Malta – Faerské ostrovy 1:1 (kon.) | Andorra – Lotyšsko 0:5 (kon.) | Gibraltar – Lichtenštejnsko 1:1 (kon.)
konec
Gibraltar
1:1 (1:1)
Lichtenštejnsko
Úterý 17.11.2020, 20:45 • Victoria Stadium • Liga národů UEFA - Liga D • Skupina 3
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (22:40:23)
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:16.
     
    Je konec! Gibraltaru dnes stačil k postupu do vyšší Ligy národů jediný bod, který se mu nakonec povedlo získat! V druhém poločase jsme už gól neviděli. Velkou šanci měl domácí Liam Walker, ovšem svou střelou z přímého kopu trefil jen břevno. Lichtenštejnsko sice bylo mnohem aktivnější, ale Dayle Coleing nemusel vytáhnout žádný zázračný zákrok. Je rozhodně paradoxem, že Gibraltar neměl ani jednu střelu na bránu v celém utkání, přesto získal důležitý bod.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Fotbalisté v modrých dresech mají balón na svých kopačkách, ale jsou s ním jen na obranné polovině. Vypadá to, že Gibraltar si důležitý bod uhájí.
     
    90+2
    Domácí hráči rozhodně nebudou nikam spěchat. Navíc budou zahrávat volný kop. Jeden z nich se skácel k zemi, přičemž to nevypadalo, že by se ho někdo dotkl.
     
    90+1
    Střídání v týmu Gibraltar: ze hřiště odchází Tjan De Barr, přichází Reece Styche.
     
    90
    Nastavovat se budou tři minuty!
     
    89
    No, nevypadá to, že by dnes hostující fotbalisté měli zapsat tři body. Sice nadále působí hodně aktivním dojmem a útočí, ale nemohou se dočkat srovnání.
     
    87
    Střídání v týmu Gibraltar: ze hřiště odchází Kian Ronan, přichází Erin Barnett.
     
    86
    Tlak hostů se stupňuje, ale bude to stačit? Nicolas Hasler se dostal ke střele, ale minul bránu domácích. O chvilku později střílel i Maximilian Göppel, avšak jeho pokus zablokoval Kian Ronan.
     
    85
    A my jsme dokonce viděli šanci na straně hráčů v modrých dresech! Seyhan Yildiz se dostal k odraženému míči, ale jeho střela byla také tečována soupeřem. Dayle Coleing předvedl jednoduchý zákrok.
     
    84
    Lichtenštejnsko se muselo bránit dlouhému nákopu svého soupeře, ale zvládlo to bez větších problémů. Nyní se mu navíc daří kombinovat v ofenzivě.
     
    83
    Střely na bránu: 0 – 3!
     
    82
    Philipp Ospelt se dostal do hry teprve před pár okamžiky, ale nyní se dostával k dlouhému pasu. Domácí si ale poradili, navíc získali odkop od brány.
     
    81
    Tjan De Barr je dnes jedním z nejaktivnějších hráčů na hřišti, hodně toho naběhal. Nyní pelášil po pravé straně, ale jeden z hostujících obránců byl u balónu o chvilku dříve než tento gibraltarský hráč.
     
    80
    Fotbalisté v modrých dresech budou muset vrhnout všechny své síly do ataku. Domácí se budou hlavně bránit a odkopávat balóny do bezpečí.
     
    80
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních deset minut! Rozhodně se bude ještě něco nastavovat, ale mnoho čas už nám nechybí.
     
    79
    Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Noah Frick, přichází Philipp Ospelt.
    78. Neuznaná branka domácího celku
     
    78
    Liam Walker vyslal jemný centr z pravé strany. Domácí se sice dočkali gólu, ale ten neplatí! Tjan De Barr dostal sklepnutý balón do ofsajdové pozice, což bylo domácím také odpískáno! Nadále je tak stav 1:1 a je o co hrát.
     
