Třinec – Mladá Boleslav 3:4 (0:2 po s.n.) | Litvínov – Motor ČB 3:2 (kon.) | Mountfield HK – Plzeň 1:5 (kon.)
Liberec – Zlín 2:4 (kon.) | Sparta – Kometa Brno 6:1 (kon.) | Pardubice – K. Vary 1:2 (1:2 po s.n.)
Olomouc – Vítkovice 3:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
2:4 (1:1, 0:2, 1:1)
Berani Zlín
Neděle 06.12.2020, 16:00 • Home Credit Arena, Liberec • Tipsport extraliga • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:18 Pavel KUBIŠ - 2:4
     
    58:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Chvíli poté, co Michal Bulíř spálil šanci z prostoru brankoviště, se Zlínští osvobodili ze sevření a PAVEL KUBIŠ dovezl kotouč až do opuštěné klece. Teď už to budou mít Tygři hodně těžké. Bez asistence.
    50:34 Michal BIRNER - 2:3
     
    50:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nakonec se Liberečtí dočkali! A opět v tom má prsty Radan Lenc, který pěknou žabičkou přihrál MICHALU BIRNEROVI a ten ranou z první vymetl horní roh Kašíkovy klece! Asistence: Radan Lenc.
    25:41 Jiří ONDRÁČEK - 1:3
     
    25:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    A Berani navyšují své vedení! Daniel Gazda zpoza brány přihrál JIŘÍMU ONDRÁČKOVI, který i přesto, že u něj na těsno stáli dva domácí hráči, procedil kotouč za Pavelkova záda. Asistence: Daniel Gazda.
    21:03 Martin NOVOTNÝ - 1:2
     
    21:03
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani si berou zpět vedení! Jakub Herman přihrál na modrou čáru MARTINU NOVOTNÉMU, který se napřáhl a propálil Jaroslava Pavelku. Asistence: Jakub Herman, Pavel Kubiš.
    15:39 Jaroslav VLACH - 1:1
     
    15:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ale nakonec je vyrovnáno! Radan Lenc se na levém křídle chvíli rozmýšlel, co udělá s kotoučem, a poté po pěkné dálnici adresoval přihrávku JAROSLAVU VLACHOVI, který se z první trefil přesně za Kašíkova záda. Asistence: Radan Lenc, Tomáš Filippi.
    07:59 Pavel KUBIŠ - 0:1
     
    07:59
    Zlín právě vstřelil branku!
    A Zlín otevírá vedení! Berani rozjeli další rychlou a po sérii odrazů se puk dostal k PAVLU KUBIŠOVI, jenž se ocitl sám před Pavelkou a toho překonal parádní kličkou do forhendu. Bez asistence.
    Marken.cz

    Jonáš Majtyka

    Branky a nahrávky: 16. J. Vlach (Lenc, Filippi), 51. Birner (Lenc) – 8. Kubiš, 22. M. Novotný (Herman, Kubiš), 26. J. Ondráček (Gazda), 59. Kubiš


    Bílí Tygři Liberec: J. Pavelka (Kváča) – Šmíd (A), T. Hanousek, Rosandić, Knot, Derner, Kolmann, Havlín (A) – Birner, Filippi, Pekař – T. Rachůnek, Bulíř, Lenc – A. Musil (C), P. Jelínek, Šír – J. Vlach, Hrabík, M. Zachar.
    Berani Zlín: Kašík (Huf) – Řezníček, Ferenc, Dluhoš, M. Novotný, Žižka (C), Gazda – Köhler, Herman, Karafiát – Kubiš (A), Honejsek, Vopelka – Okál (A), P. Sedláček, Václavek – J. Ondráček, Poletín, Šlahař.

    Rozhodčí: Hradil, Horák – Lhotský, Svoboda

    Diváci: Bez diváků
    bahis siteleri