Benevento – Udinese 2:4 (kon.) | Fiorentina – Juventus 1:1 (kon.) | Inter – Hellas Verona 1:0 (kon.)
Cagliari – AS Řím 3:2 (kon.) | Atalanta BC – Bologna 5:0 (kon.)
konec
Inter Milán
1:0 (0:0)
Hellas Verona
Neděle 25.04.2021, 15:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Italská Serie A • 33. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (16:54:03)
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 5:8. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 7:13.
     
    Inter Milán nakonec potvrdil roli favorita a ubojoval důležité vítězství 1:0. Domácí Inter mohl otevřít skóre už po třech minutách, ale Martínez v úniku přeloboval brankáře i branku. V 18. pak nebezpečně pálil Hakimí, ale Silvestri vytáhl dobrý zákrok. Po změně stran hrála Verona hodně sympaticky, ale nevypracovala si šance. V 70. minutě pak Hakimí z přímého kopu trefil tyč. Rozhodující moment přišel v 77. minutě, kdy se prosadil Matteo Darmian. Inter už si v závěru vedení pohlídal.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Marco Davide Faraoni se na pravé straně dostal k odcentrování do velkého vápna, jenže jeho pobídka letěla příliš vysoko a skončila v autu. Tohle už Inter zřejmě ubrání.
     
    90+2
    Hellas se vydal do útoku po levé straně. Eddie Salcedo nakonec zakončil placírkou, ale trefil dobře postaveného Milana Škriniara.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Eddie Salcedo si v pokutovém území naskočil na prudký centr z levé strany, jenže hlavičkou záda k brance poslal míč vysoko nad břevno.
     
    89
    Právě Lukaku se po další akci dostal do pokutového území, kde si míč přehodil na levačku, jenže technickým obstřelem trefil jen obránce ve žlutém.
     
    88
    Romelu Lukaku poslal přihrávku na pravou stranu, jenže Sánchez byl v souboji příliš pozdě a hostující Darko Lazović před ním míč ve skluzu odehrál do bezpečí.
     
    87
    Samir Handanovič nakopl míč daleko na polovinu Verony, jenže na jeho nákop Lukaku nedosáhl. Domácí nejsou schopni podržet míč delší dobu.
     
    86
    Lukaku na polovině hřiště sklepl míč na sprintující Sáncheze, jenže fotbalista z Chile si jej špatným prvním dotykem předkopl daleko před sebe.
     
    85
    Paweł Dawidowicz fauloval při napadání rozehrávky Interu a nabídl domácím čas k tomu, aby dokázali uklidnit hru. Verona se však rozhodně nevzdává.
     
    84
    Marco Davide Faraoni důrazem před brankou sice dopravil míč do sítě, ale zásah Verony neplatí kvůli hvizdu hlavního rozhodčího, který viděl faul.
     
    83
    Alexis Sánchez se pustil do hlavičkového souboje na polovině hřiště, jenže hlavou míč prodloužil jen do prosotu, kde číhali zadáci Verony.
     
    82
    Darmian chtěl zrychlit akci Interu Milán, ale Romelu Lukaku se rozběhl opačným směrem a nedohnal míč na trávníku. Conte Darmianovi pořádně vyčinil.
     
    81
    Hellas se vydal na polovinu domácího celku se snahou ještě něco udělat s výsledkem dnešního souboje. Inter nyní brání v kompaktním bloku.
     
    80
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Marcelo Brozović, přichází Roberto Gagliardini.
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Achraf Hakimí, přichází Danilo D'Ambrosio.
     
    79
    Domácím fotbalistům narostla se vstřelenou brankou křídla. Romelu Lukaku se vydal na individuální průnik, ale deset metrů před vápnem o míč přišel.

    Tomáš Kubečka

    Branky: 77. Darmian (Hakimí)

    Karty:   29. Ceccherini (VRN), 43. Magnani (VRN), 69. Barák (VRN)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:1. Střely mimo: 5:8. Rohy: 3:8. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 7:13.
    Inter Milán: Handanovič (C) – Škriniar, de Vrij, Bastoni – Hakimí (80. D'Ambrosio), Barella, Brozović (80. Gagliardini), Eriksen (67. Darmian), Perišić (67. Sensi) – R. Lukaku, Lautaro Martínez (72. Alexis Sánchez).
    Náhradníci: D. Padelli, I. Radu – D'Ambrosio, Darmian, Gagliardini, Pinamonti, Alexis Sánchez, Ranocchia, Sensi, Vecino, Young.

    Hellas Verona: Silvestri – Ceccherini (46. Dawidowicz), Magnani (46. Günter), Dimarco (73. Udogie) – Faraoni (C), Tameze (66. Salcedo), Ilić, Lazović – Barák, Bessa (78. Colley) – Lasagna.
    Náhradníci: A. Berardi, Pandur – Çetin, Colley, Dawidowicz, Favilli, Günter, N. Kalinić, Rüegg, Salcedo, Udogie, Zaccagni.

    Rozhodčí: Abisso – Galetto, Rossi
    bahis siteleri