Spezia – Sassuolo 1:4 (kon.) | Hellas Verona – Udinese 1:0 (kon.) | Neapol – Janov 6:0 (kon.)
Crotone – AC Milán 0:2 (kon.) | AS Řím – Juventus 2:2 (kon.)
konec
Hellas Verona
1:0 (0:0)
Udinese Calcio
Neděle 27.09.2020, 15:00Italská Serie A • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mne pro dnešek vše. Všem fotbalovým fanouškům děkuji za pozornost a přeji příjemný zbytek dne. (16:58:00)
     
    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:8. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:13.
     
    Nakonec bylo klíčovým okamžikem zápasu střídání Andrea Favilliho ještě v první půli. Ten totiž vstřelil jedinou branku utkání a zajistil tak svému týmu tři body. Verona jinak celkově měla dobrý vstup do druhého poločasu a gól si více než zasloužila. Udinese se naopak trápilo, protože už si nedokázalo vytvořit žádnou větší příležitost a z Verony tedy odjíždí s prázdnou.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Juan Musso vybíhá téměř až na půlící čáru, aby urychlil rozehrávku svého týmů. Jeho spoluhráči následně centrují do šestnáctky, ale tam přichází jen nepřesné zakončení.
     
    90+3
    Ebrima Colley má spoustu prostoru na pravé straně, ale rychlý útok raději podrží, aby neriskoval ztrátu míče. To v této situaci vůbec nevadí.
     
    90+2
    Marco Silvestri v klidu pokryl soupeřící centr a s rozehrávkou samozřejmě nikam nespěchá.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Adrien Tameze, přichází Paweł Dawidowicz.
     
    89
    Stefano Okaka se na spoluhráče zlobí za nepřesnou přihrávkou, ale teď už je to jedno. Udinese zase lacině přišlo o míč a přitom už pomalu vstupujeme do nastavení.
     
    88
    Míč je zase až u hostujícího gólmana, který za to není rozhodně rád. Svou rozehrávkou totiž ztrácí pro své spoluhráče čas.
     
    87
    Matteo Lovato jistě hlavičkuje míč z pokutového území a posílá ho za pomezní čáru. Aut tak Calcio co nejrychleji rozehrává.
     
    86
    Hosté začínají další útok od svého gólmana, ale již na půlící čáře se dopouštějí laciného faulu, který je tak bude stát spoustu času.
     
    85
    Udinese už vkládá veškeré síly do útočení, nyní však vepředu ztratila míč a nemůže ho získat zpět ani pomocí napadání. Nakonec ho zakopla jenom do autu.
     
    83
    Stefano Okaka v malém vápnu nedokázal zakončit, míč tak alespoň posunul na Kevina Lasagnu, který však ze středu šestnáctky přestřelil. To by ho mohlo ještě hodně mrzet!
     
    82
    Míč už se začíná pomalu nacházet jen na polovině Hellasu, který teď čeká pořádná fuška, protože zbytek času se asi bude jenom bránit.
     
    81
    Mert Çetin obětavě zastavil průnik soupeřícího hráče, i když to bylo docela dost bolestivé. Došel si totiž pro faul.
     
    80
    Ilja Nestorovski dal do míče moc síly, jeho přihrávka tak skončila až za pomezní čárou, což tedy znamená, že Verona může při autu získal pár cenných sekundu.
     
    78
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Sebastien De Maio, přichází Ilja Nestorovski.
     
    78
    Calcio směrem dopředu stále nemá moc naspěch, jelikož si nemůže dovolit inkasovat. Stále tak sází na jistotu.
     
    77
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Mattia Zaccagni, přichází Ebrima Colley.
     
    76
    Jeden z domácích hráčů číhá na útočné polovině a čeká na nákopy. Verona tak stále pomýšlí na gól a do bránění nevkládá všechny své síly.
     
    75
    Udinese už má jen pouhých patnáct minut na vyrovnání, což opravdu není moc času. Nyní alespoň po delší době může kombinovat na útočné polovině.
     
    73
    Stefano Okaka si hledal nakopnutý balón, ale to mu faulem nedovolil Matteo Lovato, který si je toho moc dobře vědom a vůbec neprostetuje.
     
    72
    Jeden z domácích hráčů si na hraně vápna našel míč a okamžitě pálil, ale střela se mu hrubě nepovedla, protože skončila dokonce až v autu.
     
    71
    Adrien Tameze se šikovně dostal s míčem až k pokutovému území, ale tam už se proti němu postavilo několik protihráčů, kvůli čemuž raději přihrál dozadu.
     
    70
    Hosté nyní šikovně rozehráli a míří dopředu přes pravou stranu, odkud přišel další centr, ale ten sražený jenom na další rohový kop.
     
