Benešov – Admira Praha 0:2 (kon.) | Sokolov – Rakovník 1:2 (kon.) | Motorlet – Sparta B 1:3 (kon.)
Příbram B – Písek 1:4 (kon.) | Králův Dvůr – Vltavín 1:3 (kon.) | Domažlice – Plzeň B 8:0 (kon.)
konec
FK Králův Dvůr
1:3 (1:1)
Loko Vltavín
Sobota 03.10.2020, 10:30 • Fotbalový stadion, Králův Dvůr • Česká fotbalová liga (A) • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:30.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Česká fotbalová liga má na programu zápasy druhého kola, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Králův Dvůr a Loko Vltavín.
     
    FK Králův Dvůr

    Dnešním soupeřem však bude soused z tabulky, kterým je FK Králův Dvůr. Ten pro změnu okupuje osmou pozici tabulky, přičemž na svém kontě má zisk devíti bodů. Domácí celek tohoto zápasu měl sice sérii dvou výher v řadě, v posledních duelech se mu ale zrovna moc nedařilo, neboť si připsal další dvě porážky. Ta první byla k vidění na půdě rezervního týmu pražské Sparty, kde letenský celek dokázal vyhrát výsledkem 4:1. V minulém kole pro změnu Králův Dvůr nestačil na pražskou Admiru, tento duel nakonec nabídl pouhou jedinou branku.
     
    Loko Vltavín

    Na opačné straně stojí Vltavín, který prožil velice povedený vstup do letošního ročníku, neboť se mu povedlo vyhrát první tři duely. Loko se však v posledních týdnech výsledkově zadrhlo, na svém kontě má totiž hned tři prohry v řadě. Vltavín nejprve nestačil na Admiru, posléze na domácím stadionu prohrál s rezervním týmem plzeňské Viktorie. Aby toho nebylo málo, tak přišla i druhá domácí porážka v řadě, tentokráte proti třetím Domažlicím. Vltavín tak má rozhodně co napravovat. Ve hře je ukončení nepříznivé série, nebo rozjetí nové, pochopitelně příznivější.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Králův Dvůr: Toman – Blažek, Hell, Novák, Dvořák, Kilián, Beňo, Kraus (C, Osvald, Krejdl, Kůžel
    Náhradníci: Kovařík – Šebek, Janota, Janků, Podroužek, Krejča, Bíba

    Loko Vltavín: Štorc – Podzimek, Abena, Mysliveček, Šípek, Matějka, Pejša (C), Kuchař, Pásztor, Maione, Tichý
    Náhradníci: Koblenc – Kühnel, Šmalcl, Jaroš, Čtvrtníček, Freisler, Vokurka

    Rozhodčí: Fojtík – Arnošt, Hanáková.
     
    Utkání za několik okamžiků začne.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Hlavní sudí tohoto zápasu poprvé pískl do své píšťalky, utkání tak může začít. Úvodní slovo si vzali na starost domácí, kteří budou hrát zprava doleva.
     
    3
    Celkem snadným způsobem se k hranici pokutového území dostal hostující Pásztor, který místo zakončení ještě nahrával pod sebe, díky čemuž vybojoval roh.
     
    4
    Sledovali jsme úvodní střelecký pokus, o který se postaral hostující Pejša. Jeho technická rána měla směřovat k pravé tyči, míč však proskákal kousek vedle.
     
    5
    Toman tak mohl předvést dalekonosný odkop od své branky, který poslal daleko na druhou stranu. Do vzduchu se dostával Osvald, jenž na míč ale nedosáhl.
     
    6
    Z druhé vlny podpořil své spoluhráče hostující Mysliveček, který se snažil odcentrovat směrem do pokutového území, avšak nabídku poslal vysoko nad břevno.
     
    7
    Rozehrávající Hell zapojil do kombinace také brankáře Tomana, který mu míč okamžitě vrátil zpět na nohu. Králův Dvůr se dokázal usadit na útočné polovině.
     
    8
    Od pravého praporku rozehrál rohový kop jeden z domácích, který to nemyslel vůbec špatně. Jeho centr ovšem dokázal vyboxovat připravený brankář Štorc.
     
