Kazachstán – Faerské ostrovy 2:3 (kon.) | S. Makedonie – Černá Hora 2:1 (kon.) | Malta – Finsko 0:1 (kon.)
Slovensko – Lichtenštejnsko 6:0 (kon.) | Turecko – Kosovo 3:0 (kon.) | Řecko – Skotsko 1:0 (kon.)
Chorvatsko – Litva 7:0 (kon.) | Polsko – Lotyšsko 3:1 (kon.) | Bulharsko – Estonsko 3:0 (kon.)
Ukrajina – Sev. Irsko 3:0 (kon.) | Bosna – Belgie 3:2 (kon.) | Německo – Wales 2:1 (kon.)
Španělsko – Izrael 3:0 (kon.) | Rumunsko – Dánsko 1:1 (kon.) | Anglie – Albánie 5:0 (kon.)
Rakousko – Andorra 4:0 (kon.)
konec
Kazachstán
2:3 (0:1)
Faerské ostrovy
Úterý 17.11.2020, 12:00 • Kazhimukan Munaytpasov • Kvalifikace ME U21 • Skupina 6
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (13:57:01)
     
    Střely na branku: 7:9. Střely mimo: 5:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:13.
     
    Je konec! Z tohoto utkání nakonec berou tři body hostující fotbalisté za výhru 3:2. Kazaši sice vstoupili do druhé půle hodně aktivně, jenže stačil jeden útok hostí a bylo to o dva góly. Petur Knudsen se prosadil střelou k tyči. I druhá akce Faerských ostrovů znamenala branku, která padla o čtrnáct minut později. Jonn Johannesen měl velmi jednoduchou pozici před gólmanem. Kazaši se ovšem nevzdali. Poté, co se střetl obránce hosté s gólmanem, se k odraženému míči dostal Ramazan Karimov, jemuž stačilo trefit prázdnou bránu. Domácí poté ještě kopali penaltu, kterou proměnil Omirtajev. Ke srovnání už ale nedošlo.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    S Kazachstánem to nevypadá ani trochu dobře! Faerské ostrovy v posledních vteřinách brání velmi dobře, navíc se jim povedlo daleko odkopnout míč.
     
    90+2
    Střídání v týmu Faerské ostrovy: ze hřiště odchází Radosavlevic, přichází Svensson.
     
    90+2
    Domácí nejspíše měli kopat penaltu! Jeden z domácích byl naprosto jasně podkopnut ve vápně, ale sudí penaltu nepíská! Nejspíše kompenzuje tu předchozí, jelikož tam byl pád spíše nahraný...
     
    90+2
    Kazachstán se následně hnal dopředu, ale jeho akce skončila velmi brzy. Hosté balón odkopli až ke gólmanovi a mají blíže k zisku plného počtu bodů za výhru.
     
    90+1
    Faerské ostrovy vybojovali rohový kop a rozhodně nespěchají s jeho rozehrávkou. Nakonec rozehráli jen nakrátko a ušetřili několik cenných sekund.
     
    90
    Nastavovat se budou čtyři minuty!
     
    89
    Kazachstán kombinoval ve vápně, ale tam nebylo kudy prostřelit míč. Proto přišla přihrávka do druhé vlny, ale Njarjan mířil přesně doprostřed brány Hentzeho.
     
    88
    Žlutou kartu dostává Petur Knudsen (Faerské ostrovy).
     
    87
    Omirtajev je hráčem, který dal svému celku ještě nějakou naději. Nyní se dostal znovu ke střeleckému pokusu, ovšem jeden ze soupeřů jeho pokus zastavil.
     
    86
    Hráči ve žlutém už jsou znovu v obležení šestnáctky, ovšem k zakončení se nemohou dostat. Faerské ostrovy se ale nemohou za žádnou cenu vymanit z tlaku.
     
    85
    Střídání v týmu Kazachstán: ze hřiště odchází Giessing, přichází Sørensen.
     
    85
    Střídání v týmu Kazachstán: ze hřiště odchází Astanov, přichází Skvorcov.
     
    85
    Ani tato akce domácích nebyla úspěšná. Hentze bude znovu odkopávat od své brány a rozhodně nebude nijak spěchat. Navíc ještě předtím proběhne střídání.
     
    84
    Kazachstán to dnes již poněkolikáté zkusil dlouhou přihrávkou. Těmto pasům ale zatím něco chybí, jelikož hostující gólman byl znovu u míče o něco dříve.
     
