Chabarovsk – Nižněkamsk 3:0 (kon.) | Ufa – Kunlun 5:4 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 4:5 (po pr.)
Minsk – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Omsk 2:3 (po pr.) | CSKA Moskva – Riga 1:4 (kon.)
Jaroslavl – Petrohrad 2:1 (kon.) | Kazaň – Spartak Moskva 2:3 (po pr.)
konec
CSKA Moskva
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
Dinamo Riga
Sobota 20.02.2021, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mě pro tuto chvíli vše. Tímto Vám děkuji za pozornost a přeji příjemný sobotní večer. (19:43:55)
     
    Statistiky
    Střely na branku: 22 – 21
    Zblokované střely: 17 – 7
    Tresné minuty: 4 – 4
    Využití: 1/2 – 0/2
    Vyhrané buly: 20 – 29
    Hity: 13 – 9
    Čas v útočném pásmu: 5:56 – 9:14
     
    Riga tedy nakonec proti očekáváním poráží vedoucí tým Východní konference, který nastoupil téměř z poloviny s mladou krví. Ta dokázala držet krok s veterány jen v prvním a ve třetím dějství, v tom druhém ji sice nevyšly pouze tři minuty, ale během této doby inkasovali rovnou třikrát, což už se pak těžko dohánělo. CSKA sice ještě do přestávky snížilo, ale v závěrečném dějství se už k ničemu nedostalo a prohrává druhý zápas za sebou.
     
    Konec zápasu.
     
    59:59
    Riga právě vstřelila branku!
    Na konečných 4:1 z pohledu Rigy upravuje MIKS INDRAŠIS, který se v poslední sekundě trefil téměř přes celé kluziště do prázdné brány. Bez asistence.
     
    59:21
    Oddechový čas pro CSKA.
     
    59:00
    Alexandr Šaryčenkov přece jen opustil svou pozici mezi tyčemi a domácí to tak ještě zkusí s šesti bruslaři!
     
    58:39
    Marsel Ibragimov nahazuje jen na zakázané uvolnění, Alexandr Šaryčenkov tak ještě bude muset zpozornět.
     
    58:08
    Janis Voris v klidu kryje další slabé nahození, čímž potvrzuje svůj dnešní jistý výkon.
     
    57:25
    Domácí už jsou s porážkou smíření, v závěrečných minutách však pevně drží kotouč a ještě se pokouší aspoň o snížení.
     
    56:38
    Jegor Afanasjev nebezpečně kroužil kolem branky soupeře, nakonec se přece jen odvážil ke střele z úhlu, ale nic složitého to pro brankáře Rigy nebylo.
     
    56:13
    CSKA se přece jen dostává k nějakému náporu, ale ten příliš nebezpečný není, takže se Riga vzápětí osvobozuje.
     
    55:08
    Moskva se na začátku poslední pětiminutovky usazuje v útočném pásmu, kde přišlo několik projektilů, ale ani jeden nemusel Janis Voris likvidovat.
     
    54:36
    Alexandr Šaryčenkov ještě jednou rozehrává, následně už by se měl začít připravovat na úprk na střídačku.
     
    53:53
    Nyní už se dá s jistotou říci, že se utkání dohrává. Ani jednomu celku se dopředu vůbec nedaří, takže se dalšího gólu asi nedočkáme.
     
    53:06
    I domácí s rozehrávkou dost váhání, nakonec se ale vrhají dopředu přes pravou stranu, kde však Jegor Kuzminov selhal při zpracování přihrávky.
     
    52:25
    Dinamo se dopředu vůbec nežene, po krátké kombinaci ve vlastním pásmu kotouč nahodila až za branku soupeře, čímž získal cenné vteřiny.
     
    51:49
    Domácím už přece jen začíná docházet síla, protože ani při napadání nejsou moc aktivní. Přitom jim na vyrovnání už moc času nezbývá.
     
    51:14
    Ani Lev Komissarov přes pravou stranu nebyl úspěšný, protože ho o puk obral první protihráč v cestě a následně i velmi zkušeně rozehrál.
     
