Novosibirsk – Ufa 1:3 (kon.) | Barys – Chabarovsk 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 2:1 (po pr.) | Omsk – Spartak Moskva 2:3 (po pr.) | Kunlun – Čeljabinsk 4:3 (kon.)
Minsk – Riga 3:2 (po pr.) | Jokerit – Čerepovec 4:3 (3:2 po s.n.)
po prodl.
Avangard Omsk
2:3 (2:0, 0:2, 0:0 - 0:1)
Spartak Moskva
Sobota 26.12.2020, 15:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa v utkání

    Jiří Sekáč (OMS) 0+0, 1 střela, čas na ledě 22:47

    Lukáš Radil (SPM) 1+1, 3 střely, čas na ledě 22:59
    Robin Hanzl (SPM) 1+1, 1 střela, čas na ledě 22:37
    Július Hudáček (SPM) náhradník (17:39:36)
     
    Statistiky utkání:

    Střely na branku – 34:30.
    Zblokované střely – 26:17.
    Vyloučení – 3:7.
    Využití přesilovek 0/7 – 1/3.
    Vhazování – 50:19
     
    Je konec! Omsk sice vstoupil do tohoto zápasu na jedničku, jenomže poté nepředvedl vůbec dobrý výkon a přišel o své dvoubrankové vedení. Třetí třetina nám navíc přinesla poměrně vyrovnanou podívanou, jenomže bez vyložených šancí. Po šedesáti minutách tedy na tabuli svítil nerozhodný výsledek a oba celky tak musely do prodloužení. To netrvalo ani minutu, plusový bod Spartaku totiž vystřelil český forvard Lukáš Radil, který přesně zamířil ke vzdálenější konstrukci domácí branky.
     
    Konec zápasu.
    60:41 Lukáš RADIL - 2:3
     
    60:41
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, plusový bod bere moskevský celek! LUKÁŠ RADIL se nejprve dostal k bekhendovému zakončení, které ovšem skončilo pouze na brankové konstrukci. Český útočník si poté sjel před branku na nahrávku k pravému kruhu, odkud se mu povedlo propálit Bobkova ke vzdálenější tyči.
    Asistence: Robin Hanzl.
     
    60:10
    Úvodní vhazování prodloužení dopadlo lépe pro domácí celek, který se jako první vydal do vlastního pásma, kde ovšem obránce Kaski přišel o kotouč.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Třetí třetina nerozhodla o osudu tohoto zápasu, půjdeme tedy do prodloužení.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v celém prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:22
    Běží nám poslední minuta třetí třetiny, dost možná to vypadá, že půjdeme do prodloužení. Ještě nepředbíhejme, vhazovat se totiž bude znovu před Truškovem.
     
    58:12
    Omsk to znovu v krátkém časovém sledu zkoušel střelou od modré čáry, která se ovšem odrazila pouze do ochranné sítě. Následovat bude další vhazování.
     
    57:15
    U levého kruhu měl hodně místa domácí Tolčinskij, který vsadil na razanci. Truškov ovšem prokázal připravenost a dělovou ránu v poklidu chytil do své výstroje.
     
    56:37
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (2 min. pro hráčskou lavici – příliš mnoho hráčů).
     
    56:11
    Další snadná práce pro brankáře Bobkova, který si volný kotouč přikryl pod lapačku. To znamená, že se bude vhazovat, a sice v pásmu Avangardu Omsk.
     
    55:30
    A mohlo se klidně znovu vylučovat. Domácí Knight byl hákován protihráčem, jenomže sudí celkem nepochopitelně nechali pokračovat ve hře.
     
    55:05
    Omsku se v tomto duelu přesilové hry vůbec nedaří. Domácí se sice dokáží usadit v útočném pásmu, jenomže dlouhé kombinace většinou nepřinesou ani střelu.
     
    54:22
    V oslabení se pokoušel zaútočit český forvard Radil, který se nakonec dostal k opačné modré čáře. Tam ho odzbrojil Kaski, jenž založil protiakci domácích.
     
    53:18
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Sergej Širokov – 2 min., podrážení).
     
    52:18
    Hodně důrazně si počínal domácí Dědunov, který doslova hodil soupeře o mantinel. Tento souboj se obešel bez vyloučení, Spartak Moskva ihned nahazoval.
     
