Chabarovsk – Novosibirsk 3:1 (kon.) | Nižněkamsk – Soči 1:4 (kon.) | Omsk – Jaroslavl 4:2 (kon.)
Minsk – Viťaz 5:4 (kon.)
konec
HC Dinamo Minsk
5:4 (2:1, 1:2, 2:1)
HC Viťaz Moskevská oblast
Neděle 31.01.2021, 15:10 • Minsk Arena, Minsk • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:22 Linus HULTSTRÖM - 5:4
     
    59:22
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak pozor, rozhodnuto ještě zdaleka není, jelikož hosté čtyřicet sekund před koncem třetí třetiny snižují na 4:5! Justin Danforth na levém kruhu poslal puk na Moisejeva. Forvard Viťazu dal přihrávku podél modré pro LINUSE HULTSTRÖMA, přičemž švédský bek si sjel blíže ke středu kluziště a tvrdou ránou se trefil nad vyrážečku Furcha, který toho znovu moc neviděl. Asistence: Danila Moisejev, Justin Danforth.
    58:50 Shane PRINCE - 5:3
     
    58:50
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Je zřejmě rozhodnuto. Hosté v oslabení museli trošku otevřít hru, čehož využil SHANE PRINCE. Kanaďan dostal na pravé straně puk a v útočném pásmu oklamal dvojici Pautov, Popov. Následně si najel si před branku a svojí hezkou akci zakončil přesnou střelou nad vyrážečku zkoprnělého Ježova. Asistence: Rob Klinkhammer, Arťom Děmkov.
    45:08 Roman GORBUNOV - 4:3
     
    45:08
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Přesilovku sice Dinamo nevyužilo, ale krátce poté se už domácí radují a brankář Ilja Ježov nemá úplně čisté svědomí. Francis Paré přihrál na pravý kruh pro ROMANA GORBUNOVA, který neváhal, pořádně prohnul svojí hokejku a jeho tvrdá rána zápěstím proklouzla pod betonem gólmana Víťazu do sítě. Čtyřiadvacetiletý Rus, hrající první sezonu v KHL, si gól za dnešní výkon zasloužil, jelikož spoluhráče zásobuje výbornými přihrávkami a má podíl na druhé brance Dinama, kterou trefil Paré. Nyní si s Francisem Parém role prohodili. Asistence: Francis Paré. Denis Mosaljov.
    24:44 Danila MOISEJEV - 3:3
     
    24:44
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Jenže ani nyní se Minsk neraduje z průběžného vedení nikterak dlouho! Protiútok dva na jednoho vedl po pravé straně Grebenščikov, jenž si všiml, že mu před branku najíždí DANILA MOISEJEV. Přes obránce Almqvista dal na svého spoluhráče přesný pas a ten se trefil nad přesouvajícího se Furcha do sítě. Obránce Falkovskij se už vracel marně. Asistence: Svjatoslav Grebenščikov.
    23:36 Ilja USOV - 3:2
     
    23:36
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Výborný špíl pokračuje. ILJA USOV si po zisku kotouče Děmkova najel do středního pásma na osu hřiště. Dostal přesný pas od beka Koljačonoka mezi beky Hultströmem a Voronkovem. Mířil sám na brankáře Ježova, naznačil bekhend a poté zakončil mezi betony gólmana, který zde nechal poměrně výraznou mezeru. Asistence: Vladislav Koljačonok, Arťom Děmkov.
    21:21 Daniil PYLENKOV - 2:2
     
    21:21
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Stav je opět vyrovnán a také domácí ekipa využívá přesilovou hru. Jakub Jeřábek dostal puk zpět na modrou a sjížděl si na levý kruh. Poté už byl trošku z úhlu, ale vymyslel výbornou zpětnou přihrávku na DANIILA PYLENKOVA, který se opřel do puku a trefil se přesně k pravé tyči. Furch toho moc neviděl, neboť mu před brankou stínil Michail Smolin. Asistence: Jakub Jeřábek, Danila Moisejev.
    19:26 Francis PARÉ - 2:1
     
    19:26
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    V Minsk Aréně se opravdu v posledních vteřinách dějí věci! Remízový stav trval jen 58 sekund, než domácí dostal do vedení FRANCIS PARÉ. Gorbunov na sebe na pravé straně strhl pozornost, zakvedlal s pukem a z pravého kruhu přihrál na levý právě pro Parého, který střelou z pokleku z první trefil tyč. Ovšem puk se mu znovu odrazil na hůl a podruhé se už střelou nad překonaného Ježova nemýlil. Asistence: Roman Gorbunov, Zack Mitchell.
    18:28 Alexandr DĚRGAČOV - 1:1
     
    18:28
    Viťaz právě vstřelil branku!
    V přesilové hře domácí inkasují a stav je srovnán na 1:1. ALEXANDR DĚRGAČOV využil chyby na útočné modré, kde si Brennan Menell nezpracoval těžkou přihrávku spoluhráče. Vzápětí ujel do protiútoku a s Furchem si poradil zakončením mezi betony.
    14:32 Rob KLINKHAMMER - 1:0
     
    14:32
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    ROB KLINKAMMER se ukázal jako správný kapitán. Najel si mezi kruhy, kam se k němu dostal puk po výborném vybídnutí Princeho zpoza branky a čtyřiatřicetiletý forvard se zkušenostmi z NHL jej poslal do sítě. Ztlumil si kotouč na hokejce a střelou nad beton vsítil svůj jedenáctý gól v sezoně. Asistence: Shane Prince, Zack Mitchell.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 15. Klinkhammer (Prince, Z. Mitchell), 20. Paré (Gorbunov, Z. Mitchell), 24. Usov (Koljačonok, Děmkov), 46. Gorbunov (Paré, Mosaljov), 59. Prince (Klinkhammer, Děmkov) – 19. Děrgačov, 22. Pylenkov (Jeřábek, Moisejev), 25. Moisejev (Grebenščikov), 60. Hultström (Moisejev, Danforth)


    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Koljačonok, Menell, Falkovskij, Almqvist, Šinkevič, Znacharenko (A), Denisov – Klinkhammer (C), Z. Mitchell, Prince (A) – Gorbunov, Kogalev, Mosaljov – Děmkov, Paré, Usov – Protas, K. Voronin, Alistrov – Martynov.
    HC Viťaz Moskevská oblast: I. Ježov (Todykov) – Jeřábek, Pylenkov, Hultström, Voronkov, Golovkov (C), Borodkin, Pautov – Daugavinš (A), Danforth, Tedenby – Děrgačov, Grebenščikov, Moisejev – Smolin, Gončarov, Malychin – V. Popov (A), Markovin, Sergejev – Kondyrev.

    Rozhodčí: Viktor Birin, Viktor Gašilov – Jevgenij Antonov, Ilnur Galimov
    bahis siteleri