Kazachstán – Faerské ostrovy 2:3 (kon.) | S. Makedonie – Černá Hora 2:1 (kon.) | Malta – Finsko 0:1 (kon.)
Slovensko – Lichtenštejnsko 6:0 (kon.) | Turecko – Kosovo 3:0 (kon.) | Řecko – Skotsko 1:0 (kon.)
Chorvatsko – Litva 7:0 (kon.) | Polsko – Lotyšsko 3:1 (kon.) | Bulharsko – Estonsko 3:0 (kon.)
Ukrajina – Sev. Irsko 3:0 (kon.) | Bosna – Belgie 3:2 (kon.) | Německo – Wales 2:1 (kon.)
Španělsko – Izrael 3:0 (kon.) | Rumunsko – Dánsko 1:1 (kon.) | Anglie – Albánie 5:0 (kon.)
Rakousko – Andorra 4:0 (kon.)
konec
Anglie
5:0 (3:0)
Albánie
Úterý 17.11.2020, 20:25 • Molineux Stadium (Wolverhampton, Anglie) • Kvalifikace ME U21 • Skupina 3
Předzápasové kurzy
     
    KONEČNÁ TABULKA SKUPINY 3

    1. Anglie U21 – 28 bodů
    2. Rakousko U21 – 18 bodů
    ---------------------------------------------
    3. Albánie U21 – 14 bodů
    4. Turecko U21 – 13 bodů
    5. Kosovo U21 – 9 bodů
    6. Andorra U21 – 5 bodů (22:28:45)
     
    Máme tady konec. Anglie byla jednoznačně lepší i ve druhé půli a potvrdila to dalšími dvěmi brankami, které obstaral Nketiah. Ten mohl vstřelit hattrick, ovšem mladý strajkr Arsenalu nezvládl proměnit penaltu (stejně jako v zápase proti Turecku). Naděje Albánie na postup skončila v troskách. Rakousku navíc stejně vyhrálo nad Andorrou (4:0), takže ani připadná výhry Albánie nad Anglií (která ale dnes v žádném případě nehrozila), by nepomohla balkáncům k postupu.
     
    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 10:1.
    Střely mimo: 7:2.
    Rohy: 5:1.
    Ofsajdy: 3:0.
    Fauly: 8:7.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Edward Nketiah (Anglie).
    Žlutou kartu dostává Adolf Selmani (Albánie).
     
    90+2
    Poslední minutku už se Albion neřítí dopředu, ale spíš drží míč a vyčkává konce zápasu a taky kvalifikace o EURO U21, kde jednoznačně vyhrál skupinu.
     
    90+1
    Nastavují se dvě minutky nad standardní hrací dobu.
     
    90
    Do třetice Nketiah! Tentokrát dosla míč do vápna a naběhl si zprava k malému vápnu. Odtamtud pálil, ale opět ho zastavil Molla.
     
    89
    Dlouhý pas od Justina z pravé strany mířil na Nketiaha do vápna, ovšem ten ho nezachytil. Podařilo se to až úplně nalevo Daviesovi, který už ale nemohl zakončit.
     
    88
    Nketiah byl znovu v akci. Dlouhý aut od McNeila zpracovával na hranici malého vápna a následně vypálil, ale Molla byl hned vedle a míč podržel.
    86. Edward NKETIAH - 5:0
     
    86
    Anglie právě vstřelila branku!
    Debakl, jedině tak se dá nazvat tento výsledek. Dasilva prodloužil míč na EDWARDA NKETIAHA, který si naběhl do vápna, tam krásně zaskl do boku a úplně se tím zbavil obránce Soty, a pak už velmi hezkou ránou prostřelil i brankáře Mollu. Napravil tak neproměněnou penaltu a připsal si druhý gól v zápase. Asistence: Joshua Dasilva.
     
    85
    Rohový kop si domácí kopli ještě z druhé strany. Tentokrát si na míč vyskočil Wilmot a hlavičkoval ho, ovšem nepodařilo se mu ho usměrnit do branky.
     
