Boston – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | Washington – NY Islanders 3:2 (kon.) | New Jersey – Philadelphia 3:5 (kon.)
Buffalo – NY Rangers 3:2 (kon.) | Columbus – Florida 3:4 (1:2 po s.n.) | Nashville – Chicago 3:2 (po pr.)
Winnipeg – Edmonton 6:4 (kon.) | Minnesota – Los Angeles 1:2 (kon.) | Dallas – Detroit 2:1 (po pr.)
Colorado – San Jose 7:3 (kon.) | Vegas – St. Louis 4:5 (1:2 po s.n.) | Arizona – Anaheim 0:1 (kon.)
Calgary – Toronto 3:4 (kon.)
konec
Calgary Flames
3:4 (0:2, 2:1, 1:1)
Toronto Maple Leafs
Středa 27.01.2021, 03:10 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    52:14 Mitchell MARNER - 3:4
     
    52:14
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Že by rozhodující trefa? Budeme si muset počkat na závěr třetiny. Absolutorium každopádně zaslouží Zach Bogosian, který přežil napadání dvou soupeřů a pak zvládl konstruktivně rozehrát. Mladík Juuso Välimäki naopak nedokázal kotouč odpravit do středního pásma a Auston Matthews povedenou přihrávkou na střed vybídl ke skórování MITCHELLA MARNERA. Nekompromisní rána už se třepotá v síti a Toronto znovu vede. Asistence: Auston Matthews a Morgan Rielly.
    49:03 Johnny GAUDREAU - 3:3
     
    49:03
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Nakonec se výměna v přesilovkové formaci vyplácí. Její nový člen Elias Lindholm dokázal účinně forčekovat rozehrávajícího obránce, Sean Monahan následně dostal možnost posunout kotouč do kruhu pro vhazování, odtud už exkluzivně vypálil JOHNNY GAUDREAU. Jeho střela prošla kolem bližší tyčky do sítě a rázem je tu vyrovnaný stav. 3:3. Asistence: Sean Monahan a Mark Giordano.
    34:21 Milan LUCIC - 2:3
     
    34:21
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Toronto si může nevyužitou šanci hodně vyčítat. Na středu útočného pásma se totiž zjevil MILAN LUCIC a přízemní střelou šokoval Frederika Andersena. Ten si nenastavil čepel hole před své betony a puk mu tak pronikl mezi nohama. Je tu tak velmi podstatné snížení, které by mohlo zahýbat s osudem utkání – 2:3. Asistence: Juuso Välimäki a Mikael Backlund.
    22:10 Travis BOYD - 1:3
     
    22:09
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Za minutu je ale všechno jinak. TRAVIS BOYD si nechává odložit kotouč, protože právě vstřelil svůj první gól v novém dresu. V této sezoně ještě nenastoupil k zápasu, nyní ale vrací důvěru trenérskému štábu tím nejlepším způsobem. Přihrávku od Engvalla dostal na střed hřiště a svou střelu poslal do takzvaného teploměru, který nedokázal Jacob Markström secvaknout včas. Asistence: Pierre Engvall a Jake Muzzin.
    21:10 Johnny GAUDREAU - 1:2
     
    21:08
    Calgary právě vstřelilo branku!
    To co nezvládla elitní formace Toronta, daří se té na straně Calgary. Dominik Simon zastavil ránu od modré čáry a volného puku se zhostil Sean Monahan. Jeho pokus ještě za čáru neprošel, ovšem u branky parkující JOHNNY GAUDREAU neměl žádný problém překonat ležícího gólmana Frederika Andersena. Asistence: Sean Monahan a Noah Hanifin.
    14:16 Auston MATTHEWS - 0:2
     
    14:16
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Paráda AUSTONA MATTHEWSE. Nejprve se propracoval do útočného pásma, kde si poradil s Derekem Ryanem, následně se mu podařilo zužitkovat exkluzivní pas spoluhráče Mitche Marnera. Té ráně nescházelo vůbec nic a zapadla do horního rohu branky bezmoceného Jacoba Markströma. Hosté se využitou přesilovou hrou dostávají do dvoubrankového vedení. Asistence: Mitchell Marner a Morgan Rielly.
    03:44 Wayne SIMMONDS - 0:1
     
    03:44
    Toronto právě vstřelilo branku!
    A rázem je tu blesk z čistého nebe. Obránce Justin Holl z pravé strany parádně podpořil útočnou akci, vystřelil na Jacoba Markströma a jeho zákrok betonem umožnil dorážku pro WAYNEA SIMMONDSE. Celý atak výborně rozjel Jimmy Vesey, bez jehož průniku středním pásmem by se Maple Leafs do šance vůbec nedostali. Asistence: Justin Holl a Jimmy Vesey.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 22. J. Gaudreau (Monahan, Hanifin), 35. Lucic (Välimäki, Backlund), 50. J. Gaudreau (Monahan, Giordano) – 4. Simmonds (Holl, Vesey), 15. Matthews (Marner, Rielly), 23. Boyd (Engvall, Muzzin), 53. Marner (Matthews, Rielly)


    Calgary Flames: Markström (Rittich) – Giordano (C), R. Andersson, Hanifin, Ch. Tanev, Välimäki, N. Nestěrov – J. Gaudreau, Monahan, Simon – M. Tkachuk, E. Lindholm, Mangiapane – S. Bennett, Backlund, Leivo – Lucic, D. Ryan, Nordström.
    Toronto Maple Leafs: Andersen (Hutchinson) – Rielly (A), Brodie, Muzzin, Holl, Lehtonen, Bogosian – Vesey, Matthews (A), Marner (A) – I. Michejev, Tavares (C), W. Nylander – Hyman, Kerfoot, Simmonds – Engvall, Boyd, J. Anderson.

    Rozhodčí: Furlatt, Schlenker – Nansen, Mills
    bahis siteleri