    83
    No, rozhodně nás dnes bude čekat ještě drama! Kazaši snížili na rozdíl jedné branky a ženou se znovu do zakončení. Faerské ostrovy to budou mít těžké.
    81. OMIRTAYEV - 2:3
     
    81
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    A je zaděláno ještě na drama! Domácí hodně spěchali se zahráváním penalty, je jim jasné, že nemají moc času. Míč si na penaltový puntík postavil OMIRTAJEV, jenž poslal gólmana na jednu stranu, načež zakončil doprostřed.
    80. Penaltový zákrok
     
    80
    Penalta pro Kazachstán!
     
    79
    Domácí fotbalisté se sice snaží, ale nevypadá to, že by měli dvougólové mank nějak smazat. Čas se jim navíc velmi rychle krátí a ubíhá
     
    78
    Žlutou kartu dostává Johannesen (Faerské ostrovy).
     
    77
    Střídání v týmu Faerské ostrovy: ze hřiště odchází Johannesen, přichází Djurhuus.

    Střídání v týmu Faerské ostrovy: ze hřiště odchází P. Petersen, přichází Samuelsen.
     
    77
    Faerské ostrovy předvádějí dobré napadání rozehrávky a domácí s tím mají velké problémy. Hosté navíc střídají a rozhodně s tím nijak nespěchají a natahují čas.
     
    76
    Necelá čtvrt hodinka zbývá do konce dnešního utkání! Rozhodně se bude něco nastavovat, viděli jsme i delší ošetřování. Kazachstán nadále o dva góly prohrává.
     
    75
    Nedočkaji, to byla velmi špatně kopnutá standardní situace. trefila totiž jednoho ze dvou hráčů ve zdi, a tak Kazachstán se musí pro míč rychle vracet.
     
    74
    Giessing se provinil faulem kousek od šestnáctky, a tak domácí získali poměrně zajímavou možnost standardky. Dočkají se dalšího snížení?
     
    73
    Kazachstán měl nejspíše zahrávat rohový kop, ale rozhodčí rozhodl o odkopu od brány. Ten sebral právě domácí celek, který se znovu žene do ataku.
     
    72
    Tak to Kazaši zkusili vzduchem. Viděli jsme dlouhý nákop někam na hranici šestnáctky, ale hostující obrana si s ním poradila. Domácí jsou znovu u balónu.
     
    71
    Domácí fotbalisté se drží na balónu, ale jsou v uctivé vzdálenosti od šestnáctky. Faerské ostrovy dobře napadají a domácí hráč s tím mají velké potíže.
     
    70
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních dvacet minut a Kazachstán prohrává o dvě branky. Nyní je sice na koni, ale k remíze má daleko.
     
    69
    Domácí fotbalisté se dostali ke střele z hranice šestnáctky, ovšem ta nebyla moc prudká. Ke gólmanovi sotva doskákala, takže ten míč v pohodě chytá.
     
    68
    Hostující gólman ale nakonec nebude muset střídat. Dlouho se však nehrálo, a tak Kazachstán nemůže využít nakopnutí, kterého se mu dočkalo vstřeleným gólem.
     
    67
    Hentze je navíc ošetřován, byl to opravdu hodně tvrdý střet... Z opakovaných záběrů bylo vidět, e ho sestřelil spoluhráč, takže situace byla posouzena správně.
    65. KARIMOV - 1:3
     
    65
    Kazachstán právě vstřelil branku!
    Domácí se konečně dočkali branky! Velkou smůlu měli hosté, když jeden z nich sestřelil svého gólmana, a ten tak neudržel balón. K němu se následně dostal RAMAZAN KARIMOV, jemuž stačilo trefit odkrytou bránu.
    64. JOHANNESEN - 0:3
     
    64
    Faerské ostrovy právě vstřelily branku!
    Neskutečné! Faerské ostrovy předvedly druhý útok v druhém poločase a střílejí dnes duhou branku! Johannesen ještě v první velké šanci neuspěl, skvěle ho totiž vychytal Šajzada. Akce hostů ale pokračovala. JONN JOHANNESEN dostal možnost opravy, když ho v ideální pozici našel spoluhráč a tentokrát se hráč hostí nemýlil.
     
    62
    Střídání v týmu Kazachstán: ze hřiště odchází Astanov, přichází Žakipbajev.

    Střídání v týmu Kazachstán: ze hřiště odchází Kašken, přichází Kussjapov.
     