    50:29
    Maxim Sorkin se pokusil o dost nebezpečné nahození, které však zablokoval jeden z obránců. Následně se dlouho nevědělo, kde se kotouč nachází, takže rozhodčí raději přerušil hru.
     
    50:13
    Kristaps Zile chtěl za každou cenu dostat kotouč z pásma, do vyhození ale vložil příliš velké množství energie, takže se píská zakázané uvolnění.
     
    49:43
    Moskva s pořádnou dávkou úsilí obranu opět zvládla, ale měla by myslet hlavně na útočení, čemuž tak není.
     
    49:06
    Alexandr Šaryčenkov nepomohl s rozehrávkou zrovna ideálně, protože kotouč poslal na mantinel, od kterého se odrazil k hráčům lotyšského celku.
     
    48:27
    CSKA se přece jen konečně dostalo do pásma, ale tam mu není umožněna kombinace, načež se Riga po souboji u mantinelu osvobodila.
     
    47:58
    Čas rychle běží, pomalu vstupujeme do poslední desetiminutovky základní hrací doby a domácí se zatím vůbec neblíží ani ke snížení.
     
    46:55
    Riga tak uklidňuje hru ve svém pásmu, rozhodně nemá kam spěchat, dvoubrankové vedení chce spíš už jen ubránit.
     
    46:18
    Jegor Afanasjev podnikl individuální útočný výpad, při kterém ale vymyslel jen střelu nad horní tyč.
     
    45:38
    CSKA se v posledních minutách jenom brání, takže takovým tempem mohou na vyrovnaní zapomenout. Defenzivu alespoň zvládají v naprostým přehledem.
     
    45:13
    Domácí jsou při bránění velmi důrazní, hostům tak dávají minimum prostoru. I přesto vypálil Jevgenij Gračov, ale Alexandr Šaryčenkov jistě zasáhl.
     
    44:50
    Alexandr Šaryčenkov v klidu chytá nahození ze středního pásma a o pozastavení hry ani neuvažoval, stejně se vzápětí přerušuje.
     
    44:07
    Roman Kaliničenko hraničním způsobem poslal protihráče k zemi, u rozhodčího to ale prošlo, takže se domácí mohli osvobodit.
     
    43:39
    Hosté po delší době operovali v útočném pásmu, ale při jejich kombinaci se kotouč odráží mimo hrací plochu, takže teoreticky budou moci pokračovat po vhazování.
     
    42:54
    Anton Slepyšev vrací kotouč do útočného pásma, Následně objel kolem klece a zkoušel puk dostat na najíždějícího Tachira Mingačjova, ale ten si nedokázal zpracovat.
     
    42:18
    Anton Slepyšev šikovně zpracoval vysokou přihrávku rukavicí, ale na jeho vrácení už spoluhráč nezareagoval.
     
    41:43
    Domácí se zdaleka nevzdávají, nyní zejména Nikita Rtiščev dal do napadání všechny své síly, ale stejně to nestačilo na zisk puku.
     
    41:05
    Icing se píská také proti domácím hokejistům, ale těm to příliš nevadí, protože zrovna přišli na led, takže jsou plní sil.
     
    40:35
    Riga nerozehrává příliš přesně, protože Robert Mamčics nahazuje až na zakázané uvolnění, takže se nyní bude muset činit při defenzivě.
     
    40:20
    CSKA sice nezvládlo úvodní buly, ale následně se ihned tlačilo do napadání, které ale muselo být zrušeno kvůli avizovanému ofsajdu.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Domácí tým plný mladíků čeká v závěrečné části nelehký úkol, protože musí dotahovat dvoubrankovou ztrátu. Riga tak jako první recept na gólmana soupeře, toho navíc využila rovnou třikrát během krátké chvíle. CSKA sice následně alespoň snížilo během přesilové hry, ale stále je ve velmi těžké pozici a uvidíme, jak si poradí.
     
    Další třetina začne přibližně v 19:06.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:18
    Riga se pořád drží v útočném pásmu, ale jako bych to zakřikl, protože přesně v tu chvíli se puk odrazil do střední třetiny.
     