    84
    Anglie tedy rozehrála rohový kop. Míč si našel na rohu malého vápna Godfrey, zpacoval si ho tělem, vypálil z voleje, ale poslal ho úplně mimo.
     
    83
    Curtis Jones se propracoval do šestnáctky, kde následně prokličkoval dva obránce, ale potm mu míč byl odkopnut za čáru.
     
    82
    Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Mário Mitaj, přichází Erdis Kraja.
    80. Neproměněná penalta - Nketiah
     
    80
    Edward Nketiah neproměňuje pokutový kop! Míč poslal laxně k levé tyčce, kde si skvěle skočil gólman Molla. Nketiah tak neproměnil druhou penaltu v řadě. Minule kopal proti Turecku U21.
     
    79
    Po dlouhé kombinaci se Anglie usadila na hranici pokutového území svého soupeře. V něm byl ale faulován jeden z hráčů Albionu a uvidíme penaltu!
     
    77
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Lee Buchanan, přichází Dwight McNeil.
     
    76
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Oliver Skipp, přichází Joshua Dasilva.
     
    75
    Hra se kouskuje, vidíme hodně faulů jak v obraně, tak útočných. Sudí co chvíli přerušuje hru a oba týmy vypadají, jako by už nejraději odešly do kabin.
     
    73
    Gallagher se tentokrát pustil do tvrdého souboje se soupeřem a nakonec Markua poslal k zemi. Sudí okamžitě píská volný přímý kop.
     
    72
    Mitaj si udělal útočný výlet a jako levý obránce se dokonce dostal ke střele ze středu vápna. Míč mu ale zablokoval jeden z angličanů.
     
    71
    Albánie konečně začala trošku hrát a hlavně útočit. Ndreckově střele se ale nedostalo úspěchu, protože míč napálil do hráče Albionu.
     
    70
    Ofenzíva hostujícího celku se pustila do náběhu, ovšem ten končí jen míčem v rukavicích brankáře Bursika. Ten si lehce vzal míč, který se k němu spíše došoural.
     
    68
    Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Ernest Muci, přichází Albion Ademi.
     
    67
    Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Armando Dobrá, přichází Jorgo Pellumbi.
     
    66
    Dlouhý nákop brankáře Molly vyslal Bulariho do náběhu, který ale hrotový útočník nedokázal zužitkovat ve svůj prospěch a tak jen odevzdal míč.
     
    65
    Nketiah si naběhl do vápna, kde obdržel míč. K němu skoro až k míči seběhl i brankář Molla a tak se ho Nketiah pokusil přehodit. To se mu ale nepovedlo.
     
    63
    Kombinace Albánie na útočné polovině nyní nevypadaly vůbec špatně, ale nakonec míč odskákal Bullarimu a ten tak ani nezakončil.
     
    62
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Jamal Musiala, přichází Curtis Jones.
    Střídání v týmu Anglie: ze hřiště odchází Callum Hudson-Odoi, přichází Connor Gallagher.
     
    61
    Nyní se dopředu dostávala konečně zase i Albánie, ale do šestnáctky nedošla a ke střele z dálky se neodvážila. Nakonec odevzdala míč.
     
    59
    Další kombinace Anglie, která si totálně rozebrala soupeřovu obranu. Nakonec ale nybla ani zakončena, jelikož finálnímu hráči míč utekl.
     
    58
    Nketiah měnil míč s Daviesem, který se nakonec octl ve vápně ve střelecké pozici a prověřil gólmana Mollu.
     
    56
    díky ošetřování jednoho z hráčů Anglie se ještě chvíli nehrálo, nyní už jsou ale všichni v pořádku a zápas pokračuje.
    53. Edward NKETIAH - 4:0
     
    53
    Anglie právě vstřelila branku!
    Další branka, to už je destrukce. EDWARD NKETIAH získal míč poté, co jeden ze středních obránců Albánie neubránil centr. Nketiah si míč přiklepl a z blízkosti brankáře mu prostřelil míč mezi nohami. Bez asistence.
     