    9
    Králův Dvůr znovu centroval směrem do pokutového území, tentokráte se do vzduchu dostával Novák, jehož zakončení putovalo několik metrů nad branku.
     
    10
    Na druhé straně musel ven z branky domácí brankář Toman, který tak zamezil vyložené šanci soupeře. Králův Dvůr to ustál, navíc se vydává do protiútoku.
     
    11
    A ten končí ziskem dalšího rohového kopu, znovu z pravé strany.
     
    12
    Rohový kop nakonec nic nebezpečného nepřinesl, posléze na řadu přišla standardní situace. Dvořák centroval do vápna, hostující obrana dokázal odvrátit.
     
    13
    Po rychlém výpadu Loka, se také domácí celek dostal do protiútoku. Ten nakonec nabídl centr z kopačky Osvalda, který ovšem trefil prvního stojícího soupeře.
     
    14
    Hodně času měl na rozehrávku od své branky hostující Štorc, který nakonec výhozem hledal osamoceného Podzimka, jenž přeposílal na kolegu Tichého.
     
    15
    O provedení autového vhazování se znovu postaral Podzimek, avšak přihrávka na Abenu byla hodně riskantní. Navíc jí vystihl Krejdl, který nenahrál přesně.
     
    16
    Znovu byl do rozehrávky zapojen také Štorc, který ani v tomto případě nevolil odkop na druhou stranu. Místo toho se mu u pravé autové lajny povedlo najít Podzimka.
     
    16
    Králův Dvůr právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do vedení se dostávají domácí! Za nahrávkou mezi obránce si dokázal seběhnout DANIEL KREJDL, který jednoduchým lobem překonal vyběhnuvšího brankáře Štorce.
    16. KREJDL - 1:0
     
    17
    Pokračovalo se kombinací domácího celku na obranné polovině. Novák následně přišel čistě o balón, do pokutového území se dostal Šípek, jenž nepropálil blok.
     
    18
    Vltavín to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. I přesto do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se může klidně úplně otočit.
     
    19
    Krejdl se hlavičkového souboje neúčastnil, ještě před ním totiž spadl na zem. Jednalo se o samovolný pád, ani jeden z hostujících se protihráče vůbec nedotkl.
     
    23
    Málem to bylo o dvě branky! Sám na branku totiž uháněl domácí Kůžel, který to zkoušel střelou po zemi, se kterou si brankář Štorc dokázal poradit.
     
    24
    Je za námi více než dvacet minut hry, zatím jsme viděli jedinou branku, o kterou se postaral domácí Daniel Krejdl. Od té doby sledujeme pasáž plnou nepřesností.
     
    25
    Na zadní tyči si nabíhal domácí Osvald, před kterým v roli posledního hráče zasahoval Podzimek. Druhý jmenovaný odkopával do autu, vhazovat bude Dvořák.
     
    26
    Také Vltavín si došel pro zisk autového vhazování, nicméně s míčem se nedostal ani na útočnou polovinu. U středového kruhu totiž zodpovědně číhal Beňo.
     
    27
    Až nyní se Loko dostalo na druhou stranu, kde rozjelo trpělivou kombinaci. Do ní se zapojil také Šípek, po jehož nahrávce skončil na zemi Pejša, který nebyl faulován.
     
    28
    Domácí se zatáhli směrem k vlastnímu pokutovému území, kam přiletěl vzdušný centr z nohy Kuchaře. Ten ovšem trefil protihráče, díky čemuž vybojoval roh.
     
    29
    Úvodní rohový kop hostů se nebezpečně snášel směrem do branky, po jedné z tečí dokonce míč dopadl na břevno. Na řadu přišel ještě druhý roh, po kterém Toman musel tasit těžký zákrok. Aby toho nebylo málo, tak Loko znovu zakončilo, Pejša v pádu mířil kousek vedle.
     
    30
    Kůželovi se povedlo ve vzdušném souboji přehlavičkovat protihráče, avšak na padající míč vůbec nedosáhl. To pochopitelně hrálo do karet soupeři, který rozehrál.
     