    77
    Tjan De Barr nyní upadl po kontaktu na zem. Maximilian Göppel byl v té době ve výskoku a dopadl na domácího hráče, někam na žebra... Domácí hráč je ovšem v pořádku a bude pokračovat. Bylo to sice nezaviněné, ale rozhodně to pro něj muselo být nepříjemné.
     
    76
    Držení míče: 34% – 66%!
     
    75
    Thomas Hobi poslal velmi dlouhý nákop na útočnou polovinu. Zde však přišlo špatné zpracování domácího fotbalisty, a tak se hosté znovu ženou dopředu.
     
    74
    Gibraltar měl následně možnost volného kopu na polovině hřiště, ale míče se doslova zbavili. To samé se však dá říct o několik sekund později o soupeřích.
     
    73
    Hasler si špatně zpracoval přihrávku a poté jemně strčil do soupeře. Ten se však ochotně skácel k zemi a hráč hostí vidí žlutou kartu. Je to právě Nicolas Hasler, který dostal od zraněného Büchela kapitánskou pásku.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Nicolas Hasler (Lichtenštejnsko).
     
    72
    Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Martin Büchel, přichází Ridvan Kardesoglu.
     
    71
    A vypadá to, že Mohamed Badr také musel střídat ze zdravotních důvodů! Při odchodu se držel za bedra a nechodil zrovna ideálně... To je smůly pro oba týmy.
     
    70
    Střídání v týmu Gibraltar: ze hřiště odchází Mohamed Badr, přichází Ethan Jolley.
     
    69
    Hostující kapitán bude muset střídat! Martin Büchel má evidentně problémy s pravou nohou a odevzdává kapitánskou pásku! Střídání z důvodu zranění není nikdy příjemné. Je to problém v třísle a zdravotníci mu nakonec museli pomoci k odchodu ke střídačce...
     
    68
    Po delší době se zase hnali domácí do nějaké akce, ale nakonec se provinili faulem. Kian Ronan byl tím hříšníkem a Gibraltar se musí vracet di defenzivy.
     
    67
    Lichtenštejnsko nadále vládne na hřišti, ale nemohou se dostat k nějaké střele na bránu! Gibraltar nyní brání bez větších potíží a nadále si drží cenný bod.
     
    65
    Jenže z toho žádná hrozba nepřišla. Domácí fotbalisté se znovu ubránili a míč odpálili do bezpečí. To ale dlouhou nevydrželo a hosté vybojovali tentokrát aut.
     
    64
    Fotbalisté v modrých dresech jsou už znovu u balónu a snaží se něco vymyslet. Jejich akce sice neskončila úspěchem, ale vybojovali alespoň rohový kop.
     
    63
    No, Gibraltar toho směrem dopředu sice ještě moc nepředvedl, přesto mohl jít podruhé v tomto duelu do vedení. Lichtenštejnsko ale ještě drží naděje na výhru.
    62. Walker L. trefil břevno brány hostí
     
    62
    Domácí celek mohl jít znovu do vedení! Liam Walker zahrával přímý kop a jeho parádní rána trefila jen břevno brány hostů! Roy Chipolina ještě dorážel, ale jeho pokus byl zablokován!
     
    61
    Žlutou kartu dostává Martin Büchel (Lichtenštejnsko).
     
    61
    Střely na bránu: 0 – 3!
     
    60
    Andreas Malin byl u míče jako první a stihl ho odkopnout do bezpečí. Následně ho jeden ze soupeřů trefil ještě šlapákem na holeň a píská se faul.
     
    59
    Hosté se dostali k centru na zadní tyč. Pas byl ale moc vysoký a domácí se stihli vrátit tam, kam měli. Lichtenštejnsko ale následně vybojovalo ještě aut.
     
    58
    Gibraltar poprvé v Lize národů inkasoval až dnes! Jinak tři utkání odehrál s čistým štítem. Lichtenštejnsko inkasovalo podruhé, ale dnes musí vyhrát.
     
