlouho, protože na něj z levého kraje vypálil Ehlers. Ten mimochodem zaznamenal první gól v kariéře právě proti brankářské ikoně Rangers.
     
    13:56
    Během komerční přestávky dorazil za Šesťorkinem lékař Rangers. Vypadá to, že bude muset odejít na vyšetření kvůli možnému otřesu mozku, takže do branky míří veterán Lundqvist!
     
    13:56
    A byl to právě Trouba, který vystřelil švihem zpoza kruhů a už podruhé důkladně vyprášil nastavenou lapačku Connora Hellebuycka.
     
    13:36
    Jets v některých momentech dominují, ale mnohdy si samí komplikují život nepřesnými přihrávkami. Po jedné z nich může v klidu rozehrát Trouba.
     
    13:08
    Hraje se v obrovském tempu. Prakticky se nepřerušuje a Rangers se kvůli tomu nemohou pořádně vymanit z obranného sevření.
     
    12:36
    Kyle Connor objel branku, ale zprava nenašel mezírku v postoji Šesťorkina, kterého vzápětí vyzkoušel také finský útočník Patrik Laine.
     
    11:43
    Jets zaútočili do hodně rozhozené obrany, nicméně Bourque ve snaze najít Morrisseyho přihrál jen na soupeřovu hokejku.
     
    10:43
    Winnipeg pokračoval v tlaku v útočném pásmu. Jeden z hráčů si však neuvědomil, že obránci střídají, a přihrávka na modrou tak znamenala vynucené stěhování do středu hřiště.
     
    10:12
    Hosté v plném počtu.
     
    10:06
    Wheeler přenesl těžiště hry doleva na svého tradičního parťáka Scheifeleho. Svižná rána zápěstím však proletěla vedle branky.
     
    09:48
    Teď už byli domácí vyhnáni z útočné třetiny, avšak muži v bílém neměli dostatek času na kompletní prostřídání.
     
    09:23
    Wheeler minul z pravého kruhu, ale kotouč znovu skončil u Pionka, jenž vzápětí rovněž přestřelil hostující brankoviště.
     
    08:55
    Pionk na modré zastavil pokus o vyhození a Jets se díky němu usadili v útočném pásmu. Zatím to však je od domácích hodně statické.
     
    08:20
    Jezdci jsou ve čtyřech, ale na druhou stranu si mohou i trochu ulevit, protože Šesťorkin po ošetření alespoň zatím pokračuje ve hře.
     
    08:12
    Rozhodčí okamžitě signalizoval trest, avšak na trestnou lavici jde místo Coppa DeAngelo, který domácího útočníka narazil do ruského gólmana.
     
    08:12
    Velká nepříjemnost pro Rangers a zejména gólmana Šesťorkina, který ve snaze zlikvidovat střelu z pravého mantinelu kolidoval s Coppem a zjevně si přivodil nějaké vážnější zranění!
     
    07:46
    Anthony Bitetto svou střelou získal alespoň vhazování v útočném buly Winnipegu. To se uskuteční po první reklamní přestávce.
     
    07:28
    Kulikov rozjel protiútok, ve kterém byl v hlavní roli Ehlers. Dánský útočník ale přemýšlel tak dlouho, až mu puk utekl do nepalebné pozice.
     
    07:05
    Strome našel rozjetého Panarina, jehož bekhendové zakončení Hellebuyck vyrazil, ale útočnou akci Rangers tím rozhodně neukončil.
     
    06:40
    Jets nemohli usilovat o kotouč kvůli signalizovanému ofsajdu a tentokrát vyjeli do středního pásma, aby zamezili přerušení hry.
     
    06:02
    Laine mířil z levé strany na přední tyč, Šesťorkin ale zasáhl a jenom potvrdil z individuálního hlediska velmi dobrý vstup do zápasu.
     
    05:33
    Po souboji na krátkém mantinelu byla k vidění nezachycená přihrávka McKegga, kvůli které se Rangers museli vrátit až za vlastní klec.
     
    04:56
    Hosté střídali a nechali úplně volnou protější stranu. Toho mohl využít Jack Roslovic, ale špatně umístěnou střelou Šesťorkinovi moc vrásek nenadělal.
     
    04:20
    Jacob Trouba převzal přihrávku od Panarina, ale z dobré pozice trefil jen nachystanou lapačku svého bývalého spoluhráče v brankovišti Jets.
     
    04:03
    Střelu Kulikova nepustil na Šesťorkina Trouba. Rangers vyrazili do protiútoku, ale ten zhatil odpískaný ofsajd.
     
    03:21
    Foxovo nahození od modré podle všeho tečoval Bučněvič, ale Hellebuyck stihl zareagovat a zasáhnout betonem.
     