    51:48
    Sekáč nyní nabral dobrou rychlost a drzým způsobem se dostal až do mezikruží. Z této pozice se pokoušel vypálit nad lapačku, jenomže Truškov zakročil.
     
    51:30
    Máme před sebou závěrečnou desetiminutovku třetí třetiny, ani jeden z celků se nemůže dostat k ničemu nebezpečnému. Nyní je u kotouče domácí Běreglazov.
     
    50:00
    Vhazovalo se po pravici ruského brankáře Truškova, navíc byl úspěšnější právě jeho celek, kterému se konstruktivně povedlo vyvézt kotouč kupředu.
     
    49:20
    Nyní sledujeme předposlední komerční přestávku tohoto zápasu. Výsledek je stále nerozhodný, jakákoliv chyba může mít fatální následky.
     
    48:54
    Po delší době si zákrok připsal také domácí brankář Bobkov, který ovšem neměl žádné velké problémy. Ba naopak se mu puk povedlo zlikvidovat.
     
    48:15
    Za opačnou modrou čáru se před malým momentem dokázal prodrat domácí Zernov, který místo střeleckého pokusu ještě prodlužoval puk za branku.
     
    47:28
    Ani tato přesilová hra se domácímu celku vůbec nedaří, soupeř třikrát během několika vteřin vyhodil puk na druhou stranu. Další akci tak započal Běreglazov.
     
    46:13
    Hezká zadovka nakonec putovala na hokejku domácího Jakupova, který se bleskově pokusil o zakončení. S ním si Truškov dokázal poradit, hosté poté vyhodili.
     
    45:16
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Maxim Cyplakov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    45:10
    Také Omsku se povedlo přečkat početní převahu soupeře a stále tak platí, že v úvodu třetí třetiny na branku čekáme. Aktivněji se nyní jeví právě Spartak.
     
    44:39
    Najednou měl kolem sebe hodně prostoru obránce Djuse, který to zkoušel hodně nebezpečně. Nakonec se po jedné z tečí odrazil kotouč kousek vedle.
     
    44:10
    Spartak se konečně usadil na druhé straně, kde si k zajímavému pokusu na branku sjel Radil. Jeho rána putovala nad branku, domácím se nepovedlo vyhodit.
     
    43:26
    Po vhazování jsme sledovali další zákrok pro hostujícího brankáře Truškova, který v tomto případě nepřerušil hru, ba naopak se mu povedlo rychle vyhodit.
     
    42:47
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Maxim Čudinov – 2 min., nedovolené bránění).
     
    42:44
    Krátce po vhazování měl u pravého kruhu napřaženo Jakupov, kterému se ovšem nepovedlo zamířit úplně přesně. Spartak Moskva je stále pod menším tlakem.
     
    42:18
    K hodně důraznému zakončení se znovu dostal domácí obránce Kaski, který ovšem před brankou trefil pouze obětavého Sokolova, jenž zůstal ležet na ledě.
     
    41:23
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Pavel Černov – 2 min., držení).
     
    41:15
    Další chybná rozehrávka domácích znovu znamenala pouze zakázané uvolnění. Hra se tedy znovu vrátila před brankáře Bobkova, kde se vhazovalo.
     
    40:41
    Avšak Bobkov nakonec zasahovat nemusel, neboť si obrannou povinnost dokázal splnit Jemelin. Na opačné straně se do zakončení nad branku prodral Kaski.
     
    40:10
    Úvodní vhazování třetí třetiny dopadlo lépe pro domácí celek, který se ovšem musel jako první bránit. Radilovi se totiž povedlo poslat kotouč až za branku.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku (celkem): 21 – 21.
     
    Je za námi také druhá třetina, která nám znovu nabídla dvě branky. Tentokráte byl mnohem aktivnější Sparta, který se probudil po hodně překvapivé trefě Serikova, jenž brankáře Bobkova překonal od červené čáry. Omsk po této inkasované brance úplně přestal hrát a výsledkem byla druhá inkasovaná branka, a sice ze samotného závěru druhé periody. Domácí tak přišli o dvoubrankové vedení a v tuto chvíli máme opět vyrovnáno, což slibuje zajímavou třetí třetinu.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
    39:51 Robin HANZL - 2:2
     
    39:51
    Spartak právě vstřelil branku!
    V samotném závěru druhé třetiny je srovnáno! Vše začalo nepovedeným vyhozením Kaskiho, který trefil protihráče před sebou. Spartak se tak dostal kolem domácí branky, kde od levého kruhu zakončoval Fjodorov. Bobkov jeho střelu sice vyrazil, avšak přímo před sebe, kde byl s dorážkou úspěšný ROBIN HANZL.
    Asistence: Lukáš Radil, Arťom Fjodorov.
     