    57
    Daniel Brändle byl dnes smolařem, jelikož inkasovaná branka nakonec byla napsána jemu. Sice to spíše vypadalo na Noaha Frommelta, ale...
     
    56
    Střídání v týmu Lichtenštejnsko: ze hřiště odchází Daniel Brändle, přichází Seyhan Yildiz.
     
    55
    Držení míče: 38% – 62%!
     
    54
    To nebyl úplně špatně zahraný rohový kop v podání domácích, ale Thomas Hobi se prezentoval dobrým zákrokem. Tjan De Barr poté ještě napálil odražený balón, ovšem jeho rána skončila vysoko nad břevnem.
     
    53
    O chvilku později ale pískl, a tak měli domácí zajímavou možnost. Liam Walker se odhodlal ke střele z nějakých dvaceti metrů, ale Martin Büchel ji zastavil.
     
    52
    Liam Walker se probíjel do zakončení, když se ocitl na zemi. Hlavní rozhodčí ho okamžitě zvedá a ukazuje, že za tento pád přímý kop pískat nebude.
     
    51
    Gibraltar mohl rozehrávat na útočné polovině, ale směrem dopředu se mu dnes nedaří ani trochu. Domácí dnes měli s první vstřelenou brankou velké štěstí.
     
    50
    Žlutou kartu dostává Daniel Brändle (Lichtenštejnsko).
     
    50
    Je za námi pět úvodních minutek v druhém poločase a nadále máme stav vyrovnaný. Hostující fotbalisté dnes musí bezpodmínečně vyhrát, a tak stále útočí.
     
    49
    Nicolas Hasler si nyní úplně neporadil s rozehrávkou na polovině hřiště, ale míč se od jeho soupeře jen odrazil. Lichtenštejnsko proto může pokračovat v aktivitě.
     
    48
    Zatím to vypadá, že ano. Viděli jsme celkem dobrý centr za obranu, kde bylo hodně volného prostoru. Roy Chipolina se stihl jako správný kapitán včas vrátit.
     
    47
    Jinak to vypadá, že se oba týmy pustily do druhého poločasu v základních jedenáctkách. Lichtenštejnsko mělo jasnou herní převahu, bude pokračovat ve výkonu?
     
    46
    Yannick Frick se tentokrát dostal už ke střele, a to velmi brzy po začátku poločasu. Kian Ronan ovšem jeho ránu stihl včasným zákrokem zastavit.
     
    46
    Začal druhý poločas.
    Po poločase je stav vyrovnaný 1:1
     
    Je za námi první poločas, ve kterém jsme viděli dvě branky. Po jedné na obou stranách. Jako první se poměrně šťastně trefili domácí, když si míč po rohovém kopu srazil do vlastní sítě Daniel Brändle. Lichtenštejnsko bylo jasně lepším týmem na ledě, ale dlouho to nedokázalo využít gólově. To se povedlo až v samotném závěru první půle. Nicolas Hasler byl sice ještě vychytán gólmane, ale právě tento hráč poté míč posunul na pravou stranu, kde ho do sítě dorazil Yannick Frick. V druhém poločasu se tak ještě bude hrát o hodně.

    Další poločas začne přibližně v 21:50.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+3
    Domácí fotbalisté ještě získali standardní situaci, z té sice nezahrozili, ovšem ještě získali rohový kop. Dlouhý centr ale přeletěl všechny hráče ve vápně.
     
    45+1
    Nastavovat se budou dvě minuty!
     
    45
    Žlutou kartu dostává Yannick Frick (Lichtenštejnsko).
    44. Noah FRICK - 1:1
     
    44
    Lichtenštejnsko právě vstřelilo branku!
    Hostující celek nakonec využívá svou aktivitu a těsně před koncem prvního poločasu srovnává stav! Nicolas Hasler sice se svou střelou neuspěl, když Dayle Coleing skvěle reflexivně zasáhl. O chvilku později ale našel volného NOAHA FRICKA, jemuž stačilo doklepnout míč do sítě.
     
