Michalovce – Trenčín 2:1 (3:1 po s.n.) | Banská Bystrica – Nitra 7:0 (kon.) | Lipt. Mikuláš – Poprad 1:11 (kon.)
Detva – Košice 2:3 (kon.) | Nové Zámky – HC Slovan 0:2 (kon.) | Miskolc – Zvolen 1:5 (kon.)
konec
HK 32 Liptovský Mikuláš
1:11 (0:5, 1:0, 0:6)
HK Poprad
sk Neděle 07.02.2021, 17:00 • TITAN Aréna • Tipos Extraliga (SR) • 38. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.
     
    Prajem vám príjemný nedeľný podvečer a vítam vás pri sledovaní on-line prenosu zo zápasu 38. kola Tipos Extraligy, v ktorom uvidíme aj podtatranské derby medzi HK 32 Liptovský Mikuláš a HK Poprad. Stretnutie sa začína o 17:00 a jeho priebehom vás bude sprevádzať Lukáš R. Ovšonka.

    Liptovský Mikuláš je stále beznádejne na poslednom mieste ligovej tabuľky. Liptáci majú na konte 18 bodov a na jedenásty Miškovec strácajú priepastných 15 bodov. Pozitívom možno je, že dokázali v posledných piatich zápasoch zvíťaziť dvakrát, a to prekvapivo nad Slovanom 5:4 a nad Banskou Bystricou 3:2. V poslednom ligovom kole privítali doma Michalovce a podľahli im 2:6.

    Poprad je úplne na opačnom konci tabuľky než Mikuláš, nachádza sa na líderskej pozícii so ziskom 75 bodov. Rovnaký počet bodov má aj druhý Zvolen, no ten má o niečo horšie skóre. Popradčania po domácej prehre nad Košicami 3:4 cestovali v piatok práve na ľad Zvolena, kde v priamom súboji o prvé miesto boli úspešnejší a získali tri body po víťazstve 2:3.

    V rámci Tipos Extraligy pôjde o tretie vzájomné meranie síl v tejto sezóne. Prvé dva duely sa hrali na ľade v Poprade a domáci kamzíci triumfovali 1. novembra 6:1 a 11. decembra 5:4.
     
    Úvodné zostavy:

    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kaarlehto (Kozel) – Mezovský, Nemec, Valtola, Petran, Robertson, Jesus, Droppa, Pavúk – Štrauch, Lištiak, Ru. Huna – Hamráček, Oško, Michalík – Tullio, McShane, Portokalis – Kalousek, Uhrík, Vybíral

    HK Poprad: Hamerlík (Rychlík) – Drgoň, Ulrych, Seigo, Dalhuisen, Brejčák, Demo, Hudec – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Bjalončík, Livingston – Matúš Paločko, Zagrapan, Handlovský – Mešár, Preisinger, Matej Paločko – Valigura

    Rozhodca: Korba, Výleta – Janiga, Bogdaň.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:31
    Popradskí hokejisti sa previnili icingom po nepresnej rozohrávke a hra sa presúva pred Hamerlíka. Navyše, hostia teda nemôžu striedať, Liptáci už prestriedali.
     
    00:54
    Domáci získali útočné pásmom, Petran nahadzoval od modrej čiary švihom, Hamerlík zasahovať nemusel, strela sa zastavila na obrancovi Seigovi.
     
    01:28
    Vandasova prihrávka od mantinelu sa dostala medzi kruhy k Dalhuisenovi, ktorý to skúsil jemne bekhendom a brankár Kaarlehto bezpečne lapačkou zachytával.
     
    01:46
    Handlovskému sa pred bránkou ukazoval Zagrapan. Prvý menovaný popradský útočník sa však skúsil sám natlačiť, v rozhodujúcom okamihu mu však puk unikol.
     
    02:38
    Mešár zaviezol po pravom krídle puk do útočnej tretiny. V rohu klziska ho však Droppa jemne poslal k mantinelu a nedovolil mu pustiť sa k bráne.
     
    03:09
    Poprad dal gól!
    Kamzíci idú do vedenia v stretnutí. Svitanova tečovaná prihrávka vyletela do vzduchu. Medzi kruhmi rukou zachytil puk STEVEN SEIGO, hodil si puk na ľad a hokejkou rýchlou strelou prekonal Kaarlehta.
    Asistencie: Patrik Svitana, Dávid Skokan.
     
