Elche – Celta Vigo 1:0 (kon.) | Espanyol – Real Madrid 2:1 (kon.) | Getafe – Real Sociedad 1:1 (kon.)
Villarreal – Real Betis 2:0 (kon.) | Granada – Sevilla 1:0 (kon.)
konec
Espanyol Barcelona
2:1 (1:0)
Real Madrid
Neděle 03.10.2021, 16:15 • RCDE Stadium (Barcelona) • Španělská LaLiga • 8. kolo
Předzápasové kurzy
     
    To je ode mě z tohoto utkání všechno. Děkuji vám za pozornost a přeji hezký zbytek neděle. (18:22:40)
     
    Statistiky zápasu:

    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 4:4.
    Střely mimo: 4:8.
    Rohy: 2:8.
    Ofsajdy: 1:4.
    Fauly: 12:13.
    Realu dnes nestačil na body ani devátý gól Karima Benzemy v této ligové sezoně
     
    Real byl ve druhém poločase výrazně aktivnějším týmem, měl více gólových příležitostí a dokonce vstřelil i více branek než domácí, z Barcelony si ale neodveze do Madridu ani bod. Domácí se sice většinu druhého dějství bránili, neustále ale hrozili z rychlých protiútoků. Nejhezčí individuální akci předvedl v 60. minutě Aleix Vidal, jenž svůj průnik zakončil druhou brankou Espanyolu a jak se nakonec ukázalo, jeho branka byla rozdílovou. Nejaktivnějším hráčem Realu byl Karim Benzema, jemuž první branka nebyla uznána, druhou pak snížil na konečných 1:2 a pak sám připravil Real o vyrovnání ofsajdem před brankou Hazardou. V závěru se už madridský tým nedostal do žádného výraznějšího tlaku a Espanyol si tak svou senzační výhru pohlídal.

    Pro Espanyol byla tato výhra teprve druhou v letošní sezoně a díky ní se posunul na průběžné 12. místo ligové tabulky. Real poprvé ve španělské LaLize prohrál, i tak ale zatím zůstal na čele tabulky o skóre před Atléticem Madrid.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+6
    Rozehrávka tohoto rohového kopu se ale hostům vůbec nepovedla a míč nakonec skončil po nepřesném centru Casemira za brankovou čárou.
     
    90+5
    Vázquezův centr zprava odhlavičkoval na roh Vilà. Na rohový kop běží do šestnáctky Espanyolu i brankář hostů Courtois.
     
    90+4
    Hazard ho nakonec ve středu pole vybojoval a hned založil rychlý protiútok Realu, na jehož konci si sám nabíhal na kolmou přihrávku Benzemy do šestnáctky. Tu si ale na hrací ploše zpracovat nedokázal.
     
    90+3
    Real se v posledních minutách nedokáže dostat na delší dobu k míči a i teď drží hrací předmět pevně pod svou kontrolou domácí.
     
    90+1
    Vázquez podrazil na levé straně pronikajícího Melameda. Jednomu z asistentů domácího trenéra se nelíbilo, že hlavní rozhodčí nedal Vázquezovi žádnou kartu a protestoval tak aktivně, že mu sudí ukázal rovnou červenou kartu.
     
    90
    Bude se hrát ještě pět minut.
     
    89
    Espanyol se po zisku míče dostal na útočnou polovinu a jelikož Casemiro zasáhl míč rukou, tak také získává standardní situaci.
     
    88
    Alabova tvrdá střela z přímého kopu trefila Davida Lópeze, stojícího ve zdi z hráčů Espanyolu, přímo do obličeje. Domácí záložník naštěstí ošetření nepotřebuje.
     
    87
    Tlak Realu se postupně nadále zvyšuje. Rodryga při zpracovávaní míče stáhl na trávník Morlanes a hosté tak budou mít k dispozici další přímý kop.
     
    86
    Alabův centr obrana Espanyolu odvrátila za šestnáctku na Vázqueze, jenž ještě hledal Benzemu. Ten se do zakončení tentokrát nedostal.
     
    85
    Hazarda podrazil těsně před šestnáctkou na levé straně střídající Vilà. Přímý kop pro Real Madrid.
     
    84
    Rodrygovu přihrávku do šestnáctky sklepl na dobíhajícího Hazarda Benzema a Hazard pak z první namířil k levé tyči. Ani tato branka Realu ale neplatí, protože v ofsajdu byl kapitán madridského týmu Benzema.
     
