W. Brémy – Stuttgart 1:2 (kon.) | Schalke – Leverkusen 0:3 (kon.)
konec
Werder Brémy
1:2 (0:1)
VfB Stuttgart
Neděle 06.12.2020, 15:30 • Wohninvest Weserstadion, Brémy • Německá Bundesliga • 10. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Chování Wamangituky v rámci vstřelení druhé branky si ale nenechal líbit Davie Selke, který přiběhl k střelci a pustil se s ním do strkanice. Rozhodčí Willenborg to nakonec řeší oboustranně žlutou.
     
    65
    Christian Groß šel z boku zastavit rozběhnutého Wamangituku. Jeho zákrok, kdy hostujícího střelce jediné branky nabral bokem, je brán jako nedovolený, tudíž dochází k udělení žluté karty.
     
    58
    Za své počínání nakonec schytal hostující kapitán žlutou kartu, rozhodčí jeho hru vyhodnotil po poradě s pomezním rozhodčím jako nebezpečnou.
     
    56
    Ten stejný hráč poté takticky přibrzdil běžícího Sargenta, za což dostává oprávněnou žlutou kartu.
     
    40
    Tahith Chong nekompromisně zezadu vzal do kleští nohu Castra. Rozhodčí hned tasí žlutou a veškeré protesty Chonga, že hrál jako první balon, připomínají klasické debaty z vesnického fotbalu. Ano, sice míč zahrál, ale nohu Castra secvaknul nekompromisně.
     
    36
    Mavropanos nechtěl přes sebe pustit rychlejšího Sargenta a rukou jej stáhl k sobě. Jako první hráč VfB tak dostává žlutou kartu. Brémy mají poměrně zajímavý přímák z nadějné pozice.
     
    25
    Osako se nechtěně kopačkou prošel při snaze sklepnout si míč k sobě po obličeji Mavropanose. Za hru vysokou nohou tak vidí okamžitě od rozhodčího Willenborga žlutou kartu.

    Tomáš Kalas

    Branky: 90+3. Selke (Woltemade) – 31. Wamangituka (pen.), 90+1. Wamangituka

    Karty:   25. Osako (BRM), 40. Chong (BRM), 65. Groß (BRM), 90+1. Selke (BRM) – 36. Mavropanos (STU), 56. Mangala (STU), 58. G. Castro (STU), 90+1. Wamangituka (STU)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 4:7. Střely mimo: 10:4. Rohy: 2:4. Ofsajdy: 0:1. Fauly: 10:15.
    Werder Brémy: Pavlenka – Gebre Selassie (C), Toprak, Friedl – Chong, M. Eggestein, Groß (87. Erras), Augustinsson – Bittencourt (60. Selke), Sargent (60. Woltemade) – Osako (80. Schmid).
    Náhradníci: Kapino – Agu, N. Moisander, Rieckmann, Schmid, Grujev, Selke, Erras, Woltemade.

    VfB Stuttgart: Kobel – Mavropanos (46. Stenzel), Kempf, Anton, Sosa – Mangala, Endo – Wamangituka (90+1. Čurlinov), G. Castro (C) (59. Förster), Coulibaly (73. Massimo) – Kalajdžić (59. Klement).
    Náhradníci: Bredlow – Stenzel, Kamiński, Čurlinov, Förster, Klement, Egloff, Massimo, Klimowicz.

    Rozhodčí: Willenborg – Aarnink, Unger
    bahis siteleri