    03:42
    Popradčania pochybili v rozohrávke. Puk sa ocitol medzi kruhmi na hokejke úplne voľného Andreasa Štraucha, ktorý to skúšal švihom, Hamerlík vyrážal betónom a následná dorážka letela už na zadný mantinel. Bola to však obrovská šanca pre domácich na vyrovnanie.
     
    04:21
    Nahodenie puku z vlastnej modrej čiary z hokejky Valtolu skončilo na brankárovi Hamerlíkovi, ktorý pre istotu pokrýval.
     
    04:47
    Liptáci po vyhratom buly podržali puk v útočnom pásme. Strelecky to skúšal z ľavého kruhu Hamráček, Hamerlík použil vyrážačku. Následne od modrej pálil aj Petran a popradský gólman pokryl do prerušenia hry.
     
    05:16
    Poprad dal gól!
    Poprad sa dostáva do dvojgólového vedenia. V stredovom kruhu dostal prihrávku do jazdy FILIP MEŠÁR, ktorý vnikol do útočného pásma, prešiel k pravému kruhu a strelou do miesta tzv. teplomeru pod ramenom prekonal Kaarlehta.
    Asistencie: Miroslav Preisinger, Matej Paločko.
     
    06:06
    Ďalšia veľká šanca pre Poprad. Brejčák prihrávkou medzi kruhy uvoľnil Haščáka, ktorý mal pred sebou už len brankára Kaarlehta, napálil to však do betónov a v dorážke Skokan taktiež neuspel.
     
    06:52
    Poprad dal gól!
    A hostia pokračujú v gólovom kolotoči. Livingston s pukom prekorčuľoval poza bránu, prihral pred bránkovisko PETROVI BJALONČÍKOVI a ten pohotovou strelou zvyšuje už na 0:3.
    Asistencia: James Livingston.
     
    06:52
    Liptáci rozhodne potrebujú niečo zmeniť. Skúšajú to cez brankársky post. Z brány odcádza Karolus Kaarlehto a prichádza Patrik Kozel.
     
    07:52
    Vidíme prvé vylúčenie v zápase. Presilovku si zahrajú domáci, Daniel Brejčák dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    08:07
    Presilovka pre Mikuláš sa však rýchlo končí. Markus Michalík si odsedí dvojminútový trest pre Patrika Kozela za podrazenie.
     
    08:52
    Marcel Haščák poľahky vnikol do útočného pásma, prešiel k pravému kruhu, strieľal, ale triafal do Kozelovho betónu.
     
    09:50
    Z ľavého kruhu skúšal nahadzovať puk Uhrík, mieril to však len na Hamerlíkov betón.
     
    10:35
    Handlovský ostal nechránený na ľavom kruhu, Matúš Paločko mu posunul prihrávku. Kozel dokázal vyrážať na ochrannú sieť.
     
    10:49
    Nepresná rozohrávka v podaní domácich hokejistov znamená zakázané uvoľnenie a vhadzovanie sa presúva pred Kozela.
     
    11:14
    Zdalo sa, že po vyhodenom puku ešte Seigo podrží útočné pásmo, ale podľa čiarového rozhodcu to tak nebolo a píska sa ofsajd.
     
    11:24
    Poprad dal gól!
    Kamzíci po prvýkrát prekonávajú už aj brankára Kozela. Robertson stratil puk v strednom pásme, uchmatol mu ho MARCEL HAŠČÁK, ktorý vnikol do pásma so Skokanom, prešiel k ľavému kruhu a odtiaľ svojou typickou švihovkou prekonal brankára Kozela.
    Asistencia: Dávid Skokan.
     
    11:36
    Poprad dal gól!
    Tak a Patrik Kozel inkasuje aj po druhý raz. Livingston prešiel do útočného pásma po ľavom krídle, prihral medzi kruhy PETROVI BJALONČÍKOVI, ktorý si prikopol puk a švihom vystrelil pod hornú žrď.
    Asistencie: James Livingston, Michael Vandas.
     
    12:12
    Liptáci po dlhšom čase chceli vyraziť dopredu, no spolupráca Hunu a Lištiaka znamená postavenie mimo hry. Hra je teda prerušená.
     