    83
    Hosté teď mají obrovský tlak na obranu Espanyolu, domácí ale zatím všechny nákopy do vlastního pokutového území zvládají řešit.
     
    82
    Nacho Fernández pokazil rozehrávku, jeho spoluhráči ale míč hned získali zpět a Real se prakticky okamžitě vrátil k šestnáctce Espanyolu.
     
    82
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Sergi Darder, přichází David López.
     
    81
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Óscar Gil, přichází Dídac Vilà.
     
    80
    Na centr z rohu si na zadní tyči naběhl Benzema a i z těžké pozice ze záklonu dokázal míč usměrnit hlavou tak, že obloukem spadl těsně mimo branku Espanyolu.
     
    79
    Žlutou kartu za podražení Rodryga dostává Óscar Gil (Espanyol Barcelona).
     
    78
    Darderův centr zleva si zpracoval na zadní tyči de Tomás, který ještě posunul míč na dobíhajícího Morlanese. Ten ale při zpracovávaní míče uklouzl a ke střele se tak vůbec nedostal.
     
    77
    Postupný útok Realu na útočné polovině opět k ničemu nevedl. Místo toho vystartoval do otevřené obrany hostů po pravé straně Darder.
     
    76
    Hracího předmětu se pak zmocnili domácí, kteří se dokonce dostali až k šestnáctce Realu. Jejich útok ale skončil nepovedeným centrem Pedrosy z levé strany.
     
    75
    Hazard se hezky uvolnil na levém křídle a nacentroval na přední tyč, tam ale byl jen obránce Espanyolu, jenž míč odhlavičkoval do středu pole.
     
    74
    Alaba z této standardky zakroutil míč nad Lópezovu branku.
     
    73
    Melamed před vlastní šestnáctkou doslova sestřelil Militaa. Oba hráči zůstávají ležet na trávníku, standardku ale bude mít k dispozici Real Madrid.
     
    72
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Vinícius Júnior, přichází Eden Hazard.
     
    71
    Real Madrid právě vstřelil branku!
    Hosté snižují a vracejí se do hry o body! Jović si zpracoval na útočné polovině nákop z vlastní poloviny hřiště a posunul míč doleva na KARIMA BENZEMU. Ten si ho potáhl k šestnáctce, na její hranici si ho navedl doprava kolem dvojice obránců Espanyolu a technickou střelou ho nakonec poslal přesně k levé tyči Lópezovy branky. Asistence: Luka Jović.
     
    69
    Na Rodrygův centr zleva si naběhl na přední tyči Benzema, z těžké pozice však míč hlavou usměrnil nad branku Espanyolu.
     
    68
    Melamed si zpracoval těžkou přihrávku na levé křídlo a dostal se i ke střele, ta se mu ale nepovedla a míč skončil u obránců Realu.
     
    66
    Benzema posunul míč do šestnáctky na Joviće, jenž mu ho vrátil. Benzema se pak otočil kolem obránce a zblízka překonal brankáře Diega Lópeze. Akce to byla krásná, Jović ale byl na začátku tohoto útoku v ofsajdu a branka tedy nemohla být uznána.
     
    65
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Adrián Embarba, přichází Lej Wu.
     
    64
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Aleix Vidal, přichází Nico Melamed.
     
    64
    Už to mohlo být 3:0! Po rohovém kopu vyrazili domácí do rychlého protiútoku a jelikož Vázquez nedokázal zastavit nákop na Dardera, tak se domácí záložník dostal do samostatného úniku. Jeho střela kolem vybíhajícího brankáře Courtoise ale naštěstí pro hosty skončila těsně mimo branku Realu.
     
    63
    Casemiro se hned zapojil do hry střelou ze střední vzdálenosti, se kterou si bez větších problémů poradil domácí brankář Diego López.
     
    62
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Toni Kroos, přichází Casemiro.
     
    62
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Luka Jović.
     