    69
    Hellas v klidu rozehrává a dopředu se moc nežene, takže už pomalu hraje na čas. I přesto by ale samozřejmě ocenila, kdyby se prosadila ještě jednou, o což se také opatrně pokouší.
     
    67
    Matteo Lovato v pokutovém území možná hrál rukou, o čem se nyní téměř všichni hráči na hřišti hádají. Penalta se však nakonec kopat nebude.
     
    66
    Nebezpečný padající míč dokázal Marco Silvestri jen tak tak vyrazit, za což sklízí gratulace od spoluhráčů! Stále však musí udržovat pozornost, protože soupeř kvůli tomu rozehrává další roh.
     
    65
    Calcio se zkoušelo zase prosadit pomocí centru, který i nadále dělá domácí defenzivě nemalé problémy. Tentokrát míč dokázali odvrátit do autu.
     
    64
    Hosté jsou stále docela otřesení a skoro se nemohou dostat k míči. K němu se nyní dostali jen díky špatnému autu soupeře.
     
    62
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Marvin Zeegelaar, přichází Thomas Ouwejan.
     
    62
    Střídání v týmu Udinese Calcio: ze hřiště odchází Tolgay Arslan, přichází Fernando Forestieri.
     
    61
    Verona je i po vstřelení úvodního gólu mnohem aktivnější. Pomocí centru si hledala cestu k dalšímu zakončení, ale tentokrát zaúřadovala obrana.
     
    60
    Udinese bude mít v závěrečné půlhodině co dohánět. Před chvílí inkasovala a pořád má dost času na vyrovnání, takže se s tím ještě pokusí něco udělat.
    57. Andrea FAVILLI - 1:0
     
    57
    Hellas Verona právě vstřelila branku!
    Domácí nakonec jako první využívají svou šanci a dostávají se do vedení! Centr do pokutového území si šikovně našel ANDREA FAVILLI, který volejem z první nemilosrdně zakončil k levé tyči. Asistence: Marco Davide Faraoni.
     
    57
    Juan Musso raději vyběhl až z pokutového území a míč odpálil do autu. Zamezil tím rohového kopu, je z toho jenom aut.
     
    56
    Hosté se po delším bránění přesunuli na útočnou polovinu, kde rovnou získali roh. I domácí se však stále brání bez problémů.
     
    53
    Marco Davide Faraoni díky povedené kličce mohl odcentrovat z pravé strany, ale našel jen jednoho z bránících hráčů, který míč bez váhání odklidil do autu.
     
    52
    Sebastien De Maio to nakonec zvládne bez ošetření a může tedy rozehrávat. Jeho spoluhráči se okamžitě hnali dopředu přes levou stranu, ale tam tentokrát neuspěli.
     
    51
    Žlutou kartu dostává Andrea Favilli (Hellas Verona FC).
     
    51
    Verona se snad poprvé podívala na útočnou polovinu, ale tam Sebastien De Maio končí na trávníku, který schytal nepříjemného šlapáka.
     
    50
    Udinese vstupuje do druhé půle mnohem aktivněji a nyní získává rohový kop. Ten zase končí hlavičkou jen těsně nad brankovou konstrukci.
     
    48
    Marco Silvestri již podruhé během chvíli rozehrává od své klece dlouhým nákopem. Po tom ale míč zase končí jen v moci soupeřících hráčů.
     
    46
    Domácí si hned na začátku druhá půle pomáhají nedovoleným zákrokem, po kterém Udinese centruje do šestnáctky. Hellas se naprosto bez problémů ubránil.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První půle nám nabídla opravdu zajímavou podívanou, které chyběl už jenom gól. Oba celky si totiž vytvořily nespočet šancí, oba dokonce nastřelily i brankovou konstrukci. Brankáři však pořád zůstávají stoprocentní, i když ve druhém poločase to tak zůstat nemusí.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 16:06.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+3
    První poločas skončil.
    45+2. Silvestri vytáhl hlavičku na tyč
     
    45+2
    Hosté mohli jít do vedení v samotném závěru poločasu! Rodrigo Becao si totiž skvěle vyskočil na centr a hlavičkoval mezi tři tyče, Marco Silvestri však míč srazil alespoň na břevno!
     
    45+1
    Nastavují se dvě minuty.
     
    45
    Verona už chce míč vyloženě držet co nejdál do své brány. To se jí zase moc dlouho nepodařilo, protože Andrea Favilli dopustil nedovoleného zákroku.
     
    44
    Ani další přihrávka za obranu se přes ní nedostala, jeden z domácích beků uklidil míč hlavou do autu. Udinese je nyní každopádně aktivnější.
     