    62
    Astanov to zkusil z nějakých dvaceti metrů, ale vůbec neseřídil svá mířidla. Hostující gólman se po míči jen ohlédl, jelikož ten skončila hodně mimo bránu.
     
    61
    Navíc se jako poslední dotkl míče domácí fotbalista, a tak Hentze mohl odkopávat od své brány. Rozhodně s tímto odkopem nijak moc nespěchal.
     
    60
    Už je za námi hodina hry tedy dvě třetiny dnešního střetnutí. Kazachstán vybojoval rohový, avšak s centrem na přední tyč si jejich protihráči znovu poradili.
     
    59
    Zatím to domácí fotbalisté zkouší hlavně centry, ale ty nejsou nijak úspěšné. Ve vzduchu zatím poměrně jednoznačně vládnou Faerské ostrovy.
     
    58
    Ne, s akciemi domácího celku to dnes nevypadá zrovna ideálně. Kazaši se sice drží na balónu, ale nejsou schopní v druhé půli nějak ohrozit gólmana Hentzeho.
     
    57
    Hráči v bílých dresech byli v deseti v okolí své šestnáctky! Domácí to zkusili centrem do vápna, ale ten mířil přesně do rukavic gólmana hostujícího celku.
     
    56
    Kazaši sice nyní působí poměrně suverénním dojmem na útočné polovině, ale jejich finální fáze není ani trochu dobrá. Hosté toho zatím moc nemuseli řešit.
     
    55
    Hráči ve žlutých dresech to zkusili dlouhým pasem, když nebyla obrana soupeře zformována. Přesto se Faerské ostrovy tomuto dlouhému nákopu ubránily.
     
    54
    Žlutou kartu dostává Sultanbek Astanov (Kazachstán).
     
    53
    Domácí fotbalisté měli k dispozici standardní situaci, ovšem s tím si obrana hostujícího celku poradila. Nyní navíc probíhá ošetřování jednoho z hostů.
     
    52
    Domácí fotbalisté sice vstoupili do druhého poločasu aktivně, jenže místo srovnání přišla inkasovaná branka. Tak uvidíme, co to udělá s psychikou Kazachů.
    50. KNUDSEN - 0:2
     
    50
    Faerské ostrovy právě vstřelily branku!
    Hostům však stačila jedna akce a už vedou o dvě branky! Domácí obrana byla hodně rozhozená a hosté toho využili. Johannesen přisunul míč na levou stranu, kde byl kapitán. PETUR KNUDSEN následně překonal gólmana střelou po zemi k tyči. Šajzada neměl šanci se tam natáhnout.
     
    48
    Domácí fotbalisté zahrávali rohový kop, ale s tímto centrem si hostující fotbalisté v pohodě poradili. Míče se však zbavili jen dalekým odkopem ke gólmanovi.
     
    47
    Kazachstán vstoupil do druhého poločasu aktivně žene se za vyrovnáním. Faerské ostrovy budou mít plné ruce i nohy práce, aby vedení udržely.
     
    46
    Střídání v týmu Kazachstán: ze hřiště odchází Ussenov, přichází Karimov.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Je za námi první poločas, po kterém budou spokojenější hostující fotbalisté, kteří vedou o jednu branku. Faerské ostrovy vládly začátku utkání, čehož vstřelenou brankou využil Radosavlevic. Kazachstán poté postupně přebral otěže zápasu, avšak ani jednu ze svých velkých šancí nedokázal využít. Ještě však má na otočení stavu celý poločas.

    Druhý poločas začne přibližně v 13:02.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Nastavovat se bude jedna minuta!
     
    45
    Faerské ostrovy se v posledních minutách jen brání, jejich aktivní hra už je definitivě pryč. Zatím však hostující fotbalisté nadále drží jednobrankové vedení.
     
    44
    Domácím asi není branka v úvodním poločase dnešního střetnutí přána! Viděli jsme přízemní centr do vápna, kam si jeden z hráčů ve žlutém nabíhal, ale pod tlakem míč netrefil!
     
    43
    Kazachstán je znovu na balónu na útočné polovině. Viděli jsme dlouhou přihrávku někam na hranici vápna, ale tam zůstal jen osamocený hráč domácích. Ten neměl proti přesile soupeřů moc šancí.
     
    42
    Domácí fotbalisté se ještě snaží ke konci poločasu a rádi by vstřelili branku ještě do šaten. Takový výkon ale měli předvádět celý první poločas, ne až teď.
     