    38:43
    Alexandr Šaryčenkov byl nyní v těžké pozici, protože ránu od modré čáry vůbec neviděl a šel do reflexivního rozkleku, ale zasahovat nemusel, protože střelu zablokoval jeden z jeho spoluhráčů.
     
    38:13
    Tachir Mingačjov dobře zapracoval při bránění, protože vystihl přihrávku a následně dostal puk až do pásma soupeře.
     
    37:44
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Jegor Kuzminov – 2 min., držení hole).
     
    37:13
    Dinamo už nechce nic riskovat a třetinu chce dohrát v co největším klidu, se založením útočné akce tak nikam nepospíchá.
    36:21 Nikita KOROSTELJOV - 1:3
     
    36:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec přesilovku využívají a zápas tak může být ještě hodně zajímavý! Postarala se o to domácí elita, Jegor Afanasjev z pravé strany poslal kotouč do brankoviště, kde měl NIKITA KOROSTELJOV hůl nastavenou na teč, takže od ní puk zamířil těsně nad beton Janise Vorise. Asistence: Jegor Afanasjev.
     
    35:28
    CSKA má dnes poprvé výhodu přesilové hry, takže by mohlo zahájit comeback do zápasu. Zatím se ale ani nedostává do pásma.
     
    35:10
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Tony Sund – 2 min., držení).
     
    34:48
    Nyní se už ale Riga opět usazuje v útočném pásmu, kde má spoustu prostoru a v naprostém klidu tak opatrně kombinuje.
     
    33:48
    Moskva už moc dobře ví, že nemá co ztratit, takže do útočení začíná investovat většinu své energie, ale zatím se to nevyplácí.
    32:38 Rihards BUKARTS - 0:3
     
    32:38
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí mladíci to už vůbec nezvládají a vypadá to, že tento zápas ztrácí! Gunars Skvorcovs opět výborně nahrával, tentokrát vysunul RIHARDSE BUKARTSE do úniku, který si roztáhl Alexandra Šaryčenkova a kotouč mu poslal přímo mezi betony. Asistence: Gunars Skvorcovs.
     
    31:38
    Nyní už je ale CSKA poměrně otřesené, takže Riga podniká jeden výpad za druhým. Další pokus o střelu ale skočil mimo kluziště.
    30:44 Gennadij STOLJAROV - 0:2
     
    30:44
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro moskevské mladíky, kteří během jedné minuty inkasují podruhé! Andris Džerinš posunul po hrazení kotouč za bránu, kde ho šikovně udržel Roberts Bukarts a následně ho procpal do mezikruží na GENNADIJE STOLJAROVA, který mířil nechytatelně do pravé šibenice. Asistence: Roberts Bukarts, Andris Džerinš.
     
    30:13
    Domácí si z inkasované branky skoro nic nedělají a okamžitě se tlačili dopředu. Tam si ale připsali jen zblokovanou ránu.
    29:38 Reece SCARLETT - 0:1
     
    29:38
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo se téměř přesně v polovině utkání prosazuje jako první! Gunars Skvorcovs pěkným pasem uvolnil v pravém kruhu REECEHO SCARLETTA, jenž pálil z první a trefil se přímo nad ramena domácího brankáře. Asistence: Gunars Skvorcovs, Ernests Ošenieks.
     
    28:59
    Danila Chulapov se pokoušel zaseknutím zmást protihráče, ale to se mu nepovedlo. Ten ho přišpendlil na hrazení a nic dalšího už mu nedovolil.
     
    28:19
    V počtu střel se utkání naprosto vyrovnané, také se nedá říci, že je nějaký tým aktivnější. Uvidíme, kdo se nakonec prosadí jako první.
     
    27:53
    Už se hraje v plném počtu a CSKA se okamžitě dostalo dopředu, kde z dálky zkoušel štěstí Kirill Gološčapov, ale ten také nebyl úspěšný.
     
    26:58
    Hra čtyř proti čtyřem zatím více vyhovuje hostům, kteří prakticky celou dobu drží kotouč v útočném pásmu a několikrát tak zaměstnali Alexandra Šaryčenkova.
     
    25:35
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Jegor Afanasjev – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Miks Indrašis – 2 min., podrážení).
     