    51
    Konečně jsme viděli něco hezkého v podání host. Mitaj měnil dvakrát míč se spoluhráčem a na levém křidle si rozebrali pravou část anglické obrany. Nakonecz toho ale nebylo ani zakončení v podobě střely.
     
    50
    Domácí sehrávali kombinaci ze své obrany, ovšem Musiala nechtěně zakopl míč do autu. Hosté tak budou vhazovat.
     
    49
    Buchanan nabíhal po pravé straně a z hranice vápne chtěl nacentrovat do toho malého vápna, ovšem centr ho přeletěl a zapadl za čáru.
     
    48
    Albánie vyměnila dva hráče, ale stále řeší stejné problémy, jako ze začátku. Její obrana nefunguje, do útoku se nedostává.
     
    46
    Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Redon Xhixha, přichází Redon Mihana.
    Střídání v týmu Albánie: ze hřiště odchází Indrit Tuci, přichází Angel Ndrecka.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas nám skončil a taky už skoro s jistotou určil, že Albánie na EURO U21 nepostoupí. Jednak Rakouskouž vede nad Andorrou 3:0, druhak Albánie prohrává 0:3, ale hlavně předvádí absolutě katastrofální výkon. Vždyť za celý druhý poločas vyslala jednu střelu, a ta letěla mimo branku. Navíc domácí prochází jejich obranou jako horký nůž máslem. Anglie může zvolit odpočinkové tempo do druhého poločasu, a stejně bude dost pravdepodobně stále lepší, než soupeř.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Buchanan si naběhl po levé straně podél autové čáry k šestnáctce a následně posílal na malé vápno centr pro Nketiaha, který však lapil Molla.
     
    45
    Nastavují se dvě minutky nad standardní hrací dobu.
     
    43
    Nketiah si zpracoval míč a chtěl se už už rozběhnout dopředu, ale zezadu k němu přiběhl soupeř a nabral ho nehezkým skluzem. Ten šel ale přes míč, takže se nepískalo.
     
    42
    Domácí se provinili faulem kousek od hranice své šestnáctky a darovali tak Albánii k dispozici volný přímý kop. Ten nebyl nakonec špatně zahraný, ale míč směřoval jen do držáku sítě za brankou.
     
    41
    Cokaj nakopl míč na hranici pokutového území Anglie, ovšem tam si s ním poradila velmi dobře organizovaná obrana Albionu.
     
    39
    Anglie hraje velmi pohledný fotbal a její soupeř vůbec nestíhá. Nyní to vypadalo na nějaký hezký únik Hudsona-Odoie, ale ten si předkopl míč a ztratil ho.
     
    37
    Žlutou kartu dostává Enis Cokaj (Albánie).
    36. Jamal MUSIALA - 3:0
     
    36
    Anglie právě vstřelila branku!
    Tady už je pravděpodobně vymalováno. JAMAL MUSIALA sehrál parádní kombinační akci , na jejmíž konci si narazil se Skippem, který mu míč vrátil před malé vápno, kde už byl Musiala sám a v pohodě přeloboval brankáře. Asistence: Oliver Skipp.
     
    34
    Buchanan a Kelly si vyměnili míč na pravé straně. Pak Nketiah posunul ve vápně Hudsonu-Odoiovi, který svým doubáčkem ale gólmana Mollu nepřekvapil.
     
    32
    Albánie se vůbec nechytá. Nyní vhazovala aut, po kterém ztratila míč a vůbec nestíhala ani presovat, ani se vracet. Měla jediné štěstí, že Hudson-Odoi přetáhl centr a míč putoval do zámezí.
     
    30
    Hudson-Odoi krásně prokličkoval několik hráčů až k vápnu, ne jeho hranici předal míč Daviesovi který ho zatočil kousek od pravého horního růžku.
     
    29
    Buchanan byl faulován u postranné čáry. Nyní se k němu seběhli lékaři, ale mladý angličan asi nakonec jejich pomoc nebude potřebovat.
     