    43
    Žlutou kartu dostává Jack Sergeant (Gibraltar).
     
    41
    Tentokrát jsme se však branky nedočkali. Hostující obrana si na přední tyči poradila bez nejmenších problémů. Gibraltar se na půlce ale znovu k míči dostal.
     
    40
    Gibraltar se však znovu v pohodě ubránil a vybojoval standardní situaci. Viděli jsme centr na pravou stranu vápna, odkud Andreas Malin zahrál balón na roh.
     
    39
    Jayce Olivero běžel za balónem, když mu ujela noha. Tou však nepříjemně trefil Yannicka Fricka. Sudí si toho všiml a hosté mají možnost volného kopu.
     
    38
    Hosté se snad poprvé prokombinovali do vápna. Noah Frommelt se snažil svým přízemním pasem najít někoho před bránou, ale jeho pas domácí zastavili.
     
    37
    Držení míče: 37% – 63%!
     
    36
    Lichtenštejnsko si navíc nyní nerozumělo, a tak se samo připravilo nepřesnou přihrávkou o balón. Podobně si však vedli i soupeři o chvilku později.
     
    35
    Hráči v modrých dresech se sice snaží, ale to je zatím vše... Jejich soupeři se brání celkem v pohodě, navíc se jim daří hrozit z rychlých protiútoků.
     
    34
    Pokud by stav zůstal takový, pak by do vyšší Ligy národů postoupil Gibraltar. Ten by měl na svém kontě deset bodů, zatímco druhé Lichtenštejnsko čtyři.
     
    33
    Simon Kühne se hnal po levé straně, ale předkopl si míč moc daleko před sebe. Poté ještě upadl ve vápně, ale vypadalo to spíše jako gesto zmaru než simulování.
     
    32
    Yannick Frick si vzal na starosti rozehrávku standardní situace. Nakonec se míč odrazil od hráče v červeném dresu a Dayle Coleing následně míč sebral.
     
    31
    Tjan De Barr je hodně aktivní na levé straně. Právě od něj jsme viděli centr do vápna, ovšem s tím si obrana v pohodě poradila a míč následně odpálila.
     
    30
    A už je za námi třicet minut hry. V posledních momentech se toho moc nestalo... Lichtenštejnsko se sice snaží, ale směrem dopředu je bezzubé.
     
    29
    Je za námi téměř třetina utkání, po které budou spokojenější domácí fotbalisté. Gibraltar skóroval po rohovém kopu a má nakročení k postupu!
     
    28
    Útočná akce fotbalistů v modrém neměla znovu žádný úspěch... Scott Wiseman si poté chvilku podržel balón a domácí celek může něco vymyslet v ofenzivě.
     
    27
    Většina akcí hostujícího celku je zatím tažena po levé straně. Možná by to chtělo nějakou změnu, jelikož Gibraltar všechny útoky po této straně zastavil.
     
    26
    Jayce Olivero byl ještě ošetřovaný, ale vypadá to, že bude schopen pokračovat ve hře. Čtvrtý sudí už ho pustil do hry, dobře, že se nestřídá kvůlli zranění.
     
    25
    Nyní však došlo ke střetu Daniela Brändleho a Jayceho Olivera. Domácí hráč si nepříjemně naskočil do zátylku soupeře, který o něm neměl ani ponětí.
     
    24
    Lichtenštejnsko se hnalo znovu dopředu, ale ve finální fázi mu to zatím hodně skřípe. Kdyby se mu povedlo dát branku, rozhodně by mu to psychicky pomohlo.
     
    23
    Opravdu zajímavá situace, jelikož domácí celek ještě nemá zapsanou ani jednu střelu na bránu, přesto dnes vede. Podobnou situaci jsme viděli i v zápase Čechů, kteří takto vedli na hřišti Izraele...
     
