Ufa – Chabarovsk 4:0 (kon.) | Magnitogorsk – Barys 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – CSKA Moskva 2:3 (2:3 po s.n.)
Kunlun – Viťaz 4:5 (kon.) | Soči – Minsk 3:4 (kon.) | Omsk – Nižněkamsk 4:2 (kon.)
Čerepovec – Dynamo Moskva 2:5 (kon.) | Petrohrad – Jokerit 3:2 (kon.) | Riga – Spartak Moskva 1:2 (kon.)
konec
HK Soči
3:4 (1:0, 1:2, 1:2)
HC Dinamo Minsk
Neděle 07.02.2021, 15:00 • Bolšoj dvorec sporta, Soči • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:06
    Jenže přesilovka Soči trvala jen 23 sekund, neboť dnes výborně hrající Kirill Peťkov udělal zřejmě první chybu – dostává dvě minuty za vysokou hůl.
     
    57:37
    Nepříjemnost pro Dinamo. Ačkoliv to původně vypadalo, že na trestnou půjdou domácí, má právě Soči výhodu přesilovky po faulu Menella, jenž vystřelil puk mimo kluziště. Sbírá tak již třetí dnešní vyloučení a šest trestných minut.
    56:54 Zack MITCHELL - 3:4
     
    56:54
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Třetí obrat je na světě. Usov v pravém rohu za brankou výborně získal kotouč a posunul jej přímo za branku Treťjaka. U puku byl první, dojel jej a poslal na ZACKA MITCHELLA, který bleskovou střelou vymetl levý horní růžek branky Treťjaka, jenž s touto střelou nemohl nic dělat. Jeho lapačka sice máchla, ale fyzicky prostě nebylo možné tvrdou a přesnou ránu zastavit. Asistence: Ilja Usov.
    53:21 Stěpan FALKOVSKIJ - 3:3
     
    53:21
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Další vyhrané buly Dinama již přineslo hostím úspěch! Francis Paré byl na buly úspěšný, poslal puk na Gorbunova a ten jej rychle přihrál Menellovi. Jasně nejproduktivnější forvard Minsku se opřel z první o puku a před brankou clonící STĚPAN FALKOVSKIJ usměrnil puk do sítě za bezmocného Treťjaka. Asistence: Brennan Menell, Roman Gorbunov.
     
    48:51
    Francis Paré našel na pravé straně před brankou volný kotouč. Ihned tedy vystřelil na bližší tyč, ale ve výborné pozici minul branku i kvůli tomu, že jeho pokus byl zblokován.
     
    47:18
    David Rundblad způsobil svojí střelou pořádný rozruch před brankou Dinama. Vzápětí ještě dorážel kotouč German Rubcov, ovšem volnou část branky minul a nepojistil tak vedení svého týmu.
     
    41:23
    Soči právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra Soči je využitá! Miromanov na modré našel na levé straně dobrou přihrávkou IGORA RUDĚNKOVA, který se přihlásil o puk a poté ho nechytatelně a tvrdě poslal nad lapačku Furcha do šibenice. Asistence: Daniil Miromanov, Vasilij Glotov.
    39:39 Vladislav KURBATOV - 2:2
     
    39:39
    Soči právě vstřelilo branku!
    Při oslabení tří proti čtyřem ujel do útoku VLADISLAV KURBATOV, který se natlačil před Almqvista a dostal se před Furcha. Navedl si puk na behkend a úspěšně vystřelil na teploměr golmana – puk proskákal mezi tělem a levou rukou českého muže v masce do sítě. Bez asistence.
     
    38:56
    Byla jen otázka času, kdy sudí po dvojím vyloučení pošlou ven i hráče Dinama. Menell nemohl na modré zastavit puk, kterého se chopil Nikita Točickij. Bek Dinama se jej lehce dotkl a ačkoliv lídr Soči svému pádu hodně přihrál, na rozhodnutí sudích to nic nemění. Možná se nyní Menell i oprávněně zlobí, takže jsou k tomu ještě dvě minuty za nesportovní chování.
     