    13:28
    Haščák predĺžil prihrávku na Svitanu, ktorý prekorčuľoval poza bránku, následne dával spätnú prihrávku pomedzi kruhy, tú však nik nezachytil.
     
    14:46
    Vandas z rohu klziska prekorčuľoval pred bránku, puk mu však už unikol a nestihol zakončiť. Popradčania si hrajú svoju hru a domáci hrajú úplne rezignovane.
     
    15:36
    Seigo z pravého kruhu krížom dával do voľného priestoru Handlovskému, ktorý by z prvej mohol do odkrytej brány skórovať, no zľuftoval a puk netrafil.
     
    16:30
    Preisingerova formácia získala útočné pásmo. Popradčania sa nasťahovali do okolia Kozela a ihneď rozbehli prihrávky.
     
    17:46
    Haščák už mal ideálnu streleckú pozíciu spomedzi kruhov, posunul však napravo Drgoňovi, ktorý si chcel bekhendovým blafákom položiť Kozela, ten mu však bekhendovú strelu vychytal.
     
    18:42
    Michael Vandas si pomohol proti Štrauchovi jemným háčikom a je za to na dve minúty vylúčený.
     
    19:22
    Matej Paločko chcel vyhodiť puk z obranného pásma, na modrej čiare však korčuľou zachytil puk Petran a udržal pre Mikuláš pásmo.
     
    19:38
    Petran to skúsil teraz delovkou od modrej čiary. Hamerlík úspešne vyrážal a hostia sa dokázali oslobodiť.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Máme za sebou úvodnú dvadsaťminútovku, v ktorej nastrieľali hostia päť gólov. Päťgólové vedenie po prvej tretine zabezpečili Popradu Bjalončík dvomi zásahmi, po jednom Seigo, Mešár a Haščák.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:22
    Liptáci začali druhú tretinu ešte s niekoľkosekundovou presilovkou. Snažili sa získať pásmo po nahodení puku. Svitana to odstrelil na striedačku Mikuláša.
     
    20:41
    Domáci získali útočné pásmo. Marcel Petran to skúsil svojou tvrdou delovkou od modrej, Hamerlík vyrážal betónom, no nevedel, kam presne sa puk odrazil, tak ostal chvíľu dezorientovaný.
     
    21:44
    McShane našiel prihrávkou pred bránu Williama Portokalisa, ktorý zakončoval spred bránky z tesnej blízkosti, no Hamerlík stihol použiť pravý betón.
     
    22:37
    Vybíral prihrávkou medzi kruhy našiel Michala Uhríka, ktorý to skúšal na dvakrát švihom, no obe jeho strely zablokoval popradský hráč.
     
    23:25
    Liptáci od začiatku druhej tretiny trošku viac ožili a dovolili si oveľa viac striel. Pomohla im určite k tomu aj kratšia presilovka zo začiatku tretiny.
     
    23:49
    Popradčania sa dostali do útočného pásma, Mike Dalhuisen spomedzi kruhov zakončoval švihom a Patrik Kozel použil svoje ľavé rameno.
     
    24:16
    Brejčák dával na krídlo Haščákovi, ktorý prenikal do útočného pásma, no jeden zo spoluhráčov mu tam vbehol skôr, a tak je z toho ofsajd.
     
    24:41
    Poprad si zahrá presilovku. Dve minúty za úmyselné posunutie bránky inkasuje brankár Patrik Kozel.
     
    25:03
    Handlovský posúval medzi kruhy Petrovi Bjalončíkovi, ktorý to skúsil z prvej bez prípravy. Trafil priamo do Kozelovej lapačky.
     
    25:32
    Svitana to dával krížom na ľavý kruh Haščákovi, ten to posúval k opačnej žŕdke Skokanovi, ktorý však na jeho prudkú prihrávku nedokázal reagovať.
     
    26:03
    Po Svitanovej krížnej prihrávke to znovu zo svojej typickej pozície z ľavého kruhu skúšal z prvej Marcel Haščák. Kozel úspešne vyrážal vyrážačkou.
     
    26:40
    V závere presilovky to ešte strelou od modrej čiary skúsil Dalhuisen, jeho strelecké zakončenie bolo aj tečované, Kozel však stihol nejakým spôsobom zasiahnuť.
     