    25:05
    Danila Chulapov individuálně dostal kotouč až za bránu soupeře, ale tam nezvládl souboj s protihráčem.
     
    24:33
    Riga se poprvé ve druhém dějství dostala do útočného pásma, kde se uchýlila ke kombinace a se střelou dlouho váhá.
     
    23:47
    Janis Voris se pořádně protáhl při dalekonosném zakončení, které směřovalo k jeho pravé tyči, ale nakonec zasahovat nemusel, protože projektil nebyl přesný.
     
    23:16
    Alexandr Šaryčenkov se v této třetině zatím poměrně nudí, takže je určitě rád, že bude zachytit nahození a pomoci s rozehrávkou.
     
    22:33
    Domácí už začínají mít navrch a tvoří si jednu šanci za druhou. Po přihrávce před bránu přišla střela, která položila brankáře na záda, ale kotouč v bráně stejně neskončil.
     
    21:45
    Dinamo nezvládá rozehrávku a ve vlastním pásmu musí bojovat o kotouč, což už přece jen zvládla.
     
    21:04
    Nakonec se to povedlo Nikitovi Korosteljovi, který i vypálil, ale jeho rána neměla dostatečnou razanci, takže Janis Voris v klidu zasáhl.
     
    20:38
    CSKA na začátku druhé části pevně drží kotouč, ale marně hledá cestu dopředu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Máme za sebou bleskovou první část, která netrvalo ani třicet minut. Gól jsme v ní neviděli, i když oběma celkům se pár šancí naskytlo. Oba gólmani však zatím drží své týmy, navíc jsou podporováni solidní defenzivou, takže o dnešním výherci může rozhodnout klidně jedna přesná trefa.
     
    Další třetina začne přibližně v 18:14.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:08
    Rychlý útok rozjíždějí také domácí, jenže Nikita Korosteljov nebyl první u nahozeného puku a tak ho Riga velmi rychle zastavila.
     
    18:43
    Při následném protiútoku se do samostatného úniku dostal Denis Paršin, který zkoušel Alexandra Šaryčenkova oblafnout za pomocí kliček, ale stejně ho nepřekonal!
     
    18:18
    První dějství se rychle blíží ke svému konci, branku jsme stále neviděli. Aktuálně se o ni pokouší CSKA, ale to se vepředu moc dlouho neohřálo.
     
    17:27
    Domácí mladíci hrají velmi sympaticky a těží ze své rychlosti, protože už přicházel další únik, ale ten tentokrát Dinamo stihlo včas zastavit.
     
    16:49
    Riga po úspěšné obraně rozjížděla protiútok, ale ten zhatila přihrávka na brusli, po které se jeden z hostů nedokázal zpracovat kotouč.
     
    16:04
    Nikita Korosteljov opět pálil, i když tentokrát byl v těžší pozici, z nemalého úhlu tak pálil jen do brankáře, který si dobře pokryl prostor u tyče.
     
    15:38
    Domácí nevyhráli vhazování v útočném pásmu, kotouč nezískali ani při napadání, takže se rychle musí stahovat zpátky.
     
    15:17
    Zničehonic se do dobré palebné pozice dostal Nikita Korosteljov, ale ani on na pozorného Janise Vorise nevyzrál, ale získal aspoň buly vepředu.
     
    14:54
    Hosté nepustili soupeře po vypíchnutí přihrávky do protiútoku, mění tak hráče na ledě a po chvíli začínají další akci ze své třetiny.
     
    14:17
    Daniels Berzinš šikovně udržel kotouč před modrou čárou, ale jeho nahození po mantinelu končí jen u domácího brankáře, který rozehrává.
     
    13:46
    Pořád se hraje ve vysokém tempu, skoro vůbec se nepřerušuje a hra se tak přelévá ze strany na stranu. Větší šance ale chybí.
     
    12:58
    Dmitrij Zugan je po delší době s kotoučem vepředu, ale vrhl se do souboje, při kterém měl početní nevýhodu, takže ho nezvládl.
     
    12:33
    Miks Indrašis chtěl od mantinelu dostat kotouč do středu hřiště, jenže jeho přihrávka byla přečtena a domácí se tak rychle osvobodili.
     