    42
    Tempo hry už se docela uklidňuje, jelikož nikdo přece nechce inkasovat do šatny. Stefano Okaka se i přesto dostal k centru, ale ten nebyl vůbec nebezpečný.
     
    41
    Hlavní rozhodčí má nějaké problémy se svou výstrojí, které je samozřejmě mnohem rozmanitější než u samotných fotbalistů. Pomáhat mu musel i jeho asistent, kvůli čemuž se chvíli nehrálo.
     
    40
    Střídání v týmu Hellas Verona FC: ze hřiště odchází Samuel Di Carmine, přichází Andrea Favilli.
     
    39
    Kevin Lasagna předvedl další ze svých nebezpečných průniků, při kterém málem našel před bránou Stefana Okaku, který však nemohl zakončovat, protože skončil na trávníku. Faul to ale zase není.
     
    38
    Mamadou Coulibaly se na středu hrací plochy prezentoval docela zbytečným faulem, po kterém se Hellas může uklidnit. S rozehrávkou nikam nespěchá.
     
    37
    Antonín Barák opět dostal soupeřícího hráče pod pořádný tlak, který jen tak tak dokázal přihrát v pádu. Jinak by domácí mířili do nadějného přečíslení.
     
    36
    Hra se přelévá ze strany na stranu. Oba týmy totiž útočí zejména pomocí nákopů, které ale nejsou moc úspěšné.
     
    35
    Juan Musso dostal docela krátkou přihrávku, kterou dobíhal jeden z protihráčů. Balón tak raději uklidil do zámezí.
     
    34
    Nákop za obranu nenadělal hostům moc problémů, Marco Davide Faraoni navíc poté sráží míč mimo hrací plochu, což znamená aut v jejich prospěch.
     
    33
    Oběma týmům už přece jen došlo šťáva, protože vidíme opravdu minimum pohybu. Udinese nenapadá a Hellas si jen tak přihrává.
     
    32
    Federico Dimarco si s vhozením autu dával docela na čas, což se vyplatilo, protože pak rozehrál přesně. Nákop do šestnáctky si dokonce zpracoval Mattia Zaccagni, který už však poté nedokázal přesně přihrát.
     
    31
    Veroně se přece jen po delší době povedla rozehrávka, ale při přechodu do útočné fáze o míč stejně lacině přišla.
     
    29
    Hosté se sami pří útočném snažení dopustili nedovoleného zákroku, ale díky mizerné soupeřící rozehrávce mohou opět útočit.
     
    28
    Udinese po autu uchyluje ke klidné kombinaci a vzápětí hledá cestu k zakončení přes pravou stranu. Tam sice padá Rodrigo de Paul, ale faul si nakonec nevyžádal.
     
    27
    Marco Silvestri v klidu pokryje soupeřící nepřesný nákop a následně rozehrává na nejbližšího spoluhráče. Ten však také nepřesně nakopává.
     
    26
    Federico Dimarco opět končí na trávníku, tentokrát to ale bylo v rámci pravidel. Na to si u hlavního rozhodčího okamžitě stěžuje, ale nic s tím dělat nemůže.
     
    25
    Střed hřiště se nyní úplně vyklidil, jediný tam zůstal Mert Çetin, který však soupeřící pas nedokázal zastavit. I přesto se Verona ujímá balónu, protože jeden z hostů pak fauloval.
     
    23
    Rodrigo de Paul docela zákeřně zezadu poslal k zemi Federica Dimarca, nyní už může být jenom rád, že za svůj počin neviděl žlutou kartu.
     
    22
    Kevin Lasagna se zase uvolňoval na pravé straně, ale míč mu nakonec utekl až za brankovou čáru, což znamení odkop pro Marca Silvestriho.
     
    20
    V prvních dvaceti minutách jsme viděli opravdu dost příležitostí na obou stranách, chybí tomu už jen gól. Jestli se ale i nadále bude pokračovat v takovém tempu, určitě se ho brzo dočkáme.
     
    19
    Antonín Barák si při souboji o balón pomohl nedovoleným zákrokem, což neušlo pozornosti hlavního rozhodčího. Ten píská ve prospěch Udinese.
     
    18
    Hostům se vůbec nepovedla rozehrávka, ale svou chybu velmi rychle napravili. Stále to však mají složité, protože Hellas aktivně napadá.
     
    17
    Hned zpočátku utkání vidíme velkou spoustu šancí. Oba gólmani však pořád drží stoprocentní úspěšnost, Juan Musso nyní dobře pokryl nebezpečný centr.
     
    15
    Kevin Lasagna táhl další útok svého týmu, proti dvěma protihráčům však neměl moc šancí na úspěch. I přesto se však vzápětí ke střele dostal Mamadou Coulibaly, ale i on míří do hlediště.
     