    27:58
    McShane si prihrávkou z ľavého kruhu vybral Portokalisa, ktorý bol chvíľu voľný medzi kruhmi. Jeho okamžitú strelu dokázal Hamerlík zlikvidovať.
     
    28:52
    Portokalis posunul prihrávku Uhríkovi medzi kruhy. Strela prekonala Hamerlíka, no z bránkoviska mu ju pomohli spoluhráči odpratať.
     
    29:42
    James Livingston to s tvrdosťou trošku prehnal a za svoj zákrok proti Pavúkovi dostáva dve minúty za krosček.
     
    30:14
    Vzdialenejší hlavný rozhodca si všimol hákovanie Lukáša Handlovského na Rudolfa Hunu a bude z toho pre Liptákov dvojnásobná presilovka.
     
    30:40
    Huna to skúšal strelou spomedzi kruhov, Hamerlík vyrážal a do dorážky sa mohol dostať Štrauch s Lištiakom, no nevyužili to. Ulrych tak mohol bezpečne vyhodiť.
     
    31:34
    Liptáci sa znovu dostali do pásma a strelou z ľavého kruhu to skúšal Andreas Štrauch. Mieril však iba do Bjalončíka a záver presilovky domácich sa blíži.
     
    32:16
    Handlovský už vykorčuľoval z trestnej lavice na ľad. Presilovka o dvoch hráčov v podaní Liptovského Mikuláša tak ostala nevyužitá.
     
    33:01
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    V presilovke to domácim nevyšlo, v rovnovážnej hre však znižujú. Popradčania začali druhú tretinu predsa len ľahkovážnejšie. Teraz prepadli v strednom pásme, Tullio prešiel k ľavému kruhu, medzi kruhy posunul ALLANOVI MCSHANEOVI, ktorý strelou ponad lapačku prekonal Hamerlíka.
    Asistencia: Tyler Tullio, David Jesus.
     
    34:02
    Svitana chcel hľadať prihrávkou pred bránku Haščákovi, boli tam však proti dvojici domácich hráčov a nedokázali ich prekonať.
     
    34:24
    Haščák nabil na modrú čiaru Brejčákovi, ktorý pálil z prvej. Kozel bol pripravený a dokázal puk zastaviť a pokryť.
     
    35:12
    Peter Bjalončík si spracoval medzi kruhmi prihrávku od Livingstona a skúsil to švihom. Bránu však prestrelil, puk skončil na plexiskle.
     
    36:14
    Demo nahadzoval od modrej čiary, strela bola zblokovaná ešte pred Kozelom a k dorážke sa už nik z popradských hráčov nedostal.
     
    36:42
    Preisinger sa ujal odrazeného puku medzi kruhmi, no bránu prestrelil. Mešár bol potom v dorážke zblokovaný.
     
    37:18
    Vladimír Vybiral vykorčuľoval po ľavom krídle a skúsil to strelou z kruhu. Hamerlík vyrážal na zadný mantinel.
     
    38:14
    Svitana krížnou prihrávkou našiel Haščáka, ktorý chcel prihrávať ešte Skokanovi, no táto prihrávka už bola zastavená.
     
    38:41
    Súboj Haščáka s Nemcom bol trochu sporný. Nemec pridržal mierne Haščáka, potom sa Haščák chcel vymeniť a napokon popradský útočník dostáva dve minúty za hrubosť.
     
    39:22
    Ulrych vyhadzoval iba nechtiac na Zagrapan, potom Ulrych v rohu klziska napádal Hamráčka, no ten to ustál a puk dokázal udržať na hokejke.
     
    39:45
    Poprad pôjde v tejto tretine už po druhýkrát "do troch". Petr Ulrych je vylúčený na dve minúty za seknutie.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretiny hosťujúci kamzíci výrazne poľavili zo svojho výkonu, boli aj nedisciplinovanejší a inkasovali jeden gól, ktorý bol jediným v druhej tretine. V 34. minúte sa presadil McShane, a tak je po 40 minútach stav 1:5.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:09
    Treba pripomenúť, že tretiu tretinu začínajú domáci Liptáci ešte s presilovkou piatich proti trom. Do útočného pásma sa im však zatiaľ nedarí dostať.
     