    11:55
    CSKA už pomalu začíná mít větší držení kotouče, ale zase má problémy s rozehrávkou, protože se už dlouho nedostalo přes střed hřiště.
     
    11:18
    Lev Komissarov úspěšně vypomohl při bránění, protože před branku nepustil přihrávku, ale následný souboj u hrazení už nezvládl.
     
    10:51
    Nyní už ale CSKA přece jen rozehrálo, ale nahození se vůbec nepovedlo, protože skončilo na zakázaném uvolnění a hra se tak vrací do domácího pásma.
     
    10:33
    Už zase hrajeme velmi dlouho bez přerušení, což opět více vyhovuje Rize, která kotouč pořád drží v pásmu soupeře a hledá způsob k zakončení.
     
    09:43
    Tony Sund o chvíli později mohl zahrozit průnikem přes levou stranu, ale přes bránícího hráče se nedostal, takže míří na střídačku.
     
    09:13
    Hosté se po delší době usadili v útočném pásmu. Na modré čáře však málem ztratil kotouč Tony Sund, který ho jen tak tak udržel v útočné třetině.
     
    08:38
    Domácí mladíci už se do toho dostali a rozehrávku zvládají naprosto bez problémů. Přišly i první šance, ze kterých ale gól nepadl.
     
    08:13
    Riga vyhrává buly před svým gólmanem a okamžitě vyváží kotouč z pásma, jenže se dostala pouze do střední třetiny.
     
    07:49
    První střelecký pokus si připisuje také Prochor Poltapov, který se sympaticky uvolnil mezi kruhy a mířil do protipohybu gólmana, avšak netrefil branku.
     
    07:10
    Dmitrij Zugan dostal výborný pas do jízdy a měl na holi první branku utkání, protože sám ujížděl na Janise Vorise, ale střelou na lapačku ho neprostřelil!
     
    06:43
    Nyní už ale domácí dobře zapracovali při obraně, takže kus gumy získali, ale i tentokrát byla rozehrávka dost tragická.
     
    06:00
    Už docela dlouho se hraje bez přerušení, což vyhovuje zejména lotyšskému týmu, který pevně drží kotouč a udržuje rychlé tempo.
     
    05:33
    Dinamo zatím hraje lépe než omlazené CSKA, kotouč má častěji v držení a i při rozehrávkách je o dost jistější. Od prvního gólu je ale poměrně daleko.
     
    04:45
    Moskva mohla poprvé v zápase kombinovat v útočném pásmu, ale Nikita Rtiščev šel do slabého nahození od modré čáry, které nemohlo brankáře hostů výrazně ohrozit.
     
    04:03
    Kristaps Zile si našel u levého hrazení odražený kotouč a okamžitě pálil ke vzdálenější tyči, ale Alexandr Šaryčenkov to moc dobře viděl a tak jistě zasáhl ramenem.
     
    03:33
    Tachir Mingačjov nebyl první u nahozeného puku, ale souboj o něj nevzdal, i když ho nakonec nevybojoval.
     
    02:52
    Danila Chulapov nakonec rozsekl souboj u hrazení přihrávkou dozadu a CSKA zase může rozehrávat, ale má přitom nemalé potíže.
     
    02:06
    Pozorný Janis Voris vyhazuje nahození soupeře z pásma, ale vyhodil ho tak prudce, že ho nezachytil žádný ze spoluhráčů.
     
    01:23
    Nyní už se domácí chopili kotouče a s rozehrávkou vůbec nikam nespěchají, protože vyčkávají na vystřídání obou týmů.
     
    00:46
    Mladé CSKA se zatím nemůže dostat do hry, protože nevyhrálo ani druhé vhazování a Riga tak kombinuje v útočném pásmu.
     
    00:08
    Riga začala vyhraným vhazováním, ale stejně se bude muset bránit, protože se ihned dopouští zakázaného uvolnění.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Kiseljov) – Ibragimov, Rykov (A), Gološčapov, Čajka, Kaliničenko, Ališlalov, N. Makarov, Brjutov – Slepyšev (C), Sorkin, Afanasjev – Korosteljov (A), Jurtajkin, Mingačjov – Poltapov, Komissarov, Rtiščev – Chulapov, Kuzminov, Zugan.