    31
    Je za námi zhruba třetina hry, zatím sledujeme poměrně atraktivní podívanou. V úvodu měl více ze hry Králův Dvůr, daleko od trefy nebyl ani Loko Vltavín.
     
    31
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Je tu zasloužená vyrovnávací branka! Abenovi se povedlo ve středu hrací plochy nasadit soupeři jesličky, načež jsme sledovali přenesení hry do volného prostoru. Následoval centr z nohy Kuchaře, po kterém se k odraženému míči dostal jeden z hostů, na jehož finální nabídku dokonale reagoval PETR PEJŠA, který měl před sebou pouze Tomana.
    31. PEJŠA - 1:1
     
    32
    Králův Dvůr tak přišel o svůj hubený náskok, avšak hostující celek měl v posledních minutách navrch. Jednalo se o zaslouženou vyrovnávací trefu Vltavínu.
     
    33
    Poměrně značné problémy měl brankář Štorc, který naštěstí pro Loko stačil schovat míč do náruče před dotírajícím Kiliánem. Na řadu ta přijde odkop od branky.
     
    34
    Cábelíci se vydali po levém křídle, kde se Osvald snažil patičkou oslovit svého kolegu Kůžela. Loko však tento záměr přečetlo, nyní kombinuje u šestnáctky.
     
    35
    Vracející se Mysliveček zpětnou nahrávkou oslovil brankáře Štorc, který okamžitě roztáhl hru do volného prostoru. V posledních minutách se hra celkem uklidnila.
     
    36
    Abena prohrál souboj o míč, načež se Cábelíci vydali do rychlého protiútoku. Tam se k sympatické ráně dostal Dvořák, jehož pravačka minula branku.
     
    40
    Hodně těžkou nahrávku vyprodukoval Kilián, kterému se ovšem velice přesně povedlo najít Nováka, po jehož pasu se pouze v ofsajdu nacházel forvard Kůžel.
     
    41
    První poločas se neúprosně blíží ke svému konci, hrát se bude ještě něco málo kolem pěti minut. Uvidíme, zda se bude něco málo nastavovat.
     
    42
    Jeden z mála nedovolených zákrok v tomto duelu. V souboji byl agresivnější domácí hráč, Vltavín bude zahrávat standardní situaci ze čtyřiceti metrů.
     
    44
    Loko se v samotném závěru prvního poločasu dočkali slibného náporu. Po tlaku jsme sledovali rohový kop, se kterým si soupeř dokázal poradit na jedničku.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Máme za sebou první poločas, který nám nakonec nabídl dvě branky. Úvodní minuty patřily domácím hráčům, kteří se nakonec dostali do kýženého vedení. Vltavín se však z nepovedeného úvodu otřepal celkem rychle, po náporu se sám dočkal vyrovnávací branky, přičemž nerozhodný stav vydržel až do konce prvního poločasu. To znamená, že do druhého dějství je stále vše otevřené.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Odstartoval nám druhý poločas, jehož úvodní rozehrávku si tentokráte vzali na starost hostující hráči, kteří budou pro změnu hrát zprava doleva.
     
    48
    Už to vypadalo, že se domácím povede odehrát míč, jenomže v rychlostním souboji se dokázal prosadit hostující Pejša, který ovšem narazil do brankáře Tomana.
     
    49
    Hned v úvodu druhého poločasu se na hrací plochu vydal lékařský personál Loka. Nakonec se nejedná o nic vážného, Pejša bude zcela jistě pokračovat v duelu.
     
    50
    Pejša nakonec musel za postranní čáru, avšak už opět pokračuje ve hře. Vzápětí si to k hranici pokutového území namířil Kraus, který ovšem nemířil přesně.
     
    51
    Abena šikovným způsobem roztáhl hru na pravou stranu, kde si pozici pro vzdušnou nabídku připravil Šípek, který v pokutovém území našel pouze soupeře.
     
    52
    Následovala rozehrávka od branky Králova Dvora. Celkem kostrbatá kombinace nakonec přinesla zisk útočné poloviny, Kraus ale nedokázal najít Kůžela.
     