    60
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Domácí po krásné individuální akci Vidala vedou už o dvě branky! ALEIX VIDAL si převzal míč ve středu pole a rozběhl se směrem k šestnáctce Realu. Svou rychlostí utekl Modrićovi, pak nasadil jesle Nachovi Fernándezovi a nakonec sám v šestnáctce střelou k bližší tyči překonal vybíhajícího brankáře Realu Courtoise. Asistence: Keidi Bare.
     
    59
    Real opět zatlačil Espanyol do obrany a Modrićův centr zleva musel odkopnout do bezpečí Sergi Gómez. Ve středu pole se pak k hracímu předmětu opět dostali hosté.
     
    58
    Střídání v týmu Espanyol Barcelona: ze hřiště odchází Óscar Melendo, přichází Manu Morlanes.
     
    56
    Nacho Fernández podkopl v ostrém souboji o míč Aleixe Vidala. Ten zůstává sedět na trávníku a musí být ošetřen.
     
    55
    Alaba si chtěl na levé straně narazit míč s Kroosem, obrana Espanyolu ale zatím stihla vystoupit výše a Alaba se ocitl v ofsajdovém postavení.
     
    54
    Hra se teď zasekla ve středu pole, kde si oba týmy nepřesnými rozehrávkami vystřídaly kontrolu nad míčem. Ten se nakonec vrátil na kopačky fotbalistů Realu.
     
    52
    Následná rozehrávka se jim už ale nepovedla a míč skončil po nepřesném nákopu na de Tomáse u obránců Realu. Ti si hrací předmět zatím také přihrávají na vlastní polovině.
     
    51
    Espanyol se snaží hru trochu uklidnit a míč si v této chvíli přihrávají na vlastní polovině obránci domácího týmu.
     
    50
    Na Kroosův centr z rohu si hezky naběhl Militao, jenž prudkou hlavičkou usměrnil míč těsně mimo vzdálenější tyč domácí branky.
     
    49
    Hosté tedy otočili hru na opačnou stranu a jelikož Modrićův centr z levého křídla odhlavičkoval Sergi Gómez, tak bude následovat další rohový kop Realu.
     
    48
    Embarba se pak rozběhl na útočné polovině do inidivuálního průniku, jeho útočná akce ale skončila ztrátou míče těsně před šestnáctkou Realu.
     
    47
    Real se hned na úvod druhého poločasu nastěhoval na útočnou polovinu, jeho dlouhý útok ale skončil nepovedeným centrem Viníciuse Júniora, který chytil domácí brankář Diego López.
     
    46
    Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Eduardo Camavinga, přichází Rodrygo.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:17.
    Radost fotbalistů Espanyolu z jediné branky prvního poločasu
     
    Real vstoupil do utkání velmi aktivně a domácí se na začátku zápasu jen bránili, z prvního povedenějšího útoku se jim ale povedlo skórovat zásluhou Raúla de Tomáse. Domácí pak postupně vyrovnali hru a i když měl Real okamžiky, kdy dostal Espanyol pod tlak, tak se do vyložených gólových příležitostí dostával jen velmi těžce. Před druhým poločasem tak mají hosté o čem přemýšlet...

    Statistiky po 1. poločase:

    Držení míče: 33 % : 67 %
    Střely na branku: 2:3
    Střely mimo: 3:2
    Rohy: 2:3
    Ofsajdy: 0:1
    Fauly: 6:7
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45+1
    Alaba se prokličkoval na levé straně přes Gila k šestnáctce Espanyolu, jeho centr před branku ale odhlavičkoval do bezpečí Cabrera.
     
    45
    Bude se hrát ještě jednu minutu.
     
    44
    Espanyol se znovu usadil na útočné polovině a jeho postupný útok zakončil střelou ze zhruba 25 metrů vysoko nad Courtoisovu branku Gil.
     
    43
    Rohový kop Espanyolu pak dopadl stejně, jako kdyby ho kopal Kroos – centr na přední tyč odhlavičkoval do bezpečí hned první bránící protihráč.
     
    42
    Alaba nacentroval z přímého kopu z levé strany útočné poloviny zhruba do středu šestnáctky Espanyolu, kde se k hlavičce dostal Militao. Jeho pokus skončil mimo domácí branku.
     
    41
    Pedrosu připravil o míč Vinícius Júnior, což se nelíbilo jednomu z asistentů domácího trenéra. Tomu ukázal hlavní rozhodčí Guillermo Cuadra Fernández žlutou kartu.
     