    39:33
    Běží nám poslední minuta druhé periody, Spartak pokračuje ve svém náporu. Hosté se ovšem zatím nemohou prokousat do nějaké slibné střelecké pozice.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny
     
    38:50
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Maxim Gončarov – 2 min., držení).
     
    38:08
    A další zakázané uvolnění domácích, což je tradiční obrázek posledních minut. Ani tentokráte si hostující brankář Truškov žádný další zákrok nepřipíše.
     
    37:36
    Slibnou šanci měl na své holi Hanzl, kterému se nakonec nepovedlo zakončit. Před malým momentem zahrozil Radil, jenž z blízkosti nepřekonal brankáře Bobkova.
     
    36:44
    Na opačné straně se Cyplakov po pravém křídel dostal do palebné pozice, jenomže místo zakončení ještě pod sebou hledal Sokolova, jehož rána putovala vedle.
     
    36:09
    Následně se hostujícímu celku nepovedlo ideálně přejít přes modrou čáru, jednalo se tedy o postavení mimo hru. Po vhazování Omsk znovu vyhodil.
     
    35:15
    Riskantní nahrávku na Širokova nakonec dokázal lehce tečovat napadající Semjonov, který přesto neposlal puk do bezpečí. Omsku se posléze povedlo vyhodit.
     
    34:28
    Vyloučení v týmu Avangard Omsk (Oliwer Kaski – 2 min., sekání).
     
    34:25
    Do protiútoku se poté pokoušel dostat domácí Chochlačov, který nakonec prohrál v rychlostním souboji. Omsk se přesto udržel v pásmu, kde zkouší kombinovat.
     
    33:17
    Omsku se v posledních minutách zrovna moc nedaří, další rozehrávka se totiž proměnila v icing. Bobkov musí být pozorný, vhazovat se bude po jeho levici.
    32:22 Arťom SERIKOV - 2:1
     
    32:22
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to byla hodně nešťastná branka v podání Bobkova! Kousek za červenou čárou se totiž ke kotouči dostal hostující obránce ARŤOM SERIKOV, který to hodně překvapivě zkoušel prudkým pokusem na domácí branku. Mělo se jednat o pohodlný zákrok pro Bobkova, jenomže ten na střelu reagoval příliš pozdě a nedokázal jí vytěsnit.
    Bez asistence.
     
    32:17
    Nástřel z hole hostujícího Kulika nebyla zrovna chytrý, jako první se k němu totiž dostal domácí Jemelin, což znamená další zakázané uvolnění Spartaku.
     
    32:04
    Kus práce poté odvedl hostující Sokolov, kterému se ještě povedlo udržet kotouč před modrou čárou. Poté se po odrazu dostal hrací předmět na střídačku.
     
    31:22
    Sám na sebe to vzal Hanzl, který se vydal mezi dvojici protihráčů, načež ještě zkoušel najít kolegu Širokova. Jeho nabídku musel Bobkov odklízet k mantinelu.
     
    30:13
    Zernov svedl důrazný souboj u pravého hrazení, avšak dle sudích to bylo v rámci pravidel. Spartak se přesto dostal do protiútoku, který přinesl nepřesnou střelu.
     
    29:20
    Momentálně probíhá první komerční přestávka druhé třetiny, máme za sebou necelou polovinu zápasu. Omsk stále vede o dvě branky, hosté jsou dost neškodní.
     
    28:33
    Posléze se jako první za vlastní brankou dostal ke kotouči domácí kapitán Jemelin, který odehrál kotouč podél hrazení. Poté došlo k dalšímu přerušení hry.
     
    28:10
    Po další domácí nepřesnosti se pro změnu do pásma soupeře dostal Zubov, kterému se povedlo nahrát před Bobkova, jenž po delší době musel zasahovat.
     
    27:13
    Vypadalo to, že by se hostující dvojice hráčů mohla dostat do zajímavého protiútoku, jenomže nahrávka na Nikonceva směřoval na paty a domácí se vrátili.
     
