Novosibirsk – Ufa 1:3 (kon.) | Barys – Chabarovsk 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Nižněkamsk 3:0 (kon.)
Dynamo Moskva – Petrohrad 2:1 (po pr.) | Omsk – Spartak Moskva 2:3 (po pr.) | Kunlun – Čeljabinsk 4:3 (kon.)
Minsk – Riga 3:2 (po pr.) | Jokerit – Čerepovec 4:3 (3:2 po s.n.)
po prodl.
Avangard Omsk
2:3 (2:0, 0:2, 0:0 - 0:1)
Spartak Moskva
Sobota 26.12.2020, 15:00 • Ledový palác Jurije Ljapkina, Balašicha • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:41 Lukáš RADIL - 2:3
     
    60:41
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, plusový bod bere moskevský celek! LUKÁŠ RADIL se nejprve dostal k bekhendovému zakončení, které ovšem skončilo pouze na brankové konstrukci. Český útočník si poté sjel před branku na nahrávku k pravému kruhu, odkud se mu povedlo propálit Bobkova ke vzdálenější tyči.
    Asistence: Robin Hanzl.
    39:51 Robin HANZL - 2:2
     
    39:51
    Spartak právě vstřelil branku!
    V samotném závěru druhé třetiny je srovnáno! Vše začalo nepovedeným vyhozením Kaskiho, který trefil protihráče před sebou. Spartak se tak dostal kolem domácí branky, kde od levého kruhu zakončoval Fjodorov. Bobkov jeho střelu sice vyrazil, avšak přímo před sebe, kde byl s dorážkou úspěšný ROBIN HANZL.
    Asistence: Lukáš Radil, Arťom Fjodorov.
    32:22 Arťom SERIKOV - 2:1
     
    32:22
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to byla hodně nešťastná branka v podání Bobkova! Kousek za červenou čárou se totiž ke kotouči dostal hostující obránce ARŤOM SERIKOV, který to hodně překvapivě zkoušel prudkým pokusem na domácí branku. Mělo se jednat o pohodlný zákrok pro Bobkova, jenomže ten na střelu reagoval příliš pozdě a nedokázal jí vytěsnit.
    Bez asistence.
    17:15 Alexandr CHOCHLAČOV - 2:0
     
    17:15
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí celek se v závěru první periody dostává do vedení o dvě branky! Na modré čáře si totiž našel prostor na nahození před branku obránce Solovjov, kterému se velice přesně povedlo najít hokejku ALEXANDRA CHOCHLAČOVA. Ten dokonale vložil hůl do nabídky, načež puk prosvištěl přímo mezi nohy brankáře Truškova.
    Asistence: Alexej Solovjov, Kirill Semjonov.
    06:49 Nail JAKUPOV - 1:0
     
    06:49
    Avangard právě vstřelil branku!
    Domácí celek se krátce po vhazování dostává do kýženého vedení! Omsk se totiž bleskově natlačil do pásma, kde se Zernovovi povedlo u druhé tyče najít naprosto osamoceného NAILA JAKUPOVA. Posledně jmenovaný hráč zvolil rychlé zakončení zápěstím, které putovalo za záda brankáře Truškova.
    Asistence: Denis Zernov.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 7. Jakupov (Zernov), 18. Chochlačov (Solovjov, K. Semjonov) – 33. Serikov, 40. R. Hanzl (Radil, Fjodorov), 61. Radil (R. Hanzl)


    Avangard Omsk: Bobkov (Dubrovsky) – Kaski, Jemelin (C), Čudinov, Běreglazov, Gončarov, Solovjov, Gotovec – Tolčinskij, Knight (A), Sekáč (A) – Boucher, Zernov, Jakupov – Dědunov, K. Semjonov, Chochlačov – Jaremčuk, Kablukov, N. Komarov.
    Spartak Moskva: Truškov (J. Hudáček) – Djuse, Kulik, Serikov, Rylov (A), Sokolov, Zubarev, Jegorov, Pivcakin – Širokov (A), Radil, R. Hanzl – Nikoncev (C), P. Černov, Fjodorov – M. Cyplakov, Zubov, Kotljarevskij – P. Medveděv, Juňkov, Kruženkov.

    Rozhodčí: Naumov, Ravodin – Šalagin, Černyšjov
    bahis siteleri