    40
    Real získal další rohový kop, i tentokrát ale Kroosův centr na přední tyč vyřešila obrana Espanyolu. Pedrosa se pak s míčem rozběhl po levé straně na útočnou polovinu.
     
    39
    Embarba se hezky uvolnil na levém křídle kolem Alabu a přihrávkou na hranici pokutového území našel de Tomáse. Ten nepovedenou střelou z první poslal míč výrazně mimo Courtoisovu branku.
     
    38
    De Tomás doslova vletěl s míčem do šestnáctky Realu, klička kolem obránce mu ale nevyšla a nakonec mu míč vzal diskutabilním způsobem Militao.
     
    37
    Espanyol drží míč na útočné polovině a postupně se přibližuje k pokutovému území Realu. Hosté se už více než minutu nejsou schopni dostat k míči.
     
    36
    Benzema při náběhu zasáhl Cabreru. Této dvojici, která má mezi sebou nějaký spor, pak musel domluvit hlavní rozhodčí.
     
    35
    Kroosův centr od rohového praporku odhlavičkoval hned první bránící hráč Espanyolu a následný centr Vázqueze z pravého křídla skončil až za brankovou čárou.
     
    34
    Real po předchozí aktivitě Espanyolu převzal iniciativu zpět pod svou kontrolu a díky individuálnímu průniku Benzemu po levé straně získal rohový kop.
     
    33
    Držení míče: 34 % : 66 %
     
    32
    Modrić si zpracoval přihrávku z pravé strany na hranici šestnáctky Espanyolu, otočil se s míčem a tvrdou střelou namířil do blokujícího Aleixe Vidala.
     
    30
    Embarba, který už žlutou kartu má, tvrdě srazil na trávník Vázqueze. Domácí záložník si začíná koledovat o druhou žlutou kartu...
     
    29
    Žlutou kartu dostává za podražení Bareho ostrým skluzem do kotníku Eduardo Camavinga (Real Madrid CF). Pro Camavingu je tato žlutá karta i za jeho předchozí fauly plně zasloužená.
     
    28
    Espanyolu se ale v posledních minutách povedlo vyrovnat hru a drží míč na útočné polovině. Real je zatažen v obranném postavení.
     
    27
    Melendo potáhl míč na útočnou polovinu a vysunul na levé křídlo Embarbu. Toho tvrdě, podle názoru hlavního rozhodčího ale čistě, srazil na trávník Alaba.
     
    26
    Domácí ani nezkoušeli napadat a raději se zatáhli na vlastní polovinu hrací plochy. Hosté mají proto hromadu času a prostoru na založení vlastního útoku.
     
    25
    Domácím se povedlo po autovém vhazování míč získat, Gil si ale nedokázal zpracovat Melendův nákop na pravé křídlo a hrací předmět skončil mimo hrací plochu.
     
    24
    Espanyol rozehrál tuto standardku přihrávkou po zemi na pravé křídlo, odkud centroval Aleix Vidal. Jeho nepovedený nákop skončil až v zámezí na opačné straně.
     
    23
    Domácí se poprvé od vstřelené branky dostali na útočnou polovinu a po faulu na Embarbu získávají přímý kop zhruba ze středu poloviny madridského týmu.
     
    21
    Tlak Realu nepolevuje. Hosté opět rychle získali míč a opět se dostali k pokutovému území Espanyolu.
     
    20
    Real se po inkasované brance vrátil ke svému způsobu hry. Camavingův centr zleva srazil jeden z obránců Espanyolu na hranici šestnáctky k Benzemovi, jehož střela z voleje letěla přímo do rukou připraveného brankáře Diega Lópeze.
     
    19
    Militao se pokusil zaskočit domácího gólmana střelou ze středu pole a nechybělo moc, aby se mu to povedlo. Míč skončil na horní síti domácí branky.
     
    17
    Espanyol právě vstřelil branku!
    Domácí otevírají skóre! Embarba dostal výbornou průnikovou přihrávku na pravé křídlo, odkud nacentroval na přední tyč. Militao u ní stál jen jako divák, navíc v tomto prostoru předskočil Vázqueze dobíhající RAÚL DE TOMÁS a ten zblízka usměrnil míč k bližší tyči. Asistence: Adrián Embarba.
     