    26:30
    Spartak se v oslabení pokoušel napadat rozehrávku soupeře, jenomže se jednalo o postavení mimo hru a znovu se bude vhazovat před modrou čárou.
     
    26:09
    Následně to na sebe vzal právě Boucher, který to zkoušel zakončením do pravé šibenice. S tímto pokusem Truškov počítal a puk ihned schoval do své lapačky.
     
    25:15
    Hezkou nabídkou od levého kruhu to poté zkoušel Boucher, kterému se sice povedlo oslovit Zernova, avšak ten tečoval vedle. Truškov tak nemusel zasahovat.
     
    24:39
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Pavel Medveděv – 2 min., vysoká hůl).
     
    24:18
    Knightovi se také v případě povedlo uspět na vhazování a jeho celek tak mohl pokračovat v útočném snažení. Sekáč navíc prošťouchl kotouč na hůl Jemelina.
     
    23:47
    V útočném pásmu se poté povedlo uspět Radilovi, kterému se navíc podařilo přenechat kotouč za sebe, kde to od modré čáry zkoušel Djuse.
     
    23:15
    Hra je v krátkém časovém sledu znovu přerušena, tentokráte se puk dostal na domácí střídačku. Vhazovat se tak bude před modrou čárou.
     
    22:15
    Kdepak, ani tato přesilová hra se nezařadí mezi ty povedené. Nyní se o vyhození kotouče do bezpečí pokoušel také brankář Truškov, který našel protihráče.
     
    21:47
    Zpět ke své brance se poté musel vydat obránce Kaski, který přenechal do jízdy na Gončarova. Poté se málem povedlo v oslabení pláchnout Nikoncevovi.
     
    21:15
    Omsk se v přesilové hře dokázal usadit v útočném pásmu, jenomže ke střelám to zatím nevede. U levého kruhu operuje Tolčinskij, který ovšem stále váhá.
     
    20:34
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Lukáš Radil – 2 min., podrážení).
     
    20:10
    Úvodní vhazování druhé třetiny znovu dopadlo lépe pro domácí celek, který ihned nahazoval směrem na druhou stranu. Jednalo se ale o zakázané uvolnění.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 16 – 9.
     
    Máme za sebou první třetinu tohoto zápasu, která nám nakonec přinesla dvě branky, přičemž se o obě postaral Omsk. I přesto jsme sledovali poměrně dost vyrovnanou podívanou, ve které jsme viděli šance na obou stranách. Spartak zatím naráží na pozorně chytajícího Bobkova, který zatím nemusel řešit žádnou stoprocentní šanci soupeře. První třetina navíc přinesla jediné vyloučení, Omsku se přesilovku ale nepovedlo zužitkovat. I tak budou muset hosté pořádně zabrat.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:10
    Spartak se snaží s nepříznivým výsledkem něco udělat, jenomže místo útočného snažení se musí vracet, neboť vpřed peláší domácí Chochlačov.
     
    19:00
    Minuta do konce první třetiny.
     
    18:13
    Nepovedený přechod za modrou čáru v podání Spartaku, pochopitelně se jednalo o postavení mimo hru a vhazovat se bude před modrou čárou.
    17:15 Alexandr CHOCHLAČOV - 2:0
     
    17:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí celek se v závěru první periody dostává do vedení o dvě branky! Na modré čáře si totiž našel prostor na nahození před branku obránce Solovjov, kterému se velice přesně povedlo najít hokejku ALEXANDRA CHOCHLAČOVA. Ten dokonale vložil hůl do nabídky, načež puk prosvištěl přímo mezi nohy brankáře Truškova.
    Asistence: Alexej Solovjov, Kirill Semjonov.
     
    17:10
    První lajna Spartaku se nadechovala k náporu, který nakonec přinesl střelecký pokus od Djuseho. Nejednalo se o nic nebezpečného, střelu zablokoval soupeř.
     
    16:03
    Jednoduché zavezení za červenou čáru tak obstaral hostující Zubov, který poté odehrál kotouč za domácí branku. Unavená třetí formace tak odjela vystřídat.
     
    15:35
    Hráči ve tmavých dresech se znovu usadili na druhé straně, kde po hezké souhře nepříjemně pálil Gončarov, který si dnes podruhé nepřišel na Truškova!
     