    40:43
    Haščák už na ľad naskočil a Liptáci majú ešte minútovú presilovku o jedného hráča.
     
    41:09
    Oško medzi kruhmi zastavil rozohrávku Popradu, skúsil to strelou, mieril však iba do Hamerlíkovho betónu.
     
    41:41
    McShane prihrávkou na pravý kruh našiel Tylera Tullia, ktorý to skúsil okamžitou strelou, Hamerlíkova lapačka však bola pripravená.
     
    41:58
    Poprad dal gól!
    Po tom, čo Poprad prežil oslabenie o dvoch hráčov, prichádza šiesty gól v sieti Mikuláša. MICHAEL VANDAS sa dostal k puku v strednom pásme, prekorčuľoval po ľavom krídle a strelou z kruhu vymietol pavučinu v protiľahlom hornom rohu.
    Asistencie: James Livingston, Adam Drgoň.
     
    42:42
    Paločko prekorčuľoval okolo mantinelu, od modrej čiary prešiel medzi kruhy, odtiaľ bekhendom zakončoval. Pred Kozelom na chvíľu vznikla skrumáž, hostia z nej však ďalší gól nevyťažili.
     
    45:14
    Jesus sa snažil z veľkého uhla od mantinelu prekvapiť Hamerlíka, popradský brankár však úspešne vyrážal hokejkou.
     
    46:06
    Marek Zagrapan sa dostal k odrazenému puku pred bránkou, skúšal to strelou a opečiatkoval pravú žrď Kozlovej brány.
     
    46:39
    Preisinger už napriahoval na ľavom kruhu, dostal prihrávku od Drgoňa a vypálil. Kozel zasiahol vyrážačkou a puk usmernil na zadný mantinel.
     
    47:22
    Hudec sa dokázal prekľučkovať do útočného pásma, posunul medzi kruhy Mešárovi, ktorý však už nezakončil, puk stratil.
     
    47:35
    Presilovku si po dlhšej dobe zahrajú Popradčania. Dve minúty za podrazenie dostáva Rudolf Huna.
     
    48:02
    Popradčania po vyhratom buly okamžite rozostavili svoj presilovkový formát. Puky sa presúvali rýchlo, akciu zakončil Haščák strelou z ľavého kruhu. Kozel však Livingstona do dorážky nepustil.
     
    48:32
    Haščák to skúšal už treťou strelou v priebehu pár sekúnd. Raz bránu minul, dvakrát zlikvidoval Kozel.
     
    48:45
    Poprad dal gól!
    Kamzíci trestajú vylúčenie Rudolfa Hunu. Svitana posunul z pravého kruhu medzi kruhy JAMESOVI LIVINGSTONOVI, ktorý si pripravil puk a švihom prekonal Kozela.
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    49:00
    Poprad dal gól!
    Strelecký kolotoč v podaní hostí sa v priebehu tretej tretiny znovu rozbieha. Matúš Paločko posunul na ľavý kruh Zagrapanovi, ktorý to pred bránku naservíroval LUKÁŠOVI HANDLOVSKÉMU a ten priťuknutím puku prekonal Kozela.
    Asistencie: Marek Zagrapan, Matúš Paločko.
     
    49:42
    Hosťujúcim hráčom teraz rozohrávka veľmi nevyšla. Po odpískanom zakázanom uvoľnení sa hra presúva pred Hamerlíka.
     
    50:29
    Poprad dal gól!
    A je to deviaty zásah v sieti Mikuláša. Pred Preisingerom sa medzi kruhmi otvoril priestor. Center štvrtého popradského útoku sa však neulakomil, posunul to voľnému ADRIÁNOVI VALIGUROVI, ktorý naskočil do zápasu len v tretej tretine, a strelou popri vyrážačke skóroval.
    Asistencie: Miroslav Preisinger, Filip Mešár.
     
    51:17
    Markus Michalík získal puk v rohu klziska po chybe hosťujúcich obrancov, presunul sa pred bránku a zakončil. Hamerlík však úspešne zakročil.
     
    52:54
    Kalousek prenikol s pukom do útočného pásma, posunul na modrú čiaru Droppovi, ktorý dával Pavúkovi. Jeho následná strela bola zblokovaná.
     