    53
    Kůžel načasoval nahrávku mezi obránce na kolegu Krejdla, který se dostal do značného úhlu pro zakončení. Proto jsme sledovali centr, který ale odvracel soupeř.
     
    54
    K hranici pokutového území se znovu dostal hostující kapitán Pejša, který si tentokráte přichystal zakončení levou nohou, jenž ale směřovalo vysoko nad břevno.
     
    55
    Domácí brankář Toman tak mohl odkopávat od své branky, přičemž na druhé straně našel pouze Abenu. Ten prodlužoval do autu, vhazovat tak mohl Kraus.
     
    56
    V šestnáctce soupeře se po míči natahoval domácí Osvald, který nakonec na něj přeci jenom nedosáhl. Štorc nezasahoval, naopak bude odkopávat od branky.
     
    57
    Maione to zkoušel v souboji jeden na jednoho, avšak úspěšnější nebyl. Následně se do útočného výpadu zapojil také Mysliveček, který svým centrem vybojoval roh.
     
    58
    Ten však přinesl pouze rychlý protiútok domácích. Ten podél autové lajny táhl Krejdl, který se ovšem dostal za postranní lajnu. Vhazovat tak bude Mysliveček.
     
    59
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Marián Pásztor, přichází Lukáš Kühnel.
     
    60
    Po souhře na pravé straně se povedlo čistým způsobem zakročit Hellovi, který navíc otřel míč o protihráče natolik kvalitně, že sám vybojoval autové vhazování.
     
    61
    Po kterém jsme sledovali dalekonosný pas směrem na Kůžela. Ten po souboji s protihráčem sice upadl na zem, avšak sudí nechává pokračovat ve hře.
     
    66
    Velká šance domácích! Na centr si na hranici malého vápna dokázal naskočit Kůžel, jehož následná hlavička putovala kousek vedle levé tyče.
     
    67
    Na opačné straně se Vltavínu nepovedlo načasovat nahrávku na Maioneho, ten se totiž nacházel pouze v ofsajdu. Toman tak bude odkopávat od své svatyně.
     
    68
    Abena si na hranici pokutového území počínal nekompromisně, míč se mu povedlo odehrát do zámezí. Králův Dvůr se chopí rozehrávky dalšího rohového kopu.
     
    69
    Ten nakonec směřoval na přední tyč, kde se sice nacházel Kraus, avšak s propadnutým míčem moc nepočítal. I tak budou domácí zahrávat další rohový kop.
     
    70
    Loko je v posledních minutách celkem dost neškodné. Nyní si ve své šestnáctce počínal velice dobře Hell, který tělem za sebe nepustil hostujícího Kühnela.
     
    71
    Do konce tohoto zápasu zbývá posledních dvacet minut, stav je i nadále nerozhodný. Více ze hry má ale Králův Dvůr, naopak soupeř se spíše jen brání.
     
    72
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází František Mysliveček, přichází Daniel Jaroš.
     
    73
    Po delší době si s míčem zahrál také domácí brankář Toman, kterému se před dotírajícím protihráčem povedlo odkopnout vpřed, kde Cábelíci vybojovali aut.
     
    73
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Zničehonic se hostující celek dostává do vedení! Králův Dvůr to tentokráte moc nezvládl, nicméně se mu povedlo zablokovat prvního zakončujícího hráče, jenomže míč se příhodně odrazil k PETRU PEJŠOVI, jenž bez váhání propálil Tomana podruhé.
    73. PEJŠA - 1:2
     
    74
    Novák si vybral naprosto osamoceného Blažka, kterému zpracování neposedného míče moc nevyšlo, avšak přesto ho v souboji o balón fauloval Maione.
     
    75
    Králův Dvůr to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Domácí mají ve druhém dějství výrazně navrch, avšak nemohou se prosadit.
     
    76
    Do pokutového území si seběhl také Kraus, který to ještě zkoušel nabídkou napříč malého vápna, kde nikdo ze spoluhráčů nebyl. Vhazovat tak bude soupeř.
     
