Huesca – Getafe 0:2 (kon.) | Villarreal – Barcelona 1:2 (kon.) | Celta Vigo – Osasuna 2:1 (kon.)
Sevilla – Granada 2:1 (kon.) | Ath. Bilbao – Atlético 2:1 (kon.)
konec
Villarreal CF
1:2 (1:2)
FC Barcelona
Neděle 25.04.2021, 16:15 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 32. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek dne a někdy zase u onlajnu na počtenou! (18:10:24)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 15:10.
     
    Nakonec se nastavilo ještě o nějakých třicet vteřin více, ale Villarreal se dostva dostal na útočnou polovinu. V dnešním utkání proto vítězí Barcelona a získává tři důležité body. Villarreal sice vstoupil do druhé půle dobře, jenže tvrdý direkt dal vlastním spoluhráčům Manu Trigueros, jenž za ostrý skluz na polovině hřiště dostal rovnou červenou kartu. Katalánci mohli následně několikrát rozhodnout, avšak gólu v druhém poločase jsme se nedočkali.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Žluté ponorce zbývá posledních několik desítek sekund na srovnání stavu, ovšem Barcelona drží balón na svých kopačkách, a to daleko od své brány.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Oscar Mingueza (FC Barcelona).
     
    90+2
    Ousmane Dembèlé pelášil za balónem, ovšem dvojice obránců si nakonec dokázala poradit. Barcelonský střídající hráč ale dělá svým sokům značné potíže.
     
    90+1
    Je za námi první z nastavených minut, ve které si domácí celek zahrával rohový kop. Nic nebezpečného ale nevymyslel a bude muset zase bojovat.
     
    90
    Nastavovat se bude pět minut!
     
    89
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Samuel Chukwueze, přichází Yeremi Pino.

    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Raúl Albiol, přichází Mario Gaspar.
     
    88
    Katalánci se opravdu ještě strachují o výhru a víceméně se nyní jen brání. Nyní má defenziva čas si odpočinout, jelikož hosté budou vhazovat aut.
     
    87
    Dani Parejo vymyslel dobrý centr do ohně, který mířil přesně na Gerarda Morena. Ten se pokusil zakončit nůžkami, ovšem ty nebyly prudké a mířily vedle.
     
    86
    Chukwueze měl na pravé straně hodně prostoru, čehož chtěl využít k individuální akci. Nakonec byl zastaven hokejovým bodyčekem a píská se faul.
     
    85
    Do konce základní hrací doby nám chybí posledních pět minut, dá se očekávat nějaké nastavení. Domácí celek má ještě trochu času na srovnání.
     
    84
    Nyní chybělo několik centimetrů definitivnímu rozhodnutí ve prospěch Barcelony! Frenkie de Jong se ocitl před gólmanem, kterého chtěl překonat lobem. To se mu sice povedlo, jenže míč letěl těsně vedle levé tyč! Mladík na hostující straně je dnes opravdu smolařem.
     
    83
    Villarreal sice hraje v oslabení, ovšem na hřišti to tak moc nevypadá. Žlutá ponorka drží míč na svých kopačkách, ale branku ter Stegena nijak neohrožuje.
     
    82
    Žlutou kartu dostává Sergio Busquets (FC Barcelona).
     
    81
    Antoine Griezmann už má dneska odpracováno, zatím je nejspíše takzvaným Man of the match! Postaral se o obě branky Barcelony a hrál dobře...
     
    80
    Střídání v týmu FC Barcelona: ze hřiště odchází Antoine Griezmann, přichází Ousmane Dembèlé.

    Denisa Józsová

    Branky: 27. Chukwueze (P. Torres) – 28. Griezmann (Mingueza), 35. Griezmann

    Karty:   66. Albiol (VLR), 74. P. Torres (VLR) – 50. Griezmann (BAR), 82. S. Busquets (BAR), 90+3. Mingueza (BAR)   65. Trigueros (VLR)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 4:5. Střely mimo: 5:6. Rohy: 6:1. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 15:10.
    Villarreal CF: Asenjo – Foyth, Albiol (89. M. Gaspar), P. Torres, A. Moreno (60. Estupiñán) – Chukwueze (89. Pino), Capoue (77. Moisés Gómez), Parejo, Trigueros – G. Moreno, Alcácer (60. Coquelin).
    Náhradníci: Rulli – Baena, Pedraza, Coquelin, Bacca, M. Gaspar, Ra. Funes Mori, Pino, Niño, Estupiñán, J. Costa, Moisés Gómez.

    FC Barcelona: ter Stegen – Mingueza, Piqué, Lenglet – S. Busquets – Dest (46. Roberto), F. de Jong, Pedri (64. Moriba), Alba – Messi, Griezmann (80. O. Dembèlé).
    Náhradníci: Neto, Tenas – Roberto, Moriba, Umtiti, Puig, Fernandes, Trincão, O. Dembèlé, R. Araújo, Firpo.

    Rozhodčí: Del Cerro – Yuste, García
    bahis siteleri