    16
    Camavinga opět fauloval ve středu pole, tentokrát Melenda. Záložník Realu zřejmě brzy uvidí žlutou kartu...
     
    15
    Aleix Vidal hledal krásným pasem na levou stranu šestnáctky Realu rozběhnutého Embarbu, ten si ale tuto přihrávku zpracovat nedokázal a míč mu odskočil za brankovou čáru.
     
    14
    Vinícius Júnior posunul míč patičkou do šestnáctky na Benzemu, jenž se ještě chtěl dostat do lepší střelecké pozice. To se mu ale úplně nepovedlo a jeho slabou střelu chytil domácí gólman Diego López.
     
    13
    Až nepřesný nákop na Benzemu skončil u obránců Espanyolu. Gila pak při presinku rozehrávky domácích fauloval Camavinga, kterému hlavní rozhodčí domlouvá.
     
    12
    Domácím se povedlo vytlačit kombinující hosty za středovou čáru, o míč je ale připravit nedokázali.
     
    11
    První žlutou kartu zápasu dostává za šlápnutí na nohu Camavingy Adrián Embarba (Espanyol Barcelona).
     
    10
    Centr od rohového praporku na přední tyč vyřešila obrana Realu bez větších problémů. Hosté pak opět rychle dostali hrací předmět k šestnáctce Espanyolu.
     
    9
    Embarba potáhl míč po jeho zisku k šestnáctce hostů a jeho střelu ze zhruba 25 metrů vyrazil gólman hostů Courtois na rohový kop.
     
    8
    Ani teď se ale Espanyol delší dobu na útočné polovině nezdržel a o míč opět rychle přišel. Domácí pak museli znovu zacouvat dozadu do obranného postavení.
     
    7
    Real rozehrál roh nakrátko, hosté ale míč ztratili ještě před tím, než se vůbec dostali k centru, a možný protiútok Espanyolu musel zastavit taktickým faulem Camavinga.
     
    6
    Vinícius Júnior vysunul do náběhu na levém křídle Alabu, jeho centr do šestnáctky ale srazil na první rohový kop Realu Gil.
     
    5
    Espanyol se zatím nedostal pořádně k míči a v úvodu utkání se jen brání. I teď sledujeme další postupnou kombinaci madridského velkoklubu na útočné polovině.
     
    4
    Pedrosovu nepovedenou přihrávku dozadu vystihl v šestnáctce Espanyolu Vinícius Júnior, který míč přenechal dobíhajícímu Benzemovi. Tomu se střela nepovedla a jeho slabý pokus po zemi chytil domácí brankář Diego López.
     
    3
    Camavingův centr z levého křídla odhlavičkoval Sergi Gómez, míč se ale dostal zpět pod kontrolu hostů, kteří se se svým postupným útokem posunuli na útočnou polovinu.
     
    2
    Faulem ale skončil i první útok Espanyolu v utkání a míč se vrátil na kopačky hostujících fotbalistů. Ti si ho zatím přihrávají na vlastní polovině hřiště.
     
    1
    Výkop utkání měli hosté. Jejich první nákop do šestnáctky obrana Espanyolu odhlavičkovala a možný protiútok domácích zastavil faulem ve středu pole Kroos.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Espanyol bude hrát v modro-bílých dresech, Real v bílých.
     
    Oba týmy už jsou na hrací ploše, zápas se tak o malou chvíli začne.
    Fotbalisté Realu jsou už na stadionu
     
    Úvodní sestavy:

    Espanyol Barcelona: Diego López (C) – Ó. Gil, Sergi Gómez, Cabrera, Pedrosa – Bare – Aleix Vidal, Melendo, Darder, Embarba – de Tomás.

    Náhradníci: J. García – Morlanes, Wu, David López, Loren, Vilà, Dimata, Vadillo, Melamed, Gori, Á. García.

    Real Madrid CF: Courtois – L. Vázquez, Militao, Nacho Fernández, Alaba – Modrić, Camavinga, Kroos – Valverde, Benzema (C), Vinícius Júnior.

    Náhradníci: Lunin, López – J. Vallejo, E. Hazard, Casemiro, Jović, Rodrygo, Gutiérrez.