    41
    Další velká možnost domácího celku, který v posledních minutách je jasným vládcem na hřišti! Střelu z ideální pozice ovšem Hentze s vypětím všech sil vyrazil do bezpečí!
     
    40
    do konce poločasu nám chybí posledních pět minut, nastavovat se moc asi nebude. Kazachstán se hnal do přečíslení, které zhatila nepřesná přihrávka do vápna.
     
    39
    Hráči ve žlutém si neporadili s napadáním svého soupeře a zahráli míč jen do autového vhazování. Chyba však přišla o několik sekund později i na druhé straně.
     
    38
    Adachajijev si vzal na starosti tuto rozehrávku, ale prodloužení jeho centr nikoho nenašlo. Akce domácích pokračovala dalším centrem, ten chytá Hentze.
     
    37
    Špatné zpracování hráče Faerských ostrovů znamenalo protiútok domácího celku. Z jeho rychlosti sice brzy sešlo, avšak Kazachstán ještě vybojoval rohový kop.
     
    36
    Knudsen měl na druhé straně také velmi dobrou možnost a mohlo to být o dvě branky! Kapitán hostujícího týmu se dostal k zakončení na levé straně vápna, avšak technickou střelou minul.
     
    35
    Asrankulov měl další velkou možnost, ale branky jsme se znovu nedočkali! Tentokrát dostal přihrávku do strany vápna, ale jeho rána z první skončila nad.
     
    34
    Střídání v týmu Kazachstán: ze hřiště odchází Seidachmet, přichází Bachťjarov.
    33. Asrankulov z dobré pozice minul bránu
     
    33
    Centr sice nikdo z domácích netrefil, ale poté ještě byla k vidění šance! Astanovova střela byla sice zblokována, ale k míči se ještě dostal Asrankulov, jehož rána z první skončila hodně mimo bránu. Velká škoda pro Kazachstán.
     
    32
    Jeden z domácích fotbalistů byl bolestivě zasažen do zad. Pro Kazachstán se tak rýsuje standardní situace, který by rozhodně mohla být zajímavou.
     
    31
    Nakonec jsme viděli centr rovnou do šestnáctky, ovšem nikdo z domácích hráčů hlavičkovat nedokázal. Hentze si vyskočil nejvýše a balón lapil do rukavic.
     
    30
    Žlutou kartu dostává P. Petersen (Faerské ostrovy).
     
    29
    Ne, zatím to od favorita dnešního duelu není vůbec ono. Nyní se však po delší době dostal na útočnou polovinu, kde vybojoval volný kop. Je to k bráně ale dálka.
     
    28
    Hostující celek vybojoval další standardní situaci. Viděli jsme dobrý centr do ohně, kde došlo k zásahu hráče hostí, ale Šajzada tento pokus v pohodě chytil.
     
    27
    Žlutou kartu dostává Alibek Kassym (Kazachstán).
     
    26
    Faerské ostrovy zatím působí skvěle hlavně v obranné fázi! Svého soupeře ještě k ničemu nepustili a vypadá to, e Kazachstánu dělá terén větší potíže než soupeři.
     
    25
    Je za námi více jak polovina prvního poločasu a v tomto zápase možná trochu překvapivě vedou hostující fotbalisté. Jejich vedení je ovšem zasloužené.
     
    24
    Johannesen byl faulován na polovině hřiště a hosté mají k dispozici volný kop. Tentokrát se ale fotbalisté v bílých dresech dlouho na balónu neudrželi.
     
    23
    Fotbalisté ve žlutých dresech budou muset přidat, pokud dnes chtějí získat nějaké body. Faerské ostrovy jsou totiž jednoznačně lepším týmem v první půli.
     
    22
    Je zajímavé, že právě Radosavlevic byl jediným střelcem Farských ostrovů také v minulém vzájemném zápase. Kazachstán bude jeho oblíbený soupeř.
    20. RADOSAVLEVIC - 0:1
     
    20
    Faerské ostrovy právě vstřelily branku!
    Hosté sice standardní situaci nevyužili, avšak jejich akce ještě pokračovala! P. Petersen našel ve vápně úplně volného STEFANA RADOSAVLEVICE, jenž se prosadil střelou na zadní tyč! Obrana domácího celku zaspala...
     
    19
    Tak jsme viděli konečně poměrně zajímavé šance na obou stranách, snad se brzy dočkáme nějaké branky. Hosté mají k dispozici další standardní situaci.
     