    28
    Velmi dobrý centr nasměroval Callum Hudson-Odoi do malého vápna, kam si naběhl Skipp, kerý ale míč sám před brankou netrefil.
    26. James JUSTIN - 2:0
     
    26
    Anglie právě vstřelila branku!
    Albion vede o dvě branky! Buchanan si prošel několika hráči a nakonec centroval až skoro od konce hřitě. Jeho centr byl ale krásný a na milimetry přesný. Našel si ho JAMES JUSTIN, pro kteréhu už nebylo problémem prostřelit Mollu. Asistence: Lee Buchanan.
     
    25
    Hudson-Odoi zatočil přímý kop z velké dálky do boxu, kde si na míč vyskočil Nketiah. Ten ho ale hlavičkoval spíš k rohovému praporku, než k brance.
     
    24
    Nketiah vybojoval míč od Cokaje, který chtěl hrát malou domů. Nketiah mu ale míč ukradl a střelil ho kousek vedle tyčky.
     
    23
    Tuci musí putovat na další ošetření za postranní čáru, zatímco se začal rozsvičovat jeho spoluháč u střídaček. Albánie tedy na chvíli v deseti.
     
    22
    Tuci se při hlavičkovém souboji srazil se soupeřem a bude muset být taky ošetřen. Hra je tedy opět na chvíli přerušena.
     
    21
    Molla by měl být v pořádku. Albánský brankář je ošetřen a už je zpátky v brance.
     
    20
    Molla padl k zemi a museli se k němu seběhnout lékaři. Nyní je na trávíku ošetřován, ovšem měl by být v pořádku a moct chytat dále.
    19. Šance - Davies
     
    19
    Velká šance Daviese. Ten dostal přihrávku od spoluhráče, který vybojoval míč z brankářského výhozu. Davies následně pálil z dobré pozice, ale netrefil branku.
     
    18
    Tentokráté byl faulován Buchanan, a to kousek vedle pokutového území. K míči se postavil hudson-Odoi, ale jeho centr byl velmi špatný a letěl skoro k praporku.
     
    17
    Edward Nketiah sprintoval k vápnu, ovšem Cokaj nastavil nohu a poslal ho k zemi. Sudí mu jde domluvit, zatím se to ale obejde bez karty.
     
    16
    Marku parádně sprintoval s míčem až k vápnu soupeře. Následně ale poslal velmi špatnou přihrávku a o šanci svůj tým připravil.
     
    15
    Rohový kop se Anglii moc nepovedl. Respektive z něj nevytěžila žádnou šanci, protože míč byl nacentrován spíš blíže k půlící čáře, než k vápnu.
     
    14
    Musiala si parádně narazil s Justinem a sprintoval kupředu. Tam už byl skoro u čáry, která označuje konec hřiště, ale kopl míč do soupeře a vybojoval parádně roh.
     
    13
    Anglie kombinovala před šestnáctkou. Následně se do ní s míčem dostal Musiela, který si obkličkoval dva hráče, jenže pak mu míč utekl.
     
    12
    Justin si parádně "udělal" soupeře u autové čáře asi na polovině hřiště. Následně se cpal dopředu, ale nikdo mu nenaběhl, a tak nakonec jen přihrál do obrany.
     
    11
    Buchanan. nyní parádně vytlačil soupeře s míčem do autu a získal vhazování pro Albion. Následně ale domácí míč rychle ztratili.
     
    10
    Anglie začala vyměňovat míče v obraně a čeká na možnost dlouhého centru na křídla, což už v posledních minutách několikrát udělala.
     
    8
    Hudson-Odoi obdržel dlouhý pas na pravé křídlo, ovšem nezpacoval ho dobře a propustil míč do autu. Vhazovat budou albánci.
     