    Rozhodčí: Fernández – Bengoetxea, Grijalba.
     


    Vzájemné zápasy

    Realu se proti Espanyolu v posledních sezonách velmi dařilo a z posledních 14 vzájemných ligových utkání proti Espanyolu vyhrál 13 a prohrál jediné. Tato výhra Espanyolu prišla v únoru 2018 (1:0), od té doby ale další čtyři vzájemné ligové souboje opět vyhrál Real, přičemž Espanyol ve třech z nich nevstřelil žádnou branku.

    Posledních 5 vzájemných ligových utkání:
    27. 2. 2018: Espanyol – Real Madrid 1:0
    22. 9. 2018: Real Madrid – Espanyol 1:0
    27. 1. 2019: Espanyol – Real Madrid 2:4
    7. 12. 2019: Real Madrid – Espanyol 2:0
    28. 6. 2020: Espanyol – Real Madrid 0:1
     


    Real Madrid CF

    Realu sa vstup do ligové sezony povedl a před dneškem vedl tabulku španělské LaLigy o skóre před Atléticem Madrid (které odehrálo o jedno utkání více). Ze sedmi ligových utkání vyhrál madridský velkoklub pět a remizoval dva, kromě tohoto má ale jasně nejvyšší počet vstřelených branek (21). Do tohoto utkání se však Real nenaladil vůbec dobře, když během týdne prohrál v Lize mistrů doma s moldavským Šeriffem Tiraspol 1:2. Tato porážka byla první soutěžní prohrou Realu v letošní sezoně.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Betis – Real Madrid 0:1
    Real Madrid – Celta 5:2
    Valencia – Real Madrid 1:2
    Real Madrid – Mallorca 6:1
    Real Madrid – Villarreal 0:0
     


    Espanyol Barcelona

    Nováček vstoupil do nového ročníku španělské LaLigy dvěma bezbrankovými remízami s Osasunou a Villarrealem a první branku se mu povedlo vstřelit až ve čtvrtém kole proti Atléticu Madrid (1:2). Na první výhru Espanyolu si ale fanoušci tohoto klubu počkali až do šestého kola, kdy tento barcelonský klub zdolal Alavés (1:0). Před dneškem se Espanyol nacházel v tabulce španělské LaLigy na 15. místě se 6 body, hlavně má ale velmi slabou útočnou produktivitu. Za 7 kol se Espanyolu povedlo vstřelit jen čtyři branky.

    Posledních 5 ligových zápasů:
    Mallorca – Espanyol 1:0
    Espanyol – Atlético Madrid 1:2
    Betis – Espanyol 2:2
    Espanyol – Alavés 1:0
    Sevilla – Espanyol 2:0
     
    Vítejte u on-line přenosu ze zápasu Espanyol Barcelona – Real Madrid CF. Utkání 8. kola španělské LaLigy začíná v 16:15.

    Michal Sadlek

    Branky: 17. de Tomás (Embarba), 60. Aleix Vidal (Bare) – 71. Benzema (Jović)

    Karty:   11. Embarba (ESB), 79. Ó. Gil (ESB) – 29. Camavinga (REA)


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:8. Rohy: 2:8. Ofsajdy: 1:4. Fauly: 12:13.
    Espanyol Barcelona: Diego López (C) – Ó. Gil (81. Vilà), Sergi Gómez, Cabrera, Pedrosa – Bare – Aleix Vidal (64. Melamed), Melendo (58. Morlanes), Darder (82. David López), Embarba (65. Wu) – de Tomás.
    Náhradníci: J. García – Morlanes, Wu, David López, Loren, Vilà, Dimata, Vadillo, Melamed, Gori, Á. García.

    Real Madrid: Courtois – L. Vázquez, Militao, Nacho Fernández, Alaba – Modrić (62. Jović), Camavinga (46. Rodrygo), Kroos (62. Casemiro) – Valverde, Benzema (C), Vinícius Júnior (72. E. Hazard).
    Náhradníci: Lunin, López – J. Vallejo, E. Hazard, Casemiro, Jović, Rodrygo, Gutiérrez.

    Rozhodčí: Fernández – Bengoetxea, Grijalba
    bahis siteleri