Nitra – Nové Zámky 6:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 1:4 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 5:4 (po pr.)
Poprad – Košice 3:0 (kon.) | Miskolc – Michalovce 1:2 (kon.) | HC Slovan – Trenčín 4:3 (kon.)
konec
HK Nitra
6:4 (3:2, 1:2, 2:0)
HC MIKRON Nové Zámky
sk Pondělí 28.12.2020, 16:00 • Zimný štadión Nitra • Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:58
    Nitra dala gól!
    Domáci definitívne rozhodujú. Nitra dostala puk von zo svojej tretiny a ADRIÁN HOLEŠINSKÝ ho poslal do prázdnej bránky.
     
    56:24
    Nitra dala gól!
    JAKUB MINÁRIK šokuje súpera. Až príliš ľahko ho obrancovia pustili od mantinelu pred bránkovisko a švihom prestrelil Kiviaha. Mladík v zostave Nitry obišiel dvojicu hráčov súpera.
     
    34:23
    Nitra dala gól!
    DENIS PÄTOPRSTÝ vyrovnáva. Pekne ho našiel pred bránkou súpera Fominykh a mladý Slovák spred Kiviaha zakončil do siete.
     
    33:31
    HC Nové Zámky dali gól!
    Okoličány dostal prihrávku na pravé krídlo, nahodil puk do bránkoviska a JURAJ MAJDAN sa tam dostal spomedzi troch hráčov súpera k strele, ktorá skončila v sieti. Hostia dnes prvýkrát vyhrávajú.
     
    29:59
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tri sekundy po skončení presilovky hostia predsa len vyrovnali. Juraj Majdan posunul puk pred bránkovisko okolo Vitáloša na voľného spoluhráča a JANNE SEPPÄNEN z prvej prestrelil Nagya.
     
    16:36
    Nitra dala gól!
    ADRIÁN HOLEŠINSKÝ sa výborne natlačil cez Ondruška do bránkoviska a dostal puk za Kiviaha. Puk ale vyletel a trafil zadný mantinel, nakoľko bránka sa posunula. Otázne bolo, či puk preťal čiaru skôr ako sa to stalo. Telefonovalo sa, zásah však platí. Na chvíľu ani rozhodcovia nevedeli, či to bol gól alebo nie, keďže puk neostal v sieti.
     
    16:26
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia na druhý zásah súpera reagujú ešte rýchlejšie ako na ten prvý. Strelu od modrej čiary v podaní Michala Romana brankár Adam Nagy vyrazil pred seba, FILIP BAJTEK ostal voľný a z prvej dorazil puk do siete.
     
    15:31
    Nitra dala gól!
    "Corgoni" využívajú hru 6 na 5 pri avizovanom vylúčení. Marek Slovák poslal krásnu prihrávku do pravého kruhu, Andrej Kollár ešte hľadal JAKUBA MINÁRIKA, ktorý na hranici bránkoviska puk dotlačil za Kiviaha. Defenzíva Zámkov teraz prepadla.
     
    14:00
    HC Nové Zámky dali gól!
    Hostia pomerne rýchlo vyrovnávajú. Teraz to Nitra vzadu podcenila, pretože SAMUEL HAIN ostal voľný pri bránkovisku, kde dostal presnú prihrávku a z prvej prekonal Nagya.
     
    11:09
    Nitra dala gól!
    Domáci predviedli veľmi dobrú presilovku. Výbornú akciu zakončil obranca MARTIN VITÁLOŠ, ktorý dostal presnú prihrávku od Zecha k bránkovisku a z prvej usmernil puk za Kiviaha.

    Matej Kubove

    Branky a nahrávky: 12. Vitáloš (Zech, M. Tvrdoň), 16. J. Minárik (A. Kollár, Slovák), 17. Holešinský (Pätoprstý), 35. Pätoprstý (Fominykh, Holešinský), 57. J. Minárik (Šiška), 60. Holešinský (Šťastný, Švarný) – 14. Hain (Doggett, G. Clarke), 17. Bajtek (M. Roman, Rogoň), 30. Seppänen (Majdan, Holenda), 34. Majdan (Okoličány)


    HK Nitra: A. Nagy (Cowley) – Cardwell, Mezei, Bodák, Švarný, Zech, Vitáloš, Mir. Pupák – Hrnka, M. Slovák, Tvrdoň – Žitný, A. Šťastný, A. Kollár – Pätoprstý, Holešinský, Fominykh – Múčka, Šiška, J. Minárik – O. Molnár
    HC MIKRON Nové Zámky: Kiviaho (Lackovič) – Holenda, Hain, King, B. Clarke, P. Mikuš, M. Roman, Šeliga – Okoličány, Seppänen, Majdan – Zahradník, Doggett, G. Clarke – Rogoň, Bajtek, Števuliak – F. Tóth, Ondrušek, Fereta

    Rozhodčí: J. Tvrdoň, Goga – Synek, Kacej – Kontšek

    Diváci: Bez divákov
    bahis siteleri