Chabarovsk – Nižněkamsk 3:0 (kon.) | Ufa – Kunlun 5:4 (kon.) | Jokerit – Dynamo Moskva 4:5 (po pr.)
Minsk – Čeljabinsk 3:2 (po pr.) | N.Novgorod – Omsk 2:3 (po pr.) | CSKA Moskva – Riga 1:4 (kon.)
Jaroslavl – Petrohrad 2:1 (kon.) | Kazaň – Spartak Moskva 2:3 (po pr.)
konec
CSKA Moskva
1:4 (0:0, 1:3, 0:1)
Dinamo Riga
Sobota 20.02.2021, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:59
    Riga právě vstřelila branku!
    Na konečných 4:1 z pohledu Rigy upravuje MIKS INDRAŠIS, který se v poslední sekundě trefil téměř přes celé kluziště do prázdné brány. Bez asistence.
     
    59:00
    Alexandr Šaryčenkov přece jen opustil svou pozici mezi tyčemi a domácí to tak ještě zkusí s šesti bruslaři!
     
    37:44
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Jegor Kuzminov – 2 min., držení hole).
    36:21 Nikita KOROSTELJOV - 1:3
     
    36:21
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec přesilovku využívají a zápas tak může být ještě hodně zajímavý! Postarala se o to domácí elita, Jegor Afanasjev z pravé strany poslal kotouč do brankoviště, kde měl NIKITA KOROSTELJOV hůl nastavenou na teč, takže od ní puk zamířil těsně nad beton Janise Vorise. Asistence: Jegor Afanasjev.
     
    35:10
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Tony Sund – 2 min., držení).
    32:38 Rihards BUKARTS - 0:3
     
    32:38
    Riga právě vstřelila branku!
    Domácí mladíci to už vůbec nezvládají a vypadá to, že tento zápas ztrácí! Gunars Skvorcovs opět výborně nahrával, tentokrát vysunul RIHARDSE BUKARTSE do úniku, který si roztáhl Alexandra Šaryčenkova a kotouč mu poslal přímo mezi betony. Asistence: Gunars Skvorcovs.
    30:44 Gennadij STOLJAROV - 0:2
     
    30:44
    Riga právě vstřelila branku!
    Tak to je hodně studená sprcha pro moskevské mladíky, kteří během jedné minuty inkasují podruhé! Andris Džerinš posunul po hrazení kotouč za bránu, kde ho šikovně udržel Roberts Bukarts a následně ho procpal do mezikruží na GENNADIJE STOLJAROVA, který mířil nechytatelně do pravé šibenice. Asistence: Roberts Bukarts, Andris Džerinš.
    29:38 Reece SCARLETT - 0:1
     
    29:38
    Riga právě vstřelila branku!
    Dinamo se téměř přesně v polovině utkání prosazuje jako první! Gunars Skvorcovs pěkným pasem uvolnil v pravém kruhu REECEHO SCARLETTA, jenž pálil z první a trefil se přímo nad ramena domácího brankáře. Asistence: Gunars Skvorcovs, Ernests Ošenieks.
     
    25:35
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu CSKA Moskva (Jegor Afanasjev – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
    Vyloučení v týmu Dinamo Riga (Miks Indrašis – 2 min., podrážení).
     
    18:43
    Při následném protiútoku se do samostatného úniku dostal Denis Paršin, který zkoušel Alexandra Šaryčenkova oblafnout za pomocí kliček, ale stejně ho nepřekonal!
     
    07:10
    Dmitrij Zugan dostal výborný pas do jízdy a měl na holi první branku utkání, protože sám ujížděl na Janise Vorise, ale střelou na lapačku ho neprostřelil!

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 37. Korosteljov (Afanasjev) – 30. Scarlett (Skvorcovs, Ošenieks), 31. Stoljarov (Roberts Bukarts, Džerinš), 33. Rihards Bukarts (Skvorcovs), 60. Indrašis


    CSKA Moskva: Šaryčenkov (Kiseljov) – Ibragimov, Rykov (A), Gološčapov, Čajka, Kaliničenko, Ališlalov, N. Makarov, Brjutov – Slepyšev (C), Sorkin, Afanasjev – Korosteljov (A), Jurtajkin, Mingačjov – Poltapov, Komissarov, Rtiščev – Chulapov, Kuzminov, Zugan.
    Dinamo Riga: Voris (Bruveris) – Zile, Scarlett, Mamčics, Mateiko, Sund, Ošenieks, Maione – Gračov, Paršin, Indrašis (C) – Džerinš, Roberts Bukarts (A), Stoljarov (A) – Dzierkals, Jelisejevs, Švanenbergs – Skvorcovs, Fjodorov, Berzinš – Rihards Bukarts.

    Rozhodčí: Akuzovskij, Sojn – Gordenko, Novikov
    bahis siteleri