Moldavsko – Rusko 0:0 (kon.) | Bosna – Írán 0:2 (kon.) | Wales – USA 0:0 (kon.)
Anglie – Irsko 3:0 (kon.)
konec
Moldavsko
0:0 (0:0)
Rusko
Čtvrtek 12.11.2020, 18:00 • Stadionul Zimbru, Chişinău • Mezinárodní přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
     
    To už je ode mne pro tuto chvíli vše. Snad nám lepší podívanou nabídne večerní zápas mezi Anglií a Irskem, který budete moci společně se mnou sledovat. Tak večer na počtenou. (19:53:11)
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 2:8. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:12.
     
    Rusko si ještě v samotném závěru žádalo penaltu za domácí ruku v pokutovém území, ale tyto prosby hlavní rozhodčí nevyslyšel, což znamená bezbrankovou remízu. Tu si dobře hrající Moldavsko více než zaslouží, protože i když bylo jasným outsiderem, tak s favorizovaným Ruskem dokázalo držet krok a samo si také vytvořilo nějaké šance. Nikdo se však neprosadil, takže to dnes končí 0:0.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Celé nastavení drží míč jenom ruští hráči, ale ti se stále k žádné střele nedostávají. Nyní mají poslední šanci, ale přihrávka před bránu je jenom zablokovaná.
     
    90+2
    Obljakov z velké dálky centruje až do šestnáctky, ale ani tentokrát v těchto prostorách žádný z ruských hráčů nedokázal zakončit.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty.
     
    90+1
    Žlutou kartu dostává Dan Spătaru (Moldavsko).
     
    90+1
    Střídání v týmu Moldavsko: ze hřiště odchází Plătică, přichází Dros.
     
    90
    Moldavsko drží míč daleko od své brány a míří za překvapivou remízou. Ta by byla proti Rusku určitě obrovským úspěchem.
     
    88
    Z překvapivého vítězství se na poslední chvíli mohli radovat domácí, kteří se na poslední chvíli dostali až do šestnáctky a také i ke střele, ale tu hosté jen tak tak zablokovali.
     
    87
    Jeden z hosté na útočné polovině tentokrát jenom fauluje. Moldavané tak ihned míří dopředu pomocí nákopu, ale ten míří jenom na hráče v ofsajdu.
     
    86
    Sobolev byl na pravé straně napadán dvěma protihráči, kteří tento souboj nakonec zvládli lépe a získali si autové vhazování.
     
    85
    Další útok začínají hosté ze své poloviny, ale už těžko se dostávají přes půlící čáru. Nakonec se jim to však povedlo, protože jeden ze soupeřů fauloval.
     
    84
    Útočné snažení Rusů tentokrát přerušuje postranní rozhodčí, který jim dává ofsajd. Domácí brankář tak další rozehrávkou bude moci získat další čas.
     
    83
    Střídání v týmu Moldavsko: ze hřiště odchází Cebotaru, přichází Spătaru.
     
    81
    Karavajev zkoušel štěstí z dálky, ale ani on není úspěšný, protože jeho projektil letí moc vysoko, takže Namasco bude moci získat dalších pár sekund rozehrávkou.
     
    80
    Fomin měl na kopačce úvodní gól, pálil ale z nemalého úhlu, takže jeho pokus dokonce zablokoval jeden z obětavých obránců.
     
    79
    Hosté tentokrát vyřešili obranu dobře, ale následná rozehrávka se jim zase vůbec nepovedla, protože Fomin svým nákopem trefil jen prvního protihráče před sebou.

    Lukáš Mihal

    Branky:

    Karty:   37. Raţă (MOL), 61. Ioniţă (MOL), 90+1. Spătaru (MOL) – 61. Džikija (RUS)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 0:5. Střely mimo: 2:8. Rohy: 1:7. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 14:12.
    Moldavsko: Namaşco – Jardan, Epureanu (C), Armaș, Plătică (90+1. Dros) – Cebotaru (83. Spătaru), Ioniţă – Raţă, Caimacov (64. Cociuc), Reabciuk – Nicolăescu (64. Damaşcan).
    Náhradníci: Calancea, Koşelev – Bolohan, Spătaru, Belousov, Posmac, Bogdan, Dros, Cociuc, Damaşcan, Dumbravanu, Boiciuc.

    Rusko: Guilherme – Karavajev, Divejev, Džikija (C), Žirkov (68. Kudrjašov) – Kuzjajev (53. Obljakov), Al. Mirančuk (67. An. Mirančuk), Fomin – Jonov (46. Kučajev), Čalov (64. Sobolev), Čeryšev (66. Mostovoj).
    Náhradníci: Džanajev, Safonov – Kučajev, Mostovoj, Semjonov, Obljakov, Živogjadov, Kudrjašov, An. Mirančuk, Ozdojev, Jevgenjev, Sobolev.

    Rozhodčí: Petrescu – Ghinguleac, Grigoriu
    bahis siteleri