Buffalo – Detroit 3:2 (kon.) | Toronto – Arizona 3:2 (po pr.) | New Jersey – Florida 3:5 (kon.)
NY Islanders – Philadelphia 5:3 (kon.) | Pittsburgh – Tampa 1:2 (po pr.) | Minnesota – Vegas 4:0 (kon.)
Winnipeg – NY Rangers 1:4 (kon.) | Dallas – Carolina 4:1 (kon.) | Colorado – Ottawa 3:0 (kon.)
Edmonton – Chicago 5:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
1:4 (0:1, 0:1, 1:2)
New York Rangers
Středa 12.02.2020, 02:15 • Bell MTS Place, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:15
    Ještě jedna komplikace pro hosty z New Yorku. Ehlers byl u červené čáry jednoznačně podražen hokejkou Artěmije Panarina.
     
    56:56
    Domácí se ještě pokusí o menší zázrak v šesti proti pěti. Hellebuyck už je u spoluhráčů na střídačce.
     
    56:32
    Strome přebruslil jednoho z obránců, ale zprava puk za Hellebuycka nedostal. Jets okamžitě vyrazili do protiútoku, jenže Laineho pěkná individuální akce skončila ranou do tyče.
    44:35 Nikolaj EHLERS - 1:4
     
    44:35
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Jen co Kakko naskočil na led, tak se domácím povedlo zatím jen kosmeticky snížit! NIKOLAJ EHLERS během krátké chvíle dvakrát vypálil zpoza pravého kruhu. V prvním případě Šesťorkin zasahovat nemusel a v tom druhém se kotouče také nedotkl, protože ten se od brusle Lindgrena odrazil mimo jeho dosah. Asistence: Sami Niku, Josh Morrissey.
     
    42:34
    Kaapo Kaako fauloval ve středním pásmu Pionka a vyfasoval dvouminutový pobyt na trestné lavici za hákování.
    41:28 Mika ZIBANEJAD - 0:4
     
    41:28
    Rangers právě vstřelili branku!
    Druhý inkasovaný gól během jediné půlminuty už je asi definitivní konečnou pro domácí naděje! Hellebuyck si za brankou musel pospíšit s rozehrávkou, protože se na něj řítil Kreider. Puk ale namazal Bučněvičovi, jehož střelu z pravé strany ještě krkolomně vyrazil, ale na dorážku MIKY ZIBANEJADA už nestačil. Asistence: Pavel Bučněvič.
    40:53 Ryan STROME - 0:3
     
    40:53
    Rangers právě vstřelili branku!
    Tak to je nejhorší možný začátek pro Jets, kteří ztrácí na remízu už tři góly! Panarin zaútočil s Fastem, jehož zablokovaná střela z levého kruhu skončila u RYANA STROMEA a ten z otočky dorazil puk pod beton přesouvajícího se Hellebuycka. Asistence: Jesper Fast, Artěmij Panarin.
     
    34:31
    Ze vzájemné potyčky mezi Lindgrenem a Lainem resultují menší tresty pro oba, takže se bude hrát čtyři na čtyři.
    27:30 Chris KREIDER - 0:2
     
    27:30
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci po šestnácti vteřinách využívají přesilovou hru a vedou tak 2:0! Zibanejad zpoza koncové čáry našel u vzdálenější tyče Ryana Stromea, který sice neprocedil puk přes beton Hellebuycka, ale ten už byl bez šance proti dorážce CHRISE KREIDERA. Asistence: Ryan Strome, Mika Zibanejad.
     
    27:14
    Chvíli před polovinou základní hrací doby si také Rangers vyzkouší první přesilovku. Za hákování míří na trestnou lavici Gabriel Bourque.
     
    20:31
    Pionk nahrál od modré na levou stranu, kde už čekal napřažený Laine. Jeho dělovka skončila na tyči a puk se od ní odrazil až do středního pásma.
     
    20:16
    Jacob Trouba podrazil Connora a k velké radosti znepřátelených fanoušků nabídl domácímu týmu druhou přesilovku.
     
    20:01
    Igor Šesťorkin je podle vyšetření v pořádku, takže Lundqvist pro start druhého dějství opět usedl na střídačku.
    19:25 Chris KREIDER - 0:1
     
    19:25
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hosté přežili celou řadu nepříjemných chvilek v obranném pásmu a těsně před odchodem do šaten se sami dostali do vedení! Důležitou roli v tom sehrál Bučněvič, který vybojoval puk u obranné modré čáry a pak jej předal do úniku CHRISI KREIDEROVI, jenž ošálil Hellebuycka skvěle provedeným bekhendovým blafákem. Asistence: Pavel Bučněvič.
     
    13:56
    Během komerční přestávky dorazil za Šesťorkinem lékař Rangers. Vypadá to, že bude muset odejít na vyšetření kvůli možnému otřesu mozku, takže do branky míří veterán Lundqvist!
     
    08:12
    Rozhodčí okamžitě signalizoval trest, avšak na trestnou lavici jde místo Coppa DeAngelo, který domácího útočníka narazil do ruského gólmana.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 45. Ehlers (Niku, Morrissey) – 20. Kreider (Bučněvič), 28. Kreider (R. Strome, Zibanejad), 41. R. Strome (Fast, Panarin), 42. Zibanejad (Bučněvič)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Brossoit) – Pionk, Morrissey (A), Niku, D. Kulikov, Beaulieu, Bitetto – Laine, Scheifele (A), Connor – Appleton, Wheeler (C), Ehlers – Roslovic, Copp, Harkins – L. Shaw, N. Shore, G. Bourque.
    New York Rangers: Šesťorkin (14.–21. H. Lundqvist) – Trouba, Skjei, DeAngelo, M. Staal, Fox, R. Lindgren – Bučněvič, Zibanejad (A), Kreider (A) – Fast (A), R. Strome, Panarin – Kakko, Chytil, Di Giuseppe – B. Howden, McKegg, Lemieux.

    Rozhodčí: MacDoughall, Pochmara – Suchánek, Baker

    Diváci: 15 325
    bahis siteleri