    14
    Calcio mohl zahrozit z rohového kopu, ale centr na bližší tyč přes zahuštěný prostor nemohl projít. Verona navíc následně získává autové vhazování.
     
    13
    Na druhé straně si vypracoval dobrou příležitost Kevin Lasagna, který však, stejně jako před chvílí soupeře, pálí jen nad bránu.
     
    12
    Z přímého kopu přichází nebezpečná hlavička Marca Faraoniho, která končí těsně nad horní tyčí. Juan Musso si tak pořádně oddechl.
     
    11
    Udinese je v posledních minutách většinu času bez míče. Pomalu tak začíná napadat, ale to je zatím moc nedůrazné.
     
    9
    Nakonec však přichází jen přihrávka do ofsajdu, do které útočí hráč nezasahoval, aby se nepískalo. Rozehrávat tak bude Juan Musso.
     
    8
    Souboj na středu hřiště opět dopadl lépe pro domácí fotbalisty, kteří opatrně začínají další útok. Aktivity se zničehonic přelila na jejich stranu.
     
    6
    Antonín Barák výborným pasem uvolnil Mattiu Zaccagniho, který tak byl ve výborné střelecké pozici, ale bránu trestuhodně netrefil!
     
    5
    Zápas se zatím odehrává hlavně na domácí polovině, kde však dobře úřadující obránci Verony. Hellas tak díky tomu může nyní zaútočit.
     
    2
    Hosté už se tlačili k zakončení přes levou stranu, ale tam zasáhl jeden z bránících hráčů, který míč uklidil na roh. I ten Verona bez problémů ubránila.
     
    1
    Úvodní výkop obstarávají fotbalisté Udinese, který okamžitě spěchají dopředu. Mattia Zaccagni tak raději míč uklízí do autu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první poločas?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Hellas Verona FC: Silvestri – Çetin, Günter, Lovato – Faraoni, Veloso (C), Tameze, Dimarco – Zaccagni, Barák – Di Carmine.
    Náhradníci: Pandur, A. Berardi – Ilić, Lucas Felippe, Dawidowicz, Salcedo, Rüegg, Colley, Lazović, Udogie, Terracciano.

    Udinese Calcio: Musso – Becao, De Maio, Samir – ter Avest, de Paul, Arslan, Coulibaly, Zeegelaar – Lasagna (C), Okaka.
    Náhradníci: Nicolas, Gasparini – Prödl, Nestorovski, Palumbo, Ouwejan, Mićin, Battistella, Forestieri, Troost-Ekong, Matos, Nuytinck..
     
    Hellas Verona FC

    Domácí Verona už má premiérový zápas nového ročníku Seria A za sebou! Hellas s ním navíc může být nadmíru spokojen. V domácím prostředí rozstřílel vysoko 3:0 AS Řím, který byl jasným favoritem. Verona tak zatím drží čtvrtou pozici a i do dnešního duelu vstupuje domácí celek v pozici mírného favorita.
     
    Udinese Calcio

    Hostující Udinese vstupuje do nového ročníku nejvyšší italské soutěže až dnes. V přípravě Udinese na novou sezónu se hostům dařilo jen na začátku. V prvních duelech totiž Udinese přehrálo Vicenzu a Legnago Salus. Poté ale přišly porážky s Venezií a Spal. Hosté navíc v posledních dvou zápasech nedali ani gól.
     
    Dobrý den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Vítejte u sledování textového přenosu z utkání Serie A mezi Hellas Verona FC a Udinese Calcio. Výkop je stanoven na 15 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    Lukáš Mihal

    Branky: 57. Favilli (Faraoni)

    Karty:   51. Favilli (VRN)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 2:6. Střely mimo: 6:8. Rohy: 1:9. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 13:13.
    Hellas Verona: Silvestri – Çetin, Günter, Lovato – Faraoni, Veloso (C), Tameze (90. Dawidowicz), Dimarco – Zaccagni (77. Colley), Barák – Di Carmine (40. Favilli).
    Náhradníci: Pandur, A. Berardi – Ilić, Lucas Felippe, Dawidowicz, Salcedo, Rüegg, Colley, Lazović, Udogie, Terracciano, Favilli.

    Udinese Calcio: Musso – Becao, De Maio (78. Nestorovski), Samir – ter Avest, de Paul, Arslan (62. Forestieri), Coulibaly, Zeegelaar (62. Ouwejan) – Lasagna (C), Okaka.
    Náhradníci: Nicolas, Gasparini – Prödl, Nestorovski, Palumbo, Ouwejan, Mićin, Battistella, Forestieri, Troost-Ekong, Matos, Nuytinck.
    bahis siteleri