Boston – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | Washington – NY Islanders 3:2 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 3:5 (kon.)
Buffalo – NY Rangers 3:2 (kon.) | Columbus – Florida 3:4 (1:2 po s.n.) | Nashville – Chicago 3:2 (po pr.)
Winnipeg – Edmonton 6:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 1:2 (kon.) | Dallas – Detroit 2:1 (po pr.)
Colorado – San Jose 7:3 (kon.) | Vegas – St. Louis 4:5 (1:2 po s.n.) | Arizona – Anaheim 0:1 (kon.)
Calgary – Toronto 3:4 (kon.)
konec
Washington Capitals
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
New York Islanders
Středa 27.01.2021, 01:00 • Capital One Arena, Washington • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:34 Justin SCHULTZ - 3:2
     
    59:34
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají podruhé v utkání do vedení a na prodloužení to rázem nevypadá! Na útočný výlet se vydal obránce JUSTIN SCHULTZ, dostal výbornou přihrávku od Hathawaye a přesnou střelou zápěstím na vzdálenější tyč překonal Varlamova. Asistence: Garnet Hathaway, Brenden Dillon.
    37:21 Daniel SPRONG - 2:2
     
    37:21
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí srovnávají krok na 2:2 a opět tu máme remízový zápas. Prosadila se čtvrtá formace Capitals. V hlavní roli byl nizozemský útočník DANIEL SPRONG, který vypálil zápěstím z mezikruží a trefil se nad pravé rameno Varlamova přesně do horního růžku. Asistence: Daniel Carr, John Carlson.
    30:01 Mathew BARZAL - 1:2
     
    30:01
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu a jdou do vedení 2:1! Chára poslal od zadního mantinelu puk nesmyslně středem obranného pásma, kde ho zachytil MATHEW BARZAL a bekhendem zvedl kotouč nad Vaněčkovo rameno a zavěsil ho přesně pod břevno. Bez asistence.
    15:33 Anders LEE - 1:1
     
    15:33
    Islanders právě vstřelili branku!
    Hosté se poprvé v zápase prosazují a ještě v první třetině vyrovnávají na 1:1. Islanders měli druhé dobré střídání v řadě. Od modré čáry z pravé strany vystřelil obránce Noah Dobson a jeho ránu ještě tečoval jeden z hráčů Washingtonu. Vaněček na tuhle změnu směru nedokázal zareagovat. Asistence: Mathew Barzal, Jordan Eberle.
    11:06 John CARLSON - 1:0
     
    11:06
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí proměňují hned první přesilovku v utkání a jdou do vedení 1:0! Od modré čáry vystřelil Schultz. Varlamov sice puk vyrazil, ale ten se mu pak ztratil z dohledu, čehož využil JOHN CARLSON a z levé strany ho pohotově dorazil střelou pod horní tyč. Asistence: Justin Schultz, Nicklas Bäckström.

    Petr Sumbal

    Branky a nahrávky: 12. Carlson (J. Schultz, Bäckström), 38. Sprong (Carr, Carlson), 60. J. Schultz (Hathaway, Dillon) – 16. Dobson (Barzal, Eberle), 31. Barzal


    Washington Capitals: Vaněček (C. Anderson) – Carlson (A), Dillon, J. Schultz, Chára, T. van Riemsdyk, Siegenthaler – Oshie, Bäckström (A), J. Vrána – Pánik, Eller, Sheary – Hathaway, Dowd, Hagelin – Sprong, Sgarbossa, Carr.
    New York Islanders: Varlamov (I. Sorokin) – Pulock, Pelech, Mayfield, Leddy, Dobson, A. Greene – Eberle, Barzal, Lee (C) – Clutterbuck, B. Nelson, Jo. Bailey – Bellows, Pageau, Komarov – Johnston, Cizikas, M. Martin.

    Rozhodčí: Walsh, Sutherland – Murray, Tobias
    bahis siteleri