    37:54
    Jurij Alexandrov před vlastní klecí zcela evidentně zahákoval Roba Klinkhammera a vzápětí míří na trestnou lavici. A přesilovka Dinama bude hned dvojnásobná a dvouminutová, neboť hráčská lavice Soči dostává dvě minuty za nesportovní chování.
    37:22 Alexej PROTAS - 1:2
     
    37:22
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv přesilovka Dinama nebyla vůbec dobrá, nakonec se hosté radují. Adam Almqvist viděl na pravém kruhu volného ALEXEJE PROTASE, který se z tohoto prostoru opřel do střely a kotouč i přes clonícího Mosaljova prošel kolem levého betonu Tretjaka do sítě. Asistence: Adam Almqvist, Zack Mitchell.
     
    35:49
    Domácím se trest příliš nelíbí, nicméně s nedovoleným bráněním pro Germana Rubcova nic nenadělají.
     
    34:25
    Menell měl puk připravený na střelu a od modré tak učinil. Jeho tvrdá rána orazítkovala levou tyčku. Právě k ní si sjížděl Brandon Kozun a odražený puk ho před volnou částí branky minul zhruba o metr. Dinamo v první a druhé třetině? To jsou dva naprosto odlišné týmy!
     
    23:45
    Nyní se bude Dinamo bránit, jelikož Brennan Menell dostává dvě a dvě minuty za vysokou hůl. Vskutku nepříjemný moment pro hosty a domácí si budou moct vzít ztracené vedení zpět.
     
    21:20
    Celá situace se ale přezkoumává, zda Klinkhammer nenatlačil gólmana i s pukem za čáru.
    21:20 Rob KLINKHAMMER - 1:1
     
    21:20
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Menell výborně zachytil puk na modré a dal jej na pravou stranu. Shane Prince ještě viděl před brankou volného ROBA KLINKHAMMERA, který se snažil zakončit zády k branye mezi betony Tretjaka a nakonec puk skutečně propadl pod levým betonem gólmana do sítě. Asistence: Shane Prince, Brennan Menell.
     
    20:34
    Hosté si také zahrají přesilovkou hru, dvě minuty za vysokou hůl dostává Ivan Miščenko.
     
    20:25
    Shane Prince si výborně najel po levé straně do útočného pásma a dostal přihrávku do jízdy. Mířil pod horní tyčku, ale Tretjak stihl zasáhnout.
    13:23 Nikita TOČICKIJ - 1:0
     
    13:27
    Soči právě vstřelilo branku!
    Za branou rozjel útočnou akci Kirill Peťkov, který z vlastního pásma vyvezl puk na druhou stranu. Z osy hřiště předal kotouč na levý kruh pro NIKITU TOČICKÉHO, jenž přes obránce Znacharenka vystřelil a navíc v době, kdy před Furchem projel právě Peťkov s Falkovským. Český gólman toho asi moc neviděl. Asistence: Kirill Peťkov.
     
    12:13
    Zack Mitchell mohl otevřít skóre utkání. Před brankou se dostal k odraženému puku a směřoval jej rychlou dorážkou na pravou tyčku, kde ale stačil Tretjak zasáhnout. Vzápětí kotouč ještě vyplaval za brankou, kde se ho ujali hráči v modrém.
     
    09:06
    Ilja Usov jde na dvě minuty ven za krosček a blíže k úvodnímu gólu by tak nyní mohli být domácí.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 14. Točickij (Peťkov), 40. Kurbatov, 42. Ruděnkov (Miromanov, Glotov) – 22. Klinkhammer (Prince, Menell), 38. Protas (Almqvist, Z. Mitchell), 54. Falkovskij (Menell, Gorbunov), 57. Z. Mitchell (Usov, Šinkevič)


    HK Soči: Treťjak (Krasikov) – Rundblad, Miščenko, J. Alexandrov (C), Miromanov, Batyršin, Pogorišnyj, Sedov – Točickij (A), Peťkov, Šmeljov – Rubcov, J. Karjalainen, Ruděnkov (A) – Kolgotin, Volodin, Glotov – A. Galimov, Kurbatov, Feoktistov.
    HC Dinamo Minsk: Furch (D. Taylor) – Falkovskij, Menell, Almqvist, Znacharenko (A), Děrjabin, Šinkevič, Denisov – Z. Mitchell, Alistrov, Prince (A) – Klinkhammer (C), Protas, Kozun – Gorbunov, Paré, Mosaljov – Usov, K. Voronin, Kogalev – Děmkov.

    Rozhodčí: Alexej Bělov, Jurij Oskirko – Alexander Černyšjov, Dmitrij Šišlo
    bahis siteleri