Petrohrad – Novosibirsk 1:4 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
1:4 (1:1, 0:2, 0:1)
HC Sibir Novosibirsk
Středa 23.09.2020, 18:30 • Ledovyj dvorec, Petrohrad • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:50 Juuso PUUSTINEN - 1:4
     
    54:50
    Sibir právě vstřelil branku!
    Tak nyní je vše rozhodnuto, neboť Novosibirsk vede na ledě Petrohradu už 4:1! Konstantin Alexejev vyslal poloviční střelu na bránu, kterou cíleně a skvěle tečoval JUUSO PUUSTINEN. Asistence: Konstantin Alexejev, Mikael Ruohomaa.
    37:46 Juuso PUUSTINEN - 1:3
     
    37:46
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté zvyšují svůj náskok na dvě branky a vedou 3:1! Domácí obránce Arsenij Brinkman se dopustil obrovské chyby, když přišel o kotouč na své polovině, čehož využil JUUSO PUUSTINEN, jenž vypálil do kamery pod horní tyčí. Bez asistence.
    26:00 Jevgenij ČESALIN - 1:2
     
    26:00
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hostující mužstvo jde zpět do vedení a tentokrát je to 2:1 pro Novosibirsk! Jefim Gurkin posunul kotouč před bránu do velké šance JEVGENIJU ČESALINOVI, který skvěle zakončil mezi betony brankáře Berdina. Asistence: Jefim Gurkin, Nikita Šaškov.
    10:55 Ivan MOROZOV - 1:1
     
    10:55
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    A je srovnáno na 1:1! Trestného střílení se ujal IVAN MOROZOV, který dokázal propasírovat kotouč k pravé tyči přes lapačku brankáře Säteriho. Bez asistence.
    06:58 Jefim GURKIN - 0:1
     
    06:58
    Sibir právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku utkání, kterou dávají hosté! JEFIM GURKIN vystřelil z levé strany, ovšem trefil přesně brusli domácího obránce Marata Chusnutdinova, od kterého se kotouč odrazil za záda bezmocného gólmana Berdina. Asistence: Nikita Šaškov, Jevgenij Česalin.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 11. Ivan Morozov (TS) – 7. Gurkin (Šaškov, Česalin), 26. Česalin (Gurkin, Šaškov), 38. Puustinen, 55. Puustinen (K. Alexejev, Ruohomaa)


    SKA Petrohrad: Berdin (Brinkman) – Kirsanov, Brinkman, Grjaznov, Vaščenko, Zorkin, Koromyslov, Zelenov, Spiridonov – Ivan Morozov, Tkačjov (A), Nikolajev – Glotov, M. Aaltonen (A), Kuzmenko – Chusnutdinov, Timkin (C), Podkolzin – Ivanov, Čibrikov, Krovjakov.
    HC Sibir Novosibirsk: Säteri (Krasikov) – Ilja Morozov, Jokipakka, K. Alexejev, Gurkin, J. Chabarov, Timašov, Pastuchov, Naumov – Ruohomaa, Sannikov (C), Puustinen – Sajustov (A), Milovzorov, O. Li – V. Komarov, Česalin (A), Šaškov – Šarov, Romancev, Romajev.

    Rozhodčí: Vasiljev, Ovčinikov – Sivov, Šalagin
    bahis siteleri