Wolverhampton – Burnley 0:4 (kon.) | Leeds – Manchester Utd. 0:0 (kon.) | Aston Villa – West Brom 2:2 (kon.)
konec
Aston Villa FC
2:2 (1:1)
West Bromwich Albion
Neděle 25.04.2021, 20:00 • Villa Park, Birmingham • Anglická Premier League • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě vše. Děkuji za pozornost a u dalších přenosů se budu těšit zase někdy na počtenou. (22:03:18)
     
    Utkání mezi Aston Villou a West Bromem vítěze nepoznalo. Oba týmy si rozdělily po bodu, neboť zápas skončil výsledkem 2:2.

    Domácí se ujali vedení v 9. minutě, kdy nařízenou penaltu s velkým přehledem proměnil Anwar El Ghazi. Pokutový kop ještě v průběhu první půle nařídil rozhodčí i na druhé straně a ani Matheus Pereira se nemýlil. V úvodu druhého dějství The Baggies dokonali obrat, vlastní gól si vstřelil při snaze zblokovat střelu Tyrone Mings. The Villans postupem času zvyšovali aktivitu a bylo vidět, že soupeři docházely síly. Vyrovnání nakonec přišlo v nastaveném čase, na konečných 2:2 upravil střídající Keinan Davis.

    Pro domácí získaný bod nic moc neřeší. Zůstávají na jedenáctém místě s jednobodovou ztrátou na Arsenal, na Wolves mají k dispozici čtyři body. Naopak svěřence kouše Allardyce by mohla ztráta vedení mrzet, protože místo sedmi bodů ztrácejí na sedmnáctý Brighton rázem bodů devět.
     
    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 7:5. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:9.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+4
    The Villans se s bodem nechtěli spokojit, krátce po vyrovnání získali míč zpátky do své moce a usadili se na útočné polovině. Hlavičku Wesleyho vyrazil Johnstone, střelu El Ghaziho pro změnu zblokoval Ajayi.
    90+2. Keinan DAVIS - 2:2
     
    90+2
    Aston Villa právě vstřelila branku!
    KEINAN DAVIS byl ihned po svém příchodu na trávník hodně vidět a je to právě on, kdo s největší pravděpodobností vystřelil Aston Ville bod! Využil neuvěřitelné chyby Bartleyho, který zřejmě chtěl hrudí sklepnout míč pro gólmana, ale ten s touto možností vůbec nepočítal. Toho využil právě Davis, jenž levačkou píchl míč do sítě.
     
    90+1
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Bertrand Traoré, přichází Wesley.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje nad rámec základní hrací doby čtyři minuty.
     
    89
    Sam Johnstone dopřál spoluhráčům chvilku odpočinku. S rozehrávkou odkopu si dal hodně záležet a může být rád, že nevyfasoval kartu žluté barvy.
     
    88
    Aktivita domácích neutichá, spíše naopak. Smyčka kolem šestnáctky The Baggies se utahuje víc a víc. Hosté jsou ale už velmi blízko třem bodům.
     
    87
    Davise dělily od vyrovnání centimetry! Po zmatku v pokutovém území hostů si balón posunul po své levici a těsně před podklouznutím vypálil tvrdou střelu do pravé části brankové konstrukce.
     
    86
    Střídání v týmu West Bromwich Albion: ze hřiště odchází Ainsley Maitland-Niles, přichází Dara O'Shea.
     
    85
    Ofenzivu podpořil bek Matt Targett. Z jedničky hrál pod sebe na Watkinse, před nímž v posledním možném okamžiku zakročil skluzující Ajayi.
     
    84
    Davis tentokráte sám v roli střílejícího. Obtočil se kolem pasivně bránícího Semiho Ajayiho, načež poslal slabý pokus do středu brány, tedy do rukavic gólmana.
     
    83
    Nově příchozí Keinan Davis ihned sehrál důležitou roli při útočné akci The Villans. Našel Watkinse, jenž z úhlu vypálil nepovedenou střelu. Míč ještě dostihl Traoré, ani on netrefil bránu.
     
    82
    Střídání v týmu Aston Villa FC: ze hřiště odchází Ross Barkley, přichází Keinan Davis.
     
    81
    Hostující gólman našel dlouhým odkopem Matta Phillipse, který neměl úplně ideální přehled o hře, míč posunul za sebe do zámezí.

    Milan Huppert

    Branky: 9. El Ghazi (pen.), 90+2. Davis – 23. Matheus Pereira (pen.), 47. Mings (vla.)

    Karty:   55. Gallagher (WBA), 77. Yokuşlu (WBA)


    Držení míče: 70 % : 30 %.
    Střely na branku: 11:4. Střely mimo: 7:5. Rohy: 11:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 14:9.
    Aston Villa FC: E. Martínez – A. Almuhammadí, Konsa, Mings (C), Targett – Douglas Luiz (78. Ramsey), J. McGinn – B. Traoré (90+1. Wesley), Barkley (82. Davis), El Ghazi – Watkins.
    Náhradníci: Heaton – Davis, Engels, Wesley, Hause, Nakamba, Philogene-Bidace, Ramsey, N. Taylor.

    West Bromwich Albion: Johnstone – Furlong, Ajayi, Bartley (C), C. Townsend – Yokuşlu – Matheus Pereira, Gallagher, Maitland-Niles (86. O'Shea), Robinson (67. M. Phillips) – Diagne.
    Náhradníci: Button – Diangana, Livermore, O'Shea, Peltier, Grant, M. Phillips, Robson-Kanu, Sawyers.

    Rozhodčí: Attwell – Cook, Davies
    bahis siteleri