    7
    Albion po vstřelené brance nesnižuje tempo. Mladíci z ostrovů mají poslední šanci se ukázat, než bude EURO U21, takže do toho dávají vše.
    5. Callum HUDSON-ODOI - 1:0
     
    5
    Anglie právě vstřelila branku!
    Domácí se velmi brzo prosazují. CALLUM HUDSON-ODOI si přebral míč a po levé straně se přiblížil k brance soupeře. Pak si obešel Marku a pravačkou vypálil zatočenou střelu, po které udělal brankář Molla velkou chybu a propustil míč do branky. Asistence: Lloyd Kelly.
     
    3
    Anglie zatím hraje velmi ofenzivně, už jsme viděli velmi hezkou kombinaci v šestnáctce a jednu zblokovanou střelu.
     
    2
    Zápas nám začal. Úvodní výkop si vzala na starost Anglie, přesněji útočník Arsenalu Edward Nketiah. Albion nastupuje v bilých dresech, albánie oblékla červenou variantu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Anglie: Bursik – Wilmot, Godfrey, Kelly – Justin, Musiala, Skipp, Davies, Buchanan – Hudson-Odoi, Nketiah
    Náhradníci: Austin (B), Ramsdale (B), Dasilva, Gallagher, Jones, Lamptey, McNeil, Panzo

    Albánie: Molla, Marku, Selmani, Sota, Mitaj – Tuci, Cokaj, Muci – Dobrá, Bullari, Xhixha
    Náhradníci: Harizaj (B), Ademi, Kalaj, Kolaj, Kraja, Mihana, Ndrecka, Pellumbi

    Rozhodčí: A. Bieri (Švýcarsko).
     
    ALBÁNIE U21

    Albánie je aktuálně na třetím místě a tento zápas je pro ni veledůležitý. Postup není na jednu stranu na oko daleko, na druhou stranu je ale na míle vzdálen. Albánie je totiž jen jeden bod za druhým místem, které drží Rakousku (s 15 body). To ale hraje svůj poslední zápas s outsiderem – Andorrou, zatímco Albánie hraje s favoritem – Anglií. Dokázala zatím vstřelit šestnáct branek, ale obdržela stejný počet. Andorra, pokud chce postoupit, musí vyhrát, a doufat, že Rakousko ztratí body.

    Forma: V – V – V – P – V

    Poslední zápasy:
    Kosovo U21 – Albánie U21 0:1
    Albánie U21 – Andorra U21 3:1
    Rakousko U21 – Albánie U21 1:5
     
    ANGLIE U21

    Anglie už má postup dávno jasný. Z devíti zápasů totiž nevyhrála pouze jednou, když překvapivě podcenila outsidera skupiny – Andorru a remizovala 3:3. Jinak ale vše vyhrála, nastřílela 29 branek a dostala jen devět. Celkový zisk 21 bodů.

    Forma: V – V – R – V – V

    Poslední zápasy:
    Anglie U21 – Andorra U21 3:1
    Anglie U21 – Turecko U21 2:1
    Andorra U21 – Anglie U21 3:3
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:25.

    Jiří Polášek

    Branky: 5. Hudson-Odoi, 26. Justin, 36. Musiala, 53. Nketiah, 86. Nketiah

    Karty:   90+3. Nketiah (ENG) – 37. Cokaj (ALB), 90+3. Selmani (ALB)

    Neproměněná penalta: 80. Nketiah (ENG), brankář Molla zneškodnil


    Držení míče: 58 % : 42 %.
    Střely na branku: 10:1. Střely mimo: 7:2. Rohy: 5:1. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 8:7.
    Anglie: Bursik – Wilmot, Godfrey, Kelly – Justin, Musiala, Skipp, Davies, Buchanan – Hudson-Odoi, Nketiah
    Náhradníci: Austin (B), Ramsdale (B), Dasilva, Gallagher, Jones, Lamptey, McNeil, Panzo

    Albánie: Molla, Marku, Selmani, Sota, Mitaj – Tuci, Cokaj, Muci – Dobrá, Bullari, Xhixha
    Náhradníci: Harizaj (B), Ademi, Kalaj, Kolaj, Kraja, Mihana, Ndrecka, Pellumbi

    Rozhodčí: A. Bieri (Švýcarsko)
    bahis siteleri