    22
    Střely na branku: 0 – 1!
     
    21
    Fotbalisté v modrých dresech zatím drží častěji balón na svých kopačkách, jenže toho ještě nijak nevyužili. Za celou dvacetiminutovku vystřelili na bránu jednou.
     
    20
    Je za námi dvacet minut hry dnešního utkání, ve kterých jsme viděli jednu branku. Tu se štěstím vstřelili domácí, ale Lichtenštejnsko se rozhodně jen tak nevzdá.
     
    19
    Konečně jsme viděli nějaké střelecký pokus také na druhé straně! Maximilian Göppel to zkusil ze střední vzdálenosti a Dayle Coleing musel rychle na zem.
    17. Daniel BRÄNDLE - 1:0
     
    17
    Gibraltar právě vstřelil branku!
    Domácí tým zahrával rohový kop, po kterém se dostává do vedení! K hlavičce se nejvýše dostal Louie Annesley, který spíše prodlužoval balón, než že by rovnou střílel. Trefil však nohu DANIELA BRÄNDLA , od kterého se míč odrazil do brány! Smolná vlastní branka pro hráče hostí.
     
    16
    Ani jeden z gólmanů se tedy ještě moc nezapotil, snad je v Gibraltaru teplo, aby nenastydli. V takovéto destinaci se však o něco vyšší teploty přece jen nabízejí.
     
    15
    A je otázkou, jestli dokonce nebude muset střídat! To by byl brzký zásah do sestavy pro trenéra hostujícího celku. Liam Walker poté posílal centr, jenže znovu nenašel nikoho ze spoluhráčů v červeném dresu ve vápně.
     
    14
    Andreas Malin si nyní osedlal Tjana De Barriho. Ten jeho atak neustál a pod tíhou spadl. Nakonec si ale spíše ublížil právě hráč hostí, který je nyní ošetřovaný.
     
    13
    Jack Sergeant se stal oběti faulu, a tak měli i domácí hráči možnost standardky. Kian Ronan si nabíhal na zadní tyči, ovšem k míči se nakonec nedostal včas.
     
    12
    Zatím nesledujeme ani trochu záživné utkání. Lichtenštejnsko se sice snaží kontrolovat balón, ale zatím je to hodně marná snaha o dobývání šestnáctky.
     
    11
    Hosté měli k dispozici první standardní situaci dnešního utkání. Viděli jsme centr někam doprostřed vápna, avšak Dayle Coleing si pro míč vyskočil nejvýše.
     
    10
    Už je za námi deset úvodních minut hry a na nějakou střelu na bránu nadále čekáme. Zatím jsme se však nedočkali ani žádné lepší šance.
     
    9
    Je pravdou, že hostující fotbalisté svému protihráči téměř nepůjčují balón, ale sami se ještě do žádné šance nedostali. Nějaká branka by zápasu velmi pomohla.
     
    8
    Držení míče: 20% – 80%!
     
    7
    Liam Walker udělal kličku na polovině hřiště a poté se trochu teatrálně skácel k zemi. Těsně předtím ale zahrál rukou, které si sudí naprosto přesně všiml.
     
    6
    Jens Hofer musel zabrat směrem dozadu. Dlouhý nákop odvrátil na autové vhazování. Domácí se však u míče dlouho neudrželi, jelikož se provinili faulem.
     
    5
    Tjan De Barr se znovu chtěl hnát po levé straně, ovšem tentokrát k němu soupeři přistoupili včas. Fotbalisté v modrých dresech se proto znovu dostali k míči.
     
    4
    Lichtenštejnsko nejspíše bude sázet trochu více na kombinaci než jeho dnešní soupeř. U něj to vypadá, že se bude spoléhat především na rychlé protiakce.
     