    15:05
    Hostující Serikov to bez sil zkoušel nahozením na domácí branku, jenomže puk nakonec směřoval nad Bobkova. Domácí brankář tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    14:24
    Poté se do protiútoku pokoušel dostat Zernov, který pouze protečoval k zadnímu hrazení. V rychlostním souboji uspěl obránce Djuse, který založil protiakci.
     
    13:54
    Kousek od červené čáry se do menších problémů dostal Sekáč, který na jistotu nahrával za sebe. Jeho celek se poté daleko nedostal, napravit se to snaží Knight.
     
    13:19
    Do rychlého protiútoku se poté dostal Radil, který si ještě počkal na podporu svých spoluhráčů. Nahrávka putovala na Širokova, jenž puk ale nedosáhl.
     
    12:10
    Omsku se tedy první přesilovku nepovedlo zužitkovat, za celou dobu se nedostal k žádné výraznější šanci. Truškov tak čelil pouze střelám od modré čáry.
     
    11:30
    Spartaku se navíc v krátkém časovém sledu povedlo hned dvakrát odehrát puk až do opačného pásma. Na ledovou plochu naskočila druhá lajna Avangardu.
     
    11:19
    Omsku se úvodní přesilová hra zatím moc nedaří. Před malým momentem se domácí usadili v útočném pásmu, jenomže Kaskiho nahození nebylo nebezpečné.
     
    10:10
    Je za námi necelá polovina první periody, která nám zatím nabízí poměrně vyrovnanou podívanou. Dočkali jsme se jediné branky, kterou obstaral Nail Jakupov.
     
    09:58
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Maxim Cyplakov – 2 min., krosček).
     
    09:54
    Hostující kapitán Nikoncev poměrně dlouho operoval s pukem, načež ho předal na modrou čáru, kde se nacházel Rylov. Také s jeho pokusem si Bobkov poradil.
     
    08:11
    U pravého kruhu měl poměrně hodně prostoru na zakončení hostující Cyplakov, který to nakonec zkoušel švihem po ledě, avšak na Bobkova si nepřišel.
     
    07:24
    Spartak Moskva to bude mít najednou hodně složité, prohrává totiž o jednu branku. Přesto do konce zápasu zbývá hodně času, výsledek se může klidně obrátit.
    06:49 Nail JAKUPOV - 1:0
     
    06:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí celek se krátce po vhazování dostává do kýženého vedení! Omsk se totiž bleskově natlačil do pásma, kde se Zernovovi povedlo u druhé tyče najít naprosto osamoceného NAILA JAKUPOVA. Posledně jmenovaný hráč zvolil rychlé zakončení zápěstím, které putovalo za záda brankáře Truškova.
    Asistence: Denis Zernov.
     
    06:25
    Spartak Moskva znovu zavítal do pásma soupeře, kde poměrně dlouho obléhal branku Bobkova. Ten si nakonec připsal zákrok, a sice z hole Fjodorova.
     
    06:12
    Předávka na modrou čáru sice našla hokejku Sokolova, avšak neměl ideální prostor na případné zakončení. Proto následovala předávka na kolegu Zubareva.
     
    05:10
    Další nástřel tentokráte putoval do položeného betonu brankáře Truškova, kterému se povedlo vykopnout puk do strany, kde se k němu dostal Nikoncev.
     
    04:19
    Po pravém křídle si to namířil Radil, kterému se nakonec povedlo oslovit vedle postaveného Širokova. Druhý jmenovaný poté nahazoval za branku soupeře.
     
    03:44
    Do pravého rohu kluziště spěchal hostující Cyplakov, kterému se ovšem nepovedlo obalamutit protihráče. Na druhou stranu se tak dostává Jakupov.
     
    03:10
    Snadná práce pro domácího brankáře Bobkova, který slabé nahození v poklidu schoval do své připravené rukavice. Bude se vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    02:09
    Posléze měl u levého kruhu celkem dost prostoru Dědunov, kterému se nakonec povedlo trefit pouze připravený beton. Poté to vyjetím před branku zkoušel Zernov.
     
    01:30
    První práce pro brankáře Truškova, který si poradil s prudkým zakončením od červené čáry. Následuje druhé přerušení v krátkém časovém sledu.
     
    01:11
    Poprvé se k puku dostal domácí brankář Bobkov, kterému se konstruktivně povedlo rozehrát do tandemu na Kaskiho. Jeho rozehrávka přinesla pouze icing.
     