    Dinamo Riga: Voris (Bruveris) – Zile, Scarlett, Mamčics, Mateiko, Sund, Ošenieks, Maione – Gračov, Paršin, Indrašis (C) – Džerinš, Roberts Bukarts (A), Stoljarov (A) – Dzierkals, Jelisejevs, Švanenbergs – Skvorcovs, Fjodorov, Berzinš – Rihards Bukarts.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Sojn – Gordenko, Novikov.
     
    Československá stopa v utkání

    Do utkání nezasáhne žádný český a ani slovenský hokejista.
     
    Dinamo Riga
    Riga už chce z této noční můry ven, ale stále bude muset přežít ještě čtyři utkání, což vzhledem k aktuální formě může být dost složité. Dinamo se tedy celý ročník nachází na beznadějném posledním místě, aktuálně má na předposlední Kunlun devítibodovou ztrátu. Tu už lotyšský tým určitě nedožene, navíc má nyní na kontě šňůru desíti porážek za sebou. V poslední době se však porážky daly očekávat, jelikož Riga hrála proti silným celkům jako Omsk, Kazaň či Jaroslavl, ale o žádné překvapení se nepostarala, takže nejspíš nepřijde ani v závěrečných duelech sezony, ještě když dnes navíc hrají s CSKA.

    Poslední tři utkání
    Jaroslavl vs. Riga – 5:1
    Riga vs. Kazaň – 3:4
    Omsk vs. Riga – 5:1

    Nejproduktivnější hráči
    Miks Indrašis 35 bodů (15+20)
    Lauris Darzinš 24 bodů (7+17)
    Martins Dzierkals 23 bodů (9+14)
     
    CSKA Moskva
    CSKA už se dost dlouho nachází na vedoucím místě Západní konference a na druhý Petrohrad mý slušný devítibodový náskok. Celkové první místo mu ale těsně uniká, protože Kazaň získala o jediný bod více, takže Moskva má stále motivaci ke snaze. Snahu v poslední době docela potvrzuje, protože vyhrálo pět zápasů po sobě. Naposledy už ale dnešní domácí byli krátcí na Čeljabinsk, se kterým padli poměrem 1:2. Dnes je ale čeká mnohem slabší soupeř, takže by měla přijít další výhra.

    Poslední tři utkání
    CSKA vs. Čeljabinsk – 1:2
    CSKA vs. Viťaz – 3:1
    Čeljabinsk vs.CSKA – 2:3sn

    Nejproduktivnější hráči
    Konstantin Okulov 47 bodů (18+29)
    Maxim Mamin 34 bodů (15+19)
    Maxim Šalunov 33 bodů (16+17)
     
    Dobrý podvečer u ruského KHL! To už se nachází v samotném závěru základní části, takže většina týmů už má jistý postup či nepostup. Duel mezi CSKA a Rigou jek tak dalším utkáním, ve kterém se nebude o moc hrát. Tímto jste k utkání srdečně zváni a přeji příjemnou počtenou.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 37. Korosteljov (Afanasjev) – 30. Scarlett (Skvorcovs, Ošenieks), 31. Stoljarov (Roberts Bukarts, Džerinš), 33. Rihards Bukarts (Skvorcovs), 60. Indrašis


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Kiseljov) – Ibragimov, Rykov (A), Gološčapov, Čajka, Kaliničenko, Ališlalov, N. Makarov, Brjutov – Slepyšev (C), Sorkin, Afanasjev – Korosteljov (A), Jurtajkin, Mingačjov – Poltapov, Komissarov, Rtiščev – Chulapov, Kuzminov, Zugan.
    Dinamo Riga: Voris (Bruveris) – Zile, Scarlett, Mamčics, Mateiko, Sund, Ošenieks, Maione – Gračov, Paršin, Indrašis (C) – Džerinš, Roberts Bukarts (A), Stoljarov (A) – Dzierkals, Jelisejevs, Švanenbergs – Skvorcovs, Fjodorov, Berzinš – Rihards Bukarts.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Sojn – Gordenko, Novikov
    bahis siteleri