    3
    Tjan De Barr to vzal hodně neohroženě po levé straně. Zvládl přejít přes dva soupeře a roztáhnout hru doprava. Přízemní centr byl ale kořiští pro Thomase Hobiho.
     
    2
    Aymen Mouelhi nyní hodně zvedl svou nohou a trefil podrážkou svého soka. Přesto je právě druhému hráči odpískán faul a domácí mohou rozehrávat.
     
    1
    A dnešní utkání nám právě začalo! Dneska by nás mohlo čekat zajímavé utkání, jde totiž o postup! Domácí nastoupili v červených dresech, hosté v modrých.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Gibraltar: Coleing – Sergeant, Wiseman, R. Chipolina (C), Olivero, Ronan – Badr, Annesley, Mouelhi – De Barr, Walker.
    Náhradníci: Goldwin, Banda – Jolley, Vinet, Styche, K. Casciaro, Barnett, Power, Pons, Priestley, Coombes, Bosio.

    Lichtenštejnsko: Hobi – Brändle, Malin, Hofer, Göppel – Martin Büchel (C) – Y. Frick, Frommelt, Hasler, Kühne – N. Frick.
    Náhradníci: Lo Russo, Foser – Sele, Marxer, Yildiz, S. Wolfinger, F. Wolfinger, P. Ospelt, Kardesoglu.

    Rozhodčí: Farrugia Cann – Camilleri, Sultana.
     
    Lichtenštejnsko

    Lichtenštejnsko ještě rozhodně může zabojovat o postup do vyšší Ligy národů, avšak musí bezpodmínečně vyhrát za tři body. Po třech odehraných kolech má na svém kontě čtyři body a patří mu druhá pozice. Dosud dalo dvě branky a inkasovalo jednou. Inkasovaná branka přišla právě v duelu s Gibraltarem, což byla jediná porážka. Poté hostující fotbalisté jednou vyhráli s Gibraltarem, jednou s ním zapsali remízu.
     
    Gibraltar

    Gibraltar má k postupu do vyšší Ligy národů nakročeno nejlépe. Po třech odehraných zápasech má na svém kontě sedm bodů a patří mu druhá pozice, vede o tři body před druhým Lichtenštejnskem. Gibraltar dosud dal dvě branky, zatímco neinkasoval ani jednu. Domácí fotbalisté jednou porazili San Marino a Lichtenštejnsko. V posledním duelu jen remizovali se San Marinem.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci Ligy národů D, skupiny 2! V tomto duelu se utká Gibraltar a Lichtenštejnsko. Výkop je naplánován na 20:45 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:45.

    Denisa Józsová

    Branky: 17. Brändle (vla.) – 44. N. Frick (Hasler)

    Karty:   43. Sergeant (GIB) – 45. Y. Frick (LIC), 50. Brändle (LIC), 61. Martin Büchel (LIC), 72. Hasler (LIC)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 0:4. Střely mimo: 3:4. Rohy: 4:2. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:16.
    Gibraltar: Coleing – Sergeant, Wiseman, R. Chipolina (C), Olivero, Ronan (87. Barnett) – Badr (70. Jolley), Annesley, Mouelhi – De Barr (90+1. Styche), Walker.
    Náhradníci: Goldwin, Banda – Jolley, Vinet, Styche, K. Casciaro, Barnett, Power, Pons, Priestley, Coombes, Bosio.

    Lichtenštejnsko: Hobi – Brändle (56. Yildiz), Malin, Hofer, Göppel – Martin Büchel (C) (72. Kardesoglu) – Y. Frick, Frommelt, Hasler, Kühne – N. Frick (79. P. Ospelt).
    Náhradníci: Lo Russo, Foser – Sele, Marxer, Yildiz, S. Wolfinger, F. Wolfinger, P. Ospelt, Kardesoglu.

    Rozhodčí: Farrugia Cann – Camilleri, Sultana
    bahis siteleri