    53:34
    Nemec nabíjal po modrej čiare kolegovi z obrany Mezovskému, ktorý vypálil z prvej. Strelu dokázali hráči zblokovať.
     
    54:18
    Valigura to skúšal strelou vyššie spomedzi kruhov. Kozel vyrážal do strany, kde bol Mešár, no ten z dorážky bránu netrafil.
     
    55:05
    Marcel Petran sa po zákroku hokejkou na Haščáka dvojminútovému trestu nevyhne. Posedí si za podrazenie.
     
    55:11
    Poprad dal gól!
    Kamzíci okamžite po šiestich sekundách využívajú presilovku a je z toho okrúhly desiaty gól. Po vyhratom buly posunul Seigo na pravý kruh Dalhuisenovi, ktorý naservíroval pred bránku MICHAELOVI VANDASOVI a ten z prvej nasmeroval puk do brány.
    Asistencie: Mike Dalhuisen, Steven Seigo.
     
    56:14
    Handlovský posúval na pravý kruh Matúšovi Paločkovi, ktorý sa však s pukom mierne zamotal a napokon oň prišiel.
     
    56:33
    Ďalšia presilovka pre tím Popradu. Allan McShane je vylúčený za držanie.
     
    57:06
    Svitana to dával krížom do tradičnej Haščákovej pozície z ľavého kruhu, no popradskému ostrostrelcovi to znovu nevyšlo, bránu prestrelil.
     
    57:43
    Po peknej kombinácii od Drgoňa cez Haščáka strieľal spred bránky Skokan, zakončoval však iba do Kozelovho betónu.
     
    58:24
    Strelou z pravého kruhu to skúšal Handlovský, mieril však iba do Kozlovho betónu.
     
    58:35
    Petrovi Bjalončíkovi ani po ďalšej strele priamo do Kozelovho betónu nie je súdený hetrik v tomto zápase.
     
    59:32
    Valigura výbornou prihrávkou našiel pred bránkou Drgoňa, ktorý už mal pred sebou len ležiaceho Kozela. Bol však faulovaný Marcelom Petranom a ten odchádza znovu na trestnú lavicu, teraz za krosček.
     
    59:43
    Poprad dal gól!
    Poprad využíva aj túto presilovú hru a je z toho jedenásty gól. Skokan spoza bránky bekhendom našiel pred bránou zaparkovaného JAMESA LIVINGSTONA, ktorý strelou z prvej prekonal brankára Kozela.
    Asistencie: Dávid Skokan, Patrik Svitana.
     
    Koniec zápasu.
     
    V tretej tretine Popradčania opäť predviedli gólový uragán podobný tomu v prvej časti hry. V poslednej dvadsaťminútovke padlo šesť gólov. Presadili sa dvakrát Livingston a Vandas a po jednom góle pridali Handlovský s Valigurom. Poprad teda absolútne deklasoval Mikuláš výsledkom 1:11 a rozhodne potvrdil rolu favorita. (19:22:34)

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 34. McShane (Tullio, Jesus) – 4. Seigo (Svitana, Skokan), 6. Mešár (Preisinger, Matej Paločko), 7. Bjalončík (Livingston), 12. Haščák (Skokan), 12. Bjalončík (Livingston, Vandas), 42. Vandas (Livingston, Drgoň), 49. Livingston (Svitana), 49. Handlovský (Zagrapan, Matúš Paločko), 51. Valigura (Preisinger, Mešár), 56. Vandas (Dalhuisen, Seigo), 60. Livingston (Skokan, Svitana)


    HK 32 Liptovský Mikuláš: Kaarlehto (7. Kozel) – Mezovský, Nemec, Valtola, Petran, Robertson, Jesus, Droppa, Pavúk – Štrauch, Lištiak, Ru. Huna – Hamráček, Oško, Michalík – Tullio, McShane, Portokalis – Kalousek, Uhrík, Vybíral
    HK Poprad: Hamerlík (Rychlík) – Drgoň, Ulrych, Seigo, Dalhuisen, Brejčák, Demo, Hudec – Svitana, Skokan, Haščák – Vandas, Bjalončík, Livingston – Matúš Paločko, Zagrapan, Handlovský – Mešár, Preisinger, Matej Paločko – Valigura

    Rozhodčí: Korba, Výleta – Janiga, Bogdaň
    bahis siteleri