Chorvatsko – Portugalsko 2:3 (kon.) | Francie – Švédsko 4:2 (kon.) | Španělsko – Německo 6:0 (kon.)
Švýcarsko – Ukrajina 3:0 (kont.)
konec
Francie
4:2 (2:1)
Švédsko
Úterý 17.11.2020, 20:45 • Stade de France, Saint-Denis (FRA) • Liga národů UEFA - Liga A • Skupina 3
Předzápasové kurzy
    90+5. Kingsley COMAN - 4:2
     
    90+5
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie dnes vyhraje! Hosté až příliš vsadili na ofenzivu a byli potrestáni. Poslední slovo dnes bude mít KINGSLEY COMAN! Brankář Švédska byl pomoci ve vápně při snaze srovnat, ale centr nebyl vůbec zdařilý. Míč se dostal k osamocenému hráči Bayernu Mnichov a ten už ze třiceti metrů trefil prázdnou branku.
    90. Robin QUAISON - 3:2
     
    90
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Švédsko dramatizuje z náhodné akce závěr zápasu. Přetažený centr zachránil daleko za zadní tyčí Bengtsson, který prudkým pasem našel zcela osamoceného ROBINA QUAISONA a ten měl proti prázdné brance snadnou úlohu.
    59. Olivier GIROUD - 3:1
     
    59
    Francie právě vstřelila branku!
    Francouzi se dostávají již do dvoubrankového vedení! Raketový příchod na trávník předvedl Kylian Mbappé. Po Pogbově přenesení hry měl Mbappé více času na nacentrování do pokutového území, parádně našel OLIVIERA GIROUDA, který se dostal tělem před Lindelöfa a hlavou překonal Olsena.
    36. Benjamin PAVARD - 2:1
     
    36
    Francie právě vstřelila branku!
    Francie se deset minut před přestávkou ujímá vedení! Thuram vletěl bez respektu do pokutového území, ihned se okolo něj seběhlo několik protihráčů, poté ale propadl balon přesně do pohybu BENJAMINA PAVARDA, který z prvního doteku napálil střelu mimo dosah Olsena.
    16. Olivier GIROUD - 1:1
     
    16
    Francie právě vstřelila branku!
    Vedení Švédska netrvalo dlouho! Pogba podržel míč ve středu pole proti přesile, poté ho posunul Sissokovi, ten oslovil k centru Marcuse Thurama. Mladý záložník však zvolil přihrávku pod sebe přesně na nohu OLIVIERA GIROUDA, který i trochu se štěstím propálil Olsena.
    4. Viktor CLAESSON - 0:1
     
    4
    Švédsko právě vstřelilo branku!
    Nečekaný start zápasu! Švédsko jde z první vážnější akce do vedení! Naprosto jednoduchou akci rozjel Olsson, poté se míč odrážel na hranici vápna od Pogby a Rabiota až k VIKTORU CLAESSONOVI. Ten sice pálil na vzdálenější tyč, ale balon zamířil od chráničů Varana zcela do protipohybu Huga Llorise.

    Vít Schück

    Branky: 16. Giroud (Thuram), 36. Pavard, 59. Giroud (Mbappé), 90+5. Coman (Digne) – 4. Claesson, 90. Quaison (Bengtsson)

    Karty:   29. K. Olsson (SWE)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 7:2. Střely mimo: 5:2. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 2:0. Fauly: 13:11.
    Francie: Lloris (C) – Pavard, Varane (46. K. Zouma), Kimpembe, Lucas Hernández (46. Digne) – Moussa Sissoko, P. Pogba, Rabiot (81. N'Zonzi), Thuram (58. Mbappé) – Giroud (86. Coman), Griezmann.
    Náhradníci: Mandanda, Maignan – Lenglet, Aguilar, Mbappé, Coman, K. Zouma, N'Zonzi, Martial, Digne, Dubois.

    Švédsko: Olsen – Lustig (68. Krafth), Lindelöf (68. Helander), Danielson, Bengtsson – Seb. Larsson (89. Lys Cajuste), K. Olsson, Claesson (68. Quaison), Forsberg – Kulusevski, M. Berg (C) (87. Isak).
    Náhradníci: Johnsson, Nordfeldt – M. Olsson, J. Larsson, Isak, Svensson, Helander, Krafth, Lys Cajuste, Svanberg, Sema, Quaison.

    Rozhodčí: Kulbakov – Žuk, Masljanko (vš. BLR)
    bahis siteleri