Sparta B – Hostouň 4:1 (kon.) | Slavia B – Příbram B 2:1 (kon.) | Admira Praha – Sokolov 0:0 (odl.)
Plzeň B – Povltavská 2:1 (kon.)
odloženo
FK Admira Praha
0:0 (-:-)
FK Baník Sokolov
Neděle 11.10.2020, 10:15Česká fotbalová liga (A) • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z důvodu nákazy COVID-19 se odkládá plánované nedělní utkání s pražskou Admirou. (09:40:17)
     
    FK Admira Praha

    Na domácí straně stojí favorit tohoto zápasu, kterým je pražská Admira. Ta se pro změnu nachází na čtvrté pozici tabulky, přičemž se jí momentálně povedlo nasbírat patnáct bodů. Admira momentálně ztrácí na vedoucí rezervní celek pražské Sparty pouhé tři body, což by se v případě vítězství klidně dalo smazat. Admira navíc z posledních pěti ligových duelů prohrála pouze v jediném případě, bylo tomu tak v souboji proti Domažlicím. Admira tak bude velkým favoritem dnešního duelu, bude se radovat z letošního šestého vítězství?
     
    FK Baník Sokolov

    Fotbalisté Sokolova se po šesti odehraných zápasech nacházejí na samotném chvostu tabulky, tedy na poslední příčce. Přitom Baník ještě v loňském ročníku hrál druhou nejvyšší soutěž. Situace je tentokráte naprosto jiná, Sokolov bude mít velké problémy s udržením se ve třetí lize. Baník je zároveň jediným celkem soutěže, kterému se ještě nepovedlo bodovat. Dokonce je Sokolov jediným týmem, který ještě nedokázal zvítězit. Sokolov má nelichotivé skóre 1:23, přičemž jedinou branku dokázal vstřelit v minulém duelu proti Rakovníku.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům fotbalu! Česká fotbalová liga má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi FK Admira Praha a FK Baník Sokolov.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:15.

    David Suchý

    Branky:


    FK Admira Praha:
    FK Baník Sokolov:
    thejrc.org