BO Ostrava – Riders Univerzita Pardubice 9:2 (kon.) | HC UP Olomouc – HC MUNI 2:7 (kon.)
konec
BO Ostrava Vítkovice Steel
9:2 (3:0, 4:1, 2:1)
Riders Univerzita Pardubice
Neděle 15.08.2021, 12:00 • RT TORAX ARENA, Ostrava • Tipsport UNI CUP
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:59 Ondřej KOSINA - 9:2
     
    59:59
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Sekundu před koncem dává branku ještě domácí útočník ONDŘEJ KOSINA, jenž se přesně trefil z levého kruhu. 9:2. Asistence: Michal Dvořák a Kryštof Fejko.
    58:45 Marek KOVALSKI - 8:2
     
    58:45
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Ano, ještě jeden gól opravdu padl! Osmý zásah domácích měl na starosti MAREK KOVALSKI, jemuž krásně asistoval David Sysala. Po Sysalově pobídce se Kovalski objevil sám před brankářem, přičemž prudkou střelou nad lapačku mu šanci nedal. 8:2. Asistence: David Sysala a Dominik Ficek.
    54:36 Jan STOLÍN - 7:2
     
    54:36
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Pardubice zmírnily ztrátu na rozdíl pěti branek! Po stříleném nahození Lukáše Hebka se tečí těsně před gólmanem prosadil podruhé v zápase JAN STOLÍN. 7:2. Asistence: Lukáš Hebek a Lukáš Bezděk.
    37:58 David SYSALA - 7:1
     
    37:58
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Jenže Ostrava se prosazuje i v oslabení. Marek Kovalski zůstal za defenzívou hostů nikým nehlídán. Poté obkroužil bránu a kotouč se odrazil k DAVIDU SYSALOVI, jehož zakončení obloučkem dopadlo za brankovou čáru. 7:1. Asistence: Marek Kovalski a David Gřesík.
    30:43 Daniel SZTURC - 6:1
     
    30:43
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Domácí stále ještě nemají dost! Z přesilovky se ihned prosadili a momentálně vedou už o pět branek. DANIEL SZTURC napřáhl od modré čáry, přičemž jeho rána byla před brankářem pardubického týmu dostatečně kvalitně zacloněna. 6:1. Asistence: David Gřesík a David Sysala.
    26:19 Kryštof FEJKO - 5:1
     
    26:19
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Další povedená akce domácích končí brankou! Dominik Moravčík si krásně všiml na levé straně volného KRYŠTOFA FEJKA, jenž už zakončoval do poloprázdné brány. Dává tak svůj druhý gól v dnešním utkání. 5:1. Asistence: Dominik Moravčík a Jakub Baca.
    25:06 Jan STOLÍN - 4:1
     
    25:06
    Tým Riders Univerzita Pardubice právě vstřelil branku!
    Hosté se dokázali prosadit! Po závaru před bránou vyplaval u zadní tyče úplně sám JAN STOLÍN, kterému už nedělalo problém překonat brankáře Šindelku. 4:1. Asistence: Lukáš Bezděk a Jan Vacek.
    20:23 Jan ŽÍDEK - 4:0
     
    20:23
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Jen co se Ostrava dostala do své přesilovkové kombinace, hned přidává čtvrtou branku. Po nahození Davida Gřesíka se o ni postaral JAN ŽÍDEK, jehož teč byla naprosto přesná. 4:0. Asistence: David Gřesík a Marek Kovalski.
    14:42 David SYSALA - 3:0
     
    14:42
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Domácí se z rychlého brejku dokázali prosadit. Při přečíslení dva na jednoho se rozhodl Dominik Ficek pálit, avšak prostor nad betonem nenašel. Právě od výstroje Sodomky se kotouč odrazil k DAVIDU SYSALOVI, jenž s přehledem doklepl puk do brány. 3:0. Asistence: Dominik Ficek a Michal Dvořák.
    11:11 Dominik MORAVČÍK - 2:0
     
    11:11
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Ostravané se ujímají už dvoubrankového náskoku. Po vyražené střele od modré čáry se snažil DOMINIK MORAVČÍK co nejrychleji překonat brankáře, ale nakonec ještě stačil obkroužit bránu a poté touš zamést za tyč. 2:0. Asistence: Ondřej Kosina a Kryštof Fejko.
    07:11 Kryštof FEJKO - 1:0
     
    07:11
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Favorit utkání se dostává na začátku osmé minuty do vedení. KRYŠTOF FEJKO projel středem kluziště, odkud zápěstím vypálil. Sodomka si vybral slabší chvíli, neboť kotouč podél jeho výstroje propadl až za brankovou čáru. 1:0. Bez asistence.

    Daniel Fekets

    Branky a nahrávky: 8. Fejko, 12. Moravčík (Kosina, Fejko), 15. Sysala (Ficek, Dvořák), 21. Žídek (Gřesík, Kovalski), 27. Fejko (Moravčík, Baca), 31. Szturc (Gřesík, Sysala), 38. Sysala (Kovalski, Gřesík), 59. Kovalski (Sysala, Ficek), 60. Kosina (Dvořák, Fejko) – 26. Stolín (Bezděk, Vacek), 55. Stolín (Hebek, Bezděk)


    BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka (29. Ovčaři) – Hudec, Zajíc, Ševěček, Gřesík, Baca (A), Janiczek, Ficek, Dvořák, Szturc – Mikler, Moravčík, Fejko, Prepsl, Sysala (C), Kosina, Bernát, Žídek, Adamczyk, Kovalski (A).
    Riders Univerzita Pardubice: Sodomka (31. Vaněk) – Bezděk, Muška, Vacek (C), Tomín – Vytlačil, Hebek, Stolín, Topolská, Skála, Dymák, Strnad, Kmoníček.

    Rozhodčí: Janda – Golaň, Urbánek
    bahis siteleri