    00:36
    Poprvé se vhazovalo před brankářem Bobkovem, kde se k zakončení pokoušel dostat hostující obránce Djuse, jenž trefil protihráče před sebou.
     
    00:10
    Úvodní vhazování tohoto zápasu dopadlo lépe pro domácí celek, který se okamžitě vydal směrem kupředu. Za prudkou nahrávkou se pokoušel dostat Sekáč.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje první třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Avangard Omsk: Bobkov (Dubrovsky) – Kaski, Jemelin (C), Čudinov, Běreglazov, Gončarov, Solovjov, Gotovec – Tolčinskij, Knight (A), Sekáč (A) – Boucher, Zernov, Jakupov – Dědunov, K. Semjonov, Chochlačov – Jaremčuk, Kablukov, N. Komarov.

    Spartak Moskva: Truškov (J. Hudáček) – Djuse, Kulik, Serikov, Rylov (A), Sokolov, Zubarev, Jegorov, Pivcakin – Širokov (A), Radil, R. Hanzl – Nikoncev (C), P. Černov, Fjodorov – M. Cyplakov, Zubov, Kotljarevskij – P. Medveděv, Juňkov, Kruženkov..
     
    Československá stopa v utkání

    Šimon Hrubec (OMS)
    Jiří Sekáč (OMS)

    Lukáš Radil (SPM)
    Robin Hanzl (SPM)
    Július Hudáček (SPM)
     
    Spartak Moskva

    Na opačné straně stojí Spartak Moskva, který se v tomto duelu bude pokoušet o překvapení. Spartak totiž momentálně okupuje sedmou pozici západní konference, přičemž na vedoucí CSKA ztrácí už propastných osmnáct bodů. Hokejisté Spartaku mají o něco lepší formu, z posledních čtyř duelů si drží vyrovnanou bilanci dvou výher a dvou porážek. Naposledy se Spartaku povedlo před Vánoci zdolat na domácím ledě nevyzpytatelný Viťaz, který nakonec odjel s porážku 3:5. Spartak se navíc řadí mezi trojici nejhorších venkovních týmů, v posledním vystoupení se mu ovšem povedlo ukončit poměrně dlouhou sérii bez výhry.
     
    Avangard Omsk

    Omsk v tomto ligovém ročníku předvádí velice povedené výkony, které momentálně stačí na druhou pozici východní konference. Avangard má na svém kontě jednapadesát bodů, přičemž na vedoucí Kazaň ztrácí už třináct bodů. Omsk z posledních čtyř ligových duelů prohrál hned ve třech případech, naposledy tomu tak bylo v minulém kole, kdy hodně překvapivě na domácím stadionu nestačil na Barys, kterému podlehl výsledkem 1:3. I tak se Omsk řadí na druhou pozici v tabulce domácích mužstev, neboť z osmnácti domácích zápasů dokázal vyhrát hned čtrnáctkrát, avšak v posledních dvou duelech nevybojoval ani jeden bod do tabulky.
     
    Hezký den všem fanynkám a fanouškům hokeje! KHL má na programu další zápasy, my budeme společně sledovat souboj mezi Avangard Omsk a Spartak Moskva.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 7. Jakupov (Zernov), 18. Chochlačov (Solovjov, K. Semjonov) – 33. Serikov, 40. R. Hanzl (Radil, Fjodorov), 61. Radil (R. Hanzl)


    Avangard Omsk: Bobkov (Dubrovsky) – Kaski, Jemelin (C), Čudinov, Běreglazov, Gončarov, Solovjov, Gotovec – Tolčinskij, Knight (A), Sekáč (A) – Boucher, Zernov, Jakupov – Dědunov, K. Semjonov, Chochlačov – Jaremčuk, Kablukov, N. Komarov.
    Spartak Moskva: Truškov (J. Hudáček) – Djuse, Kulik, Serikov, Rylov (A), Sokolov, Zubarev, Jegorov, Pivcakin – Širokov (A), Radil, R. Hanzl – Nikoncev (C), P. Černov, Fjodorov – M. Cyplakov, Zubov, Kotljarevskij – P. Medveděv, Juňkov, Kruženkov.

    Rozhodčí: Naumov, Ravodin – Šalagin, Černyšjov
    bahis siteleri