    18
    A o chvilku později jsme viděli obrovskou šanci na druhé straně! Seidachmet byl jako první u dlouhého nákopu za obranu. Hentze ovšem skvěle vyběhl a snížil střelci úhel, takže jeho ránu dokázal vyrazit!
     
    17
    Knudsen si vzal na starosti jeho rozehrávku. Jeden z jeho spoluhráčů se dostal k hlavičkovému zakončení, ale svatyni domácích o pořádný kus minul.
     
    16
    Faerské ostrovy vybojovali standardní situaci. Viděli jsme přímou střelu na bránu v podání Johansena, ale domácí gólman jeho pokus vyrazil na rohový kop.
     
    15
    Radosavlevic se již hnal do zakončení, ale míč mu nakonec odskočil! To byla velká škoda, jelikož takhle si Šajzada mohl balón v klidu sebrat a rozehrát.
     
    14
    Zatím to tak úplně nevypadá. Kazachstán si neporadil a napadáním soupeře na polovině hřiště a o míč přišel. Faerské ostrovy proto mohou kombinovat.
     
    13
    Hraje se nyní především ve středu hřiště. Domácí fotbalisté se už trochu zvedli po úvodních minutách a drží balón. Podaří se jednomu z týmů brzy skórovat?
     
    12
    Ani tento atak v podání domácího celku nebyl nijak úspěšný. Měl přijít přízemní centr z pravé strany, ale ten byl zblokován soupeřem a Hentze míč sebral.
     
    11
    Kazaši zatím nejsou směrem dopředu nijak moc nebezpeční. Nyní to sice vypadalo celkem zajímavě, ale po špatném odrazu hostující hráči balón odpálili.
     
    10
    Faerské ostrovy vybojovali rohový kop, který si vzal na starosti Johansen. Jeho centr ale nebyl úplně nejlepší, a tak Šajzada mohl zůstat v naprostém klidu.
     
    9
    Fotbalisté v bílých dresech měli velké problémy s přechodem do útoku, ale nakonec to zvládli. Viděli jsme centr z pravé strany, ale Kassyn skvěle zasáhl.
     
    8
    Zatím to není nijak oslnivá podívaná. Ani jeden z týmů navíc už nemůže postoupit, a tak je otázkou, jak to dnes bude vypadat. Snad nějaké góly ještě padnou.
     
    7
    Tentokrát se o ofenzivní část postarali domácí. Viděli jsme přízemní centr před bránu, ale s tím si hosté poradili. Balón navíc hodně zpomalil při své cestě.
     
    6
    O něco aktivnějším dojmem v úvodu tohoto střetnutí působí Faerské ostrovy. Je za námi ale teprve pět minut, a tak je na nějaké závěry ještě brzy.
     
    5
    Hostující kapitán se dostal k prvnímu střeleckému pokusu! Byl na hranici vápna, avšak neprostřelil obránce před sebou, který jeho pokus zastavil.
     
    4
    Dnešní hřiště opravdu připomíná spíše oraniště než nějaké hřiště na mezistátní zápas. Šajzada nyní zachytil dlouhý pas a rovnou rozehrál.
     
    3
    Kazachstán vybojoval standardní situaci. Neviděli jsme ovšem zrovna povedený centr, a tak si s ním hostující fotbalisté na bližší tyči v pohodě poradili.
     
    2
    Hřiště rozhodně není v nejlepším stavu a nejspíše se to promítne do dnešního zápasu. Faerské ostrovy šly do akce jako první, ovšem nijak neuspěli.
     
    1
    A dnešní utkání nám právě začalo! Domácí Kazachstán je favoritem v dnešním duelu a hraje ve žlutých dresech. Hosté hrají v bílém a postarali se o výkop.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Kazachstán: Šajzada – Najarjan, Kassyn (C), Kašken, Asrankulov – Astanov, Adachajijev – Seidachmet, Ussenov, Astanov – Omirtajev.
    Náhradníci: Ustimenko, Skvorcov, Žakipbajev, Bachťjarov, Sagnajev, Karimov, Tursynbaj, Adambajev, Kussjapov.

    Faerské ostrovy: Hentze – Olsen, Edmundsson, Johansen Chukwudi, P. Petersen – Andreasen, Radosavlevic, Johansen, Giessing – Johannesen, Knudsen (C).
    Náhradníci: Nolsøe Olsen, B. Reynatrøð, Niclasen, Nielsen, Sørensen, Svensson, Skipanes, Saumelsen, Djurhuus.

