Nitra – Nové Zámky 6:4 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Detva 1:4 (kon.) | Zvolen – Banská Bystrica 5:4 (po pr.)
Poprad – Košice 3:0 (kon.) | Miskolc – Michalovce 1:2 (kon.) | HC Slovan – Trenčín 4:3 (kon.)
konec
HC Slovan Bratislava
4:3 (2:3, 1:0, 1:0)
HK DUKLA Trenčín
sk Pondělí 28.12.2020, 18:30Tipos Extraliga (SR) • 25. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    52:07
    Slovan Bratislava dal gól!
    Dukla prepadla v útočnom pásme, duo belasých korčuľovalo na jedného trenčianskeho hráča. Studenič naservíroval puk BRENDANOVI O´DONNELLOVI, ktorý zamieril a nemýlil sa. Puk skončil v hornej časti bránky. Slovan vyhráva 4:3.
    Asistencie: Marián Studenič, Andrej Meszároš
     
    36:32
    Slovan Bratislava dal gól!
    Veľká chyba v defenzíve Trenčína! Meszároš v strednom pásme posunul puk O´Donnellovi, ktorý priťukol RASTISLAVOVI GAŠPAOVI. Duo belasých korčuľovalo na brankára, Gašpar to zobral na seba a prestrelil bezmocného Lacouveeho!
    Asistencie: Brendan O´Donnell, Andrej Meszároš
     
    19:24
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan ešte v závere tretiny koriguje skóre. Spomedzi kruhov vystrelil nikým nekrytý Ališauskas, Lacouvee vyrazil betónmi, pred bránou sa najlepšie zorientoval BRANISLAV RAPÁČ, ktorý pohotovo dorazil.
    Asistencia: Nerijus Ališauskas
     
    19:08
    Trenčín dal gól!
    JOZEF HAŠČÁK strieľa svoj prvý seniorský gól. Po chybe obrany belasých sa k nemu dostal puk a trenčiansky mladík si potom počínal veľmi skúsene. Zbavil sa brániaceho hráča a zavesil nad lapačku.
    Asistencia: Samuel Krajč
     
    17:04
    Trenčín dal gól!
    Aj Trenčania využívajú presilovú hru a otáčajú skóre! V skrumáži puk získal Kettunen, následne sa veľmi dobre zorientoval Sádecký, ktorý posunul puk do strany úplne voľnému OLIVEROVI OKULIAROVI a ten sa Parksa mohol spýtať, kam to chce.
    Asistencie: Boris Sádecký, Janne Kettunen
     
    14:28
    Trenčín dal gól!
    Po nenápadnej akcii Trenčín vyrovnáva! Bačik prišiel o puk za vlastnou bránou, Okuliar okamžite našiel voľného TOMÁŠA BOKROŠA, ktorého strela pod brvno zaskočila Parksa.
    Asistencie: Oliver Okuliar, Jozef Haščák
     
    07:51
    Slovan Bratislava dal gól!
    Belasí využívajú presilovú hru. Gašparovo nahodenie od modrej čiary tečoval medzi kruhmi PETER ŠIŠOVSKÝ a puk skončil za Lacouveem!
    Asistencie: Rastislav Gašpar, Marián Studenič

    Daniela Mesíková

    Branky a nahrávky: 8. Šišovský (Gašpar, Studenič), 20. Rapáč (Ališauskas), 37. Gašpar (O´Donnell, Meszároš), 53. O´Donnell (Studenič, Meszároš) – 15. Bokroš (Okuliar, Haščák), 18. Okuliar (Sádecký, Kettunen), 20. Haščák (Krajč)


    HC Slovan Bratislava: Parks – Maier, Valach, Meszároš, Štajnoch, Sersen, Ališauskas, Bačik, Beňo – Buček, Bortňák, Rapáč – Gašpar, Urbánek, O´Donnell – Šišovský, Kytnár, Studenič – Kundrík, Petráš, Lepskii
    HK DUKLA Trenčín: Lacouvee – Ackered, Lemcke, E. Švec, Bokroš, Rajnoha, Haščák, Zeleňák – Okuliar, Kettunen, Berisha – Hecl, Paukovček, Bezúch – Sádecký, Rehuš, Kukuča – Ferenyi, J. Švec, Krajč

    Rozhodčí: Snášel, Valach – Jedlička, Durmis
    thejrc.org