    76
    Vltavín právě vstřelil branku!
    Tak to je z pohledu hostujícího celku neuvěřitelná fantazie! PETR PEJŠA si totiž seběhl za domácí obranu, přičemž se celkem překvapivě rozhodl pro lob přes brankáře Tomana, který byl dokonalý. Jednalo se o nesmírně složitou situaci, avšak přesto lob z dobrých pětadvaceti metrů skončil za Tomanem. Pejša si navíc připisuje hattrick!
    76. PEJŠA - 1:3
     
    77
    Žlutou kartu dostává Petr Pejša (Loko Vltavín).
     
    78
    V dnešním utkání můžeme vidět, jak jeden hráč může být rozdílový. Pejša svůj skvělý výkon okořenil hattrickem, po kterém dokonce při oslavách vysvlékl trikot.
     
    79
    Abena uplatnil důraz a v souboji se dokázal dostat přes Hella. Vltavín tak měl volnou cestičku k pokutovému území, navíc daleko od trefy nebyl ani Maione.
     
    80
    Králův Dvůr ovšem dokázal přečkat tento krušný moment, naopak Toman odkopával od své branky. Míč poslal daleko na druhou stranu, kde se prosadil Kůžel.
     
    81
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Tomáš Osvald, přichází Tomáš Šebek.
    Střídání v týmu FK Králův Dvůr: ze hřiště odchází Jakub Blažek, přichází Petr Janota.
     
    82
    Do konce tohoto zápasu zbývá poslední desetiminutovka, domácí zřejmě na bodový zisk nedosáhnou. Vltavín se nechal zatlačit, nyní bude čelit dalšímu rohu.
     
    85
    Ven z branky se vydal domácí Toman, který svému celku vypomohl s rozehrávkou. U středového kruhu ale fauloval právě jeden z domácích, což Loku vyhovuje.
     
    86
    Žlutou kartu dostává David Beňo (FK Králův Dvůr).
     
    86
    Střídání v týmu Loko Vltavín: ze hřiště odchází Petr Pejša, přichází Josef Čtvrtníček.
     
    87
    Vltavín rozehrával volný kop z vlastní obranné poloviny. Na levém křídle jsme sledovali spolupráci mezi Šípkem a Jarošem, druhý jmenovaný se k míči nedostal.
     
    89
    Zanedlouho se nám rozběhne poslední minuta řádné hrací doby, dost možná se nebude ani nic nastavovat. Králův Dvůr se snaží s výsledkem něco udělat.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o dvě minuty.
     
    90+2
    Málem se domácím povedlo alespoň snížit, jenomže jeden z protihráčů zakončení nakonec zablokoval.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Vltavínu, který svého soupeře dokázal porazit výsledkem 3:1. Úvod druhého poločasu patřil domácím, který si vypracovali celkem velkou územní převahu, avšak k překonání Štorce podruhé nedošlo. Vltavín se paradoxně prosadil z ojedinělé šance, navíc v krátkém časovém sledu přidal tří trefu, díky které víceméně rozhodl o vítězi zápasu. (12:26:17)

    David Suchý

    Branky: 16. Krejdl – 31. Pejša, 73. Pejša, 76. Pejša

    Karty:   86. Beňo (KDV) – 77. Pejša (VLT)


    FK Králův Dvůr: Toman – Blažek (81. Janota), Hell, Novák, Dvořák, Kilián, Beňo, Kraus (C), Osvald (81. Šebek), Krejdl, Kůžel
    Náhradníci: Kovařík – Šebek, Janota, Janků, Podroužek, Krejča, Bíba

    Loko Vltavín: Štorc – Podzimek, Abena, Mysliveček (72. Jaroš), Šípek, Matějka, Pejša (C) (86. Čtvrtníček), Kuchař, Pásztor (59. Kühnel), Maione, Tichý
    Náhradníci: Koblenc – Kühnel, Šmalcl, Jaroš, Čtvrtníček, Freisler, Vokurka

    Rozhodčí: Fojtík – Arnošt, Hanáková
    bahis siteleri