Ufa – Omsk 5:6 (po pr.) | CSKA Moskva – Jekatěrinburg 1:2 (0:1 po s.n.) | Jaroslavl – Novosibirsk 3:2 (kon.)
Kunlun – Čerepovec 2:4 (kon.) | Nižněkamsk – N.Novgorod 1:0 (2:1 po s.n.) | Soči – Jokerit 0:5 (kon.)
Minsk – Petrohrad 4:3 (po pr.)
konec
Lokomotiv Jaroslavl
3:2 (2:0, 1:2, 0:0)
HC Sibir Novosibirsk
Úterý 05.01.2021, 15:00 • Arena 2000, Jaroslavl • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    30:29 Juuso PUUSTINEN - 3:2
     
    30:29
    Sibir právě vstřelil branku!
    Podruhé v zápase dává Sibir kontaktní gól! Ten nynější se navíc započítá jako přesilovkový. Ránu Jokipakky z pozice pravého beka Pasquale vyrazil k JUUSU PUUSTINENOVI a ten ho z levého kruhu přes hůl obránce bleskově dorazil do sítě. Asistence: Jyrki Jokipakka a Mikael Ruohomaa.
    28:59 Michail BELJAJEV - 3:1
     
    28:59
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Jenže domácí tým soupeřovu pasivitu potrestal! Výborný Alexejev na sebe navázal hned tři protihráče, na pravý kruh pak nabil MICHAILU BELJAJEVOVI a ten vymetl zadní šibenici. Fantastická rána znamená vedení 3:1! Asistence: Denis Alexejev.
    23:46 Alexej JAKOVLEV - 2:1
     
    23:46
    Sibir právě vstřelil branku!
    Novosibirsk je zpátky v utkání! Tým z největšího města mrazivé Sibiře rozjel akci po pravé straně. Dubakin projel modrou čáru a kolem couvajícího Rafikova předhodil puk ALEXEJI JAKOVLEVOVI, který s Peterssonem na zádech překonal Pasqualeho bekhendem k přední pravé tyči. Asistence: Sergej Dubakin.
    06:09 Artur KAJUMOV - 2:0
     
    06:09
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Teď už domácí tým přesilovku využil a zaslouženě vede 2:0! Lander u koncové čáry zamíchal kotoučem a následně ho mezi dvěma obránci předložil ARTURU KAJUMOVOVI, před nímž zívala poloprázdná branka. Asistence: Georgij Ivanov a Anton Lander.
    03:30 Pavel KRASKOVSKIJ - 1:0
     
    03:30
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    To, co se Lokomotivu nepovedlo v přesilovce, dokázal tým z Jaroslavle v rovnovážném počtu! Beljajev přihrál od zadního mantinelu PAVLU KRASKOVSKÉMU, ten si z vnitřního okraje pravého kruhu najel do mezikruží a střelou po ledu otevřel skóre zápasu. Asistence: Michail Beljajev.

    Lukáš Jasoněk

    Branky a nahrávky: 4. Kraskovskij (Beljajev), 7. Kajumov (Ivanov, Lander), 29. Beljajev (Alexejev) – 24. A. Jakovlev (Dubakin), 31. Puustinen (Jokipakka, Ruohomaa)


    Lokomotiv Jaroslavl: Pasquale (Konovalov) – A. Marčenko (A), Rafikov, M. Osipov, Ohtamaa, Čerepanov, Barancev, Savčenko – Korškov, Tkačov (C), A. Petersson – Pulkkinen, Lander (A), Kajumov – Beljajev, Alexejev, Kraskovskij – Iljenko, Ivanov, Darjin – Berjozkin.
    HC Sibir Novosibirsk: Krasotkin (Säteri) – Ilja Morozov, Jokipakka, Jermakov, Děmidov, Timašov, Chochlov, J. Chabarov – Puustinen, Ruohomaa (A), Šarov – O. Li, Sajustov (A), Šaškov – Setdikov, V. Komarov, Česalin (C) – Dubakin, Romancev, A. Jakovlev.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Beljajev – Parikov, Stroganov

    Diváci: 2 050
    bahis siteleri