    Rozhodčí: Lukić (SRB) – Tulegenov, Orunbajev (oba KAZ).
     
    První vzájemný zápas – 6.6.2019:

    Faerské ostrovy – Kazachstán 1:3

    Branky: 85. Radoslavevic – 2. Bachtijarov, 68. Baček, 90+4. Prokopenko.

    Faerské ostrovy: Eyðsteinsson – Olsen, B. Petersen (C), Henriksen, Niclasen (69. Johansen) – Jacobsen (77. Radoslavevic) – Justinussen, Andreasen, J. S. Samuelsen (87. H. Samuelsen), P. Petersen – Mikkelsen (77. Giessing).
    Náhradníci: B. Reynatröð – Radoslavevic, Giessing, G. Samuelsen, Johansen, Hentze, H. Samuelsen, Svensson, Lökin.

    Kazachstán: Seisen (C) – Tursynbaj, Alip, Orynbassar, Najarjan – Sagnajev, Adakhajijev (81. Kan) – Bachtijarov (67. Baček), Pajruz (88. Prokoprnko), Seidakmet (88. Škvorcov) – Omirtajev (66. Karimov).
    Náhradníci: Šajzada – Škvorcov, Kan, Baček, Astanov, Karimov, Šušenačev, Prokopenko, Švirev.
     
    Faerské ostrovy

    Faerské ostrovy jsou spíše otloukánkem skupiny, asi nikdo nepočítal s jejich možným postupem. A právě tyto předpoklady se také naplnily. Po devíti kolech mají na svém kontě šest bodů a jsou na poslední pozici tabulky skupiny F. Skóre tohoto týmu navíc není dobré ani trochu, jelikož vstřelil osm branek, ale dostal jich rovnou třiadvacet. Fotbalisté hostujícího týmu brali své body za dvě výhry, když přehráli Izrael a Černou Horu. Jinak sbírali jen porážky.
     
    Kazachstán

    Je jisté, že Kazachstán se ne malé EURO nepodívá. Po devíti odehraných utkáních má na svém kontě deset bodů, které mu stačí jen na čtvrtou pozici. Na druhé místo, které za jistých okolností může znamenat postup, ztrácí nedostižitelných pět bodů. Ani skóre navíc není příznivé, jelikož deset gólů dal, ale rovnou osmnáct jich dostal. Fotbalisté domácího týmu vyhrál třikrát. Porazili totiž Izrael, Faerské ostrovy a Černou Horu. To na postup prostě stačit nemůže.
     
    Dobrý den, chtěla bych vás přivítat u dnešního utkání v rámci kvalifikace ME U21! V tomto duelu se utká Kazachstán a Faerské ostrovy. Výkop je naplánován na 12:00 a my budeme u toho.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:00.

    Denisa Józsová

    Branky: 65. Karimov, 81. Omirtayev (pen.) – 20. Radosavlevic, 50. Knudsen, 64. Johannesen

    Karty:   27. Kassym (KAZ), 54. Astanov (KAZ) – 30. Petersen (FAO), 78. Johannesen (FAO), 88. Knudsen (FAO)


    Střely na branku: 7:9. Střely mimo: 5:2. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:13.
    Kazachstán: Šajzada – Najarjan, Kassyn (C), Kašken (62. Kussjapov), Asrankulov – Astanov (62. Žakipbajev), Adachajijev – Seidachmet (34. Bachťjarov), Ussenov (46. Karimov), Astanov (Skvorcov) – Omirtajev.
    Náhradníci: Ustimenko, Skvorcov, Žakipbajev, Bachťjarov, Sagnajev, Karimov, Tursynbaj, Adambajev, Kussjapov.

    Faerské ostrovy: Hentze – Olsen, Edmundsson, Johansen Chukwudi, P. Petersen (77. Samuelsen) – Andreasen, Radosavlevic (90+2. Svensson), Johansen, Giessing (85. Sørensen) – Johannesen (77. Djurhuus), Knudsen (C).
    Náhradníci: Nolsøe Olsen, B. Reynatrøð, Niclasen, Nielsen, Sørensen, Svensson, Skipanes, Saumelsen, Djurhuus.

    Rozhodčí: Lukić (SRB) – Tulegenov, Orunbajev (oba KAZ)
    bahis siteleri