    03:01
    Od začátku se hraje ve velmi dobrém tempu. Kreiderova střela zleva se však zařadila jen do škatulky těch propagačních.
     
    02:48
    Bourque vypálil z levého křídla, ale kotouč nasměroval jen do zaklekávajícího Šesťorkina, který se rychle dostal do provozní teploty.
     
    02:29
    Trouba za bučení fanoušků střílel z vrcholku pravého kruhu nepřesně. Útočné snažení Rangers tím rychle skončilo.
     
    01:59
    Beualieu rovněž natáhl od modré. Šesťorkin vyrazil puk před sebe, ale tam už nečekal nikdo na případnou dorážku.
     
    01:26
    Wheeler přisunul puk na pravou stranu, odkud se do kotouče opřel obránce Niku, ale ruský gólman Rangers opět odolal.
     
    00:54
    Hráči Winnipegu si nevšimli zvednuté pravice čárového rozhodčího, u mantinelu pokračovali v boji a proto byl odpískán ofsajd.
     
    00:34
    První šance pro Jets! Connor přenechal puk Lainemu a Šesťorkin měl hned plné ruce práce s likvidací jeho svižné střely švihem.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Pionk, Morrissey (A), Niku, D. Kulikov, Beaulieu, Bitetto – Laine, Scheifele (A), Connor – Appleton, Wheeler (C), Ehlers – Roslovic, Copp, Harkins – L. Shaw, N. Shore, G. Bourque.

    New York Rangers: Šesťorkin (H. Lundqvist) – Trouba, Skjei, DeAngelo, M. Staal, Fox, R. Lindgren – Bučněvič, Zibanejad (A), Kreider (A) – Fast (A), R. Strome, Panarin – Kakko, Chytil, Di Giuseppe – B. Howden, McKegg, Lemieux.

    Rozhodčí: MacDoughall, Pochmara – Suchánek, Baker.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Československá stopa v utkání

    Filip Chytil (NYR)

    Útočník, 20 let, 45 zápasů, 20 bodů (12+8).
     
    New York Rangers

    Hosté v posledních týdnech podávají vyrovnané výkony a neřeší žádné dlouhodobější výsledkové krize. Od konce listopadu však Rangers ani jednou nezvítězili třikrát za sebou, a tak se pořádně nemohou ve Východní konferenci přiblížit místům zaručující účast ve vyřazovacích bojích. Aktuálně se nachází na dvanáctém místě se ztrátou jedenácti bodů na play-off. Naposledy se parta okolo ruské hvězdy Panarina představila na domácím ledě proti trápícímu se Los Angeles a připsalo si povinné vítězství 4:1.

    Nejproduktivnější hráči:
    • A. Panarin – 73 bodů (28+45)
    • M. Zibanejad – 47 bodů (22+25)
    • R. Strome – 45 bodů (12+33).
     
    Winnipeg Jets

    Domácí se v nedávné minulosti dostali do výsledkové krize a kvůli pěti porážkám za sebou vypadli z pozic zaručující postup do vyřazovacích bojů. S příchodem února se však karta naprosto obrátila, Winnipeg odehrál pět zápasů a v nich ztratil jediný bod, když padl v prodloužení s Nashvillem. Vzápětí porazil St. Louis, Ottawu i Chicago a tím se posunul na osmé místo Západní konference, z něhož ztrácí jediný bod na pátý Edmonton.

    Nejproduktivnější hráči:
    • K. Connor – 59 bodů (28+31)
    • M. Scheifele – 59 bodů (23+36)
    • P. Laine – 53 bodů (24+29).
     
    Všem hokejovým fanouškům přeji příjemné chvíle při sledování textového přenosu ze zápasu kanadsko-americké NHL. Od dvou hodin se můžeme těšit na utkání mezi Winnipegem Jets a New Yorkem Rangers!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 02:00.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 45. Ehlers (Niku, Morrissey) – 20. Kreider (Bučněvič), 28. Kreider (R. Strome, Zibanejad), 41. R. Strome (Fast, Panarin), 42. Zibanejad (Bučněvič)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Pionk, Morrissey (A), Niku, D. Kulikov, Beaulieu, Bitetto – Laine, Scheifele (A), Connor – Appleton, Wheeler (C), Ehlers – Roslovic, Copp, Harkins – L. Shaw, N. Shore, G. Bourque.
    New York Rangers: Šesťorkin (14.–21. H. Lundqvist) – Trouba, Skjei, DeAngelo, M. Staal, Fox, R. Lindgren – Bučněvič, Zibanejad (A), Kreider (A) – Fast (A), R. Strome, Panarin – Kakko, Chytil, Di Giuseppe – B. Howden, McKegg, Lemieux.

    Rozhodčí: MacDoughall, Pochmara – Suchánek, Baker

    Diváci: 15 325
    bahis siteleri